Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Saf protein günüm:
Sabah:
haşlanmış yumurta ( 1,5 beyazı ve 2 tam sarısı)
Yörsanın böreklik loru biraz (%2.2 yağ oranı)

Öğle:
Yulaf kepeği hakkımla yapılmış poğaça tarzı birşey

Akşam:
18.50: 100 gr kıymalı 1 yumurta
20.50: haşlanmış tavuk göğsünü didikledim yoğurt ve iki adet kornişon turşu ile salata

2 lt su
2 kupa tarçınlı kuşburnu
2 kupa yeşil çay

yaa kızlar sizde kil veremeyecek gibi hissediyomusunuz :18: o kadar uğraşıyorum ağzıma ekmek koymadım bi sürü masraf yaptım insan hemen sonuç gelsin istiyor kendim de hafifleme hissediyorum ama ne biliyim ya bu arada kilo çizelgeme bakmaın benim tartı biraz kafayı yedi

evet okudum ben 4 evresinide okudum.sadeceemin olmak istedimmmm.
O zaman tmm kitabımız başucu kitabi oldu artık biliyosun

Umutsuzluğa kapılma bazen oluyo o düşünceler ama kafanı rahatlatırsan daha rahat kilo verirsin

Onca insan kilo veriyorda sen niye veremeyesin
Bu güne kadar Dukani "kilo veremiyorum" diye birakani hic duymadim

Umarim ac gezmiyorsun

Dukana 5 martta basladm, 10 gün ataktan sonra seyire gectim - hala seyirdeyim
Masallah 24 kg verdim :82: :82:

Güclendirmeye gecmek icin ecemus ve lotusu bekliyorum ve som gramlarimi

masallah yaklasik 6 aydir yapiyorsun yani.gercekten takdir ediyorum sizi az bi sure degil darisi benim basima bende 5 ay yapmak istiyorum yapabilirsem 6 da olabilir cunku 70 kusur kilolarda olmayi istiyorum.kendimi zayif hayal edemiyorum.

masallah yaklasik 6 aydir yapiyorsun yani.gercekten takdir ediyorum sizi az bi sure degil darisi benim basima bende 5 ay yapmak istiyorum yapabilirsem 6 da olabilir cunku 70 kusur kilolarda olmayi istiyorum.kendimi zayif hayal edemiyorum.

Indikce inmek isteyeceksin
Yeni basladigimda seyirin degil, güclendirmenin uzunlugu gözüme acaip batiyordu. Ama dukan harbiden yasam tarzi oldugu icin zorlanmiyorsun.. Ben gittigim hic bir misafirlikte zorlanmadim, yemekte protein ve sebzelerden ne varsa yedim (köfteyi disarida/misafirlikte asla yemedim, hep ekmek ici koyuyorlar). Yemeklerin yag oranini bilmiyorum belki, ama kizartma olmadigi sürece misafirlikte sorun yapmadim.. Disarida yedigimdede ayni. Durum böyle olunca cok rahat devam edebiliyorum...

ben de bugün seyirimin 2.günündeydim ama gelin görüncü gün içindeki stresim ve mutsuzluğum yüzünden akşam çerez yedim hemde en yağlılarından şimdi 2 gün sp ve bol spor yapıcam çok kötüyüm daha daaa kaçamak yapmam menülerimide paylaşacağım artık burada kızlar desteklerinize hayran kaldım çünkü

kac kilo ile basladiniz.

Onca insan kilo veriyorda sen niye veremeyesin
Bu güne kadar Dukani "kilo veremiyorum" diye birakani hic duymadim

Umarim ac gezmiyorsun

yok bırakmak aklımın ucundan bile geçmiyo sadece bir an önce zayıf bir insan olmak istiyorum senelerdir bıktım toplu bi insan olmaktan anlayabiliyo musunuz beni yok aç gezmiyorum gezersem bayılırım ya hemen kan şekerim düşüyo zaten

Merhaba,ben buraya yazdığınız mesajı görmeden açmış olduğunuz konuda tecrübelerime dayanarak birşeyler yazdım zaten.Orda yazdıklarım aynen geçerli
Sp günü ve salata :44:

Masallah demeyen, sabah tartida arti ciksin

İnanmazsan say hemde 41 kere dedim Sabah 5 kilo eksik çıkarmıyım acaba :26:

Hıııııım olmadı bu şimdiseyirin 2, günü yaşadığın mutsuzluğu anlıyorum ama çerez yemeseydin keşke.Çünkü o mutsuzluğun kilo vermekle mutluluğa dönüşmesini duraklatabilirsin.Diyetin başlangıcında bu şekilde mutsuzluk hissi yaşaman normal.Sonuçta bir diyet yapıyorsun ve kendini sınırlanmış hissetmenin verdiği mutsuzluk vede değişen hormonal denge var.Mutsuzluğunu bize uygun şeylerden tıka basa yiyerek gidermeye çalış.Yap kendine bir tatlı mesela nasıl mutlu olacaksın

Yeni başlayan arkadaşlar !!!!!!!!

Hiçbir şekilde kaçamak yapmamanız gerekiyor istediğiniz kiloya istediğiniz zamanda ulaşabilmek ve duraklama yaşayıp motıvasyonunuzu kaybetmemek adına.

Son zamanlarda sıkça şöyle bir şey görüyorum.Kaçamak yaptım hoop 2 gün SP .Yok böyle birşey arkadaşlar.Tamam diyelim kaçamak yaptınız diyetinize normal şekilde devam edin.2 gün 3 gün SP yapayım diye bir şey yok.Her fırsatta SP yaparsanız duraklamaya girdiğinizde yapacağınız birkaçgünlük SP den yada yumruk hareketinden sonuç alamazsınız.Kaçamak yapmayın lakin yapmışsanızda diyetinize olduğu gibi devam edin.

Bu mesajı belli bir kişiye değil son zamanlarda sıkça yazıldığını gördüğüm için yeni arkadaşlara yazmak istedim.

Sp günü ve salata :44:

Lisabellacığım salata türü olduğu için yazmıştım yoksa sebze namına sadece iki tane küçük salatalık turşusu var, yoğurt ve 200 gr kadar didiklenmiş tavuk göğsü(haşlanmış). Ben salatalık turşusunun sp günlerinde dahi 2-3 adet kadarının izinli olduğunu okumuştum yanlış mı biliyorum acaba?

Günaydin, uzun bir zamandan sonra tekrar leptoptan yazabiliyorum hele sükür telefonla zor oluyor.

Sabah tartildim ve bir kilo vermisim son bir hafta da :) bugün ps günüm oldugundan yarin bugünki kilomu baz alacagim.

Kilo vermenin haricinde bir aydan beri oglumu krese alistirmaya calistiriyoruz. Aslinda bakilirsa büyük gelismeler elde ettik oglum masallah orda yemek yiyor ve cok olmasada öglen uykusuna yatiyor. Beni üzen ise sabahlari onu biraktigimda beni birakmak istememesi gitmemi istemiyor bende o oyuna dalinca gizli yine cikiyorum. Gittigimi fark ettikten sonra agliyor tabi bazen az bazen daha uzun süre . Bu yazki bütün tatil pogramlarini iptal ettik ben yillik izin hakkimi oglumu krese alistirmak icin kulandim bu hafta son pazartesinden itibaren ise basliyorum. Bundan sonra esim birakacak oglumu krese bende saat ücte allah izin verirse alacagim. Dua edin lütfen sabahlari cok aglamasin üzülüyorum bu duruma ve sanki bu aglamayi hic birakmicak mis gibime geliyor. Genel olarak gittigi kresten memnunun güzel ilgileniyorlar cocuklarla oglumda aslinda seviyor sabahlari zorla götürmüyorum isteyerek gidiyor tek problem bizden ayrilamamasi.

Bilgisayarim da artik calistigina göre bugün spor yapabilirim

Seni bilememde, ben biraz arti ciktim

Günaydın kızlar;

Zayıflama işleri nasıl gidiyor bakalım

Bu ara farkettim ki ne zaman sabah sade bir türk kahvesi içsem wc sorunu çekmiyorum

Paylaşayım istedim :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…