Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Bu perşembe ilk ben bildirim yapacağım :))
Başlangıç tarihi: 06.08.2013
Başlangıç kilo: 61,5
Bedef kilo: 53
Güncel kilo:56,2
Geçen haftaki kilo :57,5
Fark: 1,3
Toplam Fark: 5,3kilo

Cok sevindim, dediğim gibi gecen haftadan beri hic tartılmamıştım baya bi heyecanlıydı bu yüzden

Dukana başlangıc kilom 61.5 olsada aslında ben 66 kilodan başladım kilo vermeye ve aslında 10 kilo verdim maşallah bana :) dün üstümdeki kotum cuval gibidi üstümde halbuki bu yık almıştım.

Ben de ilk bildirimimi yapayım :)
Başlangıç tarihi: 9 Eylül
Başlangıç kilo: 69.600
Hedef kilo:55.000
Güncel kilo: 67.200
Fark: 2.400

:) şimdi kahvaltı zamanı..

günaydın dukancanlar.moralim çok bozuk vere vere 300 gr vermişim.diyetimi bozmadım dikkat ettim.regl değilim ama ps ve kabızlık sorunu var o mu etkiledi bilemedim.
Pazartesi ben tartıda 97 kiloyu gördüm her zamanki tartım ben anlamadım nasıl böyle oldu ((((

Başlangıç tarihi: 10.06.2013
Başlangıç kilo: 114
Bedef kilo: 70
Boy:1.72
Güncel kilo:97,5
Geçen haftaki kilo :97,8
Fark:0,300
Toplam Fark:16,500

günaydınnnn henüz çok az kilo vermiş olsamda çok hevesliyim bende bu bildirimlerinize katılmak istiorum :)

başlangıç tarihi : 02.09.2013
başlangıç kilo : 68 kg
hedef kilo :55 kg
güncel kilo :66.5
toplam fark : 1,5 kg

Selam kızlar

Başlangıç tarihi: 02.04.2013
Başlangıç kilo:86,7
Hedef kilo: 58
Boy: 1.60
Geçen haftaki kilo: 69,9
Güncel kilo: 68,8
Fark: 1,1

arkadaşlar bu hafta bildirim yapamıyorum malesef..eşim ameliyat oldu o yüzden hastanedeydim.eve yeni geldik tartılamadım.haftaya inşallah...şimdiden hepinizi tebrik ediyorum

Merhaba. Uzun zaman sonra yine buralardayım.. Yeni oldu başlayalı atak 4. ve son günümdeyim. Vücut tutuyor muhtemelen ama olsun. bu kilo gidecek bu sefer..

başlangıç tarihi : 09.09.2013
başlangıç kilo : 75,6 kg
hedef kilo :68 kg
güncel kilo :75,2
toplam fark : 400 gram

Bildirim zaamaanııı

Kızlaaarrr pamuk parmaklar klavyeeyyee :126:

Geçen haftaki listede olanlar sadece güncel kilolarını yazabilir..

Yeni gelenler aşağıdaki gibi tüm bilgilerini yazarlar ise onları da listeye ekleyelimmm..

Başlangıç tarihi:
Başlangıç kilo:
Hedef kilo:
Boy:
Geçen haftaki kilo:
Güncel kilo:

Bu arada bende bildireyim..

Güncel: 67,9

Yine duraklamalara girdim hadi bakalım hayırlısı..

Sevgilerrr..

arkadaşlar bu hafta bildirim yapamıyorum malesef..eşim ameliyat oldu o yüzden hastanedeydim.eve yeni geldik tartılamadım.haftaya inşallah...şimdiden hepinizi tebrik ediyorum

Çok geçmiş olsun canım, umarım ciddi bir şeyi yoktur eşinin..

Kızlar merhaba,

Ben de uzun bir aradan sonra yeniden aranızdayım. Dukan sizsiz olmuyor, bunu +10 kiloyla yeniden öğrenmiş bulunmaktayım

Hepinize bol - ler olsun, gününüz güzel geçsin. Çok öpüldünüz

Başlangıç: 9 Eylül - 72,8 kg
Boy: 1,63 m
Hedef: 57 kg
Güncel: 71,5 kg
Fark: 1,3 kg

Selam kızlar.... yeniden aranıza dönenlerden biri de benim

Başlangıç tarihi: 05.09.2013
Başlangıç kilo: 64.4 kg
Hedef kilo: 55 kg
Boy: 1.62 cm
Geçen haftaki kilo: 64.4 kg
Güncel kilo: 62.8 kg

Selam kızlar.... yeniden aranıza dönenlerden biri de benim

Başlangıç tarihi: 05.09.2013
Başlangıç kilo: 64.4 kg
Hedef kilo: 55 kg
Boy: 1.62 cm
Geçen haftaki kilo: 64.4 kg
Güncel kilo: 62.8 kg

Hoş geldiniz kızlarrr.. :13:

kızlar ben daha önce karatayı denedim verdimde ama hemen geri aldım hemde fazlasıyla.dukanı denemek istiyorum aşırı tatlı isteğim ve tatlı tüketimim var nereden nasıl başllayayım dukanın sitesinden baktım 3 gün atak 99 gün 2. evre ... şaeklinde yazıyor. atakta bu sabah haşlanmış iki yumurta ile kahvaltı yaptım küçük bi ilçede oturuyorum ilede sordurdum kitap yok.yardımcı olursanız sevinirim
boyum :166
kilom:87

Başlangıç tarihi :20.08.20013
Başlangıç kilo:75
Hedef kilo:61
Boy:1.76
Geçen hafta:72
Güncel kilo:70.800
Fark:1.2
Toplam fark:4.2

Evet Dükanın iradeli zayıflayan güzelleri,bir bildirim gününde daha hepinize sevgiler

Maşallah çok güzel kilolar verilmiş,tebrik ediyorum sizleri Vermeyenlerde üzülmesin verilecek nasıl olsa

İzinli pirinci bulabilecegimiz bir yer var mi? Gutmenet harici bir suredir stokta yok orada.

İzinli pirinç shirataki pirinç sanırım sadece gurmenette var.Geçen winnim almıştı ama sanırım gurmenetten aldı oda cevap verir
Bugun
sabah
Peynir, domates salatalık , yogurt, yumurtali taze fasulye

ara
Cok az mucver , domates salatalik marul

aksam
yumurtali menemen, krep

Ama sebzeler havada uçuşuyor şekercim

Beğen butonu saklanmış canım.herzamanki yerindede ancak üstüne gidince gösteriyor kendini.yine sağ alt köşede duruyor

Çok geçmiş olsun canım.Umarım ciddi birşey değildir.Allah acil şifalar versin.

Hoşgeldin canım.Biz elimizden geldiğince yardımcı oluruz lakin kitabı bulmaya çalış çünkü onsuz olmuyor bu diyet.İnternetten sipariş verebilirsin.yardımcı olması adına şu konuları okuyabilirsin

Dükan Diyeti Nedir

Dükan Diyetine Hazırlık

iri yapililarada herhalde disari cikip bakmak, oyun oynamak bile yasak olcak. disarda cocuklara bakiyorum da hepsi oynu oynayan akilli cocuklar.
benim ogrencilerimden biri evde cok kaliyomus az huzursuz. ozel hocalik yapiyodumda az calistirdiydim, nasil cikarim da oynarim diye dusunurdu cocuk.

selam ben daha önce dukan diyeti ile atak dahil 3 haftada 7 kilo verdim ancak kabızlık probleminden dolayı bıraktım fakat beslenmemde dukandan çok faydalandığım için geri almadım dün ilk atak günümdü ve tekrar başladım. inşallah bu sefer o problemi yaşamıyacağım zira suyu 1 1,5 lt içmiyeceğm 2,5 3 e çıkardım. desteklerinizi bekliyorum... birde şu altta bi cetvel gibi bişey varya onu nasıl yapıcaz ???

başlangıç tarihim : 11,09,2013
başlangıç kilom : 85,7
yaşım -boyum : 32 - 173
hedef : 70 (şimdilik)
bu sabah :84,4

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…