ATAK EVRESİ:Günde 1 yemek kaşığı
SEYİR EVRESİ:Saf protein günlerinde 1,sebze+protein günlerinde 2 kaşık
GÜÇLENDİRME EVRESİ:Günde 3 yemek kaşığına kadar miktarı yükseltebilirsiniz.tabi diğer sınırlı izinlerden ne kadar tükettiğine bağlı olarak günlük tüketim miktarını ayarlamalısın
Kilo verme dışında da günde 30 adete kadar özellikle sabahları yenmesi tavsiye ediliyor.
Tadı yabanmersini ile kiraz arasında olan bu meyve sade olarak yenebileceği gibi,muffinlere,yoğurda veya müsli şeklinde süt içinde yulaf kepeğiyle beraber yenebilir.reçeli de yapılıyor çok kolay bir tarif ile ve tadı da çok güzel oluyo tavsiye ederim
Dukanda en çok rastlanan kabızlık problemini ben çok yaşamadım tabiki goji berry sayesinde.aç karna 1 tatlı kaşığı kadar yiyip üzerine de ılık su içiyorum.sonra kahvaltı hazırlama vs derken yarın saat kadar sonra kahvaltı ediyorum.goji berry yedikten 2 saat sonra mutlaka tuvalete çıkıyorum.
kuru meyve tadında nasıl anlatayım biraz altın çilek gibi kurusu... ben pek kaynaşamadım kendileri ile... aktarlarda oluyormuş ama bende gurmenetten aldım...
günaydın nasılsınız?
ben çok yoğunum artık işyerindeki sekreteri çıkardılar onun evrak işleri de bana kaldı(( iki gündür onun evraklarını toparlayım derken benim işler kaldı (( izinliyken diyetimi bozmadım diyetime uygun yiyecekleri arayıp bulduk ama belki bir defa köfte yedim şansım yoktu başka neyse iyi geçti.5+5 yaptım ps günlerim bitti sp lerin 2.günündeyim.
Dünki Menüm
Sabah:2 yumurta 1 fincan açık çay
Öğlen:Soslu tavuk gögsü ızgara 1,5 yk et yemeği
Akşam:3 parça but
2 litre su,3 fincan yeşil çay,1 fincan türk kahvesi
slm kizlar ben yeniyim dukamn kitabini okudum ama emin deilim kilo werenler geri aldilarmi wea kac kilo werdiniz nolur kizlar yardim
ATAK EVRESİ:Günde 1 yemek kaşığı
SEYİR EVRESİ:Saf protein günlerinde 1,sebze+protein günlerinde 2 kaşık
GÜÇLENDİRME EVRESİ:Günde 3 yemek kaşığına kadar miktarı yükseltebilirsiniz.tabi diğer sınırlı izinlerden ne kadar tükettiğine bağlı olarak günlük tüketim miktarını ayarlamalısın
Kilo verme dışında da günde 30 adete kadar özellikle sabahları yenmesi tavsiye ediliyor.
Tadı yabanmersini ile kiraz arasında olan bu meyve sade olarak yenebileceği gibi,muffinlere,yoğurda veya müsli şeklinde süt içinde yulaf kepeğiyle beraber yenebilir.reçeli de yapılıyor çok kolay bir tarif ile ve tadı da çok güzel oluyo tavsiye ederim
Dukanda en çok rastlanan kabızlık problemini ben çok yaşamadım tabiki goji berry sayesinde.aç karna 1 tatlı kaşığı kadar yiyip üzerine de ılık su içiyorum.sonra kahvaltı hazırlama vs derken yarın saat kadar sonra kahvaltı ediyorum.goji berry yedikten 2 saat sonra mutlaka tuvalete çıkıyorum.
Yok canım az değil bu ölçüler kafi geliyo.bazen tüm hakkımı yemeyi bile unutuyorum ben.Bayağı azmış miktarı ama çok faydalıymış, ilk fırsatta alacağım inşallah...
Mutlaka dene işe yararevde goji berry var dur bende deneyeyim yarın sabah... bugün öğle yemeğime 3 dal tere ekledim bende acaba faydası olur mu ki...
Tadını merak ettim ama ben genelde severim farklı yiyecekleri, boşuna kilo almıyorum :))
Dukana başladım atak evrem gecti ama bir türlü testi yapamadım sürekli uyarı veriyor
ne uyarısı tatlım??? ayrıca testi yapmadan atak günü sayısına nasıl karar verdin??
ne uyarısı tatlım??? ayrıca testi yapmadan atak günü sayısına nasıl karar verdin??
aynen bende ben dukana başlamadan aldım goji yi meraktan iş yerine getirdim benden başka herkes yedi hatta siparişlerini verdiler ben nedense yediğinde boğazında hissettiğin hafif yanmayı sevmedim ama geceden suya koyunca sabaha şişmiş ve meyve kıvamına gelmiş oluyor...
farklı yiyecekler demişken yeni bir bisküvim var
Eki Görüntüle 850345 Eki Görüntüle 850344
çok sevdim bunu yaaa tarifini yazayım hemen 3 kaşık silme gibi yulaf kepeği galeta karışımı +1 dolu kaşık süttozu + 1 yumurta + 1 tatlı kaşığı kakao + silme tatlı kaşığı neskafe + 5 damla vanilya aroması + yarım paket kabartma tozu + 2 kaşık tatlandırıcı karıştır resimde görünen slikon kalıplara ince koy 1 saat 150 derecede pişir kıtır kıtır bisküvi...
dün tv izlerken yedim, bugün bu 2 sini yicem acaba 3 tane kalan var onlarla da pannacota yapıp altına mı koysam ımmmmmmmmmmmm vanilya aroması çok güzel birşey yanlız tatlandırıcıyı az koydum yetti yani :)
hoş geldin fezay
hepimiz şunu biliyoruzki eğer dukanı hakkıyla yapar tüm evreleri tamamlarsan kilo almassın.çünkü önce kilonu verecek sonrada sabitleyeceksin.bol - ler diliyorum umarım en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?