Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

tabi haklısın en uygunu kurallara uymak ama şu varki her bünye ayrı her metabolizma ayrı benim vereceğim 25 kg varken ve denediğim hiç bir yöntemle verememişken yediğim 1 kaşık şeker bana katil gibi görünür ama vereceğim kilo 10 un altında topu topu 2-3 çeşit diyete yeltendiysem eğer çok katı bir yapımda yoksa kilo vermek için 3-5 günle sınırlı zamanım yoksa yerim o 1 kaşığı çokta takılmam... yazdığın gibi doğrusu balona iğne batırmak niteliğinde ama şunu da unutmamak gerekir biz bu zararı düşünüp şekeri hayatımızdan daha önce çıkarabilseydik zaten bu kiloya ulaşmayacaktık. verdikten sonra kaçamak yapmayacakmıyız bence yapacağız...

hadi kızlar girelim bildirimlerimizi yeni gelenler de eğer katılmak istiyorlarsa yazsınlar onları da listeye alayım...

slm kızlar nasılsınız
ben bu gün çok kötüyüm ayağa kalkınca bayılacak gibi oluyorum sürekli midem bulanıyor wc den çıkamadım akşamdan beri barsaklarımda fln sorun var sanırım...sabah beri iki kaşık yoğurt yedim başka bir şey yiyemiyorum su da içemiyorum çok kötü bulantı yapıyor.eşim illede hastaneye gidelim dedi ama halim yok.konuşamıyorum bile...
yinede tüm bunlara rağmen sabah tartıldım

60,200 kg..ama dediğim gibi en son dün saat 17 de yemek yemiştim belki onun etkisidir bilemiyorum :44:

3 gün atak bitti toplamda 2.300 gr verdim.bugün seyire başlıyorum 16 şubat a kadar böyle umarım kilo vermem yavaşlamaz hepimize kolay gelsin :)

Bugünkü menüm

Sabah: Dukan krep, yumurta haşlanmış, light peynir, şekersiz çay

Öğlen: soya soslu tavuk kavurma, ayran

Akşam: soya soslu tavuk kavurma, ayran

2 buçuk lt su, birazdan nescafe şekersiz, bitki çayı içeceğim

35 dk tempolu yürüyüş koşu bandında 318 kalori yaktım

Başkası olsa eminim daha çok kilo verir benim yaptığım gibi sıfır kaçamakla diyet yaparak, benimki bayağı yavaş gidiyor maalesef, neyse ki yavaş da olsa gidiyor...

Bugunki menüm. Sabah :2 haslanmis yumurta bir dilim peynir domates salatalik iki bardak cay oglen : tavada pisirdigim et yaninda pismis patlican ve yogurt. Aksam : tavuk kavurma ve yogurt. Bir saat sonra yulaf kepekli ve goji berry li yogurt

Öncelikle vereceğin kilo miktarı inanki önemli değil 4.3kg vermek için yola çıktım ve en ufak kaçamakta durakladım ve bana ders oldu.tamamen tecrübe sonucu bir tavsiye idi söylediklerim.
Tüm dukaniçelere yolunda başarılar dilerim.sabredin sabrınızın meyvesini yerken hayal edin kendinizi.zayıf ve çok ama çok mutlu olacağınız günler yakındır

ayyy dikkat et güzelim ya çok yüklenme kendine en son haftaya göre 2,3 kg farkın var yazık sağlığından olacaksın canın istemese de dukana uygun ne varsa yemeye çalış...

tatlım senin öğünlerinde öğle ve akşam genelde aynı oluyor ama ne kadar etkiler bilmem... gerçi hiç kaçamak yapmadığını düşünürsek haklısın bende aynıyım yaklaşık 5 senedir 84 ün altına düşmedim. onun içinde şimdi 84 te takılı kaldım. sabretmeyi düşünüyorum gitsin de yavaş gitsin yeterki gitsin...

Eki Görüntüle 853901

tlbtlb tebrik ediyorum seni resmen son dakika gollerini atıp gidiyorsun...

sonrasında dermali ve Sevda_Qatar ı tebrik ederim sizin başlangıçlarda yakın henüz 1 ay da olmamış eh güzeller yazın bakalım bize tüyolarınızı ne yaptınız ne ettiniz verdiniz ???

ben de gıda mühendisiyim yemekhanede bana nedense çok zor geliyor ya yemeye de düşkün biriyim çünkü :) karatayı hiç araştırmamıştım açıkçası bir bakmam gerek sanırım. teşekkür ederim :)

Merhaba Hanımlar, KK en iyi kombin yarışmamız başladı. Aranızdan tanışma fırsatı bulduğum çok zarif bir kaç arkadaşımız oldu. Şaşırdım bu başlıkta ne işiniz var diye , eminim hepiniz aynı zerafete sahipsinız. o zaman ikinci uğrak yeriniz " http://www.kadinlarkulubu.com/hicbi...eriquot-yarisma-duyurusu-59.html#post32554983 " olsun. hepinizi bekliyoruz. azmedip verdiğiniz kiloları kutlama zamanı şimdi

Son düzenleme:

işte bu metabolizma farkı bazıları var mesela eşim akşam haşlama tavuk yedi tabi patatesli filan :) sonrasında çayla benim yaptığım tatlıyı yedi (tatlıyı ben yaptığım için onun gözünde light halbuki şerbetli tatlı ) eh sabah ise kilo kaybı oluyor neden ona göre light besleniyor bende yemeyim hiç birşey gr oyanamadım 1 haftada... böyle duraklamaya girince anca aklına geliyor aman diyorsun şu var bu var hemen keseyim... bu tecrübeler önemli çünkü kilosu diyet yapmasına rağmen kıpırdamıyorsa sebebi buralarda aramayı bilmeni sağlıyor... hayal edemiyorum güzelim zayıflarsam mucize olacak :)

Evet genelde öyle oluyor, çünkü sabah dan hem öğlene hem akşama yetecek kadar hazırlıyorum ondan, bazen bugünden kalan olursa yarın öğlen onu yiyorum o zaman değişiklik oluyor, iki öğün için ayrı ayrı hazırlayacak vaktim olmuyor genelde, gerçi etkiler mi kilo vermemi bilmiyorum ama ben zaten normalde çok zor kilo veren biriyim, metabolizmam yavaş galiba, geçen ay yaptırdığım tahlillerde gizli guatrım yüksek çıktı ama ilaç kullanmayı gerektirecek kadar yüksek değil dedi dr, neyse dediğin gibi gitsin de yavaş gitsin artık ne yapayım
Seninki de duraklama da, tek suçlu beyniniz diye bir kitap okumuştum, uzun zaman kaldığınız kiloya yaklaşınca bir müddet tartılmayın çünkü kişi ben ne zamandır bu kilodaydım bu kilonun altına zor düşerim diye düşününce beyin bunu algılıyor ve komut verilmiş gibi kilo vermeyi durduruyor, o kiloyu tartıda görmeden müddet devam edip o kilonun altını düşünce bunu aşmış oluyorsun, bu tarz birşey yazıyordu umarım anlatabilmişimdir, yani burada suçlu beynimiz,onu bir nevi aldatacağız :)

Eline sağlık canım

Kilo veren arkadaşlar tebrik ediyorum devamı da gelir inşallah...

ay super cok sewiniyorum boyle seyler gorunce....valla adet donemim cok yakn yavasladi kilo vermem aslinda :))) valla kizlar hicbi sekilde tatlandrici flan kullanmiyorum hatta spor bile yapamiyorum .klasik besleniyirum daha kendme hic pasta yapmamusmdr yapmayida dusunmyorm .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…