Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba,hoşgeldin aramızaBu 2. ve son hakkın bunu biliyorsundur zaten bu nedenle bu kez dikkatli olmalı ve hedefine ulaşmalısın.Kabızlık sorunu için yeşilçayını iç günde 2-3 fincan.Dğoadanın kayısılı form çayı var oda yardımcı olacaktır.günlük yağ hakkını tüketmeye çalış.Bulabilirsen gojiberry tüket oda engelleyecektir.sebze günlerinde bol lifli sebzeler tüketmeye çalış.yani kabız olmanın önüne geç baştanki sonra oluşup rahatsızlık vermesin sana.Cetvel için ise:

Oncelikle bu sayfaya gidiyorsun:

http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php

-Weight Loss seciyorsun

-1-18 arasi cetvelinin seklini seciyorsun ve olmasini istediginin sol yanindaki daireye isaretliyorsun

-Next tusuna basip ilerliyorsun

-1-11 arasi sayfada yer alan cetvelinin ustundeki olmsini istedigin simgeyi seciyorsun

-yine Next yapiyorsun

-Acilan sayfadaki PIN yazan yere herhangi bir sey yaz onemsiz bir sey cunku

-Privacy de private data seciyorsun

-Track ta Weight seciyorsun

-Weight Measurements te ise

Weight Units: Kilograms seciyorsun

Your target weight:Hedef kilonu yaziyorsun

Your starting weight: Baslangic kilonu yaziyorsun

Your current weight: Guncel kilonu yaziyorsun

Weight Date:ay/gun/yil seklinde tarih yaziyorsun

-Waist Measurements kismini geciyorsun

-Body Mass Index (BMI) - Optional de ise

Height Units: Metric seciyorsun

Your Height:boyunu ilk kutucuga metre olarak ikinciye cm ini yaziyorsun.Yani benim boyum 1.70 birinciye 1 ikinciye 70 yaziyorum

- butun bunlari yaptiktan sonra Next diyorsun.

-Acilan sayfada bb code yazan yerde url ile baslayan degil onun altindaki http ile baslayani http de dahil ye kadar olan kismini ([img] yi almiyorsun png ile bitecek) kopyala olarak aliyosun[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]-Kadinlar kulubundeki kullanici kontrol panelinde sol tarafta profilimi duzenleyi tikliyor ve acilan sayfada cizelge yazan kutucuga yapistir yapiyor sonrada degisiklikleri kaydet diyorsun.bu sekilde kilon degistikce yeni cetvelini ayni sekilde yapip guncelliyorsun.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

selam kızlar dün geldim ama bişey yazamadım. biraz rahatsızdım. diyete pazartesi başladım ama sanırım bu haftaki bildirime katılamıyorum. yinede yazayım.
başlangıç: 8 eylül
başlangıç kilosu:98.6
boy:172
hedef:70
bugünki kilom:97.4
fark:1.2

nasıl başarıyorum bilmiyorum bütün diyetlerimi 8 ne denk getiriyorum ve ben her ayın 8 de mens oluyorum. haftaya büyük bir eksi görmeyi umuyorum. dün akşam çiçek ekmek yaptım kendime. hakketen çiçek gibi oldu. resimlerini paylaşmak isterdim.
pazara kadar atak yapıyorum. pazar günü seyire başlıycam. hadi bakalım.
geçen gün çerçeve bal aldık. çerçeveyi temizleyip kaplara doldurdum. elim bal oldu. bal tutan parmağını yalar dedim ama yapmadım. içim gitti ama. içimdeki o yizan olacak duygusu hala duruyor. ÇÖP KABI DEĞİLİM BEN diye söylüyorum kendime. ay yazık ay ziyan olcak. of of

herkese merhabaaaa

beni de alın aranıza adımdan da belli ne güzel başlamıştım 85 ile 79a kadar düştüm gelin görün ki iradesizliğim tuttu 15 gündür diyetin d sinden eser yok çok istiyorum ama maalesef bende çoğu insan gibi psikolojisi bozulunca yiyenlerdenim :18: (bir kaç ailevi problemim oldu da )

var mı oldu mu benim durumumda olanlar bu psikolojiyi nasıl yendiniz

Ben de ilk bildirimimi yapayım :)
Başlangıç tarihi: 9 Eylül
Başlangıç kilo: 69.600
Hedef kilo:55.000
Güncel kilo: 67.200
Fark: 2.400

:) şimdi kahvaltı zamanı..
tbrik ederim süper bir rakam
vücut kayıplara dayanamayıp elinde olanları tutmaya çalışmıştır. bence hiç bozma haftaya daha fazla gitmiş olacak
süper düşünce tebrikler teşekkürler

Merhaba

Oncelikle herkese bol sabirli az istahli gunler dilerim.

Ilk defa bildirimde bulunucam , ancak bundan sonraki Persembe gunlerini sabirsizlikla bekliycem

Sabah bende tum dukancila r gibi uyanir uyanmaz tartinin basina kosuyorum , bu sabah korkarak ciktigim tartidan sevincle indim 1 kilo daha gitmis. Yaklasik 8 ,9 gundur inisler cikislar yasiyordum tabiki cok uzgundum:44: ama bu sabah kirildi Herkese basarili saglikli dukanla r dilerim

Baslangic 10, Agustos,2013
Baslangic kilom 81,kg
Boyum 1,55
Hedef kilom 60,kg
Guncel kilom 76,kg
Bu haftaki kaybim 1,kg kg

Sanirim bu kadar degilmi bildirim, Insallah eksik birsey kalmamistir

çok şükür henüz kabızlık problemim yok. şu mens durumuda düzelsin herşey güzel olacak gibi. bu aralar dukanda başarılı kişilerin yazılarını okuyorum ve depresyona giriyorum. onların 1 ayları birkaç satırla geçiyor ama benim 1 saatim geçmiyor. geceleri bir türlü sabah olmuyor. işte zayıflamışım dediğim o günler yakındır umarım. şubat kadar yakın

Bugun gec kalktim kizlar yapamadim bu saate kadar bildirimim kaldi :/
Baslangıc: 02.07.2013
Boy:155
Gecen hafta : 47.200
Bu hafta: 46.800
Toplam fark : 5.200

cok hos haftada 400 gr veriyorum ayda 1.6 kilo ediyor masallaah ...ve regl tam 11 gun gecikti su siralar stresliyim bende direkt etkiliyor umarim bir an once olurum cunku bu da ayri bir strese sokuyor insani

Son düzenleme:

bende bildirim yapayım

Baslangıc: 26.08.2013
başlangıç: 88,6
Gecen hafta : 85,2
Bu hafta:84,8
bu hafta fark:0,40
Toplam fark : 3,8

bu hafta az verdim ama çok yoğun bir haftaydı çok az yemek yiyebildim ve güçlü proteinler almadım zannediyorum hep tost yumurta ile geçiştirdim bu yüzden olabilir galiba

ben de eski dukancılardanım.16 kilo verip sonra güçlendirmeyi yapmayıp geri aldım.şimdi yeniden başladım.2.atak günüm bugün.bu kez tüm evreleri tam anlamıyla yapmaya kararlıyım..hepimize kolay gelsin inşallah

Kim sordu bulamadım ama ortaya cevap vereyim..

Shirtakiler 1 ay daha yokmuş gurmenetten geçenlerde öyle bir açıklama geldi..

Ama iyi haber bu sefere noddle da geliyor pirinç ile birlikte..

Gurmenet dışında shirtaki satan mağaza yok maalesef türkiyede..

Kimi dukancılar çin lokantasından yada turistik yerlerdeki otellerden buluyorlarmış..

Ama onu da sorunca uzaylı gibi bakarlar diye gidip bir yere sormadım ben.. :26:

Değişik şeylerin satıldığı free shop gibi marketlere bakıyorum, hatta tofu da bulmuştum bir ara..

Ama konjadan yapılma bir şey malesef yoktu

Yani hep beraber gurmeneti bekleyeceğiz..

Son düzenleme:

BENCE hic moralini bozma, innaki basarili olan kisilerde o zor donemlerden gecmistir, yazildigi kadar kolay degil kilo vermek.
Tek yapmamiz gereken sabir sabir ve diet kuralarina uymak.

Ben ilk defa bu sabah anladim kurallara uymazsan zayiflayamazsin .

Kacamaklari minimuma indirmek lazim. Tuzu cok azaltmak lazim, Kesinlikleee SPOR yada YURUYUS

Bunlara bizde dikkat edersek bizmde basarisiz olmamamiz icin bir neden yok .

Lutfen moralini bozma motivasyonunu kaybetme Basaricaz once inanalimm .
Zaten bu diett basarili olan arkadaslar cokkkk sagolsun destekelrini hic esirgemiyorlar

Buradan destekelri icin tesekkur ederim ..

Durmak yok Dukana Devamm )))))

Merhaba

Bugün misafirim vardı ancak oturabildim

Sabah tartıldım çok sevindim, bugün 4.günüm ve 2.8 gitmiş, gerçi ben reglken başlamıştım +1 le onun için öyle oldu sanırım

Bakalım haftaya ne olacak heyecanla bekleyeceğim

Haftaya perşembe hepimiz için mutlululuk verici ve sevindirici olur inşallah

Başlangıç tarihi: 09.09.2013
Başlangıç kilo:85.4
Hedef kilo:60
Boy: 163
Geçen haftaki kilo:
Güncel kilo: 82.6
Fark: 2.8

Kabızlık sorunu çeken arkadaşlar, ben zaten normalde hep kabızlık sorunu çektiğimden ne kadar zor olduğunu biliyorum

Ben çaresini sabah bol açık çay içmekte buldum, herkes için aynı etkisi olur mu bilmiyorum ama kahvaltıdan önce büyük 2 bardak su,

kahvaltıda da açık şekersiz çaydan bağırsağım çalışıncaya kadar içiyorum, yoksa günlerce boşaltım olmuyor ve çok sıkıntı veriyor...

Son düzenleme:
Başlangıç tarihi :29.08.2013
Başlangıç kilo:68
Hedef kilo:60
Boy:1.68
Geçen hafta:66.500
Güncel kilo:66
Fark:500
Toplam fark:2

sayfaları söyle bir okudum da süt ürünlerinde sınırlama var diyor benim okudum kitapta öle bir şey yazmıyor basım tarihine baktım 2011 başka ne gb değişiklik var ki acaba (

Geç kaldımmmmmm

Güçlendirmedeyim uzuuuuun süredir 70,5 ve 69,5 arasında gidip geliyorum sabah yine 69,5 timmmmmmm çok mutluyum

Bildirimimi degistiriyorum kizlar bugun niyetliydim kilom o yuzden farkli cikti
Az once tartildim
Güncel: 46.200

Bildirime gec mi kaldim bilmiyorum, ama cok mesgulum.. Yazip cikiyorum

Güncel: 58,5 kg
linacım neye karar verdin? Güçlendirmeye geçiyormusun?
Ecemus hedefine ulaşmış bense regl olucam diye şiştim 600 gr fazla çıkıyorum.güçlendirmeye başlıycaz biz.sen ne yapıcaksın?

Diyet uzun bir süreç ve bu sürede bizlerde çeşitli sıkıntılar atlattık.Bende sıkkın olunca yiyenlerdendim ama bir amacım vardı ona odaklanmıştım vede bu kez yapmadım bunu.Öncelikle sorunun çözülecek birşeyse biran önce çözümlenmesi rahatlatacaktır seni.Çünkü mutsuzluk gerçekten kişiyi kaçamağa iten bir sebep.yinede diyetine odaklanmaya çalış.Umarım düzelir biran önce problemlerin..

Hoşgeldin aramıza.

evet kitapta yazıpta dükan koçlarının farklı ilettikleri noktalar var ve bunlar henüz kitapta düzeltilmiş şeyler değil.Benim aklıma gelen zeytinyağı mesela atakta dahil 1 kaşık izinli..süt 1 bardak ile sınırlı ve toplam süt ve süt ürünleri toplamı 1 lt.yumurta ile ilgili değişiklik olduğu söylenmiş ama sorduğum halde ben cevap alamadım henüz.Salça atakta dahil 1 kaşık katkısız salça denildi.Kola ilk başta 3 kutu denilen miktar şuan 1 ile sınırlı.Benim aklıma gelen bunlar şimdilik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…