- 18 Mart 2012
- 874
- 886
- 323
O zaman tmm kitabımız başucu kitabi oldu artık biliyosunevet okudum ben 4 evresinide okudum.sadeceemin olmak istedimmmm.
Umutsuzluğa kapılma bazen oluyo o düşünceler ama kafanı rahatlatırsan daha rahat kilo verirsinyaa kızlar sizde kilo veremeyecek gibi hissediyomusunuz :18: o kadar uğraşıyorum ağzıma ekmek koymadım bi sürü masraf yaptım insan hemen sonuç gelsin istiyorkendim de hafifleme hissediyorum ama ne biliyim ya bu arada kilo çizelgeme bakmaın benim tartı biraz kafayı yedi
kac ay seyir yaptiniz .kac kilo verdiniz?
Dukana 5 martta basladm, 10 gün ataktan sonra seyire gectim - hala seyirdeyim
Masallah24 kg verdim :82: :82:
Güclendirmeye gecmek icin ecemus ve lotusu bekliyorumve som gramlarimi
yaa kızlar sizde kil veremeyecek gibi hissediyomusunuz :18: o kadar uğraşıyorum ağzıma ekmek koymadım bi sürü masraf yaptım insan hemen sonuç gelsin istiyorkendim de hafifleme hissediyorum ama ne biliyim ya bu arada kilo çizelgeme bakmaın benim tartı biraz kafayı yedi
Dukana 5 martta basladm, 10 gün ataktan sonra seyire gectim - hala seyirdeyim
Masallah24 kg verdim :82: :82:
Güclendirmeye gecmek icin ecemus ve lotusu bekliyorumve som gramlarimi
Masallah demeyen, sabah tartida arti ciksin
masallah yaklasik 6 aydir yapiyorsun yani.gercekten takdir ediyorum sizi az bi sure degil darisi benim basima bende 5 ay yapmak istiyorum yapabilirsem 6 da olabilir cunku 70 kusur kilolarda olmayi istiyorum.kendimi zayif hayal edemiyorum.
Indikce inmek isteyeceksin
Yeni basladigimda seyirin degil, güclendirmenin uzunlugu gözüme acaip batiyordu. Ama dukan harbiden yasam tarzi oldugu icin zorlanmiyorsun.. Ben gittigim hic bir misafirlikte zorlanmadim, yemekte protein ve sebzelerden ne varsa yedim (köfteyi disarida/misafirlikte asla yemedim, hep ekmek ici koyuyorlar). Yemeklerin yag oranini bilmiyorum belki, ama kizartma olmadigi sürece misafirlikte sorun yapmadim.. Disarida yedigimdede ayni. Durum böyle olunca cok rahat devam edebiliyorum...
ben de bugün seyirimin 2.günündeydim ama gelin görüncü gün içindeki stresim ve mutsuzluğum yüzünden akşam çerez yedim hemde en yağlılarından şimdi 2 gün sp ve bol spor yapıcamçok kötüyüm daha daaa kaçamak yapmam menülerimide paylaşacağım artık burada kızlar desteklerinize hayran kaldım çünkü
Olmadi...
Onca insan kilo veriyorda sen niye veremeyesin
Bu güne kadar Dukani "kilo veremiyorum" diye birakani hic duymadim
Umarim ac gezmiyorsun
selam bende yeni uye oldum bir iki sorum olacak cevap verirseniz cok sevinirim :)
suan isvecdietini ama biseler ekleyerek yapiyorum. daha ikinci gunum ama bittikten sonra dukana baslamak istiyorum. totalde 30 kilo vermek istiyorum. su ve turkkahvesi(bol sekerli) disinda bise icmem yani cay cola falan hic icmem serbetli tatlilar yemem. benim sorunum yemek ve cikolata.. cangalardan gunde 2-3 tane yiyorum bazen.. yemektede herkes bana az yiyisun az yiyosun der ama ben buyuk bi pizza yiyosam yarini bi yerim bi saat sonra dier yariyida yerim.. acliga gelemiyorum.. hareket etmiyorum.. sizce dukan bana uygunmu? eti seviyorum tavuk cok severim ama ayni zamanda soslu salatalar ve meyveyide cok seviyorum.. cevP verirseniz sevinirim..
Sp günü ve salata :44:Saf protein günüm:
Sabah:
haşlanmış yumurta ( 1,5 beyazı ve 2 tam sarısı)
Yörsanın böreklik loru biraz (%2.2 yağ oranı)
Öğle:
Yulaf kepeği hakkımla yapılmış poğaça tarzı birşey
Akşam:
18.50: 100 gr kıymalı 1 yumurta
20.50: haşlanmış tavuk göğsünü didikledim yoğurt ve iki adet kornişon turşu ile salata
2 lt su
2 kupa tarçınlı kuşburnu
2 kupa yeşil çay
Masallah demeyen, sabah tartida arti ciksin
ben de bugün seyirimin 2.günündeydim ama gelin görüncü gün içindeki stresim ve mutsuzluğum yüzünden akşam çerez yedim hemde en yağlılarından şimdi 2 gün sp ve bol spor yapıcamçok kötüyüm daha daaa kaçamak yapmam menülerimide paylaşacağım artık burada kızlar desteklerinize hayran kaldım çünkü
Sp günü ve salata :44:
Merhaba,ben buraya yazdığınız mesajı görmeden açmış olduğunuz konuda tecrübelerime dayanarak birşeyler yazdım zaten.Orda yazdıklarım aynen geçerli
Sp günü ve salata :44:
İnanmazsan say hemde 41 kere dedimSabah 5 kilo eksik çıkarmıyım acaba :26:
Hıııııım olmadı bu şimdiseyirin 2, günü yaşadığın mutsuzluğu anlıyorum ama çerez yemeseydin keşke.Çünkü o mutsuzluğun kilo vermekle mutluluğa dönüşmesini duraklatabilirsin.Diyetin başlangıcında bu şekilde mutsuzluk hissi yaşaman normal.Sonuçta bir diyet yapıyorsun ve kendini sınırlanmış hissetmenin verdiği mutsuzluk vede değişen hormonal denge var.Mutsuzluğunu bize uygun şeylerden tıka basa yiyerek gidermeye çalış.Yap kendine bir tatlı mesela nasıl mutlu olacaksın
Olmadi...
Hıııııım olmadı bu şimdiseyirin 2, günü yaşadığın mutsuzluğu anlıyorum ama çerez yemeseydin keşke.Çünkü o mutsuzluğun kilo vermekle mutluluğa dönüşmesini duraklatabilirsin.Diyetin başlangıcında bu şekilde mutsuzluk hissi yaşaman normal.Sonuçta bir diyet yapıyorsun ve kendini sınırlanmış hissetmenin verdiği mutsuzluk vede değişen hormonal denge var.Mutsuzluğunu bize uygun şeylerden tıka basa yiyerek gidermeye çalış.Yap kendine bir tatlı mesela nasıl mutlu olacaksın
Biliyorum kızlar olmadı ama diyetin getirdiği bi mutsuzluk değildi...şöyle diyim sevgilime çok sinirlendim..çerezlerede iki saattir dokunmamıştım ama o mutsuzluk ve sinie bi anda yememe sebep oldu
Yeni başlayan arkadaşlar !!!!!!!!
Hiçbir şekilde kaçamak yapmamanız gerekiyor istediğiniz kiloya istediğiniz zamanda ulaşabilmek ve duraklama yaşayıp motıvasyonunuzu kaybetmemek adına.
Son zamanlarda sıkça şöyle bir şey görüyorum.Kaçamak yaptım hoop 2 gün SP .Yok böyle birşey arkadaşlar.Tamam diyelim kaçamak yaptınız diyetinize normal şekilde devam edin.2 gün 3 gün SP yapayım diye bir şey yok.Her fırsatta SP yaparsanız duraklamaya girdiğinizde yapacağınız birkaçgünlük SP den yada yumruk hareketinden sonuç alamazsınız.Kaçamak yapmayın lakin yapmışsanızda diyetinize olduğu gibi devam edin.
Bu mesajı belli bir kişiye değil son zamanlarda sıkça yazıldığını gördüğüm için yeni arkadaşlara yazmak istedim.
çok teşekkür ederim canım kahvalti menümü hemen ps olaraak düzelttimbidahadaa kaçamak yapmak yok kendime tatlılar yapıyım en azından istedikçe onladan yerim dediğin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?