Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Bugun itibari ile dukana veda ediyorum , 5 günlük zor atak dönemi bana en azından nefsime hakim olabildiğimi öğretti.. Ve kaybettiğim 3 kilo yanıma kar kaldı ..yarın diyetisyene gidiyorum , umarım buraya girip kilo verdiğimi yazarım size..desteği için tüm arkadaşlara teşekkür ederim

Merhaba hanimlar ben de araniza katilmak istyrm. Emziren bir anneyim 1aylik anneyim.. dukan yapbilir miyim? Yardimci olur musunuz?

Merhaba hanimlar ben de araniza katilmak istyrm. Emziren bir anneyim 1aylik anneyim.. dukan yapbilir miyim? Yardimci olur musunuz?
Canım hoşgeldin dukan sayfamıza.dukan diyeti kitabını edinirsen emziren anneler için nasıl yapılabildiği yazıyor.ama ben özet geçeyim.atak ve seyir evresi Atlanarak ve direk güçlendirme evresinin yapılabilir.saf sp Perşembe günü uygulamasını da yapmamak gerekir.Yağsız yerine yarım yağlı ürünler tüketilmesi de tavsiye ediliyor.
Kitabı edinip diyetin mantığını öğrenir ve hayatına uygularsan kilo verirsin kesinlikle.

canım hemen serme moralleri yere sadece 1 hafta olmuş biraz ağır gidebilir dert etme reglin yeni bittiyse dur bir toparlasın vücut...

önemli değil güzelim birşey mi oldu bıraktın??

meyveyi unutmak biraz zor ben goji berry almıştım diyete başlamadan onla da aramız pek iyi değil o yüzden meyveyi ben unuttum bile :)

bende ayrıca takdir ettim ne güzel yapmışsın... inşallah güzelim...

bende de aynı sorun var haftada 1 yağ bakımı yapıyorum. yağ almıyoruz vücuda e vitamini açığını tamamlamak lazım... ayrıca haftada 1 günde ampül katılmış badem yağı yaparsan iyi olur... ampüller eczaneden bemix, bephanthene bir tane daha var ama unuttum e vitaminiydi bunları karıştır saçlarına sür 1 saat beklesin yıka... bende zaten tamamiyle bir açıklık var ilerlemesin diye bende hemen önlem aldıydım. şimdilik bir sorun yok dökülme konusunda...

arkadaşlar bende diyetim boyunca yoğun saç dökülmesi yaşadım bu aralar biraz daha iyiyim.şampuanımı değiştirdim özel bir şampuan aldım ve geçen hafta saç dibi serumu aldım ama uygulamaya başlamadım henüz.şampuan iyi geldi serumlarıda kullanınca etkisini yazarım...

bu arada ben hala tartıda fazla çıkıyorum.61,700 önceki gün regl oldum inş ondandır yoksa çıldıraciiimmmm

22 kasımda karın germe aml olacağım dr diyeti bırakmam gerektiğini söyledi yani ben son kilolarımı versemde vermesemde 14 kasımda güçlendirmeye geçmem gerekecek

Son düzenleme:

slm kizlar ben yeniyim dukamn kitabini okudum ama emin deilim kilo werenler geri aldilarmi wea kac kilo werdiniz nolur kizlar yardim

Menüm

Sabah: dukan krep, haşlanmış yumurta, domates, salatalık, light peynir, açık çay şekersiz

Öğlen: soya soslu tavuk kavurma, yoğurt

Akşam: sebzeli tavuk, yoğurtlu salatalık

Gün içinde şekersiz nescafe, bitki çayı, 2lt den fazla su, şimdi yine bitki çayı içeceğim...

Cevap için teşekkürler canım, günlük tüketme miktarı nedir?
ATAK EVRESİ:Günde 1 yemek kaşığı
SEYİR EVRESİ:Saf protein günlerinde 1,sebze+protein günlerinde 2 kaşık
GÜÇLENDİRME EVRESİ:Günde 3 yemek kaşığına kadar miktarı yükseltebilirsiniz.tabi diğer sınırlı izinlerden ne kadar tükettiğine bağlı olarak günlük tüketim miktarını ayarlamalısın

Kilo verme dışında da günde 30 adete kadar özellikle sabahları yenmesi tavsiye ediliyor.

Tadı yabanmersini ile kiraz arasında olan bu meyve sade olarak yenebileceği gibi,muffinlere,yoğurda veya müsli şeklinde süt içinde yulaf kepeğiyle beraber yenebilir.reçeli de yapılıyor çok kolay bir tarif ile ve tadı da çok güzel oluyo tavsiye ederim

Dukanda en çok rastlanan kabızlık problemini ben çok yaşamadım tabiki goji berry sayesinde.aç karna 1 tatlı kaşığı kadar yiyip üzerine de ılık su içiyorum.sonra kahvaltı hazırlama vs derken yarın saat kadar sonra kahvaltı ediyorum.goji berry yedikten 2 saat sonra mutlaka tuvalete çıkıyorum.

Merhaba canım nasılsın? Goji berrynin tadı nasıl? Marketlerde bulunur mu?

kuru meyve tadında nasıl anlatayım biraz altın çilek gibi kurusu... ben pek kaynaşamadım kendileri ile... aktarlarda oluyormuş ama bende gurmenetten aldım...

günaydın nasılsınız?
ben çok yoğunum artık işyerindeki sekreteri çıkardılar onun evrak işleri de bana kaldı (( iki gündür onun evraklarını toparlayım derken benim işler kaldı (( izinliyken diyetimi bozmadım diyetime uygun yiyecekleri arayıp bulduk ama belki bir defa köfte yedim şansım yoktu başka neyse iyi geçti.5+5 yaptım ps günlerim bitti sp lerin 2.günündeyim.

Dünki Menüm
Sabah:2 yumurta 1 fincan açık çay
Öğlen:Soslu tavuk gögsü ızgara 1,5 yk et yemeği
Akşam:3 parça but

2 litre su,3 fincan yeşil çay,1 fincan türk kahvesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…