Canım hoşgeldin dukan sayfamıza.dukan diyeti kitabını edinirsen emziren anneler için nasıl yapılabildiği yazıyor.ama ben özet geçeyim.atak ve seyir evresi Atlanarak ve direk güçlendirme evresinin yapılabilir.saf sp Perşembe günü uygulamasını da yapmamak gerekir.Yağsız yerine yarım yağlı ürünler tüketilmesi de tavsiye ediliyor.Merhaba hanimlar ben de araniza katilmak istyrm. Emziren bir anneyim 1aylik anneyim.. dukan yapbilir miyim? Yardimci olur musunuz?
Merhaba hanimlar ben de araniza katilmak istyrm. Emziren bir anneyim 1aylik anneyim.. dukan yapbilir miyim? Yardimci olur musunuz?
kızlar çoook moralim bozuldu ya.1 haftada hiç gr bile vermemişim.seyir dönemi bana yaramadı olmıycak galiba.4 kilo fazlam var ve hala 66,9 gösteriyo tartı.dün wc yede çıktım.hastalığım bitti sayılır.niye böyle oldu.çok hevesliydim,umutluydum ama hiç kaçamak yapmamama rağmen gram gitmemiş böyle olan varmı
Bugun itibari ile dukana veda ediyorum , 5 günlük zor atak dönemi bana en azından nefsime hakim olabildiğimi öğretti.. Ve kaybettiğim 3 kilo yanıma kar kaldı ..yarın diyetisyene gidiyorum , umarım buraya girip kilo verdiğimi yazarım size..desteği için tüm arkadaşlara teşekkür ederim
slm kızlar bende artık dukan takipçisiyim.bugün atak günümün 4.sü.1.3 gr gitmiş adet görmeme rağmen.seyir dönemim 12 martta bitiyo.inşallah o günleri beraber görürüz..yardımlarınızı bekliyorum.bazen bian bırakamak geliyor içimden çünkü meyvesiz duramayan birisiyim.meyve krizini nasıl atlatıyorsunuz..
selam kızlar dün ps günümdü.sabah:menemen,peynir yedim.öğlen ise arkadaşlarla toplandık pastalar börekler,salatalar vardı ama ben yanımda getirdiğim yulaflı krep,taze fasülye ve peynirimi yedim.kendimi takdir ettim.akşama da kıymalı dolma ve cacık yedim.
bugün saf pro günüm.sabah:krep,haşlama yum,peynir yedim.
umarım hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız.herkese kolaylıklar diliyorum,iyi günler
ya kızlar bişey sorcam size.benim saç dökülmem arttı.siz vitamin kullanıyormusunuz.ne kullanıyorsunuz.diyet yapayım derken vücudumun zayıf düşmesini istemiyorum ya.zaten çok az saçım var.vitamin kullanan arkadaşlar lütfen ne kullandığınızı yazın:44:
meyveyi unutmak biraz zor ben goji berry almıştım diyete başlamadan onla da aramız pek iyi değil o yüzden meyveyi ben unuttum bile :)
bende de aynı sorun var haftada 1 yağ bakımı yapıyorum. yağ almıyoruz vücuda e vitamini açığını tamamlamak lazım... ayrıca haftada 1 günde ampül katılmış badem yağı yaparsan iyi olur... ampüller eczaneden bemix, bephanthene bir tane daha var ama unuttum e vitaminiydi bunları karıştır saçlarına sür 1 saat beklesin yıka... bende zaten tamamiyle bir açıklık var ilerlemesin diye bende hemen önlem aldıydım. şimdilik bir sorun yok dökülme konusunda...
arkadaşlar bende diyetim boyunca yoğun saç dökülmesi yaşadım bu aralar biraz daha iyiyim.şampuanımı değiştirdim özel bir şampuan aldım ve geçen hafta saç dibi serumu aldım ama uygulamaya başlamadım henüz.şampuan iyi geldi serumlarıda kullanınca etkisini yazarım...
bu arada ben hala tartıda fazla çıkıyorum.61,700önceki gün regl oldum inş ondandır yoksa çıldıraciiimmmm
22 kasımda karın germe aml olacağım dr diyeti bırakmam gerektiğini söyledi yani ben son kilolarımı versemde vermesemde 14 kasımda güçlendirmeye geçmem gerekecek
Aktarlarda,Tuğba kuru yemiş'te ve gurmenet'te bulabilirsinMerhaba canım nasılsın? Goji berrynin tadı nasıl? Marketlerde bulunur mu?
Aktarlarda,Tuğba kuru yemiş'te ve gurmenet'te bulabilirsin
ATAK EVRESİ:Günde 1 yemek kaşığıCevap için teşekkürler canım, günlük tüketme miktarı nedir?
Merhaba canım nasılsın? Goji berrynin tadı nasıl? Marketlerde bulunur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?