Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Canım tavuk yada et yememişsin ama ???

Ben kabızlık olduğunda sabah kalktığım gibi (sabah 06.00 da) kaysılı form çay içiyorum haftada 1 filan, peşinden 2 büyük bardak (660ml) su içiyorum sorun çözülüyor,

Normalde de kabız olmamak için her sabah kalktığım gibi 2 bardak suyumu mutlaka içiyorum

Yarını da sebze günü yapıp sonra ki 2 günü protein günü yapabilirsin zor olacaksa, öyle yaparsan dukan karnıbahar böreği var netten bulabilirsin onu yapabilirsin...

Son düzenleme:

Mesela şöyle düşünüyorum evet protein alımı fazla olabilir, fakat seyir evresinde 1+1 de, protein+sebze günlerinde yeterli vitamini karşılayacak şekilde bol salata sebze yiyerek vücudu vitamin yönünden eksiğini kapatabiliriz.Zaten sabahları mesela yulaf kepeğini tüketiyorsak bu da bizim karbonhidrat açığını kapatan bir şey o yönden de bir problem olmuyor(dukan amca ısrarla tüketin diyor farkındaysanız) .Ama bunları düzenli uygulamak gerekli eksik uygulanırsa sağlık içinde iyi olmayabilir.

Tatlandırıcı olayına gelirsek, zaten bazı markaların içeriği eskiden beri bilinir, tartışılır, splenda markasının (ki bende diyetisyene gittiğimde onu vermişti) içeriğinin zararsız olduğu söyleniyor, hatta kanserle savaş vakfı destekliyormuş diye de sitesinde her yerde yazıyor.Ama yine de temkinli olmak lazım.Ama tatlandırıcı diye birşey var diye hergün herşeyde tatlandırıcı kullanırsak bence vücüda zararı olabileceğini düşünüyorum veya kilo vermeyi de yavaşlatabileceğini düşünüyorum.(kullananlarda öyle diyordu eskiden ) Ayrıca diyet kolalarda ve şekersiz denilen çoğu sakızda da zararlı olan aspartam (zararlı denilen tatlandırıcı) var bunu da unutmayalım.

Ama sağlık her şeyden önemli, istersen kan tahlili yaptırıp vücüdunu kontrol ettirebilirsin bir reaksiyon göstermiş mi diye,istersen daha sağlıklı bir diyete geçebilirsin karar senin...içinin sinmediği bir şeyi yapma herkesin bünyesi farklıdır. Herkeste farklı sonuçlar oluşabilir.(benimde başıma böyle birşey gelmişti. herkesin yaptığı normalde hep yaptığı birşeyde, düşük bir olasılıklı sağlık problemi bende çıkmıştı)

Son düzenleme:
Merhaba kizlar, nasilsiniz, benim atak donemi bitti pazartesi baslamistim, 2kilo 100gram gitti, ama ben herkzin dedigi
Gibi kabiz olmadim, aksine iki gundur wc den cikamiyorum, bu sabah kaltigimda hic halim yoktu, kendimi iyi hissetmiyordum, ve oglen siralarinda
Cok kotu bayildim, kolumu cok kotu carpmisim mos mor oldu, esim vitamin verdi, neden oldugunu anlamadim,
Aksam yemege misafirlerim vardi, onlara manti, zeytin yagli yesil fasulye, firinda patatesli tavuk , bol yesil salata ve pirinc pilavi yaptim, ustunude kabak tatlisi ve kek vardi, herkezler afiyetle yedi ben sadece kofte ve yogurt yedim kendime bende
Inanamadim, umarim bu azmim ve gayretim hep devam eder, yarin seyir donemine geciyorum, istedigim kadar sebze ve protain yiyebiliyorum degilmi, bir de ben 5+5 mi yapsam yoksa 1+1 mi karar veremedim ikisinide denesem zarari olurmu, yardimci olursaniz sevinirim.... iyi hafta sonlari....

Ellerinize ve Emeginize saglik :)

kızlar çoook moralim bozuldu ya.1 haftada hiç gr bile vermemişim.seyir dönemi bana yaramadı olmıycak galiba.4 kilo fazlam var ve hala 66,9 gösteriyo tartı.dün wc yede çıktım.hastalığım bitti sayılır.niye böyle oldu.çok hevesliydim,umutluydum ama hiç kaçamak yapmamama rağmen gram gitmemiş böyle olan varmı

hayır güzelim jelatin ve süt tozu tamamen yapay bir benzetme ürün değildir. ikisininde kaynağı belli limit değerleri yok değil süt tozunu bilmem de jelatin vardı ama aşmamız mümkün değil bir ara incelemiştim kim yiyebilirki bu kadarını demiştim (dersteydik) hocada onunla beraber tatlandırıcı tüketirsen önce onu düşün dediydi :))))

tatlı ye de güzelim mesela pasta yap 1 dilim ye... ben bu konuda da şöyle bir çözüm buldum. minik slikon kaplardan aldım pastalarımı da 1 yumurtadan yaptım yani max. 4-5 kap dolduruyorum onu da 2-3 günde tüketiyorum... en kontrollüsü yoğurda ekleyip birazda aroma eklemek... böğürtlen aroması+tatlandırıcı+yoğurt favorim :)

herkese merhaba..Bugün atak evremin 2.günü çok şükür sorunsuz gidiyor.Ben de şimdilik kabız olmadım tuvaletime çok şükür çıkıyorum yine eskisi gibi.3 litre su içiyorum belki bundan kabız olmamışımdır.
2.günümde sabah : 2 incecik dilim hindi jambon,bir dilim küçük yagsız beyaz peynir,yarım bardak yagsız süt,bir haşlanmış yumurta,azcık dereotu
öğlen : yagsız ton balıgı,yagsız yogurt,cok az dereotu.
16.30 da bir sütlü tatlandırıcılı nescafe
birazdan da yogurt birkaç küçük kjornişon tursu ve 1 dilim hindi jambon yiyeceğim :)

çok değil demi bunlar sınırsız diyor ama ben zaten acıkamıyorum kolay kolay çok bile geliyor bunlar..yarın son günüm atak bitiyor..Merak ettiğim bir şey var benim lütfen biri açıklık getirsin..Ben dediğim gibi 10 kg fazlam var amacım 63 ten 53 ya da 55 olmak inş.Kitapta 10 ve altı yani az kilo vermek isteyenler için seyir dönemini 2/0 yani pazartesi perşembe saf protein 5 gün tamamen normal beslenme yazıyor.Tamamenden kasıt ne anlamadım yani 5 gün eskisi gibi dikkat ederek normal şeyler mi yicem ya bu kısmı yazıp gecmiş dukan amcam BİLGİSİ OLAN VAR MIIIIII?:18:

bunların gayet normal oldugu zaten kitapta açık açık yazıyor.Hatta seyirden güçlendirmeye geçince verilen kiloların bir kısmının alınmasının gayet normal oldugu da yazıyor.Kabızlık olabilcegi de yazıyor..Her evrede geniş geniş açıklamış bu sorunları zaten.O YÜZDEN AZMİNİZİ BOZMAYIN DEVAM EDİCEZ VÜCUT DİRENCİNİ KIRACAK bu durumda vazgecmeyin diyor kitapta.

Menüm

Sabah: Domates, salatalık, dukan krep, haşlanmış yumurta, light peynir, şekersiz çay

Öğlen: Soya soslu tavuk kavurma, rendelenmiş kabak domates ve sarımsak kavurması yoğurtlu

Akşam: Fırında balık, domates, sivri biber

Bol su (2lt) olmuştur, şimdi nescafe içeceğim şekersiz sütsüz sonrada bitki çayı...

Selam dukaniçeler
Boyum 1.62.Haziran'da 59.4 ile dukana başlayıp dukanın koyduğu hedefim 55.1e Eylül'de ulaşıp güçlendirmeye geçtim.1 aylık seyir evrem olması gerekirken 2 ay gibi bi sürede pko problemime ve hormon hapları kullanmama rağmen hedefime sabrederek ulaştım.asıl hedefim 54 olmaktı.ama dukanın uygun gördüğü kiloda 55.1de baya takıldım bu yüzden seyiri 1 ay daha boşuna uzatmış oldum.güçlendirmeye geçince sevgili lisabella'nım tavsiyesi ile haftada 2 kez sp yaparak şu an 54ü gördüm hatta 53.8 civarıyım.
tavsiyem şu ki dukanın uygun gördüğü kiloya gelince takılacağınız için yumruk hakkınızı bu zaman saklayın yada o kiloya gelince güçlendirmeye geçin ama 2 gün sp yaparak kilo vermeye devam edin.yolunuzda başarılar dukaniçeler

Son düzenleme:

Çok güzel başarmışsın tebrik ederim, darısı bizim başımıza...

çok güzel örnekler vermişsin
bende düşündüm yazdıklarını
zor olan ataktı dedim kendi kendime ve atak bugun bitti..
ama ben bu gece bozdum gibi
yani atağın son günü olmasına ragmen akşam hamsi kızarttım hemde una bulayıp
yanında da 5-6 kaşık yağlı tuzlu ekşili salata yedim
bozmuş mu oluyorum??
yarını saf protein mi yapsam yine??bugün sebze hakkımı kullandım ya

ooff çok geçmiş olsun.
aman dikkat et, bir daha olursa istersen daha kolay bir diyet yap
ve bence 1+1 yap kendini çok zorlama

devam edecek olursam deneyeceğim

bu arada herzaman gittiğim alışveriş merkezinde bir satıcı kız bana gelip siz ne kadar zayıflamışsınız dedi
arkadaşlarla öldük gülmekten
bu kadar çabuk mu farkedilir diye
bu da dukanı bırakmayı düşünmeme sebep oldu açıkçası

selam kızlar dün ps günümdü.sabah:menemen,peynir yedim.öğlen ise arkadaşlarla toplandık pastalar börekler,salatalar vardı ama ben yanımda getirdiğim yulaflı krep,taze fasülye ve peynirimi yedim.kendimi takdir ettim.akşama da kıymalı dolma ve cacık yedim.
bugün saf pro günüm.sabah:krep,haşlama yum,peynir yedim.

umarım hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız.herkese kolaylıklar diliyorum,iyi günler

ya kızlar bişey sorcam size.benim saç dökülmem arttı.siz vitamin kullanıyormusunuz.ne kullanıyorsunuz.diyet yapayım derken vücudumun zayıf düşmesini istemiyorum ya.zaten çok az saçım var.vitamin kullanan arkadaşlar lütfen ne kullandığınızı yazın:44:

Çok güzel başarmışsın tebrik ederim, darısı bizim başımıza...
Saol canım inşallah sizlerin de başarı hikayelerinizi okuruz
Eczacına prebiyotikli multivitamin dersen ne olduğunu anlar 40 tl. Süper bi vitamin desteği ve içinde şeker ne de nişasta vb kilo aldıracak hiçbir madde yok.

slm kızlar bende artık dukan takipçisiyim.bugün atak günümün 4.sü.1.3 gr gitmiş adet görmeme rağmen.seyir dönemim 12 martta bitiyo.inşallah o günleri beraber görürüz..yardımlarınızı bekliyorum.bazen bian bırakamak geliyor içimden çünkü meyvesiz duramayan birisiyim.meyve krizini nasıl atlatıyorsunuz..

markasını versen internet eczanelerinden alıcam da

Menüm

Sabah: Dukan krep, haşlanmış yumurta, light peynir, çay şekersiz

Öğlen: soya soslu tavuk kavurma, yoğurt

Akşam: soya soslu tavuk kavurma, yoğurt

Nescafe şekersiz, sütsüz, 2lt su, şimdi bitki çayı içeceğim 2-3 fincan

Bugün spor yok, hafta sonu genelde dışarıya çıkıyoruz spora fırsatım olmuyor...

Goji berry yiyebilirsin yada hangi evredeysen ona uygun dukan yalıları netten bulup yapabilirsin

markasını versen internet eczanelerinden alıcam da
Tatlım marka yazmak burda yasak.iphonden giriyorum şu an o yüzden sana direk özel mesaj atamıyorum.bana bi özel msj yaz cevaplama yöntemi ile ismini yazarım sana vitaminin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…