Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

çok teşekkür ederim cevaplar için canım:) uygulicam bu diyeti bu kilolardan kurtulmam lazım benim kilom fazla malesef 89 kiloyum

yaa çok kilo aldım ve bu durumdan artık bunaldım bi kaç şey daha var tabi ama burda açıklayamıyorum:):)

Canım biz seninle aynı gidiyoruz :) bende 60ım şuanda. Atak 2. Günüm benim.

hb:) ama şuan ben de kitap yok yani kitabı almadan yapamaz mıyım siz bana açıklasanız neler yeilebileceğini rica etsem

yaa çok kilo aldım ve bu durumdan artık bunaldım bi kaç şey daha var tabi ama burda açıklayamıyorum:):)

çok teşekkür ederim cevaplar için canım:) uygulicam bu diyeti bu kilolardan kurtulmam lazım benim kilom fazla malesef 89 kiloyum
Adaka cim diukan icin ilk ve en onemli yapman gerekrn sey kitabi alip mutlaka ama mutlaka okumaya baslaman.sonra netten dukan testini yapip ksc gun atak seyir guclendirme yapman gerektigini Ogreneceksin. Sonra gerekli malzeme alisverisin. Ve diyetine baslayabilirsin. Bu diyet mukemmel bir diyettir. Ama oyle kulaktan dolma yapilabilecek gibi degildir. Ve gercekten mucizedir. Diyrtine uydugun surece dukan amcanin sana verdigi surede istedigin kilona kavusacaksin.hic suphen olmasin.

canım çok haklısın ama malesef şuan bulunduğum kesimde kitabı bulmam imkansız diyebilirim.. ve diyete hemen başlamam gerekiyor bu yüzden inanılmaz bir araştırmaya girdim bakalım sonuç ne olacak testi yaptım 5 gün atak evresi dedi.. az çok anladım diyet mantığını atak devresini ama malesef seyir devresini malesef anlamadım kaç gün yapılacağı 5+1 1+1 2+ bilmem kaç onlarla ilgili hiç bişey anlamadım malesef

Kaçamaksız bayramım devam ediyor, bitter çikolataya hiç dayanamm normalde ama burda verdiğim sözü hatırladım
adakam kilon o kadar da fazla değil merak etme, ben de 81 le başladım bir ay önce, şuan 73leri görmüş durumdayım tartıda, şükürler olsun. 70li rakamlardan da kurtulucam Allah'ın izniyle. Seyir evresi de sandığın gibi zor deil, 1+1 yaparsan bir gün saf protein bir gün sebze ve protein yiceksin, patates mısır gibi nişastalı sebzeler hariç. 5+5 te ise gün saf protein 5 gün sebze ve protein. Önerilen 1+1. Sebze protein günlerinde menülerinde hem sebze hem protein olacak ama bunun üçte ikisini protein, üçte birini sebze oluşturacak gibi ayarlamalısın. Kitabı okumalisin ayrıntılı bilgi için

ilk fırsatta netten siparişini ver güzelim

Ya ben hepinize gurur duyuyorum. Süpersiniz. Aman maşallah nazar değmesin. Şu irade varya mükemmel güçlü birşey ve hepimiz bunu koruyabiliyoruz. Allah nasip ederse bundan iki üç ay sonra falan burada çoğumuz istedikleri kiloya ulaşma sevincini yaşayacak. Bunun icin sabırsızlanıyorum! Hepinize iyi bayramlar canlarımm

teşekkür ederim bilgiler için canım çok yardımcı oldun:)

Dün yürüyemedim ama az önce oğlumu dolaştırdım bugün 20 yürüyüşüm tamamdır. Dukan amcam bana 4 gün atak yapacaksın dedi. Bugün 4üncü ve son atak günüm. Bir gün daha mı eklesem mi acaba diye düşünüyorum. Ekşi karışık bir yeşi salataya da bayılırım. Dolapta marollarım beni bekliyor ye bizi ye bizi diyorlar

Birazcık kendimizi tanıtalım mı ne dersiniz. Ben başlayayım kendimi tanıtmayı arzu eden de tanıtır kendini. 32 yaşında dört yıllık evli , 19 aylık bir oğlum var ve yurt dışında yaşıyorum.

:) hadi kapışalım bundan 1,5 ay öncesi 65 kiloydum.
Olur kapışalım tabi :) ben 56 falandım herhalde. Yani ben zaten çok zayıftım 47 kiloydum sonra kilo aldım işte nazar değdi ben atağı 5 gün yapacağım. İki hafta tartılmamayı düşünüyorum. Sonra sürpriz olsun istiyorum çünkü

Bende tam hatırlayamıyorum ya 53 ya 55 dim evlediğimde. Spor ile baya güzel kilo vermistim ortalama kilom 58 idi spora başladım 50 kiloyu gördüm baya bi süre bu kilomu korudum spor yapmaktan sıkılıp bıraktığım halde sonra hareketsizlikten ve abur cubur yemekten eee yaşda ilerliyor tabi 60 kilo oldum 29 yaşında ilk kez 60 kiloyu görgüm tartıda. Bu 60 kiloylada hamile kalınca hamilelikte 15 kilo alınca 75 kiloyla doğuma girdim. Özel bir caba harcamadan 10 kilosu doğumdan sonra gitti zamanla ama 65 kilodandan kala kaldım bazen 66 hatta. Boyumda kısa olduğumdan kötü bir görüntü icerisindeydim. Göbeğim ve beldeki yağlar kat kat kollar salanıyor basenler desen ayrı bir dert kocada bir popo. 50 kilo cok az ama 53 kiloyken kendimi cok iyi hissediyordum. Ne giysem üstüme cuk diye otutuyor ve yakışıyordu. Hedefim 53 kilo ama 54 55 ede razıyım bu yağsız şekersiz ekmeksiz diyete spor yapmak cok yakışırsı şöyle haftada 3 kere spor salonu ne iyi giderdi şapır şapır ter dökmek basenleri sıkılaştırmak vs. aahhhahhh malesef zamanım yok buna. Cocuk olunca farklı oluyor herşey.

Verirsin canım ya hemde korursun işte bu sefer. Bir kaç aya o istediğin kiloya ulaşmış olacaksın inşallah canım
Sen hangi ülkede yaşıyorsun ?

Son düzenleme:
Almanya da canım. İnşallah inerim o kilolara. Beş gün atak yapmaya karar verdim sanırım. Eşimi tembihledim yağsız kıyma alması icin. Yarın kahvaltıya gözleme yapacağım. Bide bugün krepimi sadece yumurta akıyla yapınca icinede kekik ekleyince cok daha lezzetli oluduğunu fark ettim. Bundan böyle krepime yumurta sarısı eklemicem

Bende Mısır'da yaşıyorum :) hadi bakalım kolay gelsin bende 5 gün yapacağım atak evresini. Bugün 3. Gün bitti diyebilirim. Son iki gün.. Sebze yemek istiyorum

Glikoz ya da fruktoz serbest mi dukanda? Kitapta bulamadımda.
Yasak tatlım meyve bile yemiyoruz içerdiği şekerden dolayı, güçlendirmeye kadar. Özellikle fruktozun çok çok zararlı olduğunu biliyorum, glikoz da zararlı, bunların şurupları özellikle, hani çikolatalara fln konuyor. Normalde de uzak durmak gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…