Arkadaslar ben yeni katildim araniza gecen cunartesi yazmistim ama bir daha yazamadim, tum yazilanlari okudum
Bugun atak doneninde 2. Gunum, cok iyi gidiyor, benim alkima takilan, ben simdi 5 gun atak yapacagim,
Sonra seyir donemine gecince nasil bir beslenme yapacagin,
Ve kac gun surecek seyir donemi,5+5 ne demek 5 gun sebze ve protain , sonra 5 gun atak gibi sir protain ile mi beslenecegim,
Yardimci olursaniz cok sevinirim....
merhaba arkadaslarimmm uzun zamandir cok gelemedim ama kalbim buradaydi uzun bir duraklama donemini geride birakip yukselis donemine girmis bulunuyorum bu hafta 3 kilo kaybettim cooookkkk mutluyummmm devede kulak ama olsun devami gelicek insallah hepinize kilo kaybinda bol sans bol eksili gunler diliyorum genis zamanlarimda bol bol ugriycam
kizlarrrrrrr bende dukani birakmak zorunda kaldim protein zehirlenmesi gecirdim vucudumda kirmizi noktalar cikdi agzim burnum ici disi yaralarla doldu kusmamda devam edince dr gittim asiri protein depolamisin vucuduna dedi daha oncede yapmistim hicbirsey olmamistibu sefer ne oldu anlamadim 5lt de su ictim dr diyeti birak dedi ama birakmadim karatay diyetine gectim onca cabaladim bosami gitsin bir birakdimmi gerisi geliyor loppppp basa bu sabah bakdim kilo vermisim 75kgla basladim 73.800kg olmusum sonucda gidiyor dukan karatay fark etmiyor ama karatay daha kolay cok sevdim ben karatay diyetini hele sabah yedigim ceviz findik acayip tok tutuyor hemde turk mutfagi daha ne olsun bide ustune kilo ver ohhhhhhh
geçmiş olsun güzelim
sağlığını hiçe sayamazsın bence de bırak dukanı hazır karataya geçmişken bu diyette çoğu yiyemediğin besini ekle vücudun açığı kapatsın...
dukanı bozunca devam etmeli miyim ediyorum ama kilo veremiyorum.
canım kitapta vkı 29 dan yüksekse yağ hücrelerinin kapasitesini doldurup bölündüğünü ve fazlalaştığını söylüyor... yani bir yerden sonra istediğin kadar zayıfla yağ hücren çok olacak ama zayıf olacak... hani en küçük kaçamaklarına o hücreler dolacak ve kilo almaya açık olacağız... bende zayıfladıktan sonra başta kavitasyon ve lipoliz düşünüyorum. o hücrelerden bir şekilde kurtulmak lazım aml. ta iyi karar... sonrasında hem rahatlarsın hem 58 olursun bence...
Evet canım ya yağ hücrelirimiz çoğalmış durumda, ben daha önce 30 kilo vermiştim doğum ve hamilelik sonrasında, 91 den 61e imiştim, nerdeyse 1 seneye yakın sürmüştü vermem, yürüyüşle verdiğim için sarkma olmadı bedenimde ama yağ hücrelerim katman katman olmuştur, bu seferde 85leri buldum, kavitasyon ve lipolizle kurtulunuyor mu yağladan, acı hissediliyor mu, yan etkisi yada tehlikesi var mı acaba?
kavitasyon da lipoliz de yağ hücrelerini patlatmak için birer yöntem ikisini de yaptırdım ve en tuhafıma giden şey yaptırdıktan sonra 3 ay içerisinde yavaş yavaş çekiliyor vücut soğuk lazer lipoliz radyo frekans filan beraber yaptırmıştım gittiğim süre içerisinde fark etti ama mucize niteliğinde değildi. sonra bıraktım diyeti filan gaza geldim yedim yedim almıyorum hatta sıkıyım tabi abarttıkça abarttım. kitabı okuduktan sonra daha iyi anlıyorum orda yağ hücrelerini öldürdüler ve ben yemeye devam etsemde yağ hücresi az ve kapasitesi dolana kadar yedim ben sonra yağ hücresi max. seviyeye gelince bölünmeye başladı yani ben 3 aydan sonra önünü alamadığım şekilde kilo almaya başladım artık ne denesemde artık hücreleri bölmüş ve çoğaltmıştım. kitapta bunu iyi anlatıyor zayıflasanız bile o hücreler azalmaz diye dışardan birşeyler yaptırmak zorundayız...
ikisinde de acı yok... yan etkilere gelince nerde nasıl yaptırdığın önemli ve 1 bölgeyi yaptırabiliyorsun haftada 1-2 defa bir kürden sonra 3 ay bekleyin diyorlar demekki yukarda farkına vardığım nedenden dolayı... ben çok yaptırdım ama artık bilinçlendim yağ hücrelerimin içlerini iyice boşaltmadan yani zayıflamadan yaptırmak yok... nasılsa geriye kalanlar boş olunca dolup bölünmesi gibi bir dertte olmaz inşallah bu mantık tutar
insallah sonuna kadar niyet eyledim geri donus olmaz insallah... hepimizin istegi bu yonde o yuzden burada toplandik diliyorum hep beraber buradan kilolarimizi vererek ayrilalim ... dedigin gibi 3 kilo bakinca oyle ama vermem gerekenin henuz kacta kaci olsun 1 kilo da versem devam insallah o duraklamanin 20 gunu bozmadim ya insallah dahada bozmam gbi cok zor bi donemmis sukur atlattim bi daha olmaz insallah....çok sevindim tatlım yaa 3 kg devede kulak filan değil valla pazara git yorul sonra 3 kg domatesi alda eve yürü nasıl yük geliyorsa o yükten kurtuldun sen...
bir kez başladıysan vermeye sakın koyuverme böyle devamı da gelir...
insallah sonuna kadar niyet eyledim geri donus olmaz insallah... hepimizin istegi bu yonde o yuzden burada toplandik diliyorum hep beraber buradan kilolarimizi vererek ayrilalim ... dedigin gibi 3 kilo bakinca oyle ama vermem gerekenin henuz kacta kaci olsun 1 kilo da versem devam insallah o duraklamanin 20 gunu bozmadim ya insallah dahada bozmam gbi cok zor bi donemmis sukur atlattim bi daha olmaz insallah....
haaahaaa sonradan okuyup suan duzenleme olarak yaziyorum ne insallah demisim yahuuuuu artik nasil piskopata bagladiysammm bozulmasin diye bu kilo verimi neler yapicammm allah bilir INSALLAHHH HAHAAA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?