- 11 Eylül 2013
- 1.180
- 112
- 173
- 35
kızlar ben şekerli gıdaları çok tükettiğim için bu kğlara geldim.suan bile hergün 1küçük kase puding,1,5kaşık tatladırıcıyla yaptıgım kurabiyeleri mutlaka tüketiyorum tatlı krizini atlatmak için.sizce abartıyomuyum.birde seyir döneminde hangi sebzeleri ne kadar yiyebilirim.dün sebze protein günümdü 1 orta boy domates yedim.başka neler yapabilirim
Eki Görüntüle 853900 Eki Görüntüle 853901
tlbtlb tebrik ediyorum seni resmen son dakika gollerini atıp gidiyorsun...
sonrasında dermali ve Sevda_Qatar ı tebrik ederim sizin başlangıçlarda yakın henüz 1 ay da olmamış eh güzeller yazın bakalım bize tüyolarınızı ne yaptınız ne ettiniz verdiniz ???
günaydın kızlar yaa bu kabızlık beni öldürecek.dün diyeti bırakmaya karar verdim sancıdan duramadım.bu sabah da 2+5 yapayım bari dedim.şuan 66,5 kg dayım.hedefim 63 olmak 2+5 ile kilo veren var mı uygulayan.1+1 de kabızlıktan kilo veremiyorum ki zaten.15 gündür yapıyorum.3 günü ataktı.1,6 verdim.12 gündür sadece 400 gr.napcamı şaşırdım.form çayları da fayda etmez oldu.şimdi 2+ 5 i deneyeceğim.bu da olmazsa artık bırakcam maalesef((
Gunaydinlarr kizlarr maleseff regl gunum geldi catti ikinci gunum bugunve vucudum odem tutarmi dye merak ediyorum sizlerin neler yasadiklarinizi orenebilirmiyim .ve tavsiyelerinizi
Canm bence dayanamiyorsan hic baslama bu rejime .puding yiyosan rejimin bi anlami yokki
sağol arkadaşım hala midem bulanıyor serum aldım iyi geldi biraz.hastaneden 21:30 da çıktım dukan mantı yapıp yedim tam iyiyim derken yine bulantılarım tekrar başladıbu da zormuş...bulunduğum yerde salgın varmış inş çok uzamadan geçer..
bu arada bende bu günkü yediklerimi sayayım :)
üç şişe serum
akşam dukan mantı (sarımsaklı yoğurtlu) :)
spirochet sen bilirsin cnm ama bence bu dönemde tatlıyı tüketmelisin tabiki en dukanından:)yani hem reglin gecikmiş streslisin hemde 2.regl dönemindesin.ben kendimden biliyorum o dönemde ne yesem diye düşünüyorumki normalde iştahlı biri değilimdir.diyeti bırakmamak adına yapmalısın bunu eğer tatlı yemessen kaçamak yapma ihtimalin daha da yüksek olur.arkadaşım sen bilirsin ama bak beni düşün regl öncesi 2.5 kg fazla çıkıyordum ödeminde vardır senin şimdi.ben eminimki sende verdin fakat bunu tartıda göremiyorsun.
Gunaydinlarr kizlarr maleseff regl gunum geldi catti ikinci gunum bugunve vucudum odem tutarmi dye merak ediyorum sizlerin neler yasadiklarinizi orenebilirmiyim .ve tavsiyelerinizi
günaydın kızlar yaa bu kabızlık beni öldürecek.dün diyeti bırakmaya karar verdim sancıdan duramadım.bu sabah da 2+5 yapayım bari dedim.şuan 66,5 kg dayım.hedefim 63 olmak 2+5 ile kilo veren var mı uygulayan.1+1 de kabızlıktan kilo veremiyorum ki zaten.15 gündür yapıyorum.3 günü ataktı.1,6 verdim.12 gündür sadece 400 gr.napcamı şaşırdım.form çayları da fayda etmez oldu.şimdi 2+ 5 i deneyeceğim.bu da olmazsa artık bırakcam maalesef((
Oncelikle sana hazirladigin liste ve desteklerin icin tesekkur ediyorum. Ardindan tebrigin icin tsk ederim ama ben kilo veremiyorum nerdeyse bir haftadir. Ilk hafta verdigimleyim . Sizin yazdiklarinizdan haric yaptigim birsey yok keske olsada soylesem
hanımlar merhabaaaaaa
çok güzel bir gün benim için çok bitkin yorgun ve hasta olsamda harikayım :)))
kendimle gurur duyuyorum nedenmiiii çünküüü 5 ay 19 günlük emeğin karşılığı alındı
artık hedefime ulaştım
bu gün bütün alkışlar benim için
Eki Görüntüle 854794
:))) sen şimdi hastanede de olay çıkarmışsındır bu serum dukana uygun mu diye :)))) bu arada serumlar da 2 çeşit ama bildiğim kadarıyla şeker açısından ikisi de zengin eh 3 şişe ile baya bir şeker isteğini bastırmıştır :))) şaka bir yana geçmiş olsun canım salgın olduğuna göre sudan filan mı kaynaklı acaba :44:
yine de sarmısağı iyiki yemişsin bir nevi antibiotik belki bulantına neden olmuş olabilir ama mikrop bazlı bir durumsa iyi gelmiştir...
wauwwwwwwwwwwww tebrik ederim güzelim ayyy darısı başımıza inşallah :)
hehheheee teşekkür ederimmmm :)
hepinizin bu mutluluğu yaşamasını yürekten diliyorum..sadece biraz sabır.daha öncede bahsetmiştim hatırlasın belki ben yaklaşık 3 ay duraklamada kaldım.her şeyi harfiyyen yapmama rağmen 0 kaçamakla duraklamayı kıramamıştım.iyiki sabretmişim iyiki dukana inanmışım :)
nihayet oldu ayy inanamıyorum asla bitmez gibi geliyordu :)
laf aramızda sevinçten çığlık atasım var
ayyyy 3 aylık duraklama mı gerçekten muhteşemsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?