Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

evet yulaf kepeği olmadan panna cotta var ama onuda kaseden çıkarmak bir dert ben sana cheese kek öneririm. 1 kaşık yulaf kepeğine de 3 kaşık süt tozu koyarak bisküvisini yaparsan yulaf kepeğini hissetmezsiniz... panna cota çayla olmuyor ben denedim

bisküvi de yapabilirsin geniş ince tam bisküvi kıvamında kakaolu ve dediğim gibi yine 1 kaşığa 3 kaşık süt tozu ilaveli...

hah aklıma bir fikir daha geldi kakaolu bisküvileri yap kıtır olsun çok pişir sonra kaselerin dibine onları ufala üstüne de panna cota dök az olsun tabi dondur buda güzel olabilir deneyesim geldi :)

ben bugün üşenmessem panna cottayı deneyim çayla dediğin gibiyse tatlı yapmayım et kavururum bide patlıcan salatası 2 çeşit zaten yapıyoruz bide hafta sonu istanbulda olacağım zaman da yok bisküviyle uğraşmaya.
ama sen dene güzel olursa bende yaparım.gerçi ben krep bile yapmıyorum olmuyor benimki mısır nişastalı yaptım bir kere o iyiydi ama sınırlı izinli diye bıraktım.şu zamana kadar 2 kere krep denedim 1 kerede fındık lahmacun başkada hiç denemedim (( tembelim ben sanırım :)) ama sabahın 7,20 de çıkıp haftanın 3 günü 23 de girince eve böyle oluyor ((( bugün bile çalışıyorum

nasl yapiyosunzzz krebi anlatrmsnz?

Seyirde 6. gün. 5+5 yapıyorum. Kilo kaybı -6. Ve artık açlık hissim olmuyor. Sınırsız besinleri bile normal öğünler halinde alıyorum çünkü. Atakta acıkabiliyordum diğer öğün saati geldiğinde. Sınırsız diye abartmanın alemi yok değil mi :) Rahatım, huzurluyum ve tabi ki mutluyum

sana bir kaç soru sorabilir miyim ya:) atak hariç seyirde kaç kilo verdin ben 1+1 yapıyorum ama 5+5 daha hızlı kilo verdiriyor diye okudum acaba ona mı geçsem kararsızım:18:

kızlar selam.öncelikle cumhuriyet bayramımız kutlu olsun.bugün törende görevli olduğum için çift yumurtalı,peynirli sağlam bir kahvaltı yaptım.
öğle:et yemeği,ayran
akşam:hamsi,soğan:))yarın sabah krep deneyeceğim ilk kez.yulaf kepeğim geldi bugün.umarım beceririm

Bugünkü menüm

sabah: domates, krep, peynir, çay

öğlen: tavuk kavurma, ayran, yeşil biber

akşam: dukan mantı, yoğurtlu salatalık

Bugün temizlikle yoruldum, şimdi önce kahve sonrada çay içerek dinleneceğim inşallah...

oooo canım benim gece 11 de gelirsen tabi yapamazsın... ben tatile giderken kek kalıbıma ekmek yapmıştım. yulaf kepeği galeta karışımı ile pasta gibi oldu hemde 1 hafta yedim... tabi ona da süt tozu koyduydum :)

yapacağım yapmasına da aras kargoyla papaz olduk süt tozum onların elinde 7 gündür getirecekler... daha bu kadar kötü bir kargo görmedim. bana tlf açıyor cuma günü iş yerinden ayrılmışsınız diye cuma işe gelmedim pazt gelicem isterseniz orda birine bırakın isterseniz pazt alayım dedim. ne getiren oldu pazt tlf açtım biz getirdik yoktunuz artık iade olur dedi iş yerindeyim sanayideyim onlar başka bir mevkide elimizden birşey gelmez dedi kapattı. firmayı aradım adam bana kargo şirketine gönderdiği msjı iletti 2. kez kargo yazın öderiz gidip teslim edin bana getirmeyin ürünü demiş dün... devlet dairesi sanırım aras kargo ses seda yok 2 gündür... artık alışverişlerimde aras dışında bir kargo kullanırsanız yollayın diyorum

dün 2 günlük yaptım 1 çay bardağı süt 4 kaşık kepek 1 yumurta koydum çırptım. kepek bekledikçe şiştiği için katılaştıkça azar azar süt ekledim... pişirmeyi de çok kısık ateşte yapıyorum incecik oluyor....

Canım ben nerdeyse her gün krep yapıyorum, severek tüketiyorum, hem de tok tutuyor, çok gelirse bir kısmını öğlen ve akşam yemeğinin yanında tüketiyorum

1 yumurtayı çırpıp içine 2 kaşık yulaf kepeği katıyorum, ikisini iyice çırpıp light süt katarak krep kıvamını almasını sağlıyorum, sütü karar işi katıyorum, çırpılmış olarak malzemeyi yarım saat bekletiyorum, sonra teflon tavaya azcık yağ damlatıp peçeteyle siliyorum ve tava kızdıktan sonra 1 kaşık malzemeyi tavanın kenar kısmına koyup kaşığın tersiyle yayıyorum, diğer kenarada bir kaşık, pişeni tahta spatulayla çeviriyorum, seramik tava almıştım dukana başlarken ama onda yapmayı başaramadım, aslında ilk 1 aya yakın çok beceremedim, neyse ki şimdi güzel oluyor

yazayım bugün ne yedimmmm

sabah: 1 haşlanmış yumurta + krep + çeçil peyniri

ara: çarliston biber + havuç

öğle: taze fasülye + ciğer + yoğurt

ara: 2 havuç

akşam: közlenmiş patlıcan salatası + ızgara et

ara: salatalık ve biber düşünüyorum hatta lahana bile çekti canım :)))

1 kupa yeşil çay şimdi de 1 bardağımı içersem 1,5 lt su kesin geçerim ama :)

Bugünkü menüm

sabah: domates, yumurta, krep, peynir, çay

öğlen: tavuk kavurma, ayran, yeşil biber

akşam: dukan mantı, yoğurtlu salatalık

Bugün temizlikle yoruldum, şimdi önce kahve sonrada çay içerek dinleneceğim inşallah...

slikon spatulayı da öneririm tahtayla ben çeviremiyorum :44:

Yöntemi değiştirebiliyor muyuz?? 1+1 başlayıp 5+5 e dönülüyor mu ?
Aras kargo batmış o yüzden servis araç çalışan sayılarını düşürmüşler , bende sipariş verirken vaz mı geçsem acaba dedim ama başka şansım yoktu

Arkadaslar ben yeni katildim araniza gecen cunartesi yazmistim ama bir daha yazamadim, tum yazilanlari okudum
Bugun atak doneninde 2. Gunum, cok iyi gidiyor, benim alkima takilan, ben simdi 5 gun atak yapacagim,
Sonra seyir donemine gecince nasil bir beslenme yapacagin,
Ve kac gun surecek seyir donemi,5+5 ne demek 5 gun sebze ve protain , sonra 5 gun atak gibi sir protain ile mi beslenecegim,
Yardimci olursaniz cok sevinirim....

oooo harika olmus wallahi tebrik ederim allah daim etsin azmini .. su karin gerdirme ameliyeti cok ilgi alanimda bu aralar alt kattaki komsum turkiye ye gidip yaptirdi cok memnun kaldi 5 sene oldu simdide bacaklarini yaptiricak karni tas gibi yahuuu cok begeniyorum kilo verince belki bende dusune bilirim simdiden bol sans insallah diledigin gibi olur gonlunce olsun bu arada sakin kimseyi dinleme ben o hatayi yaptim bir kere bana kansermi oldun diyen bile oldu yahuuu sonra bu halin ceset gibi ben ce kilo almalisinlar geldi ardindan tabiii yasadigim sikintilarla kilo aldim ilk laf sokanlar bunlari soyliyenler oldu onlar maalesef hep varlar o yuzden aldirmmaaa

merhaba arkadaslarimmm uzun zamandir cok gelemedim ama kalbim buradaydi uzun bir duraklama donemini geride birakip yukselis donemine girmis bulunuyorum bu hafta 3 kilo kaybettim cooookkkk mutluyummmm devede kulak ama olsun devami gelicek insallah hepinize kilo kaybinda bol sans bol eksili gunler diliyorum genis zamanlarimda bol bol ugriycam

kizlarrrrrrr bende dukani birakmak zorunda kaldim protein zehirlenmesi gecirdim vucudumda kirmizi noktalar cikdi agzim burnum ici disi yaralarla doldu kusmamda devam edince dr gittim asiri protein depolamisin vucuduna dedi daha oncede yapmistim hicbirsey olmamistibu sefer ne oldu anlamadim 5lt de su ictim dr diyeti birak dedi ama birakmadim karatay diyetine gectim onca cabaladim bosami gitsin bir birakdimmi gerisi geliyor loppppp basa bu sabah bakdim kilo vermisim75kgla basladim 73.800kg olmusumsonucda gidiyor dukan karatay fark etmiyor ama karatay daha kolay cok sevdim ben karatay diyetini hele sabah yedigim ceviz findik acayip tok tutuyorhemde turk mutfagi daha ne olsun bide ustune kilo ver ohhhhhhh

tatlım kilo veremiyorsan 1+1 ile yumruk yöntemi uyguluyorsun oda 5+5 e kadar gidiyor bir arkadaşım 2+2 den bile verim aldı...

bundan sonra dikkat edeceğim. dün düşündüm 2 yıl öncede anneme kargo yollamıştım yine aras ile onlarda evi bulamadık diye götürmemişler iade olmadan buldum Allahtan minnet rica annem tek yaşıyor yerinizi bulamaz ben iyice tarif edeyim dedim. yine bulamadılar giderek mi gitmeden mi bilemiyorum günahlarını almayayım. sonra annem teyzemin oğlunu çağırdı da onla gidip aldılar teyzemin oğlu alıp geçeyim demiş annem olmadan da vermemişler o zamanda ipler gerildi acaba dedim ismimi mi kaydettiler :)))) yanlız olaylarda gıcıklık yaptığım bir durum olsa anlayacağım da gayet makul minnet rica ama adamlar tınlamıyor neyse bacım ben rica ediyorum artık alışveriş yaptığım firmaya başka kargoya versinler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…