Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın canlarım

Dün ki menüm
Sabah:2 yumurta lor açık çay
Öğlen:gögüsden tavuk döner yoğurt
Akşam:4 parça tavuk pirzola 2 bardak ayran
suyla yulaf kepeği
2,5 lt su,3 fincan yeşil çay,1 fincan adaçayı

aynen öyle yapıyorum 84 iken geçen hafta perş. bir umut cuma tartıldım 85 çıkınca uzak dur tartıdan dedim kendime bu perş. bildirim için tartıldım haftaya kadar da tartılmayacağım. üff yine reglim düzensizleşti 2 aydır olmuyorum ya yine ağrılar başladı deliricem inatla olmuyor yaa 2. adet tarihime de yaklaştım inat etmeyip doktora mı gitsem doktorlardan zayıflaman lazım lafını duymaktan nefret ediyoruım en azından bi 5 kg daha verip öyle mi gitsem regl de olamayınca yavaşlıyor kilo vermem

hiç tatlandırıcı kullanmıyorsun pasta yapmıyorsun ne güzel yaaa benim çok canım çekiyor

bu akşama eşime kabak tatlısı yapıcam kendime de tatlandırıcılı yapıcam bugün sebze günüm ne de olsa mutlaka birşeyler yapıyorum yaa ben... dün yapmadım sadece eşime tatlı yap sigara böreği yap nerdeyse kaybediyordum kendimi ama bugünün kabak tatlısı umuduyla başardım :)))))))

çok bildirim yapan olmadı diye bekledim akşam tabi sonra da elim değmedi şimdi yayınlıyorum :)

Canm ilk basladgm zamanlar canm.tatli seyler istyordu bigun erkek arkadasim markrtten hazr kek almis dayanamadim bir parca yedim inanmicaksn belki bana okadar sekerli geldiki o kek kasiklarca sekeri agzima atmis gibi hissetdm.o gunden sonrada canm hicbi tatli seyi istemedi .yani bence sende brakmalisin kakolu tatlandiricli seyleri.takip ediyorum surekli bi pasta tatli yapiyosun :)) inan bu yuzden durakliyosun bence .her nekadar dukana uygun olsada duraklatir diyorm ben

Merhaba arkadaslar

Uzun zamandir yoktum bi giris yapip kayboldum ama islerimin yogunlugundan kaynaklandi ne yazikki..ama dukana son hiz devam ediyorum ve gayet de iyi gidiyo.
Bugun itibariyle kilom 58,900 ,kilodan ziyade muhtesem bi incelme soz konusu hedefimi 53 olarak belirlemistim ama bakalim dahada asagi inebilirim.Kilo veren arkadaslarida tebrik ediyorum vermeyenlerede sabirli olun diyorum BU KILOLAR GI-DE-CEK..

1 hafta hiç tatlandırıcı kullanmadan dene, eğer kilo verirsen sebebi belli olmuş olur

Gerçi ben başladığımdan beri hiç kullanmadım süt tozu ve tatlandırıcı, kaçamak ta hiç yapmadım ama 1 ayda sadece 3 kilo verdim, az değil mi?

haklısın dukana göre az tabi dukana başlamadan beslenme alışkanlığın nasıldı belki aynı ise az kilo vermen normaldir...

yarından itibaren keseyim dicemde acaip ağrıyor kasıklarım ya regl olacam yada bu kezde olmazsa doktora gidicem. gördüğüm herşeyi yiyesim var zor tutuyorum kendimi dermali çok haklısın kakouyu tatlandırıcıyı kesmem lazım ben perş cuma cmrt çalışmıyorum bu günlerde de direk pastaya sarıyorum. ama bugün yine fena günümdeyim. kabak tatlısı yaptım kendime bugünde bunu yiyeyimde 1 hafta uzak durayım bakalım ne değişecek...

birde eşim her akşam çayının yanında tatlı tuzlu çerez hep yer ona yapınca canım çeker diye kendime de ayrıca yapıyorum ben başladığımdan beri hiç kaçamak yapmadım eşime yaptıklarımdan elime bulaşsa direk koşa koşa yıkadım :))) hiç bilmiyorum şekerli bir şeyi yiyince ne olacak :))) kakaomu bile yağı azaltılmış aldım ama yinede bırakıp bir denemek lazım etkileyen nedir :)

Kesinlikle dene inan piskolojik bise bence caninin tatli sryler istemesi sen kendi kendinin canini istediyosun.bak ben regl oldm bugun vr ne uc bes gun onceden nede duan canim tatli biselrr istemiyor cunki ben istemiyorum dolayisiyla canimda istemiyo dyorum kendi kendime .vede cok rahatm

Dukandan önce ekmek sade kahvaltıda oda ya kepek yada tam buğday, hamur işi pek yapmazdım ama kek filan yaptığımda da bayağı yiyordum, kızartma filan yapmıyordum, gündüz kahvemin yanında ıvır zıvır seviyordum, bir de akşamları çayın yanında çikolata filan yerdim, tatlı olunca asla dayanamıyordum, pilav makarna yok, çok canım çekince en fazla 1-2 kaşık
bayağıda yiyormuşum

hadi kızlar girelim bildirimlerimizi yeni gelenler de eğer katılmak istiyorlarsa yazsınlar onları da listeye alayım...

boyum 1.58 kğ başlangış:76.5 kğ
atak evrem 6gündü 2 kğ gitti
hedef kğ:57.5
seyir döneminin 3.günü tartıda bugün 74.1 gördüm

kızlar ben şekerli gıdaları çok tükettiğim için bu kğlara geldim.suan bile hergün 1küçük kase puding,1,5kaşık tatladırıcıyla yaptıgım kurabiyeleri mutlaka tüketiyorum tatlı krizini atlatmak için.sizce abartıyomuyum.birde seyir döneminde hangi sebzeleri ne kadar yiyebilirim.dün sebze protein günümdü 1 orta boy domates yedim.başka neler yapabilirim

Canm bence dayanamiyorsan hic baslama bu rejime .puding yiyosan rejimin bi anlami yokki

bana da oluyor bu durum 01 kasımda başladım 63-64 kg ile 3 gün atak yaptım bugun seyirde 5.günümdü kaçamak da yapmadım ama veridğim kg 1.3 falan niye böyle oluyor fazla kilom sadece 10 kg bu yüzden mi ki acaba? nedir bunun sebebi kg gitmiyo ama aynaya baktıgımda zayıf duruyorum başladıgım güne göre yani 8 gün oldu işte başlayalı çok da iyi gidiyor

üst tarafım ince ve basenli oldugum için ben 2+5 yapıyorum yani pazartesi perşembe saf protein 5 gün sp yapıyorum.bu yüzden mi zayıflayamıyorum acep yeterince gerçi 8 gün bitti bugün.sp günlerimde fasulye,ıspanak,brokoli gibi sebeze yemeklerinin yanında yogurt yiyorum az yaglı yani light.bu arada yulaf kepeğini sevmeyenlere şaşıyorum iki gündür krepe başladım ne müthiş bir şey o ya artık yulaf kepeğini hep böule yapıp yicem.Seyrin 6.günü yarın benim 1 ocakta bitecek seyir bakalım 55 e inebilecekmiyim dukan amca 1 ocakta 55 olcan dedi teste göre:) şuan 1.3 kg falan gitti sadece benden.Ama aynaya baktıgımda baya zayıflamış gibiyim hatta çevremdekiler de diyor sen zayıfladın benim bel ve göbekten gitti baya halbuki ben kalçadan gitsin istiyordummmmm
yürüyüşümü de asla aksatmıuyorum 3 gn atakta 20 dk yaptım
seyide ise 30 dk yapıyorum
vee diyet yaptıgımı kimseye demiyuorum

Bugünkü menüm

Sabah: dukan krep, haşlanmış yumurta, light peynir, domates, salatalık, şekersiz çay

Öğlen: sebzeli tavuk kavurma, ayran

Akşam: Sebzeli tavuk kavurma, yoğurtlu karnıbahar

2 buçuk lt su, 1 nescafe, birazdan çay içerim

35 dk koşu bandında tempolu yürüyüş...

Son düzenleme:

spirochet yazdıkların beni çok mutlu etti
fakattttt şöyle bir durum var ben bir önceki hafta 60,700 düm.istanbul yolculuğu ve regl sonrası ödem vardı ki hep öyle olur zaten
yani ben aslında 60.700 ü baz alarak hareket ediyorum ve bana göre iki haftada verdiğim 500 grm.e ama olsun bunada şükür güçlendirmeye 200 grm kaldı

ayyy dikkat et güzelim ya çok yüklenme kendine en son haftaya göre 2,3 kg farkın var yazık sağlığından olacaksın canın istemese de dukana uygun ne varsa yemeye çalış...

sağol arkadaşım hala midem bulanıyor serum aldım iyi geldi biraz.hastaneden 21:30 da çıktım dukan mantı yapıp yedim tam iyiyim derken yine bulantılarım tekrar başladı bu da zormuş...bulunduğum yerde salgın varmış inş çok uzamadan geçer..

bu arada bende bu günkü yediklerimi sayayım :)
üç şişe serum

akşam dukan mantı (sarımsaklı yoğurtlu) :)

Son düzenleme:

spirochet sen bilirsin cnm ama bence bu dönemde tatlıyı tüketmelisin tabiki en dukanından:)yani hem reglin gecikmiş streslisin hemde 2.regl dönemindesin.ben kendimden biliyorum o dönemde ne yesem diye düşünüyorumki normalde iştahlı biri değilimdir.diyeti bırakmamak adına yapmalısın bunu eğer tatlı yemessen kaçamak yapma ihtimalin daha da yüksek olur.arkadaşım sen bilirsin ama bak beni düşün regl öncesi 2.5 kg fazla çıkıyordum ödeminde vardır senin şimdi.ben eminimki sende verdin fakat bunu tartıda göremiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…