Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Benide ekler misiniz Listenize

başlangıç tarihi: 27.10.13
başlangıç kilosu: 95.7
hedef kg: 61
geçen hafta kg: 95.7
güncel kg: 92.6
boy: 1.72
:18:

Canm super ozetlemissin wallahi.cokkkk cokk haklisinn supersinn!

başlangıç tarihi: 15 ekim
başlangıç kilsu: 83.1
hedef kg: 65
geçen hafta kg: 80.1
güncel kg: 79
boy: 1.71

Insallah bizde basaracagiz ve hedef kilomuza dusecegiz, onemli olan,
Tekrar almamak, insallah almayiz,
Bende hic kacamak yapmiyorum, yarin atakta son gunum, cunartesi seyire geciyorum,
Boyle giderse cok guzel veriyorum, ben sevdim bu diyeti, her sabah tartida eksileri gormek mutlu ediyor beni
Bende acaba bildirim yapacakmiyim bilmiyorum, henuz bir hafta olmadi, herkeze kolay gelsin arkadaslar....

Baslangic tarihi: 28 ekim 2013
Baslangic kilo : 76.9
Bugun ki kilo: 74.8
Hedef :60
Allah yardimcimiz olsun,
Bugun sabaha karsi acayip bir bas agrisiyla uyandim, beynim gozlerimden
Cikacak gibi, bir bardak sutle ilac aldim, daha iyiyim, insallah devam etmez...

Paylaşımın için teşekkürler, gerçekten dikkat etmek lazım, zayıflıyoruz diye sağlığımızdan olmayalım, ben başta sebzeyi biraz fazla tükettim herhalde, kilo vermem yavaşlamıştı, biraz miktarını azalttım, doyarak yiyorum hiç açlık hissetmiyorum hatta bazen biraz zorla da yiyorum ama gözlerimin altında morluk var

Hafta içi her gün mutlaka koşu bandıyla 35 dk tempolu yürüyüş yapıyorum, incelmemi ve sıkılaşmamı sağlıyor...

dukaniçelerim yarından pazartesiye kadar yokum istanbula gidiyorum uymaya calışacağım size söz veriyorum pazartesi yediklerimi gün gün yazacağım gelince.kendinize iyi bakın.

Eve ulasinca cikaricam...

Goz alti morlugu filan dedik yuzumu inceledim durdum eh solugu guzellik salonunda aldim :) eve gidersem listeyi yayinlayacagim...

Kolay gelsin canım, heyecanla bekliyoruz listeyi

Bugünkü menüm

Sabah: yumurta, krep, domates, salatalık, peynir, çay

Öğlen: yoğurtlu dukan mantı

Akşam: soya soslu tavuk kavurma, yoğurtlu ıspanak...

kaç gündür dışarlarda olduğumdan siteye girip çıktım menümü yazamadım bu günde misafirim vardı.sabahki menümde lorlu baharatlı omlet sucuk salatalık biber 1 dilim yulaf ekmeği peynir gün içinde 5 bardak çay akşam yemeği kıymalı ıspanak yanında yoğurt
bu sabahki kilom:62.6
geçen hafta bildirim yapmıştım tekrarlamama gerek var mı ?

Geçmiş olsun 😔
Nasıl belirtiler verdi ki??

Kızlar bu arada bende de kolesterol ve karaciğer yağlanması var, çok ciddi değil ama sorun olur mu acaba ?

Ben mayalı ekmeği beceremedim
Mayayı pat diye koymuştum karışıma
Dediler ki önce ılık süt ile tatlandırıcı ile 15-20 dk mayala
Doğru mu??

başlangıç tarihi: 28.10.2013
başlangıç kilosu: 93.5
hedef kg: 70
geçen hafta kg: -----
güncel kg: 91.5
Boy: 170cm

merhaba herkese aranıza beni de alır mısınız
kitabı 1 hafta önce aldım ve okuyorum.atak ve seyir dönemini okudum.Yarın kasım bir ve ben yaptıgım teste göre (dukan.co sitesinden) atak dönemi 3 gün,seyir dönemi 49 gün verdi.
yaşım 28
boy 1.63
kilo 64
dukan amca sitede ideal kilomu 56.6 kg gösterdi lakin ben 53 kg hedefliyorum yani tam 11 kg verilecek inşallah..:)
başlama tarihim 1 kasım 2013 haydi bismillah

bu akşam markete gittim ve saf proteinlerimi aldım ; yağsız süt,yağsız yogurt,yağsız peynir( light değil tamamen yağsız aldım) light ton balığı,dere otu,hindi jambon ( az yağlı) ve elbetteki internetten ii bir siteden sipariş verdiğim yulaf kepeğim.

yalnız ben bir şey sorucam 3 gün atak döneminden sonra seyir evresi başlıyorya o kısmın sonunda az kilo vermek isteyen,vücudunun üst kısmında kilo problemi olmayıp kilosu alt kısımda toplanan selülitli bayanlar için( ki tam beni anlatıyor) 2/0 yani pazartesi ve perşembe saf protein diğer 5 gün serbest beslenebilirler dikkatli olmak kaydıyla diyor. şimdi ben 3 günden sonra bunu uygulamak istiyorum 5 gün ekmek de yiyebilecek miyim az da olsa ya da bulgur pilavı vs gibi seyler meyve vs? lütfen biri bu konuda yardım etsinnn

ve bir soru daha atak da 20 dk seyirde 30 dk yürücezya hanii,günün hangi saatinde oldugu önemli mi peki? sabah mı olmalı akşam mı ?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…