atakta domatesi ben de çok özlemiştim :) az kalmış seyir evresinde rahat edersiniz. yalnız öğün atlamak çok büyük bi yanlış ben yaptım oradan biliyorum. o yüzden öğün atlama canım az da olsa bi şey ye.
ya arkadaşlar bişey sorucam.şimdi regl döneminde fazla çıkıyoruz ya,sizde bu fazlalık ne zaman gidiyo.yani regl öncesi fazla çıkıp regl olunca mı geçiyo yoksa regl döneminde fazlaçıkıp bitince mi geçiyo..umarım anlaşılır yazmışımdır sorumu
Merhabaa hosgeldin :) boyunuz kac? Maydonoz tadimlik olmali 2 ykni gecmemeli salca ise 1 yk ile sınırlı bunlari gecmediysen sorun yok :)Herkese merhabaa :)) bende dukana başladım ve bugün atağın 3. günündeyim 10 kilo fazlam var hedefim 48 kilo olmak. Size bi sorum olucak bu sabah kendime 2 yumurta içine maydanoz peynir yulaf kepeği ve salçalı bi yumurta yaptım atak için uygun mudur acaba??
Kesinlikle mücveri dene mudaimi olacaksinMerhaba haklısın ama kahvaltıyı geç yapıyorum ve uzun süre çay içip oturuyorum, sonrada işe dalınca vakit bulamıyorum yemek yemeğe
Okullar başlayınca hayatım daha düzenli oluyor, sabah erkenden yapıyorum o zaman kahvaltımı, çocukları okula, eşimi işe yolluyorum düzene giriyorum
Düzenli yemenin çok etkisi oluyor gerçekten
Bugün atakta son günüm, alışverişe çıkıp sebze ve salata malzemesi alacağım yarın için
İnternette tarifler var ama sizlerde yaptıklarınızı paylaşırsanız sevinirim
Soğan seyirde de çeyrekle kısıtlı mı?
Merhabaa hosgeldin :) boyunuz kac? Maydonoz tadimlik olmali 2 ykni gecmemeli salca ise 1 yk ile sınırlı bunlari gecmediysen sorun yok :)
Kesinlikle mücveri dene mudaimi olacaksin
1 yumurta
2 yk yulaf kepegi
2 kabak dereotu maydonoz
istersen peynir
tuz karabiber pul biber
kabartma tozu
Kabagi rendeledikten sonra tuzu dokup elinde yogur sonra olusan suyu dök digerlerini ekleyip krep gibi pisir sonrada yemede yaninda yat
Kocaman oluyor simdiden afiyet olsunoo iyiymiş ben yarın deneriim her gün her gün yulaflı ekmek yemekten sıkılmıştım zaten
bugün spora gittim, başlamadan tartıldım ve 62.70 çıktım hem de kiloları yağdan vermişim 104.56 iken 103.40 oldumannemle iddiaasına girmiştik 16 eylüle kadar 63 olamazsın demişti bana :) oooh çok iyi oldu bu ya. baya sevindim gideyim çizelgemi değiştireyim hemen :) görmemiş kilo vermiş gitmiş çizelgesini değiştirmiş ahahah
neyse ben menümü yazayım.
sabah: yulaflı ekmek, 1 bardak light süt
öğlen: atladım öğünü. size öğün atlamayın diyodum bi de. :26:
akşam:1 adet haşlanmış yumurta, 1 adet domates, 1 kupa çay, 2 adet stevia.
sağlıkla kalın :)
Ayni vucut tipine sahibiz desene birde o kilolar giderken ustten gidiyor sanki.cok lazimmis gibi -.- verilecek cok kilon varsa 1/1 ha 5 kilo hibi bir kiloysa 5/2 ama 2/0 daha cok selulit gidermesi ve sıkılasma icinBoyum 161 benim üst bölgemde hiç kilo yok bütün kilolar altta birikmiş kocaman bi popo ve odun gibi bacaklar( ataktan sonra 2/0 yapmayı düşünüyorum sizce etkili olur mu
Kesinlikle mücveri dene mudaimi olacaksin
1 yumurta
2 yk yulaf kepegi
2 kabak dereotu maydonoz
istersen peynir
tuz karabiber pul biber
kabartma tozu
Kabagi rendeledikten sonra tuzu dokup elinde yogur sonra olusan suyu dök digerlerini ekleyip krep gibi pisir sonrada yemede yaninda yat
Sogan sp gunlerinde 1 yk kadar diye biliyorum
Evet yemek kasigi ve fazlasi sebzeye dahil oldugu icin kullanmiyoruz ben bu zamana kadar hic riske atip kullanmadim ertesi gun ise bol bol sebzemi yedim yine :)Tarif için çok teşekkürler yarın yapacağım inşallah
1yk ne demek yemek kaşığı mı? çok azmış ya
Bugün ki menüm
Sabah : Krep, yumurta haşlanmış, çay
öğlen: köfte, yoğut
akşam: köfte, yoğurt...
Evet yemek kasigi ve fazlasi sebzeye dahil oldugu icin kullanmiyoruz ben bu zamana kadar hic riske atip kullanmadim ertesi gun ise bol bol sebzemi yedim yine :)
Esra cığım,bunu sürekli söylüyorsun ve yeni arkadaşlar yanlış anlıyor.Dükan diyetinde sende çok iyi biliyorsunki meyve yemek güçlendirmeye kadar yasak.Senden rica ediyorum lütfen bu şekilde söylersen millet oturup kiwi yiyelim madem sakıncası yok der.Evet dükan kışın vitaminsiz kalanlara haftada 1 kiwi yeme hakkı vermişti.Ama sen sürekli kiwi dersen oturup 1 kilo kiwi yemek olarak algılayabilir yeniler bunu.
protein sebze gunlerinde(ps diye yaziyoruz) tabaginin 2/3u protein 1/3u sebze olacak sekilde istedigin kadar yiyebilirsin ama protein her zaman fazla olacak sartimiz bu :) afiyet olsun canim gercekten iyi oluyor :) ben vejeteryan olarak bu diyete basladim ve baharatli tavuk, kori soslu tavuk , kofte , misket kofte, levrek ve lahmacun olarak donusumlu yiyorum ve suana kadar cok sukur sıkılmadim balsamik sirkeyi denemedim kori soslu tavugu ise begenerek yiyorum onun disinda koriyi baska yerde henuz kullanmadim.Merhaba, herkese hayırlı pazarlar
Cevap için teşekkür ederim
Haklısın riske atmaya hiç gerek yok, sebze+protein yediğimiz gün sınır yok ama değil mi?
Bugün Seyre başladım
Mücver yaptım kahvaltıda çok lezzetliydi gerçekten, biraz domates, biraz salatalık, o kadar lezzetli geldi ki anlatamam
Ben vejeteryan değilim ama bu kadar çok et ve tavuk yiyince insan bıkıyor
Köri sosu ve balsamik sirke aldım ama hiç kullanmadım henüz
Güzel tat veriyor mu? Nerelerde kullanıyorsunuz tarif verirseniz sevinirim
Süt tozunu carrefourda bulamadım, kipada coffee mate var lightından kullanılabiliyor mu?
Hosgeldiniz o 2 ay icinde guclendirme seklinde mi yaptiniz tamamen mi biraktiniz ve kilo alimi oldu murahatsızlanmıştım 4 ay dukandan sonra 2 ay ara vermiştim veee bugün yeniden başladım çok heyecanlıyım
Malesef herkes kitabi okuyarak gelmiyor buraya cogu vakit bulamiyor yada temin edemiyor okumadan baslicam derse ne yapabiliriz burdan elimizden geldigince yardim etmeye calisiyoruz ve cogu kitabi okumayan arkadasimiz burda yazdigimiz herseyi ozenle okuyup diyetine aksettiriyorlar siz kivi dediginiz icin akillari karisiyor ..kiviyi ozledim guclendirmeye gecince yicem dukanda guclendirme icin harika bir meyve oldugunu soyluyor diye yazarsaniz kimsenin aklinda bir suphe kalmaz bence bu konuyu artik kapatalim ..Yeni gelenlerin o kadar saskin oldugunu sanmiyorum, kitabi okuyup gelmeleri konusunda yeteri kadar ikna edici olamiyorsaniz bilemem, tatli dille soylerseniz, guclendirmede bile 1 adet meyve izinli oldugunu bilirler, dukani duyup gelen en elestirilen noktasinin sahte sekerler oldugunu bilir. onlari karistirip kullanma konusunda bir derleme yayinlamistim daha once forumda, anlasilan unutulmus. Cunku hepsinin elestirildigi bir nokta var. Zararlari en aza indirgemek icin bazi tatlandirici tiplerini karistirarak kullanmak gerekiyor, diyet kolalarda bu teknigi kullaniyorlar. Cunku hepsini tek tip yaparlarsa kolanin adi cikar.
Daha once cevap yazmis olabilirim, unutulmasin kiwi diye tekrar geldim, bir tekrar hatirlatma yapayim dedim. insanin sabrini da arttiriyor galiba. 9 ay nasil dayanmisim bilmem.
Sebze tarifleri guzelmis, bir ara deneyeyim. belki gercekten guzel mucver tarifleri bulabilirim.
Dukandiyettariflerim.com diye bir site var, guzel tarifler veriyordu, bu aralar gezi planlari nedeniyle hrehalde askiya almis tarif vermeyi, arada sirada veriyor tarif. baya guzel suslu tarifler de var, resimleriyle. goz senlendirmek icin baya iyi su siralar zaten baya tarif var, ozel tarif isteyenler bakabilir.
protein sebze gunlerinde(ps diye yaziyoruz) tabaginin 2/3u protein 1/3u sebze olacak sekilde istedigin kadar yiyebilirsin ama protein her zaman fazla olacak sartimiz bu :) afiyet olsun canim gercekten iyi oluyor :) ben vejeteryan olarak bu diyete basladim ve baharatli tavuk, kori soslu tavuk , kofte , misket kofte, levrek ve lahmacun olarak donusumlu yiyorum ve suana kadar cok sukur sıkılmadim balsamik sirkeyi denemedim kori soslu tavugu ise begenerek yiyorum onun disinda koriyi baska yerde henuz kullanmadim.
Aman ha o kahve kremasi olan degil!!! Bu baska pinarin yesil renkli googlea dukan sut tozu yazip resmine erisebilirsin kesinlikle kahve kremasi bize uygun degil..migrosta bulabilirsin bu dedigimi yalniz gunluk 3 yk ile sınırlı..birde kitabi okumus muydunuz ?
Hosgeldiniz o 2 ay icinde guclendirme seklinde mi yaptiniz tamamen mi biraktiniz ve kilo alimi oldu mu
Malesef herkes kitabi okuyarak gelmiyor buraya cogu vakit bulamiyor yada temin edemiyor okumadan baslicam derse ne yapabiliriz burdan elimizden geldigince yardim etmeye calisiyoruz ve cogu kitabi okumayan arkadasimiz burda yazdigimiz herseyi ozenle okuyup diyetine aksettiriyorlar siz kivi dediginiz icin akillari karisiyor ..kiviyi ozledim guclendirmeye gecince yicem dukanda guclendirme icin harika bir meyve oldugunu soyluyor diye yazarsaniz kimsenin aklinda bir suphe kalmaz bence bu konuyu artik kapatalim ..
simla hanimin sitesinde cok guzel tarifler var bende tariflerimi ordan ve ilkay hanimin sitesinden bakarak yapiyorum ancak tatlilarim genelde goruntu itibariyle onlarinki gibi hic olmadi yinede tadlari gercekten guzel.
protein sebze gunlerinde(ps diye yaziyoruz) tabaginin 2/3u protein 1/3u sebze olacak sekilde istedigin kadar yiyebilirsin ama protein her zaman fazla olacak sartimiz bu :) afiyet olsun canim gercekten iyi oluyor :) ben vejeteryan olarak bu diyete basladim ve baharatli tavuk, kori soslu tavuk , kofte , misket kofte, levrek ve lahmacun olarak donusumlu yiyorum ve suana kadar cok sukur sıkılmadim balsamik sirkeyi denemedim kori soslu tavugu ise begenerek yiyorum onun disinda koriyi baska yerde henuz kullanmadim.
Aman ha o kahve kremasi olan degil!!! Bu baska pinarin yesil renkli googlea dukan sut tozu yazip resmine erisebilirsin kesinlikle kahve kremasi bize uygun degil..migrosta bulabilirsin bu dedigimi yalniz gunluk 3 yk ile sınırlı..birde kitabi okumus muydunuz ?
Köri soslu tavuğu nasıl yapıyorsunuz tarif eder misiniz?
Balsamic sirkeyi bugün salatada deneyeceğim azcık, bakalım lezzetli mi?
Kahve kremasına internetten bakmıştım pınar yağı alınmış süt tozu diye geçiyordu, carfoure ve kipada bulamadım, migrosa bakacağım ilk fırsatta, coffee mate in üstünde de light yazıyordu da aynı mı diye merak ettim
Kitabı okudum sadece az bir yer kaldı, her şey akılda kalmıyor tabii, arada tekrar karıştırıp bakıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?