Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Biliyordum aslında o yüzden hiç almadım o tür şekerler ama yinede emin olmak istedim çok teşekkür ederim canımm

Çok teşekkür ederim canım. Meyveli soda içemiyoruz ama normal sade serbest o zaman

Tabiki şekeriz olan bütün icecekleri icebilirsin light zero gibi. Bende kitabın almancası var orada günde sadece bir bardak yada bir kutu icin gibi bir şey yazmıyor. Hic icmediğim de oldu günde üc bardak ictiğimde oldu. Normalde zero icecekler karnımı ağrıtıyordu apantis ameliyatı oldum gecen sene ozamandan sonra ağrıtmıyor ama ben yine dikkatlı tüketmeye calışıyorum. Fazla tatlandırıcı tüketince kurul kurul etmeye başlıyor karnım nede olsa suni tatlandırıcı stevia dedikleri doğal diye pazarlanılan da doğallıktan cok uzak aslında. Bir stevia bitgisinin özünü iceriyor ama okadar işlemden geciyorki doğallı kalmıyor. Alman haber sayfalarında okudum.

Bende gazlı içecek sevmiyorum. Günde 3 litre su içtiğimde zaten yer kalmıyor yani soda ya da zero içecekler karnımı şişiriyor hem bide gazlı içecek göbek yapıyormuş... Bende et falan yemedikçe içmiyorum. Bendede İngilizcesi var PDF olarak internetten indirdim kitabı bulamayınca, orada da yazmıyor limit.
Bi de bu sabah dayanamadım tartıldım ya ama zaten 10 gün falan tartı olmayacak yanımda o yüzden tartılamayacağım

Günaydın, bugün 5. İnci ayak günüm uyanınca tartıldım 59,9 kilo. Benim ingilizem cok zayıf berbat desek daha doğru olur neyse dönelim konumuza. Kac kilo olmuşun BilgeT

Herkese meraba ve hayırlı bayramlar...
biraz durum bildireyim.Bayram kaçamaklarım oldu ama hepsini tek bir öğünde yedim ödül öğünü babında.bugün itibariyle sp gününe başladım 2 gün sp yaparım inşallah.

İşte dukana uygun olmayan yediklerim;

15 cm kadar kıkırdaklı pide
4 yaprak sarma
1/2 tabak Körili tavuk

5-10 tane susamlı ballı leblebi
2 saray helvası her biri baklava dilimi büyüklüğünde
1 tatlı kaşığı dondurma

Günaydın, bugün 5. İnci ayak günüm uyanınca tartıldım 59,9 kilo. Benim ingilizem cok zayıf berbat desek daha doğru olur neyse dönelim konumuza. Kac kilo olmuşun BilgeT

Benim iyi ya türkcem gibi. Türkçe anlatamayıp İngilizce anlatmaya çalıştığım zamanlar oluyor o da başka ülkede yaşamanın getirdiği alışkanlıklar olsa gerek..
Ben tuvalete çıkmadan tartıldım 59,4 çıktı. Tuvalete çıktığımda 59a inmiştir diye düşünüyorum

Lotuscum sen güçlendirmedemisin?

Nasıl canım tatlı istiyor anlatamam. Tatlı krizi dedikleri bu olsa gerek. Ağzımın icinde acı acı tatlar var

Bayramın 3 günü serbest gün yaptım ailem mutlu olsun,bayramda yedikleri içlerine sinsin diye ama vicdan azabından ben benden gitti.5+5 le devam ederek bir an önce 3 günlük kaçamağımın izlerini silmeye çalışıcam Bu arada hepinize iyi bayramlar,her günümüz bayram gibi geçsin inşallah

Son düzenleme:
Dört gün ataktan sonra verdiğim kilo 1,5. İlk verilen kilolar herzaman önce su kaybı oluyor bu her diyet icin gecerli. Tatlı krizimi aştım bugünlük. Böyle durumlarda tatlandırıcı kezmiyor malesef şeker şeker diye bağrıyor bedenim ama yemedim tabi, aferim bana yarın seyir dönemine geciyorum ilk etapı tamamlamış oluyorum. Seyir dönemide uzun bi süre 51 gün dedi dukan amcam ideal kiloma ulaşmam icin inşallah daha kısa zamanda ulaşırım. Yarın arkadaşa davetliyim ama gitmicem orda okadar güzel mamalar var gözüm kalır sonra. Bugün süt tozu ve yağsız kakao baktım ama bulamadım bana biraz uzak olan bi süpermarket var orda görmüştüm galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…