Tabi orası öyle ancak dukanı tamamen tamamlasaydınız bence koruyabilirdiniz diye düşünüyorum
Haklısındır canım. Diyet konusunda çok zayıf iradeliyim sonuna kadar gelemiyorum maalesef.
Evet tatilde iken de güçlendirme yapılabiliyor mesela.
Kitapta yazıyor mu peki? Birde duraklamaya sebep olur mu?
Selam kızlar:80:
Dukanın internet sitesine baktım ama ideal kilomdaymışım
Ancak ben 43 kilo olduğum zamanları özlüyorum, daha güzeldi vücudum şu an 47'yim. Fazla bir şey yok 4 kilo ama çok zor kilo verir ve alırım. Pazartesi spora başlamayı düşünüyorum ama 1.5 ayım var kilo vermek için(nişan için) hiç zannetmiyorum 4 kiloyu verebileceğimi. Dukan diyeti yapayım dedim ama spora da gitmem lazım. İkisi bir arada bayıltır mı sizce beni
Canım boyun ne kadar acaba?
Canım bu kitapta yazmıyor olabilir ama lisabella burda yayınladı tatilde dukan diye aratırsan bulursunKitapta yazıyor mu peki? Birde duraklamaya sebep olur mu?
Tatlım arkadaş o soruyu seyir içindeyken Bayram nedeniyle güçlendirme yaptığım için sordu.Dukan diyeti çok yapılmamalı yoksa metabolizma yavaşlar ve kilo verme durur. Uygun ölçüde kiloyu verdikten sonra bir süre bu kilonu korumaya çalışmalısın.
Canım bu kitapta yazmıyor olabilir ama lisabella burda yayınladı tatilde dukan diye aratırsan bulursun
Tatlım arkadaş o soruyu seyir içindeyken Bayram nedeniyle güçlendirme yaptığım için sordu.
Üzülme canım, 60 gün sonra kacamak ihtiyacı cok doğal bence. Ne yeni başlaması? İki gün saf protein yap atak dönemine ki gibi sonra kaldığın yerden devam edersin... Benim bugün 6. Cı günüm ve zorlanmaya başladım bile başım dönüyor şekerim düştü diye tahmin ediyorum hemen bi domates alıp yedim saf protein günlerde ne yaparım böyle bir şey yine olursa bilemiyorum.günaydın
ben çok kötü birşey yaptım 60 gündür dukanı hiç bozmadan yaptım ama dün ve bu sabah öyle şeyler yedim ki balona iğne değil çuvaldız battı kendimi biran önce toplamam lazım lisanın parmağına ihtiyacım var kendimi çok kötü hissediyorum bayramın 1 ve 2. günü harikaydı ama dün erkek arkadaşımla kahvaltıya gittik ve ben enim konum kahvaltı yaptım bi dilim pizza yedim gerçi ekmek yağ bal yemedim e.arkadaşım diyetimi destekliyor ama karşımda da yemek yiyemiyordu aç gezdiğimi düşünüyordu kıramadım onu ama benim diyetim gitti şimdi yeniden başlamam lazım.he bide dün ve bu sabah bi dilim pasta yedim(((
yeniden ataktan mı başlayım yoksa protein gününden mi yardımcı olurmusunuz?
merhaba,
guclendirmede 4. ayima giriyorum, bu ara tatildeyim, o yuzden pek dikkat edemiyorum
o yuzden kendime limit koydum, 61e carparsam ondan sonra tekrar diyete baslicam. 60 ile baslamistim. kontrollu elden birakmiyorum yani:)).
aslinda oldukca uzun sure guclendirme rejimi yapmam lazim. oldukca uzun sure uydum ama tatil ya, o kadar uzun surede dinlenmiyor, ama yakinda soz dinleyen cocuk olacagim. yoksa cok fena kilo almaya baslarim, dukanin kurali. benimkine guclendirme arasi diyelim. neyse insan kendi kendine hakim olmali yoksa dis motivatorler bir yere kadar:)
ben seyir dönemin dey ken diyeti bıraktım tatile gittim mecburen 66 kilodan 57 ye inmişti 24 hazirandan beri verdiklerini aldım şimdi 66 yim yarın tekrar başlıyacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?