Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

of of harika... ne güzel kilo vermişsin maşallah. hemde regly olmana ragmen süpeeerrrr

harika harika çok ok güzel sonuç.maşallah maşallah .. inşallah sağlıkla devamı gelir güzelim... tebrik ederim
bende reglim ama ataktan sonra seyirde artılara geçtim tabi normal ama deil mi (

hem reglyn hem seyire geçmen 500 gr farketmesi çok çok normal.. hiç merak etme regly den sonra daha fazla gittiğini göreceksin

winimm bu arada bende bildirimimi yapayım

güncel: 58.500..

hedef :58

haftaya perşembeye kadar 500 gr gitmese de ( inşallah gider bu arada) lotus linea ve ben güçlendirmedeyiz inşallah... darısı bütüüüün dukancanlarımın başına

Winnicim: güncel tam 59

Off moralim bozuldu aslinda. 58,5 kadar inmistim :2:
Artilari dün ps günüm oldugunda bagliyorum ama yinede :2:
Hedefe bir kg, bir hafta.. Hadi bakalim

eminim o da gidecektir..hatta bence güçlendirme de bile gidebilir..sen geç bakalım biz de senden aldığımız motivasyonla birkaç aycık sonra güçlendirme topiğinde yerimizi alırız inşallah:13:

merhaba arkadaşlar bende bildirimimi yapayım

Başlangıç tarihi: 26.08.2013
Başlangıç kilo: 88,6
Bedef kilo: 63
Güncel kilo:85,2
Geçen haftaki kilo :86,3
Fark:-1,1
Toplam Fark:3,5

inşallah hepimiz hedefimize ulaşırız

sevgilerrrrrrr

Merhabalar,benim bir sorum olacaktı.Şimdi duraklama yaşadığımızda veya kaçamak yaptığımızda 4 gün sınırlı izinli gıdalardan uzak durulması öneriliyor ya,bunların içine 1 tk zeytinyağ,3 yk süttozu da giriyor mu? Ya da 1 bardakla sınırlanması önerilen süt?

Başlangıç Tarihi: 19.08.2013Başlangıç Kilo : 77.5Hedef Kilo : 58Boy : 1.63Geçen hafta : 74
Güncel kilo : 72.9
Fark : 1.1 kg
Toplam fark : 4.6 kg

arkadaslar bugun 29.gunum kac gundur hep arti cikiyordum coook mutluyum bugun.kalktim ac karnina tam uc kere tartildim hep ayni sayi cikti vermis oldugum kilo 6900 verdim bugun ps gunum yarina insallah duraklama yada gerileme olmaz insallah eger kilo almadan yada duraklama olmazsa sayet 7 kg vermis olacagim.yarin tekrar yazicam insallah vermis olurum.

Kızlaaar Maşallah ne güzel kilolar verilmiş ,harıkasınız nazar değmesin Hepinize musmutlu ve bol - li günler olsunYarışta olanlar orayada güncel yazmayı unutmasın

Vaaay demek itiraf etti haaHakkında hayırlısı olsun canım.Madem sallantıda bir evlilik zaten böyle bir durumda çocuk için devam ettirmenin anlamı yok.Hiç kimse istemez çocuğu ayrı anne baba ile büyüsün ama zamanla alışacaktır ve böylesi hem ikiniz içinde hemde kızın için daha iyi olacaktır.Başlangıçta zor olacaktır ama zamanla alışır herkes.Sen iyi olmaya bak ,sen iyi olmalısınki çocuğunada iyi bakabilesin.Zayıflamak sana iyi gelecektir emin ol.kilo almakla kaybettiğimiz özgüvenimiz zayıflamayla birlikte yerine geliyor.İnan benim yürüyüşüm bile değişti.Yine eskisi gibi güvenle yürüyorum sokakta.Sende zayıflayınca bu herşeyin çözümü olmasada kendini iyi hissetmek adına iyi olacaktır

arkadaşlar selam kilo değişim tablosunu nasıl güncelliyorsunuz. ben beceremedimde

Kilo değişim tablosundan kastettiğin cetvelse onu maalesef her defasında yeni baştan yapıyoruz ilk yaptığımız gibi

Sınırlı izinliler biliyorsunki atakta yasak olup seyirde diyete dahil olan ve günde 2 tanesini tüketme hakkımızın olduğu ürünler.1 kaşık yağ ve süt sınırlı izinli değil.Serbest onlar her daim.Lakin süttozu sınırlı izinli grubundan .
ben bir sınırlı izinliler konusu açayım..

Teşekkür ederim :)

Selam kızlarr

İyi bildirimlerrr... Hadi bakalım pamuk parmaklar klavyeye.. :126:

Duyduk duymadık demeyiin.. Bildirim yapmayan kalmasıııııınnn..

Bildirim yapan herkeşler bol bol kilolar verir inşallaaah..

Eee hemen ben de bildirim yapayım o zaman..:81:

Güncel: 67,7

Not: Geçen gün daha az çıkmıştım, hatta tickerımı bile düzenlemiştim ama olsun iner o tartı daha çook iner

Başlangıç tarihi: 02.04.2013
Başlangıç kilo: 86,7
Hedef kilo: 58
Boy: 1.60
Geçen Haftaki Kilo: 69,9
Güncel kilo:69,9

winnie'cim şimdiden kolay gelsin, ellerine sağlık. 2 hafta önceki kilom 71,5'tu listede. hani geçen hafta bi karışıklık olmuştu ya, listede yoktum. hatırlatayım dedim :)

bu hafta taşınma telaşı var bizde, tartılamadım. aynı kiloyu giriyorum; ama verdiğimi hissediyorum, dukan sağolsun

Son düzenleme:
Bende bildirim yapayım bari ama durumlar fena direnmekte benim daha önceden uzun sürede kaldığım ve bilimsel kaynakların bana uygun gördüğü kilo

Güncel 60

Yumruk banada şart oldu Spora başladım bugün ve 1 ay verdim kendime.1 ay verdiğim kadar artık sonra bende güçlendiröeye gidiyorum inşallah Tabiki inşallah bu 1 ayda 5 kilo vermiş olmayı ümit ederekten

Kilo veren butun arkadaslarimi tebrik ederiiiim hepiniz cok guzel vermissiniz masalah
gecen haftayi aradim yazmamisim ama not defterimde buldum
Baslangic tarihi: 2 temmuz
Baslangic:52
Gecen hafta : 46.800
Bu hafta : 47.200
Fark : + 400
Toplam fark : 4.800

kizlar kafayi yicem 2 koca ayda 4.800 verdim cok az degil mi ya tamam hadi regl gunum 4 gun gecikti deyip 46 olsun tas catlasa 2 ayda 6 kilo gercekten cok az troid bezim falanda normal baktirmistim niye boyle oluyor ya

Insallah verirsin canim sporda cok iyi olmus yumruk ile kendine gelir umarim bunyen bayadir takili kaldin cunku .. 5 kiloo bende versemm de 1 ayda bende gecebilsem keske ama tik yok malesef cok uzuldum cok bende 1 ay veriyorum kendime 1 ay icinde veremezsem artik bilmiyorum naparim ama.okul aciliyor kosusturmada daha hizli gider gibi :/

Amanın akşam oldu gec kaldım bildirim yapmaya
Başlangıç tarihi: 06.08.2013
Başlangıç kilo: 61,5
Bedef kilo: 53
Güncel kilo:57,5
Geçen haftaki kilo :58,5
Fark: 1
Toplam Fark: 4 kilo

Su siralar surekli açım belki erken kalkiyorum ondandir bilmiyorum bir taraftan da metabolizmam calisiyor diye seviniyorum hadi hayirlisii
sabah
1 yumurtali menemen(2 domatesli) , lor, marul , 1 kucuk salatalik , kirmizi biber

ara
yogurt , salata(1 domates 1 salatalik marul )

aksam
5 kofte , domates sos(1 buyuk domatesli , cok az salata

kizlaar demet akalin ve gulben ergenin tarcin suyundan iciyorum tadi sekerli geliyor bana cok sevdim ve seker ihtiyacinizi bir nevi gideriyor ayrica odemde attiriyormus tavsiye ederim :)

Son düzenleme:

inşallah gider o kilolarda öyle başlarsın canım... ama yinede yakında güçlendirmede de birlikte olacağımıza sevinmedim desem yalan olur

tatlım senin vereceğin kilon az. zaten zayıfsın o yüzden de zor gidiyor kilolar. bende son kilolarımı çok zor veriyorum.. telaşlanma iyi bile vermişsin..senin boy ve hedef kilon kaç buse... çok zayıf değil misin sen:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…