Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

zeos merhaba hoş geldin

pudingi nasıl yaptığın önemli cnm.yani her gün yediğin pudinge kakao ekliyorsan orda yanlış yapıyorsun.biliyorsun haftada 1 tatlı kaşığı yağı azaltılmış kakao hakkımız var.yok aromalarla tatlandırıp kullanıyorsan sorun yok...süt tozunu dikkatli kullan limiti aşma.tatlandırıcıyıda öyle..limitler aşılmıyorsa abartmamışsındır :)

sebze konusuna gelince cnm bak ps günlerinde tabağını üçe böl.yani üçte iki protein üçte birini sebze olarak ayarla afiyetle ye :) bu salata olabilir(tabiki yağsız)yada taze fasulye ya da fırında patlıcan her ne olursa olsun proteinin daha fazla miktarda olmalı bunu sakın unutma
bol bol - ler diliyorum kolaygelsin

Gunaydinlarr kizlarr maleseff regl gunum geldi catti ikinci gunum bugun ve vucudum odem tutarmi dye merak ediyorum sizlerin neler yasadiklarinizi orenebilirmiyim .ve tavsiyelerinizi

günaydın kızlar yaa bu kabızlık beni öldürecek.dün diyeti bırakmaya karar verdim sancıdan duramadım.bu sabah da 2+5 yapayım bari dedim.şuan 66,5 kg dayım.hedefim 63 olmak 2+5 ile kilo veren var mı uygulayan.1+1 de kabızlıktan kilo veremiyorum ki zaten.15 gündür yapıyorum.3 günü ataktı.1,6 verdim.12 gündür sadece 400 gr.napcamı şaşırdım.form çayları da fayda etmez oldu.şimdi 2+ 5 i deneyeceğim.bu da olmazsa artık bırakcam maalesef((

Oncelikle sana hazirladigin liste ve desteklerin icin tesekkur ediyorum. Ardindan tebrigin icin tsk ederim ama ben kilo veremiyorum nerdeyse bir haftadir. Ilk hafta verdigimleyim . Sizin yazdiklarinizdan haric yaptigim birsey yok keske olsada soylesem

Canim sinemaki cayini onerirm sana .ama fazla icme iki gune bir ic bir bucuk cay bardagi kafii bir su bardagi kaynar suyun icine at yapraklarini demlrndikten sonra dedigim miktarda süz ve ic

hanımlar merhabaaaaaa
çok güzel bir gün benim için çok bitkin yorgun ve hasta olsamda harikayım :)))
kendimle gurur duyuyorum nedenmiiii çünküüü 5 ay 19 günlük emeğin karşılığı alındı

artık hedefime ulaştım

bu gün bütün alkışlar benim için

Gunaydinlarr kizlarr maleseff regl gunum geldi catti ikinci gunum bugun ve vucudum odem tutarmi dye merak ediyorum sizlerin neler yasadiklarinizi orenebilirmiyim .ve tavsiyelerinizi

dermali bende 2-2.5 kg kadar fark ediyor ama tabi her kesin bünyesi farklı.regl bitiminde anlayacaksındır durumu :)

Canm bence dayanamiyorsan hic baslama bu rejime .puding yiyosan rejimin bi anlami yokki

kız hemen üstüne gitme izinli gıdalar kullandığın sürece sıkıntı yok bence... tatlı krizlerini herkes kolayca yenemiyor böyle bir gerçek var... ama seninde dediğin gibi psikolojik bir durum yavaş yavaş azaltacağız demekki yada azaltamıyorsak zararsıza çevireceğiz tatlandırıcı ile filan... pudingi tatlandırıcı ile yapıp miktarına dikkat ediyorsan birşey olacağını sanmam ben 2,5 kg verdiğim hafta her gün yiyordum eh tabi gitgide duraklamaya girdiğinde hatayı bu yediklerinde arayacaksın oda bir gerçek :)

hiç diyet yapmasan bile light ürünlerle gerçekten çok kazançlı bir kalori toplamın çıkar günlük... ayy puding dediniz canım çekti gerçi bu hafta moladayım ben yok artık tatlı hatta fırına elimi sürmeyeyim diye dün yulaf kepeğimi yoğurda kattım ama pek haz etmedim sadece ekmeğimi yapmayı düşünüyorum onu da süt tozu olmadan yapayım pasta gibi olmasın bari

:))) sen şimdi hastanede de olay çıkarmışsındır bu serum dukana uygun mu diye :)))) bu arada serumlar da 2 çeşit ama bildiğim kadarıyla şeker açısından ikisi de zengin eh 3 şişe ile baya bir şeker isteğini bastırmıştır :))) şaka bir yana geçmiş olsun canım salgın olduğuna göre sudan filan mı kaynaklı acaba :44:

yine de sarmısağı iyiki yemişsin bir nevi antibiotik belki bulantına neden olmuş olabilir ama mikrop bazlı bir durumsa iyi gelmiştir...

ya sorma ne yesem diye mutfakta volta atıyordum dün bugün biraz daha sakinim ama hala regl olmadım karnım şişti ağrı yapıyor doktora gitmeyi de hiç istemiyorum 1 hafta daha beklicem ağrılar sanki olacak gibi duruyor olmazsa da netten gitmediğim bir doktor araştırayım da gideyim bari :)

tabiki tutacak ödem tatlım çok takılma 1 hafta sonunda kurtulacaksın nasılsa...

ahh ahhhh ben 2 aydır olmadığım için tutarmı bilmiyorum ama 2 aydır tuttuğunu bir bırakırsa kilo verişim hızlanacak ona eminim :)))

güzelim bende de en büyük dert kabızlıktı. çay nedense extra etkilemiyor beni de kayısılı form çay içmeme rağmen... am bu sabah şunu farkettim. mesela sabah uyandım 7 de gözümü açtım 5 dk içinde kahvaltımı yaptıysam bağırsaklarım çalışıyor. eşim hazırladıydı sabah sağolsun hemen oturdum. bana kalırsa da evde dolanıp duruyorum yok kayısılı form çayı içiyorum öyle bekle böyle bekle mesela 9 da kahvaltı yapıyorum ya çalışmıyor nasıl bir etkidir çözmüş değilim ama bende durum bu... ayrıca en etkili yöntemim şu anda taze lahana yaprakları yemek ha bunları eğer sabah ile öğle arası yersem yine çok etki göremiyorum ama eğer öğleden sonra yemişsem amanın sanki traktör çalışıyor gibi oluyor gün içerisinde tükettiğin limit dahilinde sütün de etkisi iyi...

birşey değil güzelim... seyire geçişte duraklama normal biraz sabırla gidecek...

wauwwwwwwwwwwww tebrik ederim güzelim ayyy darısı başımıza inşallah :)

vallahi dedim :) dr kızdı eşiminde bir bakışı vardı banakiii nasıl anlatsam bilemiyorum tahmin edersiniz her halde hemen pıstım öyle bir kenara :) vallahi eşimin bakışından hiç bu kadar korkmamıştım:18: :))))

galiba sulardan.aslında arıtma cihazım var ondan kullanıyorum suyu fakat çay ve yemeklere musluk suyu kullanıyordum artık onlarıda su arıtma cihazından kullanıyorum
aynen sarımsağı bilerek ekledim zaten iyi geldiğine inanıyorum pskolojikte olsa faydasını göreyim dedim :)

wauwwwwwwwwwwww tebrik ederim güzelim ayyy darısı başımıza inşallah :)

hehheheee teşekkür ederimmmm :)

hepinizin bu mutluluğu yaşamasını yürekten diliyorum..sadece biraz sabır.daha öncede bahsetmiştim hatırlasın belki ben yaklaşık 3 ay duraklamada kaldım.her şeyi harfiyyen yapmama rağmen 0 kaçamakla duraklamayı kıramamıştım.iyiki sabretmişim iyiki dukana inanmışım :)
nihayet oldu ayy inanamıyorum asla bitmez gibi geliyordu :)
laf aramızda sevinçten çığlık atasım var

dün ne yedimm

sabah: menemen içine yarım kaşık yulaf kepeği koydum

ara: 1 havuç

öğle: kavurma + salata

ara: yulaf kepekli yoğurt + kabak tatlısı + 1 biber :)

akşam: közlenmiş patlıcan salatası + tavuk but

ara: kabak tatlısı

2,5 lt su 2 kupa yeşil çay

kabak tatlımı nasıl yaptım yazayım 2 silme kaşık tatlandırıcı+ kabak + azıcık suyla pişirdim... tahini de gittim kokladım napalım :)))) avuç içi kadar bir parçaydı yarısını öğleden sonra yarısını akşam yedim fazla pişirmedim ayrıca çokta tatlı olmadı kıvamını yemedim zaten sebze günleri için bulunmaz nimet

ayyyy 3 aylık duraklama mı gerçekten muhteşemsin...

EEEEEEEEEEEsoruma tam cevap alamadım kızçeler haftanın 2 günü sp 5 günü sebze protein yapayım mı.böyle uygulayan varmı.o dediğiniz kabızlık yöntemleri bende işe yaramadı.sabah kalkar kalkmaz 2 ılık su peşine kahvaltı ederim.lahana da yedim(sinameki de sürekli içilmemesi gerek diyolar.form çayını bile en fazla 3 günde bir içerim.2/7 ritmini uygulayan yok mu kilo verdiriyormu :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…