Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Bayağı azmış miktarı ama çok faydalıymış, ilk fırsatta alacağım inşallah...

Kolay gelsin canım, yoğun olunca kendisine vakit ayıramıyor insan, oysa diyet yapmak kendine zaman ayırmak istiyor, inşallah yoluna girer işlerin...

slm kizlar ben yeniyim dukamn kitabini okudum ama emin deilim kilo werenler geri aldilarmi wea kac kilo werdiniz nolur kizlar yardim

hoş geldin fezay

hepimiz şunu biliyoruzki eğer dukanı hakkıyla yapar tüm evreleri tamamlarsan kilo almassın.çünkü önce kilonu verecek sonrada sabitleyeceksin.bol - ler diliyorum umarım en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın.

evde goji berry var dur bende deneyeyim yarın sabah... bugün öğle yemeğime 3 dal tere ekledim bende acaba faydası olur mu ki...

Bayağı azmış miktarı ama çok faydalıymış, ilk fırsatta alacağım inşallah...
Yok canım az değil bu ölçüler kafi geliyo.bazen tüm hakkımı yemeyi bile unutuyorum ben.

evde goji berry var dur bende deneyeyim yarın sabah... bugün öğle yemeğime 3 dal tere ekledim bende acaba faydası olur mu ki...
Mutlaka dene işe yarar

Tadını merak ettim ama ben genelde severim farklı yiyecekleri, boşuna kilo almıyorum :))

aynen bende ben dukana başlamadan aldım goji yi meraktan iş yerine getirdim benden başka herkes yedi hatta siparişlerini verdiler ben nedense yediğinde boğazında hissettiğin hafif yanmayı sevmedim ama geceden suya koyunca sabaha şişmiş ve meyve kıvamına gelmiş oluyor...

farklı yiyecekler demişken yeni bir bisküvim var

çok sevdim bunu yaaa tarifini yazayım hemen 3 kaşık silme gibi yulaf kepeği galeta karışımı +1 dolu kaşık süttozu + 1 yumurta + 1 tatlı kaşığı kakao + silme tatlı kaşığı neskafe + 5 damla vanilya aroması + yarım paket kabartma tozu + 2 kaşık tatlandırıcı karıştır resimde görünen slikon kalıplara ince koy 1 saat 150 derecede pişir kıtır kıtır bisküvi...

dün tv izlerken yedim, bugün bu 2 sini yicem acaba 3 tane kalan var onlarla da pannacota yapıp altına mı koysam ımmmmmmmmmmmm vanilya aroması çok güzel birşey yanlız tatlandırıcıyı az koydum yetti yani :)

dün ne yedimm

sabah: 1 haşlanmış yumurta + çeçil peyniri + dukan ekmeği

öğle: tavık + yoğurt

akşam: kuşbaşı et + et suyu salçalı

ara: 3 adet kakolu bisküvi

2 kupa yeşil çay 2 lt su hareket yok

dün sütlü ekmek yaptım sütünü çok koydum ve 2 kaşık süt tozu (+5 yk kepek) çok cıvıktı kalıba dökmeden de pişerkende kepekler alta çökmüş süt ve diğerleri de sanki üstüne acaip bir ekmeğim oldu üstü pasta aldı bildiğin kepek ekmek :))))

bende denedim ama bi türlü tamamlayamadım çok falz kilomm yktu ama hızlıca kilo verebiliyorsunuz

ne uyarısı tatlım??? ayrıca testi yapmadan atak günü sayısına nasıl karar verdin??

araştırmıştım sürekli buradan 1ile 10 gün arası benim vereceğim fazla bir kilo olmadığı için 4 gün yaptım genelden 3 gün diye okumuştum:)

Bu arada 63 ile başlamıştım atakda 61 oldum 2 gün oldu seyire başladım

Offffffffffffffffff çok lezzetli görünüyorlar, Afiyet olsun...

Bugünkü menüm

Sabah: Dukan krep, yumurta haşlanmış, light peynir, şekersiz çay

Öğlen: köfte (sade pulbiber ve az tuz kattım yağsız tavada) yanında ayran

Akşam: kalan krebimden, köfte, ayran

2 lt su, nescafe (şekersiz), çay (şekersiz) içiyorum

35 dk koşu bandında tempolu yürüyüş...

merhaba dukan diyetine başlıycam atak evresinin kaç gün sürüceğini nasıl ayarlıycam yardımcı olurmusunuz?

selam kızlar sık giremiyorum nete.bugün sp günümdü.
sabah:krep,yumurta,peynir,çay
öğle:fırında hamsi
akşam:köfte cacık
kızlar iki gündür günde 1 tane olmak üzere ceviz kaçamağı yapıyorum.sabahları peşine ilik su 2 bardak.wc olayımı çözmek için ama pek fayda etmedi.birde okuldan çok yorgun geliyorum yürüyüş yapamıyorum yaaaaaaaaa

saol canm hosbuldum bende yilbasundan sonra baslicam ozamana kadar dahada bilgi toplarim hem yilbasi tatilinde tatile gidicez esimin 17gun izni war ozaman kesin bozarim die yilbasindan sonra baslicam ozaman hergun takilirim buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…