Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba, biz senşnle aynıyız,
Kaç kilosun? Hedefin kaç?
Kilo kaybettin mi 3 günde ??

aynen seliminaaa oğlumun öğretmeni gördü beni dönem başında yaklaştı yanıma ve dediki afedersiniz ama sizin neyiniz var hastamı oldunuz çok zayıflamışsınız :)

gerdiricez bakalım inş güzel olur sonuçları paylaşırım buralarda diğer arkadaşlar bana çok destek oldular cesaret verdiler belki bende sizlere veririm :))

ayyy bende öyleyim birde yanına maşallahı ekleyip iyice ..... hocaya bağlıyorum işi ))

yaptıkça elin alışacak hidennisko üzülme bak ben ne kekler attım çöpe :)
Allah günah yazmasın ilk kreplerimde hep çöp olmuştu

kızlar benim bir sorunum var hedefim hep 60 kiloydu çok yaklaştım hedefime 14 kilo verdim beni her gören ne kadar zayıfladığımı söylüyor beden olarak ta 42 44 giyiyordum(kalıba göre değişiyordu)şimdi 38 beden oldum ama ben hala kendimi kilolu hissediyorum ve hiç mutlu değilim...arkadaşlarım bu durumun hiç te iyi olmadığını söylüyorlar ben de üzülüyorum hastamıyım diye düşünmekten kendimi alamıyorum ama naapiim elimde değil aynaya baktıkça ben hiç kilo verememişim diyorum sizlerde de varmı böyle bir durum?

bende de var aynı durum 20 kg vermeme rağmen anlamıyorum bunu bir 20 kg vermeliyim diyorum boyum uzun ve sıkı olduğum için zaten gerçek kilomu göstermiyorum babam 10 kilo versen yeterli gözlerinin altı çöktü diyor.ama ben aynaya baktıkça hani nerde zayıflamışım diyorum

Kilo bildirimi:

Başlangıç tarihi: 9Eylül
Başlangıç kilosu: 85.4
Hedef kilo: 60
Dukanın kaçıncı günündesin?: 53
Geçen hafta kilo: 77.6
Bu hafta kilo: 76
Boy: 1.63

Benim gözlerimin altında hafif morluk var, sizde de mı?

Ben daha önce 91 den 61e inmiştim doğum ve emzirme sonrasında, 30 kilo verdiğim halde kendimi hala kilolu hissediyordum, insanın psikolojisi etkileniyor ondan herhalde...

reglimin ilk günü ama yinede bildirimimi yapayım pek iç açıcı değil ((

başlangıç tarihi: 23.10.2013
başlangıç kilosu:98,8
hedef kg:70
geçen hafta kg:97,5
güncel kg:96,7
boy :1,72

Dünki menüm
Sabah:2 yumurta omlet,3 yk lor
Öğlen:1/2 kızarmış tavuk kanat yok 1 kase ev yoğurdu
Akşam:7 yk et kavurması
2,5 litre su ,3 fincan yeşil çay,1 fincan süttozlu nescafe,1 bardak süt

Gunaydnn hanimlarr.bugun cok mutluyum 2 gunluk kacamak yapmis olmama ragman gayet iyi kilo veriyorum. 83.1 ile basladm 15 ekimde bugun sabah bi baktm 78.9 cok sevindmm harika bi duygu daha da motive oldum gercektenn .sizlerde ne war ne yokkbakalimm?

Merhaba, ben 76.9 ile basladim
Hedefim 60,
Evet benimki bence harika gidiyor, bu sabah tartildigimda 75.5 dim,
Seninkiler ne?

Ben 93.5 ile başladım , şimdiki kilom 91.5 tam 2 kilo gitmiş bulunuyor, 3. Gün az vermişim
Ama yürüyüş yapmıyorum ben halsiz düştüm biraz diye , bugun yürüyüşe başlayacağım inşallah
Hedefim dukan ile 70
Sonra 4-5 kilo daha veririm inşallah

Bu arada bir arkadaşım 20 günde 9 kilo verdi , bende öyle veririm diye umut ediyorum ama forumda bazı arkadaşların 1.5-2 ayda 4-5 kilo verdiklerini görüyorum
Bu bünye ile mi yoksa uygulanan yöntem ile mi alakalı ??

Ben hiç kaçamak yapmıyorum
Çok katı uyguluyorum

Bu ikisini yaptırınca hiç kilo kaybı oldu mu? Yani kilo eksiliyor mu? Vücutta iz oluyor mu? Dediğin gibi iyice zayıfldıktan sonra yaptırmak ve sonrasında da dikkat etmek lazım...

kilo kaybı beraber diyetine bağlı 1-2 kg olabiliyor ama sen kg kaybı olarak düşünme her bünyede farklı sonuçları oluyor... iz olmuyor kavitasyonu yapan arkadaş tecrübeli ise durmadan gezdirir cihazı bir yerde azıcık dursa iz olması ihtimal ama hiç olmadığı için geçermi kalırmı bilmiyorum...

mrb kızlar bende ayrılıyorum aranızdan dün rahatsızlandım dr ya gittim bağırsaklarım da protein kaçağı tespit edildi dr hemen bırak dedı dün eve geldlm bırakmadım çünkü 15 günlük seyir evresinde hiç tartılmayarak bugün tartılmayı hedeflemiştim sabah heyecanla tartıldım ki 82.5 ben zaten seyire 82.0 ile geçmiştim kuzu eti kaçağı dışında zerre kaçamak yapmadım sebze günümde dahi bir öğünde sebze yedim ama 15 günün sonu hüsran ve sağlık sorunu ile sonuçlandı herkese başarılar sağlıklı beslenmek en mantıklsı sanırım iyi günler

tatlım ben ilk kekimi yaptğımda sadece şekli güzel diye 1 hafta baktım. yemeye de çalıştım hatta 2 minik ısırıktan sonra boşver be güzelim yoğurda tatlandırıcı koy ye bu keki yeme dediydim yavaş yavaş açılıyor insan... yapmak istediğin birşey olursa bana yaz ben ayrıca gıda müh. yim sana hangi sırayla koymanı filanda söylerim... ben mesela ilk kekim ve sonrasında olmayan ekmeklerimle olan savaşımı mayalı ekmekle kazandım... mayalı poğaça kabarmama derdi yok ve de hep yazdım burdan 1 yk kepeğe 2 kaşık süt tozu koyacaksın... yada kepek+galeta karışımı ile yapacaksın...

Evet Kilo bildirimim...Çok Fazla yok sanki totalda ama her hafta 1 kilo bile versem ayda 4 kilo eder...moralimi bozmuyorum arkadaşlar..
Önemli olan ağır ağır sağlam adımlarla gitmek ve geri almamak.

başlangıç tarihi: 22.10.2013
başlangıç kilosu:68
hedef kg:58
geçen hafta kg:66.50
güncel kg:65.20
boy :1,68

Ayrıca tuvalet problemi çekenlere şunu öneriyorum bende hiç olmadı eskiden isveç diyeti yaparken olurdu. gece yatmadan bir bardak ılık süt içerlerse geçeceğini düşünüyorum.deneyin bir, benden söylemesi...

tatlım tabiki bünye faktörü var birde beslenme alışkanlığınla ilgili aslında etkileyen o kadar çok durum var ki... mesela ben işe 95 le başlamış durmadan antepli normalde de protein ağırlıklı beslenen biriydim. ama proteinin yanında karbonhidrat kesin tüketirdim. karbonhidratı kesince vücut sadece 1 yönden eksildi yağlara yöneldi. eh insülin direnci ve pko sorunlarıma göre hızlı kilo verdim ben... ayrıca eski beslenme alışkanlığımda düzenli beslenme ve protein alımı olduğundan vücudum henüz sinyaller vermedi... (henüz diyorum büyük konuşmamak lazım :)

buraya çoğu arkadaşım yazıyor sağlık sorunları yüzünden diyeti bıraktıklarını... gerçekten dikkatli yapılması gereken bir diyet protein bazlı bu da demek oluyor ki vücuda azot alıyoruz. protein zehirlenmeleri yaşayabiliriz. bağırsak problemlerimiz olabilir çok sayıda sorunla karşılaşabiliriz. bu diyeti et süt peynir yumurta olarak görmeyelim... burda hepimiz yazıyoruz birbirimizi bilinçlendiriyoruz... kitabı özellikle okuyun diyoruz... adam erinmemiş kitapta sayfalarca sos yazmış ete katmak için eti öyle tek başına yemememiz lazım tek başına yemek zorundaysak bile lezzeti bir köşeye bırakıp ya suyla ya ayranla 1 lokma yemek 1 yudum su içmemiz gerekiyor... sebze günlerinde ay özlediğim sebzeler sonunda demeyip çeşit çeşit sebzeyi vücudun vitamin eksiğine yada faydalarına göre yemek lazım... 5+5 yapayım hızlı kilo vereyim yerine vücudun dengesi aldığı almadığı besinlerin hesabını yapmak lazım... bu diyet çok tehlikeli diyip kenara geçeceksek sokaklarda kızarmış patates yiyen insanlara da çok tehlikeli birşey yaptığını aynı soğuk kanlılıkla söylemek gerekiyor...

her yerde değişik değişik sorunlar yüzünden bırakıyorlar diyeti... ha vereceğiniz kilo 10 dan az ise bencede bırakın sağlıklı beslenerekte verilir ama 10 dan çok hele 20 den yukarı insan için sağlıklı beslenerek bu kilo 2-3 senede verilir. dile kolay denemeye ağır bir süre bu... her diyeti değil çok yediğinizde bile yediğiniz her şeyi düşünmeniz lazım... antepliyim karşımda 1 küçük tepsi baklavayı götüren çok zayıf insan oldu (ben 1 dilim yiyip soda içtim :))) onlara bakınca imrenmedim çünkü onun yaptığı da çok sağlıksız bir eylem... eh protein kadar hızlı göstermese de sağlık sorunlarını onlarda da gösterecek...

aman ne konuştum ben yaaa netim zayıf kızlar herkese cevap için sayfa açtım hiç biri açılmadı bende burdan herkese cevap yazmış olayım... :))

bugün listeyi yapacağız

başlangıç tarihi:
başlangıç kilosu:
hedef kg:
geçen hafta kg:
güncel kg:
boy :

bilgilerini yazarsanız listeye bugün sonuna kadar yerleştiririm herkesi...

başlangıç tarihi: 21 Ekim
başlangıç kilosu: 77.6
hedef kg: 61,5
geçen hafta kg: 75.5
güncel kg: 74.3
boy: 1.68

1.200 gr gitmiş çok yavaşladı kilo verimim.günde 100 yada 200gr.yarın yürüyüşe başlayacağım

dukan sorunlarına birkaç çözüm yazayım vaktiniz varsa sizde çözümlerinizi ekleyin...

vitamin eksikliği: yeşil biber tüketin, havuç, ıspanak.... vitamin eksikliğine izin vermeyin

vitamin eksikliğine bağlı saç dökülmeleri: haftada 1 yağla bakım yapın, yağı eser miktarda alıyoruz vücuda e vitamini girmiyor dikkat edelim. hatta problem başladığında eczaneye gidip b vit. e vit. ampüllerini yağ bakımınıza karıştırın...

kabızlık: bu sorunu görmezden gelip 2-3 günden sonra çözüm aramaya başlamayın 1 günde hissedersiniz zaten 2. gün birşeyler yapıyor olun 3. güne çözmüş olun...

göz altı morluklarınıza dikkat edin bu az yemek yediğinizi beslenleri azalttığınızın sinyalidir. menüleri çeşitlendirir ve artırırsanız bu sorun olmayacaktır.

tırnak üstü vitamin eksikliğine bağlı beyazlıklara dikkat edin gerekirse tüm gün (sebze gününde) elinizde sebzelerle geçirin...

suyu 1.5 lt den aşağı çekmeyin yediğimiz protein azot kolay parçalanmıyor ve parçalanınca açığa çıkanlar toxin içeriyor yani vücuttan atılması lazım bu yüzden kattiii...

spor yapın mesela adam bunu da olmazsa olmazlara eklemiş merdiven çıkmayı da... bu kadar protein aldınız hep yağlarımı yakıyor vücut hayır kaslara da geçiyor özellikle 10 kg altı fazlası olanlarda eh kaslarınıza kıymamak için sporla desteklemeniz lazım vücudu...

hatırlayamadığım sizinde dikkat ettikleriniz varsa paylaşın hepimiz şu zor süreci sağlıklı atlatalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…