bir soru daha.. habire biseler sorup duruyorum ama tarcin serbest mi atak evresinde?
Merhaba Lisabella haklisin deneyimli arkadasimiz olarak kiziyosun bize tabi bende ustume aliyorum bu sira cok kacamak yaptigim icin bir arkadasta ta yazmis dietinbmutsuzlugu deilki aksi kilo verdigin icin mutlu oluyosun o mutsuzluk ailevi nedenlerden geliyo insan kendini birakiyo herseyden vazgeciyo aciklamiycaktim bir arkadasta yazmis sevgilisiyle boozuk oldugunu bende ondan esinlenerek yazmak istedim. Dun sabah yatiyorduk esimin teline bir mesaj geldi bir turk arkadasi isme bakarsan ama mesajda fransizca bir erkekten beklenmiycek mesajdi neys aldirmadim teli biraktim esim bakti ve bekledigim tepkiyi vermedi bende suphelenerek yaninda aradim o gormeden calinca bakti sen kimi ariyon falan derken aradigim kisi cevap verdi ve ne beklersin tabi kadin sesi yaaaaa. Bu arada icimi bosalttim sizede kimseye diyemiyisun lisacigim sence kacamak yapmak icin bir sebepmi bu
Yeni başlayan arkadaşlar !!!!!!!!
Hiçbir şekilde kaçamak yapmamanız gerekiyor istediğiniz kiloya istediğiniz zamanda ulaşabilmek ve duraklama yaşayıp motıvasyonunuzu kaybetmemek adına.
Son zamanlarda sıkça şöyle bir şey görüyorum.Kaçamak yaptım hoop 2 gün SP .Yok böyle birşey arkadaşlar.Tamam diyelim kaçamak yaptınız diyetinize normal şekilde devam edin.2 gün 3 gün SP yapayım diye bir şey yok.Her fırsatta SP yaparsanız duraklamaya girdiğinizde yapacağınız birkaçgünlük SP den yada yumruk hareketinden sonuç alamazsınız.Kaçamak yapmayın lakin yapmışsanızda diyetinize olduğu gibi devam edin.
Bu mesajı belli bir kişiye değil son zamanlarda sıkça yazıldığını gördüğüm için yeni arkadaşlara yazmak istedim.
Merhaba Lisabella haklisin deneyimli arkadasimiz olarak kiziyosun bize tabi bende ustume aliyorum bu sira cok kacamak yaptigim icin bir arkadasta ta yazmis dietinbmutsuzlugu deilki aksi kilo verdigin icin mutlu oluyosun o mutsuzluk ailevi nedenlerden geliyo insan kendini birakiyo herseyden vazgeciyo aciklamiycaktim bir arkadasta yazmis sevgilisiyle boozuk oldugunu bende ondan esinlenerek yazmak istedim. Dun sabah yatiyorduk esimin teline bir mesaj geldi bir turk arkadasi isme bakarsan ama mesajda fransizca bir erkekten beklenmiycek mesajdi neys aldirmadim teli biraktim esim bakti ve bekledigim tepkiyi vermedi bende suphelenerek yaninda aradim o gormeden calinca bakti sen kimi ariyon falan derken aradigim kisi cevap verdi ve ne beklersin tabi kadin sesi yaaaaa. Bu arada icimi bosalttim sizede kimseye diyemiyisun lisacigim sence kacamak yapmak icin bir sebepmi bu
Tabiki bir sebep deil ama iste insan sinir aninda ne yapacagini sasiriyo iste sonra kendine geldiginde keske ler basliyo neyseki dun seyire gectim bugunde saf protein devam ediyirum dietime kendime baska bi diet bulmadim bence bu. Diyet cok kaliteli devam edecem aziimle
Turk kahvesi normalde kabiz yapar bende o yuzden icemiyorum rahatlikla :/ sende farkli etki etmesi iyiymis :)Günaydın kızlar;
Zayıflama işleri nasıl gidiyor bakalım
Bu ara farkettim ki ne zaman sabah sade bir türk kahvesi içsem wc sorunu çekmiyorum
Paylaşayım istedim :26:
Lahmacun aslinda basit tatlim sadece o kadar krebi yaparken basinda dur dök yoruyor ama tadi normal lahmacundan farkki degil degil mimenüm:
ps günüm
sabah:közlenmiş kırmızı biber(yarım),1 tavuk jambon,biraz beyaz peynir ve civil peyniri,çay ve 1 bardak yeşilçay
ara:sade türk kahvesi ve 1 kurabiye
akşam:dukan lahmacun,yoğurtlu biber ve mantar kavurması ve ice tea light
kurabiyede yaptımm çok güzel oldularlahmacunu da ilk defa denedimde çok uğraştırıcı geldi:26:
Anliyorum seni bizde annwmle.kardesimi birakirdik o susana kadar saklanir bir yerde susmasini beklerdik :/ bize cok fazla bagimli oldugu icin oyle oluyor hep ama kendine yakin birkac arkadas bulsun kapida onlari gorunce birakacaktir seni :)Günaydin, uzun bir zamandan sonra tekrar leptoptan yazabiliyorum hele sükür telefonla zor oluyor.
Sabah tartildim ve bir kilo vermisim son bir hafta da :) bugün ps günüm oldugundan yarin bugünki kilomu baz alacagim.
Kilo vermenin haricinde bir aydan beri oglumu krese alistirmaya calistiriyoruz. Aslinda bakilirsa büyük gelismeler elde ettik oglum masallah orda yemek yiyor ve cok olmasada öglen uykusuna yatiyor. Beni üzen ise sabahlari onu biraktigimda beni birakmak istememesi gitmemi istemiyor bende o oyuna dalinca gizli yine cikiyorum. Gittigimi fark ettikten sonra agliyor tabi bazen az bazen daha uzun süre. Bu yazki bütün tatil pogramlarini iptal ettik ben yillik izin hakkimi oglumu krese alistirmak icin kulandim bu hafta son pazartesinden itibaren ise basliyorum. Bundan sonra esim birakacak oglumu krese bende saat ücte allah izin verirse alacagim. Dua edin lütfen sabahlari cok aglamasin üzülüyorum bu duruma ve sanki bu aglamayi hic birakmicak mis gibime geliyor. Genel olarak gittigi kresten memnunun güzel ilgileniyorlar cocuklarla oglumda aslinda seviyor sabahlari zorla götürmüyorum isteyerek gidiyor tek problem bizden ayrilamamasi.
Bilgisayarim da artik calistigina göre bugün spor yapabilirim
Öncelikle şunu söylemek istiyorum ki özel hayatımızda hepimiz farklı farklı problemler yaşıyoruz.Ve mutsuzluk insanı tabiki daha yemeye itiyor.Durumunu anlatmışsın anlatabilirsin sonuçta diyetten konuş konuş sıkıcı olabiliyor bazende böyle dertleşme ihtiyacı duyabiliyoruz.Günün 24 saati diyet konuşmak sıkıcı olabiliyor.Canını sıkma lütfen diyeceğim ama işte insanın içine şüphe bir defa düşmeye görsün yer bitirir kendini.Eminim şimdi kafanda binbirtane soru işareti vardır.Erkekler zaten yatakta basılsanda inkar et mantığında olduğundan birşeyleri asla itiraf etmezler.Lakin sende üzme kendini belki normal bir arkadaşı ve seninde yanlış anlayacağını düşündüğü için boyle erkek ismi ile kaydetmiştir.Bilemedim şimdi ne diyeceğimi ama biraz zamana bırak ve üzülme umarım düşündüğün gibi değildir.zor işler bunlar.
Dükan kitabındada der diyete başlama zamanlaması çok önemlidir.her bakımdan hazrı olmak gerekiyor.Ve kaçamak içinde öncelikle sizi kaçamağa götüren sebebi bulun ve onu halletmeye çalışın der.Evet bu can sıkıntısı ile diyetine tam anlamı ile konsantre olamayabilirsin.İstersen biraz zaman ver kendine kafanı toparlayıp birşeyleri yoluna koyduktan sonra daha iyi motive olmuş kafan rahat şekilde başlayabilirsin.
Yazdıklarımı ben seni kastederek yazmadım dedim ya belli bir kişi yoktu sadece son zamanlarda birçok arkadaşın mesajında kaçamak yaptım 2 gün SP yazılarına çok rastladığım için uyarma gereği duydum.Bu diyet birçok anlamda büyük rahatlıklar sağlıyor olsada hata kaldırmayan bir diyet.Yani sizin için söylüyorum.Sonra istediğniz beklediğiniz sonucu alamayabilirsiniz.diyet uzadıkça uzar buda sıkıntı yaratır.
Tekrar söylüyorum canını sıkma ve üzülme bak ne güzel zayıflayacak incecik zarif bir hatun olacaksın.Kilo verdikçe keyfin yerine gelecek.Ama hayat bu diyet yapsanda yapmasanda.zayıf olsanda olmasanda sorunlar her daim olacak,insanız sonuçta.
Aynen canım çok az kaldı güçlendirmeye geçicez.haftaya prş seyirde son günDukana 5 martta basladm, 10 gün ataktan sonra seyire gectim - hala seyirdeyim
Masallah24 kg verdim :82: :82:
Güclendirmeye gecmek icin ecemus ve lotusu bekliyorumve som gramlarimi
daha yol uzun...ama olsun durmak yok...ÇOK mutluyum şükürler olsuninşallah bu hızla devam ederim..tabi hepimiz
başlama tarihi:11.08.2013
başlangıç kilo:73.6
geçen hafta:70
bu hafta:67.9
fark:2.1
toplam fark:5.7
boy:1.67
arkadaşlar maşallah deyin
eminim haftaya bu kadar olmayacaktır ama olsun..hep eksilerde olalım ve arada bir de olsa böyle gaza gelelim inşallah :129:
günaydınnnn dukancanlar.nasılsınız?ilk bildirimde benden olsun.reglim ama eksilerdeyim çok mutluyum :)))
Başlangıç tarihi: 10.06.2013
Başlangıç kilo: 114
Bedef kilo: 70
Boy:1.72
Güncel kilo:97,8
Geçen haftaki kilo :99,5
Fark:-1,700
Toplam Fark:16,200
günaydınnnn dukancanlar.nasılsınız?ilk bildirimde benden olsun.reglim ama eksilerdeyim çok mutluyum :)))
Başlangıç tarihi: 10.06.2013
Başlangıç kilo: 114
Bedef kilo: 70
Boy:1.72
Güncel kilo:97,8
Geçen haftaki kilo :99,5
Fark:-1,700
Toplam Fark:16,200
çok normal.hem regl olman hem de seyire geçmen etkili olmuştur..kısa zamanda bolca eksi göreceksin eminimbende reglim ama ataktan sonra seyirde artılara geçtim tabi normal ama deil mi(
başlangıç tarihi:29.08.2013
başlangıç kilo:68
hedef kilo:60
boy:1.68
geçen haftaki kilo:68
bu haftaki kilo:66.500
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?