selam ben daha önce dukan diyeti ile atak dahil 3 haftada 7 kilo verdim ancak kabızlık probleminden dolayı bıraktım fakat beslenmemde dukandan çok faydalandığım için geri almadımdün ilk atak günümdü ve tekrar başladım. inşallah bu sefer o problemi yaşamıyacağım zira suyu 1 1,5 lt içmiyeceğm 2,5 3 e çıkardım. desteklerinizi bekliyorum... birde şu altta bi cetvel gibi bişey varya onu nasıl yapıcaz ???
başlangıç tarihim : 11,09,2013
başlangıç kilom : 85,7
yaşım -boyum : 32 - 173
hedef : 70 (şimdilik)
bu sabah :84,4
tbrik ederim süper bir rakamBen de ilk bildirimimi yapayım :)
Başlangıç tarihi: 9 Eylül
Başlangıç kilo: 69.600
Hedef kilo:55.000
Güncel kilo: 67.200
Fark: 2.400
:) şimdi kahvaltı zamanı..
vücut kayıplara dayanamayıp elinde olanları tutmaya çalışmıştır. bence hiç bozma haftaya daha fazla gitmiş olacakgünaydın dukancanlar.moralim çok bozuk vere vere 300 gr vermişim.diyetimi bozmadım dikkat ettim.regl değilim ama ps ve kabızlık sorunu var o mu etkiledi bilemedim.
Pazartesi ben tartıda 97 kiloyu gördüm her zamanki tartım ben anlamadım nasıl böyle oldu((((
Başlangıç tarihi: 10.06.2013
Başlangıç kilo: 114
Bedef kilo: 70
Boy:1.72
Güncel kilo:97,5
Geçen haftaki kilo :97,8
Fark:0,300
Toplam Fark:16,500
süper düşünce tebrikler teşekkürlerMerhaba Sadekokos, benimde dukanda dun 1 ayim tamamlandi. Ilk hafta benim de canim cok soguk sekerli seyler cekmisti , dondurma gibi seyler.
Ben blendirda buz sut ve yagsiz kakao cok azda tatlandiri ci ekleyip milksahake yapiyordum. Dondurmanin biraz sivisi gibi oluyordu ve dondurma istegimi bastiiryordu . Belki size yardimi olur dusuncesiyle yazdim
kolay gelsin saglikli dietler
Merhaba,hoşgeldin aramızaBu 2. ve son hakkın bunu biliyorsundur zaten bu nedenle bu kez dikkatli olmalı ve hedefine ulaşmalısın.Kabızlık sorunu için yeşilçayını iç günde 2-3 fincan.Dğoadanın kayısılı form çayı var oda yardımcı olacaktır.günlük yağ hakkını tüketmeye çalış.Bulabilirsen gojiberry tüket oda engelleyecektir.sebze günlerinde bol lifli sebzeler tüketmeye çalış.yani kabız olmanın önüne geç baştanki sonra oluşup rahatsızlık vermesin sana.Cetvel için ise:
Oncelikle bu sayfaya gidiyorsun:
http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php
-Weight Loss seciyorsun
-1-18 arasi cetvelinin seklini seciyorsun ve olmasini istediginin sol yanindaki daireye isaretliyorsun
-Next tusuna basip ilerliyorsun
-1-11 arasi sayfada yer alan cetvelinin ustundeki olmsini istedigin simgeyi seciyorsun
-yine Next yapiyorsun
-Acilan sayfadaki PIN yazan yere herhangi bir sey yaz onemsiz bir sey cunku
-Privacy de private data seciyorsun
-Track ta Weight seciyorsun
-Weight Measurements te ise
Weight Units: Kilograms seciyorsun
Your target weight:Hedef kilonu yaziyorsun
Your starting weight: Baslangic kilonu yaziyorsun
Your current weight: Guncel kilonu yaziyorsun
Weight Date:ay/gun/yil seklinde tarih yaziyorsun
-Waist Measurements kismini geciyorsun
-Body Mass Index (BMI) - Optional de ise
Height Units: Metric seciyorsun
Your Height:boyunu ilk kutucuga metre olarak ikinciye cm ini yaziyorsun.Yani benim boyum 1.70 birinciye 1 ikinciye 70 yaziyorum
- butun bunlari yaptiktan sonra Next diyorsun.
-Acilan sayfada bb code yazan yerde url ile baslayan degil onun altindaki http ile baslayani http de dahil ye kadar olan kismini ([img] yi almiyorsun png ile bitecek) kopyala olarak aliyosun[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]-Kadinlar kulubundeki kullanici kontrol panelinde sol tarafta profilimi duzenleyi tikliyor ve acilan sayfada cizelge yazan kutucuga yapistir yapiyor sonrada degisiklikleri kaydet diyorsun.bu sekilde kilon degistikce yeni cetvelini ayni sekilde yapip guncelliyorsun.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/QUOTE]
:)) yaptım yaptımm... inşallah yaşamıycam artık öyle bir sorun ve gidicek bu kilolar... :21::21::21:
çok şükür henüz kabızlık problemim yok. şu mens durumuda düzelsin herşey güzel olacak gibi. bu aralar dukanda başarılı kişilerin yazılarını okuyorum ve depresyona giriyorum. onların 1 ayları birkaç satırla geçiyor ama benim 1 saatim geçmiyor. geceleri bir türlü sabah olmuyor. işte zayıflamışım dediğim o günler yakındır umarım. şubat kadar yakın
Bildirimimi degistiriyorum kizlar bugun niyetliydim kilom o yuzden farkli ciktiBugun gec kalktim kizlar yapamadim bu saate kadar bildirimim kaldi :/
Baslangıc: 02.07.2013
Boy:155
Gecen hafta : 47.200
Bu hafta: 46.800
Toplam fark : 5.200
cok hos haftada 400 gr veriyorum ayda 1.6 kilo ediyor masallaah ...ve regl tam 11 gun gecikti su siralar stresliyim bende direkt etkiliyor umarim bir an once olurum cunku bu da ayri bir strese sokuyor insani
linacım neye karar verdin? Güçlendirmeye geçiyormusun?Bildirime gec mi kaldim bilmiyorum, ama cok mesgulum.. Yazip cikiyorum
Güncel: 58,5 kg
herkese merhabaaaa
beni de alın aranızaadımdan da belli ne güzel başlamıştım 85 ile 79a kadar düştüm gelin görün ki iradesizliğim tuttu 15 gündür diyetin d sinden eser yok çok istiyorum ama maalesef bende çoğu insan gibi psikolojisi bozulunca yiyenlerdenim :18: (bir kaç ailevi problemim oldu da )
var mı oldu mu benim durumumda olanlar bu psikolojiyi nasıl yendiniz
ben de eski dukancılardanım.16 kilo verip sonra güçlendirmeyi yapmayıp geri aldım.şimdi yeniden başladım.2.atak günüm bugün.bu kez tüm evreleri tam anlamıyla yapmaya kararlıyım..hepimize kolay gelsin inşallah
Başlangıç tarihi :29.08.2013
Başlangıç kilo:68
Hedef kilo:60
Boy:1.68
Geçen hafta:66.500
Güncel kilo:66
Fark:500
Toplam fark:2
sayfaları söyle bir okudum da süt ürünlerinde sınırlama var diyor benim okudum kitapta öle bir şey yazmıyor basım tarihine baktım 2011 başka ne gb değişiklik var ki acaba(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?