Yasak tatlım meyve bile yemiyoruz içerdiği şekerden dolayı, güçlendirmeye kadar. Özellikle fruktozun çok çok zararlı olduğunu biliyorum, glikoz da zararlı, bunların şurupları özellikle, hani çikolatalara fln konuyor. Normalde de uzak durmak gerek.
Glikoz bildigmiz şekerin şurup hali fruktoz da mevyelerden elde edilen şeker. İkisi de yasak canım
Çok teşekkür ederim canım. Meyveli soda içemiyoruz ama normal sade serbest o zaman
Tabiki şekeriz olan bütün icecekleri icebilirsin light zero gibi. Bende kitabın almancası var orada günde sadece bir bardak yada bir kutu icin gibi bir şey yazmıyor. Hic icmediğim de oldu günde üc bardak ictiğimde oldu. Normalde zero icecekler karnımı ağrıtıyordu apantis ameliyatı oldum gecen sene ozamandan sonra ağrıtmıyor ama ben yine dikkatlı tüketmeye calışıyorum. Fazla tatlandırıcı tüketince kurul kurul etmeye başlıyor karnım nede olsa suni tatlandırıcı stevia dedikleri doğal diye pazarlanılan da doğallıktan cok uzak aslında. Bir stevia bitgisinin özünü iceriyor ama okadar işlemden geciyorki doğallı kalmıyor. Alman haber sayfalarında okudum.
Bende gazlı içecek sevmiyorum. Günde 3 litre su içtiğimde zaten yer kalmıyor yani soda ya da zero içecekler karnımı şişiriyor hem bide gazlı içecek göbek yapıyormuş... Bende et falan yemedikçe içmiyorum. Bendede İngilizcesi var PDF olarak internetten indirdim kitabı bulamayınca, orada da yazmıyor limit.
Bi de bu sabah dayanamadım tartıldım yaama zaten 10 gün falan tartı olmayacak yanımda o yüzden tartılamayacağım
Günaydın, bugün 5. İnci ayak günüm uyanınca tartıldım 59,9 kilo. Benim ingilizem cok zayıf berbat desek daha doğru olur neyse dönelim konumuza. Kac kilo olmuşun BilgeT
Herkese meraba ve hayırlı bayramlar...
biraz durum bildireyim.Bayram kaçamaklarım oldu ama hepsini tek bir öğünde yedim ödül öğünü babında.bugün itibariyle sp gününe başladım 2 gün sp yaparım inşallah.
İşte dukana uygun olmayan yediklerim;
15 cm kadar kıkırdaklı pide
4 yaprak sarma
1/2 tabak Körili tavuk
5-10 tane susamlı ballı leblebi
2 saray helvası her biri baklava dilimi büyüklüğünde
1 tatlı kaşığı dondurma
Yok canım henüz seyirdeyim sadece bayrama özel bir gün güçlendirme yaptımLotuscum sen güçlendirmedemisin?
Yok canım henüz seyirdeyim sadece bayrama özel bir gün güçlendirme yaptım
Acı verici bir denetimdi... 2 gün uyguladım 3 kilo verdim sonraki hafta içinde 4 kilo aldım
Nasıl canım tatlı istiyor anlatamam. Tatlı krizi dedikleri bu olsa gerek. Ağzımın icinde acı acı tatlar var
Evet. Sonradan o kiloyu korumak çok zor çünkü o kadar hızlı kilo vermek vücut için normal bir durum değil. Haliyle tepki oluşturuyor. Tabi dişini sıkan yapıyordur.Dukandan mı bahsediyorsun?
Evet. Sonradan o kiloyu korumak çok zor çünkü o kadar hızlı kilo vermek vücut için normal bir durum değil. Haliyle tepki oluşturuyor. Tabi dişini sıkan yapıyordur.
Evet tatilde iken de güçlendirme yapılabiliyor mesela.Öyle birşey yapma şansımız varmı ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?