Az da olsa olmamalı,az olduğu için yakıyorsunuz mantığı da dukana uygun değil.apaçık bir kaçamak olur bu.dukanın kitabında ufacık bile olsa diyet dışına çıkmak şişmiş balona toplu iğne batırmakır der dikkatinizi çekerim.şeker yerine tatldırıcıyı denemelisiniz.onu da sevmiyor yada tercih etmiyorsanız şekersiz bi hayata merhaba demelisiniz.bildiğiniz gibi şekerin vücuda tek bir faydası yok aksine vücuda girdiği andan itibaren dokunduğu herşey zarar veriyo!!!!!
tatlım benim gözümde en önemli konu yaşının kaç olduğu ve ilk diyet deneyimin mi?
ben dukanın dediği yönde 55 hadi 52-53 gibi olmanı boyuna göre ideal buluyorum bu şekilde bile atağı 3 günden fazla yapmamanı ve vermek istediğin kiloya kadar seyir evresini uzatmanı öneririm. tabi sonrasında ki korumayı da seyirin sayısına göre yeniden hesaplarsın...[/QUOTE
:) Kulupte yazışmalarda yeniyim 2 paylaşım yapmışım bu yüzden onu belirtmek istedim 24 yaşındayım ve gerçek anlamda ilk diyet deneyimi oluyor kendileri:) aslında dogru sanırım ama ben bu diyette verebildğim kadar versem yani maksimum 49 kiloya düşsem sonrasında allah korusun koruyamdgım varsaysam kilomu 51-52-53 lerde olurum ki zaten normalde dediğininiz gibi 52 benim için ideal olur şimdi atak için 6 gün fazlamı nasıl yapım daha deniymlilerimize ve size soruyorum :) kaç gün ideal olur
cok ozur dilerim sanirim gec kalmisim :) umarim basarmissindir eger olmadiysa
lisabellanin yazisini paylasiyorum bu yolu izle
Oncelikle bu sayfaya gidiyorsun:
Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy...
-Weight Loss seciyorsun
-1-18 arasi cetvelinin seklini seciyorsun ve olmasini istediginin sol yanindaki daireye isaretliyorsun
-Next tusuna basip ilerliyorsun
-1-11 arasi sayfada yer alan cetvelinin ustundeki olmsini istedigin simgeyi seciyorsun
-yine Next yapiyorsun
-Acilan sayfadaki PIN yazan yere herhangi bir sey yaz onemsiz bir sey cunku
-Privacy de private data seciyorsun
-Track ta Weight seciyorsun
-Weight Measurements te ise
Weight Units: Kilograms seciyorsun
Your target weight:Hedef kilonu yaziyorsun
Your starting weight: Baslangic kilonu yaziyorsun
Your current weight: Guncel kilonu yaziyorsun
Weight Date:ay/gun/yil seklinde tarih yaziyorsun
-Waist Measurements kismini geciyorsun
-Body Mass Index (BMI) - Optional de ise
Height Units: Metric seciyorsun
Your Height:boyunu ilk kutucuga metre olarak ikinciye cm ini yaziyorsun.Yani benim boyum 1.70 birinciye 1 ikinciye 70 yaziyorum
- butun bunlari yaptiktan sonra Next diyorsun.
-Acilan sayfada bb code yazan yerde url ile baslayan degil onun altindaki http ile baslayani http de dahil ye kadar olan kismini ([img] yi almiyorsun png ile bitecek) kopyala olarak aliyosun
-Kadinlar kulubundeki kullanici kontrol panelinde sol tarafta profilimi duzenleyi tikliyor ve acilan sayfada cizelge yazan kutucuga yapistir yapiyor sonrada degisiklikleri kaydet diyorsun.bu sekilde kilon degistikce yeni cetvelini ayni sekilde yapip guncelliyorsun.[/QUOTE]
canım benim çook tesekkr ederimmm :52: oldu sanırım
Öncelikle vereceğin kilo miktarı inanki önemli değil 4.3kg vermek için yola çıktım ve en ufak kaçamakta durakladım ve bana ders oldu.tamamen tecrübe sonucu bir tavsiye idi söylediklerim.tabi haklısın en uygunu kurallara uymak ama şu varki her bünye ayrı her metabolizma ayrı benim vereceğim 25 kg varken ve denediğim hiç bir yöntemle verememişken yediğim 1 kaşık şeker bana katil gibi görünür ama vereceğim kilo 10 un altında topu topu 2-3 çeşit diyete yeltendiysem eğer çok katı bir yapımda yoksa kilo vermek için 3-5 günle sınırlı zamanım yoksa yerim o 1 kaşığı çokta takılmam... yazdığın gibi doğrusu balona iğne batırmak niteliğinde ama şunu da unutmamak gerekir biz bu zararı düşünüp şekeri hayatımızdan daha önce çıkarabilseydik zaten bu kiloya ulaşmayacaktık. verdikten sonra kaçamak yapmayacakmıyız bence yapacağız...
slm kızlar nasılsınız
ben bu gün çok kötüyüm ayağa kalkınca bayılacak gibi oluyorum sürekli midem bulanıyor wc den çıkamadım akşamdan beri barsaklarımda fln sorun var sanırım...sabah beri iki kaşık yoğurt yedim başka bir şey yiyemiyorum su da içemiyorum çok kötü bulantı yapıyor.eşim illede hastaneye gidelim dedi ama halim yok.konuşamıyorum bile...
yinede tüm bunlara rağmen sabah tartıldım
60,200 kg..ama dediğim gibi en son dün saat 17 de yemek yemiştim belki onun etkisidir bilemiyorum :44:
Ama ben merak ettim iyice hani listee :))
Bugünkü menüm
Sabah: Dukan krep, yumurta haşlanmış, light peynir, şekersiz çay
Öğlen: soya soslu tavuk kavurma, ayran
Akşam: soya soslu tavuk kavurma, ayran
2 buçuk lt su, birazdan nescafe şekersiz, bitki çayı içeceğim
35 dk tempolu yürüyüş koşu bandında 318 kalori yaktım
Başkası olsa eminim daha çok kilo verir benim yaptığım gibi sıfır kaçamakla diyet yaparak, benimki bayağı yavaş gidiyor maalesef, neyse ki yavaş da olsa gidiyor...
bende mutfakta çok görev yaptım gıda müh. yim. herşeyin tadına bakmayacaksın öncelikle etrafında sürekli insanlar oluyor ve insanlara tattırman daha iyi olur hemde imaj açısından farklı fikirler almış olursun topu atmış olursun....vs.
yemek işinde olan biri diyet yapmak için cennettedir... her ne kadar dayanamaz görünse de ofiste yada kamuda çalışıp sadece öğünde yemek zorunda kalıp yüklenmezsin yemeğe gidince istediğin zaman meyve bulabilirsin sağlıklı herşey elinin altındadır mesela yoğurt meyve... millet ezile büzüle ara öğünde kayısı kurularını çantasından çıkarıp yiyecek bir ortam ararken sen her daim müsaitsindir yemeye... bu artıları düşünerek diyetine başla ve yemekhanede biri olarak en uygun diyet karataydır dukanı önermem...
Öncelikle vereceğin kilo miktarı inanki önemli değil 4.3kg vermek için yola çıktım ve en ufak kaçamakta durakladım ve bana ders oldu.tamamen tecrübe sonucu bir tavsiye idi söylediklerim.
Tüm dukaniçelere yolunda başarılar dilerim.sabredin sabrınızın meyvesini yerken hayal edin kendinizi.zayıf ve çok ama çok mutlu olacağınız günler yakındır
tatlım senin öğünlerinde öğle ve akşam genelde aynı oluyor ama ne kadar etkiler bilmem... gerçi hiç kaçamak yapmadığını düşünürsek haklısın bende aynıyım yaklaşık 5 senedir 84 ün altına düşmedim. onun içinde şimdi 84 te takılı kaldım. sabretmeyi düşünüyorum gitsin de yavaş gitsin yeterki gitsin...
Eki Görüntüle 853900 Eki Görüntüle 853901
tlbtlb tebrik ediyorum seni resmen son dakika gollerini atıp gidiyorsun...
sonrasında dermali ve Sevda_Qatar ı tebrik ederim sizin başlangıçlarda yakın henüz 1 ay da olmamış eh güzeller yazın bakalım bize tüyolarınızı ne yaptınız ne ettiniz verdiniz ???
Eki Görüntüle 853900 Eki Görüntüle 853901
tlbtlb tebrik ediyorum seni resmen son dakika gollerini atıp gidiyorsun...
sonrasında dermali ve Sevda_Qatar ı tebrik ederim sizin başlangıçlarda yakın henüz 1 ay da olmamış eh güzeller yazın bakalım bize tüyolarınızı ne yaptınız ne ettiniz verdiniz ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?