Canım teşekkürler, emeğine sağlık, insan tedirgin oluyor gerçekten, dünden beri ara ara başım ağrıyor, sağlıkla hedefimize ulaşırız inşallah...
ne kadar güzel , süren az ve vermen gereken kilo az
hayırlısı olsun diyetin
hmm ben baya almıştım doğalsandanve tadını hiç beğenmiyorum
beni bu diyette en çok zorlayan yulaf kepeği oluyor
sanırım diğerini deneyeceğim
2 yemek kaşığı koydum
3 tane çıktı
içindeki riskli madde derken hangisi riskli?? ben bulamadım?? pınarın mavi yeşil paketini kullanıyorum
ellerine sağlık çok güzel olmuş
bu liste her hafta mı güncelleniyor???
Sevgili spirochet,
Bu başlığı yaklaşık bir bucuk aydır takip ediyorum ve en sonunda kk ya üye olup yazmak istedim. Güzel tüyoların ve motive edici konuşmaların için çok teşekkür ederim. Ben seyir evremin 47. günündeyim. Diyete 12 eylülde başladım 4 gün atakla beraber. Dukan sitesinden 11 kasımda ideal kilom olan 52ye düşeceğimi öngördü fakat ben arada iş itibari ile şehir dışına falan çıktım 2 hafta. böylelikle arada kaçamaklar oldu. Şu an 55 kiloyum 11 kasıma kadar 52 olamayacağım ama olsun ay sonuna kadar hedefime ulaşacağım inşallah. Çok haklısın önemli olan sağlığı kaybetmeden mutlulukla kilo vermek :) Buradaki herkese paylaşımları ve destekleri için çok teşekkürler. hepinizi öptüm
Bölgesel zayıflamaya gidebilirsin , ben 1 hafta 10 gün içinde LPG +pasif jimnastiğe gitmeyi düşünüyorum, nasıl olur sizce ?
teşekkür ederim güzelim... çoğu gitmiş azı kalmış hedefine inşallah sonunu da getirirsin... seyiri istediğin kiloya ulaştıktan sonra bırakıp güçlendirmeye geçeceksin sanırım... kesinlikle aynadan çok sağlığına bak...
Evet seyir diyetimi 52 ile sonlandırıp güçlendirmeye geçmeyi planlıyorum. güçlendirmede yaklaşık 80 gün sürecek. İnşallah o günleri görebilirim. Hep beraber görelim..
Hayırlı cumalar. Dukan diyeti ile tüm fazla kilolarımı vererk ıdeal kiloma ulaşmış bulunuyorum. İnanılmaz ama gercek :) yarın ödül yemeğimi yemeye düşünüyorum ama doğruyu söylemek gerekirse öyle ahım şahım bir şeyde cekmiyor canım. 3. Evreye gecişimi cok yavaş uyguladım ilk önce bir porsion meyve ile başladım bi hafta sonrada iki dikim tam tahıllı ekmek ekledim bu sabah ta kaşar ekledim yarın da dediğim gibi ödül yemeği yapacağım.
3. Evreyi kac gün yapacağıma karar veremedim toplamda 13 kilo verdim dukanla 9 kilo. 4 kiloyu ramazanda vermiştim ardından dukana başladım. 90 günmü 130 gün mü yapmalımıyım bilemiyorum. Sanırsam nekadar uzun tutulursa okadar iyidir kilonun sabitleşmesi icin.
Canım 12 eylülden beri toplamda kaç kilo verdin? Fazla kilon yoktu diye düşünüyorum.. 55 Kilo olmuşsun tebrik ederim.Güçlendirmede başarılar fazla kaçamak yapma sakın valla verdikten sonra korumak da zor ama bu diyet sayesinde koruma yapılabiliniyor.
evet her perşembe...
riskli dediğim madde her paket tatlandırıcı da ayrı etken maddeler kullanılıyor... çünkü doğal ve yapay tatlandırıcılar var... yapay olanlardan aspartam, sakkarin, ....vb olanların günlük limitleri vardır. fazlası netten de araştırırsan görürsün çoğunlukla bağırsak mide kanseri yönünde tehlikeler taşır... bununda anlamı içtiğin suya bağlı vücuttan atabileceğin toxin miktarı bellidir atamadıkların vücudunda kalır ve sana zarar verir... atılabilir limitler de genelde paket üzerinde belirtilir belirtilmemişse bak içeriğine hangi tatlandırıcı var ise netten araştıra da bilirsin...
ben meyve suyu fabrikasında çalışıyorum bizim bile içeceklere koyacağımız tatlandırıcının limitleri var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?