arkadaşlar bu hafta bildirim yapamıyorum malesef..eşim ameliyat oldu o yüzden hastanedeydim.eve yeni geldik tartılamadım.haftaya inşallah...şimdiden hepinizi tebrik ediyorum
Kızlar merhaba,
Ben de uzun bir aradan sonra yeniden aranızdayım. Dukan sizsiz olmuyor, bunu +10 kiloyla yeniden öğrenmiş bulunmaktayım
Hepinize bol - ler olsun, gününüz güzel geçsin. Çok öpüldünüz
Başlangıç: 9 Eylül - 72,8 kg
Boy: 1,63 m
Hedef: 57 kg
Güncel: 71,5 kg
Fark: 1,3 kg
Selam kızlar.... yeniden aranıza dönenlerden biri de benim
Başlangıç tarihi: 05.09.2013
Başlangıç kilo: 64.4 kg
Hedef kilo: 55 kg
Boy: 1.62 cm
Geçen haftaki kilo: 64.4 kg
Güncel kilo: 62.8 kg
Ben de ilk bildirimimi yapayım :)
Başlangıç tarihi: 9 Eylül
Başlangıç kilo: 69.600
Hedef kilo:55.000
Güncel kilo: 67.200
Fark: 2.400
:) şimdi kahvaltı zamanı..
İzinli pirinci bulabilecegimiz bir yer var mi? Gutmenet harici bir suredir stokta yok orada.
Bugun
sabah
Peynir, domates salatalık , yogurt, yumurtali taze fasulye
ara
Cok az mucver , domates salatalik marul
aksam
yumurtali menemen, krep
Kizlar "begeni buttonu" nereye kacti, iki gündür ekranimda göremiyorum
Yarin tarti günü
Güclendirmeye gecmeden evvelki son tartilmam olacak
ve ben zaten tartinin daha fazla inmedigine sinir olurkenbide regl oldum acaip sis hissediyorum kendimi
Neyse, moralimizi bozmayalim, durmak yok devam
arkadaşlar bu hafta bildirim yapamıyorum malesef..eşim ameliyat oldu o yüzden hastanedeydim.eve yeni geldik tartılamadım.haftaya inşallah...şimdiden hepinizi tebrik ediyorum
kızlar ben daha önce karatayı denedim verdimde ama hemen geri aldım hemde fazlasıyla.dukanı denemek istiyorum aşırı tatlı isteğim ve tatlı tüketimim var nereden nasıl başllayayım dukanın sitesinden baktım 3 gün atak 99 gün 2. evre ... şaeklinde yazıyor. atakta bu sabah haşlanmış iki yumurta ile kahvaltı yaptım küçük bi ilçede oturuyorum ilede sordurdum kitap yok.yardımcı olursanız sevinirim
boyum :166
kilom:87
guclendirmedeyim,
erkek arkadasimda var ama az obez kendisi, yeni tarifler bakmak icin arada disari cikip yeni yulaf kepegi tarifleri bakiyorum. disari cikip bakmak bile yasak olmasa. bu aralar tezime odaklandigimdan arada foruma yine bakiyorum.
tezimin yamali bohca gibi olan yerlerini duzeltmek icin az daha fazla vakit ayirmam gerekiyor ama. bi tek kendi tezimin parlamasini istiyorum da, hocam da kendi icin calisiyorum sansin kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?