Merhaba canim bende senin gibiyim bende henuz yenemedim tamda siteye bu yuzden girdim ki senin yaziyi gordum deneyimli arkadaslara duyuru diyete devam ediyorum ama kacamaklarim oluyo yardim edin lutfen birakmak istemiyorum tatliyi cok ariyorum ve gozumun gordugunu canim d'à istiyor yoksa oyle aramiyirum yardimmmmmm..herkese merhabaaaa
beni de alın aranızaadımdan da belli ne güzel başlamıştım 85 ile 79a kadar düştüm gelin görün ki iradesizliğim tuttu 15 gündür diyetin d sinden eser yok çok istiyorum ama maalesef bende çoğu insan gibi psikolojisi bozulunca yiyenlerdenim :18: (bir kaç ailevi problemim oldu da )
var mı oldu mu benim durumumda olanlar bu psikolojiyi nasıl yendiniz
linacım neye karar verdin? Güçlendirmeye geçiyormusun?
Ecemus hedefine ulaşmış bense regl olucam diye şiştim 600 gr fazla çıkıyorum.güçlendirmeye başlıycaz biz.sen ne yapıcaksın?
Bende regl oldum, malesef onun siskinligi bendede var..
güclendirmeye geciyorum canim(hedefime aslinda 500g var, ama onuda hallederim insallah )
Gùclendirme Topigin linkini buraya yazarsan sevinirim, forumu iki saat karistirmak istemiyorum
duyduğuma göre bildirim günüymüş. ne yazık ki bu hafta bildirim yapmayacağım,haftaya yaparım
bugün sebze protein günümdü bugünkü menüm:
sabah: yulaflı ekmek
öğlen:haşlama tavuk, light yoğurt, 1 bardak light süt
ara: 1 adet limonlu light ice tea
akşam: 1 domates, 1 light ton balığı konservesi
ara: 1 kupa çay, 3 adet stevia tatlandırıcı
tatlandırıcıda sınırlama var mı bilmiyorum umarım sınırı aşmamışımdır.
sevgiler.
arkadaşlar bugün itibariyle hedefimdeyimhatta biraz daha altında çok şükür. .. ve tabi güçlendirmeye geçiyorum :)))
güçlendirme topiğinde hepinizle birlikte olalım yine...
lotuscum, lineacım hadi bakalım güçlendirmemiz mübarek olsun :))))
inşallah ordan da başarıyla geçeriz.
ben 126 gün güçlendirmede olacağım. 4 ay neki göz açıp kapayana kadar geçer :)))başaracagız inanıyorum
arkadaşlar bugün itibariyle hedefimdeyimhatta biraz daha altında çok şükür. .. ve tabi güçlendirmeye geçiyorum :)))
güçlendirme topiğinde hepinizle birlikte olalım yine...
lotuscum, lineacım hadi bakalım güçlendirmemiz mübarek olsun :))))
inşallah ordan da başarıyla geçeriz.
ben 126 gün güçlendirmede olacağım. 4 ay neki göz açıp kapayana kadar geçer :)))başaracagız inanıyorum
Verilen her kiloya, 10 gün güclendirme yapilacakti degilmi canim?
Ben 240 gün yapacagim ozamanDert etmiyorum ama - ben gùclendirmeyi yasam tarzi yapmaya niyetliyim insallah..
Birde bu sene yaz ayları daha mı güzel geçti ne rahat rahat güneşlendimmmm
rahat rahat denize girdim
rahat rahat tiril tiril kıyafetler giydim
rahat rahat düğünlerde davetlerde balolarda arz-ı endam ettim.
En güzel mağazaların satış temsilcilerinin hanfendi o beden size büyük gelir
yada en fazla 42siniz şu tarafa bakalım dediklerini bizzat kulaklarımla duydummmm.
Kuaförde, güzellik merkezinde, evde, okulda, bahçede, çarşıda, pazarda, cafede nasıl kilo verdiğimin vücudumun ne kadar güzelleştiğimin
yada ne güzel bir kadın olduğumun fısıltılarını işittim.
Birazda paronayaya bağlayıp her bakan hatunun beni beğendiğini düşündüm. ----Eskiden bir arkadaş demiştide yav banane diye düşünmüştüm... Ne zaman tombul bir bayan görsem acaba dukan diyetinden haberi yokmu diye düşündümmm.---
Eşimin dört dönen rus şinanaylarının artık sadece SCHOLARPPTY şinanaylarına döndüğünü gördüm ya tekrar tekrar diyorum ve ben bunu hep yapıyorum
YAŞASIN DUKAN YAŞASIN DUKAN YAŞASIN DUKAN
Cok hossun ya okurken gercekten seni hic tanimama ragmen mutlu oldum senin adina :) her kilolu bayan gordukce bende ayni seyi icimden geciriyorum biliyor musun yada acaba o da dukanci mi kkya giriyor mu diye bazen aklimdan gecmiyor da degil :) insallah 1 1.5.ay sonra guclendirme bolumunde karsilasicaz iyi guclendirmeler :)Güçlendirmeye geçen arkadaşlarımmmm hayırlı uğurlu olsun bi 280 günü de ben devireceğim inşallah yaklaşık 2 ay bitti ufak kazalar dışında hiiiiiiç bir kilo artısı olmadı merak etmeyin artı bin eksi bin arası gidip geliyorum dukanın bana hesapladığım 72 kiloya daha seyir evremin sonuna gelmeden geçmiştim seyir süremin sonuna geldiğimde 68li rakamları görüyordum eeee buda giden 30 kiloyu vurguluyordu ki baktım vücudum hafif salınmaya başladı biraz salmak yani kendimi iyi hissettiğim 69,5 kiloya gelince güçlendirmeye geçmiştim bütün ayrıntılar lisamın açtığı güçlendirme topiğinde mevcut ama şöyle birşey paylaşmak istiyorum. Kurallara sıkı sıkı bağlanıp geçtiğimiz güçlendirme evresi bize büüüüyüüüüüük rahatlık sağlıyor bol bol yiyip içiyorsunuz ilk haftalarda artı görmeniz çok normal yalnııııız dukanın en güzel yanı olan alarm ve vücudu tanıma bilinci sayesinde hemen toparlıyorsunuz zaten haftalık saf protein günleri de sizi toplamaya yardımcı oluyor. Ancak o rehavet döneminde alınan kilolar sizi yıldırmasın güçlendirmemizi harfiyen uygulayalım ben şunu görüyorumki artık bana neyin kilo olarak döndüğünü neyin dönmediğini hesaplayıp rahat rahat yemek yiyebiliyorum bu bilincin beynime oturmasını sağlayan dukan diyetine tekrar tekrar teşekkür ediyorum.....
SAĞLIKLIYIM SAĞLIKLISIN SAĞLIKLIYIZZZZ
bu arada testlerimizi ihmal etmeyelimmmmmm öpüyorum hepinizi
çok şükür hiç kaçamak yok. sadece unutup 1 tane fındık yedim. bugün -1800 oldum. ay çok heyecanlanıyorum böyle. ama sabah yine gıcık oldum. arkadaşım bnden 1 gün sonra normal diyetisyen diyetine başladı. bugün -2.600 çıkmış. spor desen bende, ev işlerine 4 elle sarıldım. dukanımı ihmal etmedim niye böle oldu yaa. bide kilonu söyleme dedim yazık tamam dedi oda.BENCE hic moralini bozma, innaki basarili olan kisilerde o zor donemlerden gecmistir, yazildigi kadar kolay degil kilo vermek.
Tek yapmamiz gereken sabir sabir ve diet kuralarina uymak.
Ben ilk defa bu sabah anladim kurallara uymazsan zayiflayamazsin .
Kacamaklari minimuma indirmek lazim. Tuzu cok azaltmak lazim, Kesinlikleee SPOR yada YURUYUS
Bunlara bizde dikkat edersek bizmde basarisiz olmamamiz icin bir neden yok .
Lutfen moralini bozma motivasyonunu kaybetme Basaricaz once inanalimm .
Zaten bu diett basarili olan arkadaslar cokkkk sagolsun destekelrini hic esirgemiyorlar
Buradan destekelri icin tesekkur ederim ..
Durmak yok Dukana Devamm)))))
Merhaba
Bugün misafirim vardı ancak oturabildim
Sabah tartıldım çok sevindim, bugün 4.günüm ve 2.8 gitmiş, gerçi ben reglken başlamıştım +1 le onun için öyle oldu sanırım
Bakalım haftaya ne olacak heyecanla bekleyeceğim
Haftaya perşembe hepimiz için mutlululuk verici ve sevindirici olur inşallah
Başlangıç tarihi: 09.09.2013
Başlangıç kilo:85.4
Hedef kilo:60
Boy: 163
Geçen haftaki kilo:
Güncel kilo: 82.6
Fark: 2.8
sen nasıl yaptın nayır nolamaz
Çok geçmiş olsun canım, umarım ciddi bir şeyi yoktur eşinin..
Çok geçmiş olsun canım.Umarım ciddi birşey değildir.Allah acil şifalar versin.
Merhaba canim bende senin gibiyim bende henuz yenemedim tamda siteye bu yuzden girdim ki senin yaziyi gordum deneyimli arkadaslara duyuru diyete devam ediyorum ama kacamaklarim oluyo yardim edin lutfen birakmak istemiyorum tatliyi cok ariyorum ve gozumun gordugunu canim d'à istiyor yoksa oyle aramiyirum yardimmmmmm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?