Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Bu arada sabah tartıldığımda -500 gr daha vardı , çok mutluyum
Hemencecik vermek istiyorum bu kiloları

evetttttt bende yeniyim arkadaşlar benim bugün atak son gün 7. günüm yani 3 kilo gitti, tam atağa başladım adet oldum oda son günü gitmez kilo diye korkmuştum ki çok şükür genede gitti, şimdi uzunn bi yolum var seyirde hakımızda hayırlısı olsun bol bol - ler gitsin inşallah

merhaba hangi krep tarifini kullaniyorsunuz? ben krep yiyemiyorum ilk basladigimda bir iki defa yaptim ama tiksindim yaa tutturamiuorum.. yulaf kepegini sadece ekmek olarak tuketiyorum ama yavas yavas bikmaya basladim..

Canım teşekkürler, emeğine sağlık, insan tedirgin oluyor gerçekten, dünden beri ara ara başım ağrıyor, sağlıkla hedefimize ulaşırız inşallah...

aynen bende 2 gündür ilaç alıyorum... dün dışarı çıktım yüz bakımı derken öğle 2 de yedim akşam 9.30 da eh insülinim dalgalandı tabe sonrasında baş ağrısı... bugün inşallah geciktirmeden yiyeceğim...

dünkü menümmm 84 olup ta 2.5 kg eksik çıkınca sabah iyi yedim :)))

sabah: bol domates bol biberli 2 yumurtalı menemen

öğle: ton balığı + taze fasülye

akşam: hindi fümeye sarılı peynir + domates salatalık biber

ara: tatlandırıcılı yulaf kepekli yoğurt

evet her perşembe...

riskli dediğim madde her paket tatlandırıcı da ayrı etken maddeler kullanılıyor... çünkü doğal ve yapay tatlandırıcılar var... yapay olanlardan aspartam, sakkarin, ....vb olanların günlük limitleri vardır. fazlası netten de araştırırsan görürsün çoğunlukla bağırsak mide kanseri yönünde tehlikeler taşır... bununda anlamı içtiğin suya bağlı vücuttan atabileceğin toxin miktarı bellidir atamadıkların vücudunda kalır ve sana zarar verir... atılabilir limitler de genelde paket üzerinde belirtilir belirtilmemişse bak içeriğine hangi tatlandırıcı var ise netten araştıra da bilirsin...

ben meyve suyu fabrikasında çalışıyorum bizim bile içeceklere koyacağımız tatlandırıcının limitleri var...

teşekkür ederim güzelim... çoğu gitmiş azı kalmış hedefine inşallah sonunu da getirirsin... seyiri istediğin kiloya ulaştıktan sonra bırakıp güçlendirmeye geçeceksin sanırım... kesinlikle aynadan çok sağlığına bak...

Bölgesel zayıflamaya gidebilirsin , ben 1 hafta 10 gün içinde LPG +pasif jimnastiğe gitmeyi düşünüyorum, nasıl olur sizce ?

bende dün yüz bakımına gittim yine ayağımı attım bir salona bu kez 1 aylık spor ve proslim diye birşey aldım ama şimdi yaptırmayacağım güçlendirme de daha yardımcı olacağını düşünüyorum...

Evet seyir diyetimi 52 ile sonlandırıp güçlendirmeye geçmeyi planlıyorum. güçlendirmede yaklaşık 80 gün sürecek. İnşallah o günleri görebilirim. Hep beraber görelim..

listeye katılabilir miyim -_- kimse cevap vermemiş ama...
Atak günümdeyim 4.günüm 2 kg vermiş bulunuyorum atak bitimine son 2 gün

Ben testi iki kere yaptım birinde 5 gün gösterdi atak günün birinde 6 gün çok fark eder mi 6 ve ya 5 gün yapmam

Evet seyir diyetimi 52 ile sonlandırıp güçlendirmeye geçmeyi planlıyorum. güçlendirmede yaklaşık 80 gün sürecek. İnşallah o günleri görebilirim. Hep beraber görelim..

Canım 12 eylülden beri toplamda kaç kilo verdin? Fazla kilon yoktu diye düşünüyorum.. 55 Kilo olmuşsun tebrik ederim.Güçlendirmede başarılar fazla kaçamak yapma sakın valla verdikten sonra korumak da zor ama bu diyet sayesinde koruma yapılabiliniyor.

Hayırlı cumalar. Dukan diyeti ile tüm fazla kilolarımı vererk ıdeal kiloma ulaşmış bulunuyorum. İnanılmaz ama gercek :) yarın ödül yemeğimi yemeye düşünüyorum ama doğruyu söylemek gerekirse öyle ahım şahım bir şeyde cekmiyor canım. 3. Evreye gecişimi cok yavaş uyguladım ilk önce bir porsion meyve ile başladım bi hafta sonrada iki dikim tam tahıllı ekmek ekledim bu sabah ta kaşar ekledim yarın da dediğim gibi ödül yemeği yapacağım.

3. Evreyi kac gün yapacağıma karar veremedim toplamda 13 kilo verdim dukanla 9 kilo. 4 kiloyu ramazanda vermiştim ardından dukana başladım. 90 günmü 130 gün mü yapmalımıyım bilemiyorum. Sanırsam nekadar uzun tutulursa okadar iyidir kilonun sabitleşmesi icin.

Valla canım seni de tebrik ederim.Yaptığın çok akıllıca ben de o günleri görebilirsem senin gibi yapmayı düşünüyorum.Yoksa herşeyi bir anda bünyeye alırsak yine kiloların geri gelme olasılığı yüksek...Çünkü vücut az yemeğe alışınca, birden artış durumunda kilo yapabiliyor.Önceki diyetlerimden biliyorum...

çok mutluyum bu günn 5 kilo gitii , daha yolum uzun ama olsun :)) sp günlerini çok seviyorum ertesi gün tartıda kilo kaybı daha çok oluyor

canım ben 12 eylülden 16 eylüle kadar atak yaptım ve diyete başladığımda 60,3 kiloydum.
Ama dediğim gibi arada şehir dışı vs çıktım ve bir süre de diyete devam edemedim yaklaşık 15 günlük bir boşluğum var.
Normal şartlarda dukan 11 kasımda 52 olmamı ön gördü ama ben ancak 11 kasımda 54 maksimum 53 olabilirim.
Genel olarak toplamda yaklaşık 4.5 kilo verdim ve 3.5 kaldı. İnşallah güçlendirmeye geçelim birbirimize destek olup bu zorlu süreci de atlatırız. Ocakta nişanım var henüz elbisemi almadım Aralık ayına kadar sağlıkla zayıflayıp o şekilde kıyafet denemeye başlayacağım kısmetse :)

uyarın için çok teşekkür ederim
bu kadar ciddi sonuçları olduğunu bilmiyordum

sadece diyet icin sakıncalı diye düşünmüştüm

şimdi hevesim kaçtı ( tatlı yiyemem ben kolay kolay (
aynı şey toz jelatin ve süt tozu içinde mi geçerli?

şimdi baktımda benim tatlandırıcımın içinde maltodextrin ve sweetener (sucralose) varmış sadece
bu iyi birsey mi
zararlı maddelerden yok mu yani?

Arkadaşlar merhabalar..
Bende listeye katılmak istiyorum. Beni de dahil etmeniz mümkün mü?
Yarın başlamayı düşünüyorum. Herkese kolay gelsin...

Menüm

Sabah: Dukan Krep, light peynir, haşlanmış yumurta, şekersiz açık çay

Öğlen: yoğurtlu dukan mantı

Akşam: yoğurtlu dukan mantı

2 Lt su, nescafe şekersiz sütsüz, birazdan bitki çayı içeceğim

35 dk koşu bandıyla yürüyüş yaptım 302 kalori yaktım 3.67 km...

selam kızlar bugün prosebze günümdü.sebzeyi abarttım bilerek çünkü kabızlık mahvediyor beni.sabah krep,peynir,domates,salatalık
öğle:sebze çorba(kabak,mantar,pırasa,yulafkepeği,süt ve tavuksuyu ile uydurma:)taze fasülye,yoğurt
akşam:fırında peynirli mantar,sarımsaklı yoğurtlu kereviz salatası,peynir

kızlar yarın saf protein günüm.ama arkadaşlarla toplancaz.bensabah krebimi yemeyip öğlen oraya getircem.yanına da peynir koycam.çayla yerim orda.başka tavsiyesi olan var mı:44:

Moralman bitmiş durumdayım
Forumdaki arkadaşın beni tatlandırıcılara karşı uyarması üzerine doktor olan yan komşumun kapısını çaldım
Ve beni kesinlikle dukan dşyeti yapmamam konusunda uyardı
Aşırı protein tüketmi böbrekleri mahvediyormuş, ayrıca o tatlandırıcılar mesane bağırsak ve mide kanseri gibi bircok kanser vakalarına neden oluyormuş
Tıp kitaplarımızda direk yazar dedi
Sanırım ben bu diyete veda edeceğim
Aslında çok iyi gidiyordum

Ailemde kanser oranı çok yüksek
Siz ne önerirsinşz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…