Tesekkurler spirochet, dun gece inat ettim ve oturup kitabi sonuna kadar okudum
Dukan sayfasindaki testide yapmistim zaten, 5gun atak vermisti, bugun 3. Gun ve hersey harika gidiyor,
gunluk yediklerimhaslanmis yumurta, yagsiz beyaz peynir ve hindi fume,( et kavurma , kofte izgara tavuk ve izgara balik, ) bunlardan bir cesidinide gunluk, bir bardak form cay, 1.5kasil yulaf kepegi 2kasik yagsiz yogurtla karistiriyorum, ve gun byu 2 lt su iciyorum hergun mutlaka yuruyus yapiyorum, umarim devami gelecek, bu sefer cok gayretliyim, cumartesi gunu sebze ve protaine gececegim, herkeze basarilar diliyorum...
oooo harika olmus wallahi tebrik ederim allah daim etsin azmini ..su karin gerdirme ameliyeti cok ilgi alanimda bu aralar alt kattaki komsum turkiye ye gidip yaptirdi cok memnun kaldi 5 sene oldu simdide bacaklarini yaptiricak karni tas gibi yahuuu cok begeniyorum kilo verince belki bende dusune bilirim simdiden bol sans insallah diledigin gibi olur gonlunce olsun bu arada sakin kimseyi dinleme ben o hatayi yaptim bir kere bana kansermi oldun diyen bile oldu yahuuu sonra bu halin ceset gibi ben ce kilo almalisinlar geldi ardindan tabiii yasadigim sikintilarla kilo aldim ilk laf sokanlar bunlari soyliyenler oldu onlar maalesef hep varlar o yuzden aldirmmaaa
dukanı bozunca devam etmeli miyim ediyorum ama kilo veremiyorum.
insallah sonuna kadar niyet eyledim geri donus olmaz insallah... hepimizin istegi bu yonde o yuzden burada toplandik diliyorum hep beraber buradan kilolarimizi vererek ayrilalim ... dedigin gibi 3 kilo bakinca oyle ama vermem gerekenin henuz kacta kaci olsun 1 kilo da versem devam insallah o duraklamanin 20 gunu bozmadim ya insallah dahada bozmam gbi cok zor bi donemmis sukur atlattim bi daha olmaz insallah....
haaahaaa sonradan okuyup suan duzenleme olarak yaziyorum ne insallah demisim yahuuuuu artik nasil piskopata bagladiysammm bozulmasin diye bu kilo verimi neler yapicammm allah bilir INSALLAHHH HAHAAA
Arkadaşlar ben dukan amca ve dukantariflerim sitesindeki tarifleri yapıyorum ama hiç biri tutmuyor
Şimdi kim sorarsa yenş tarifli dukan ekmeği yaptım resimdeki pofuduk pofuduk, benimki döktüğüm gibi kızardı tahta gibi oldu
Kedi dili, bazlama hiç biri olmadı
Merhaba, biz senşnle aynıyız,
Kaç kilosun? Hedefin kaç?
Kilo kaybettin mi 3 günde ??
kızlar benim bir sorunum var hedefim hep 60 kiloydu çok yaklaştım hedefime 14 kilo verdim beni her gören ne kadar zayıfladığımı söylüyor beden olarak ta 42 44 giyiyordum(kalıba göre değişiyordu)şimdi 38 beden oldum ama ben hala kendimi kilolu hissediyorum ve hiç mutlu değilim...arkadaşlarım bu durumun hiç te iyi olmadığını söylüyorlar ben de üzülüyorum hastamıyım diye düşünmekten kendimi alamıyorum ama naapiim elimde değil aynaya baktıkça ben hiç kilo verememişim diyorumsizlerde de varmı böyle bir durum?
bende de var aynı durum 20 kg vermeme rağmen anlamıyorum bunu bir 20 kg vermeliyim diyorum boyum uzun ve sıkı olduğum için zaten gerçek kilomu göstermiyorum babam 10 kilo versen yeterli gözlerinin altı çöktü diyor.ama ben aynaya baktıkça hani nerde zayıflamışım diyorum
Merhaba, ben 76.9 ile basladim
Hedefim 60,
Evet benimki bence harika gidiyor, bu sabah tartildigimda 75.5 dim,
Seninkiler ne?
Bu ikisini yaptırınca hiç kilo kaybı oldu mu? Yani kilo eksiliyor mu? Vücutta iz oluyor mu? Dediğin gibi iyice zayıfldıktan sonra yaptırmak ve sonrasında da dikkat etmek lazım...
Arkadaşlar ben dukan amca ve dukantariflerim sitesindeki tarifleri yapıyorum ama hiç biri tutmuyor
Şimdi kim sorarsa yenş tarifli dukan ekmeği yaptım resimdeki pofuduk pofuduk, benimki döktüğüm gibi kızardı tahta gibi oldu
Kedi dili, bazlama hiç biri olmadı
Ben 93.5 ile başladım , şimdiki kilom 91.5 tam 2 kilo gitmiş bulunuyor, 3. Gün az vermişim
Ama yürüyüş yapmıyorum ben halsiz düştüm biraz diye , bugun yürüyüşe başlayacağım inşallah
Hedefim dukan ile 70
Sonra 4-5 kilo daha veririm inşallah
Bu arada bir arkadaşım 20 günde 9 kilo verdi , bende öyle veririm diye umut ediyorum ama forumda bazı arkadaşların 1.5-2 ayda 4-5 kilo verdiklerini görüyorum
Bu bünye ile mi yoksa uygulanan yöntem ile mi alakalı ??
Ben hiç kaçamak yapmıyorum
Çok katı uyguluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?