çok bildirim yapan olmadı diye bekledim akşam tabi sonra da elim değmedi şimdi yayınlıyorum :)
Evet genelde öyle oluyor, çünkü sabah dan hem öğlene hem akşama yetecek kadar hazırlıyorum ondan, bazen bugünden kalan olursa yarın öğlen onu yiyorum o zaman değişiklik oluyor, iki öğün için ayrı ayrı hazırlayacak vaktim olmuyor genelde, gerçi etkiler mi kilo vermemi bilmiyorum ama ben zaten normalde çok zor kilo veren biriyim, metabolizmam yavaş galiba, geçen ay yaptırdığım tahlillerde gizli guatrım yüksek çıktı ama ilaç kullanmayı gerektirecek kadar yüksek değil dedi dr, neyse dediğin gibi gitsin de yavaş gitsin artık ne yapayım
Seninki de duraklama da, tek suçlu beyniniz diye bir kitap okumuştum, uzun zaman kaldığınız kiloya yaklaşınca bir müddet tartılmayın çünkü kişi ben ne zamandır bu kilodaydım bu kilonun altına zor düşerim diye düşününce beyin bunu algılıyor ve komut verilmiş gibi kilo vermeyi durduruyor, o kiloyu tartıda görmeden müddet devam edip o kilonun altını düşünce bunu aşmış oluyorsun, bu tarz birşey yazıyordu umarım anlatabilmişimdir, yani burada suçlu beynimiz,onu bir nevi aldatacağız :)
ay super cok sewiniyorum boyle seyler gorunce....valla adet donemim cok yakn yavasladi kilo vermem aslinda :))) valla kizlar hicbi sekilde tatlandrici flan kullanmiyorum hatta spor bile yapamiyorum .klasik besleniyirum daha kendme hic pasta yapmamusmdr yapmayida dusunmyorm .
çok bildirim yapan olmadı diye bekledim akşam tabi sonra da elim değmedi şimdi yayınlıyorum :)
hiç tatlandırıcı kullanmıyorsun pasta yapmıyorsun ne güzel yaaa benim çok canım çekiyor
bu akşama eşime kabak tatlısı yapıcam kendime de tatlandırıcılı yapıcam bugün sebze günüm ne de olsa mutlaka birşeyler yapıyorum yaa ben... dün yapmadım sadece eşime tatlı yap sigara böreği yap nerdeyse kaybediyordum kendimi ama bugünün kabak tatlısı umuduyla başardım :)))))))
hiç tatlandırıcı kullanmıyorsun pasta yapmıyorsun ne güzel yaaa benim çok canım çekiyor
bu akşama eşime kabak tatlısı yapıcam kendime de tatlandırıcılı yapıcam bugün sebze günüm ne de olsa mutlaka birşeyler yapıyorum yaa ben... dün yapmadım sadece eşime tatlı yap sigara böreği yap nerdeyse kaybediyordum kendimi ama bugünün kabak tatlısı umuduyla başardım :)))))))
1 hafta hiç tatlandırıcı kullanmadan dene, eğer kilo verirsen sebebi belli olmuş olur
Gerçi ben başladığımdan beri hiç kullanmadım süt tozu ve tatlandırıcı, kaçamak ta hiç yapmadım ama 1 ayda sadece 3 kilo verdim, az değil mi?
Canm ilk basladgm zamanlar canm.tatli seyler istyordu bigun erkek arkadasim markrtten hazr kek almis dayanamadim bir parca yedim inanmicaksn belki bana okadar sekerli geldiki o kek kasiklarca sekeri agzima atmis gibi hissetdm.o gunden sonrada canm hicbi tatli seyi istemedi .yani bence sende brakmalisin kakolu tatlandiricli seyleri.takip ediyorum surekli bi pasta tatli yapiyosun :)) inan bu yuzden durakliyosun bence .her nekadar dukana uygun olsada duraklatir diyorm ben
birde eşim her akşam çayının yanında tatlı tuzlu çerez hep yer ona yapınca canım çeker diye kendime de ayrıca yapıyorumben başladığımdan beri hiç kaçamak yapmadım eşime yaptıklarımdan elime bulaşsa direk koşa koşa yıkadım :))) hiç bilmiyorum şekerli bir şeyi yiyince ne olacak :))) kakaomu bile yağı azaltılmış aldım ama yinede bırakıp bir denemek lazım etkileyen nedir :)
haklısın dukana göre az tabi dukana başlamadan beslenme alışkanlığın nasıldı belki aynı ise az kilo vermen normaldir...
yarından itibaren keseyim dicemde acaip ağrıyor kasıklarım ya regl olacam yada bu kezde olmazsa doktora gidicem. gördüğüm herşeyi yiyesim var zor tutuyorum kendimidermali çok haklısın kakouyu tatlandırıcıyı kesmem lazım ben perş cuma cmrt çalışmıyorum bu günlerde de direk pastaya sarıyorum. ama bugün yine fena günümdeyim. kabak tatlısı yaptım kendime bugünde bunu yiyeyimde 1 hafta uzak durayım bakalım ne değişecek...
hadi kızlar girelim bildirimlerimizi yeni gelenler de eğer katılmak istiyorlarsa yazsınlar onları da listeye alayım...
kızlar ben şekerli gıdaları çok tükettiğim için bu kğlara geldim.suan bile hergün 1küçük kase puding,1,5kaşık tatladırıcıyla yaptıgım kurabiyeleri mutlaka tüketiyorum tatlı krizini atlatmak için.sizce abartıyomuyum.birde seyir döneminde hangi sebzeleri ne kadar yiyebilirim.dün sebze protein günümdü 1 orta boy domates yedim.başka neler yapabilirim
bana da oluyor bu durum 01 kasımda başladım 63-64 kg ile 3 gün atak yaptım bugun seyirde 5.günümdü kaçamak da yapmadım ama veridğim kg 1.3 falan niye böyle oluyor fazla kilom sadece 10 kg bu yüzden mi ki acaba? nedir bunun sebebi kg gitmiyo ama aynaya baktıgımda zayıf duruyorum başladıgım güne göre yani 8 gün oldu işte başlayalı çok da iyi gidiyorYa bende kaç gündür kilo veremiyorum seyirin 10. günü. moralim bozuk. İnşallah bir gün aniden gider diye düşünüyorum.Hatta 400-500 gr da artmış gibi...spirochet dediğin gibi incelmiş gibiyim ama tartı farklı gösteriyor sanki( dukanın sitesinde duraklamalarda bol yeşil çay için yazıyor onu uygulayacağım inşallah.
Eki Görüntüle 853900 Eki Görüntüle 853901
tlbtlb tebrik ediyorum seni resmen son dakika gollerini atıp gidiyorsun...
sonrasında dermali ve Sevda_Qatar ı tebrik ederim sizin başlangıçlarda yakın henüz 1 ay da olmamış eh güzeller yazın bakalım bize tüyolarınızı ne yaptınız ne ettiniz verdiniz ???
ayyy dikkat et güzelim ya çok yüklenme kendine en son haftaya göre 2,3 kg farkın var yazık sağlığından olacaksın canın istemese de dukana uygun ne varsa yemeye çalış...
haklısın dukana göre az tabi dukana başlamadan beslenme alışkanlığın nasıldı belki aynı ise az kilo vermen normaldir...
yarından itibaren keseyim dicemde acaip ağrıyor kasıklarım ya regl olacam yada bu kezde olmazsa doktora gidicem. gördüğüm herşeyi yiyesim var zor tutuyorum kendimidermali çok haklısın kakouyu tatlandırıcıyı kesmem lazım ben perş cuma cmrt çalışmıyorum bu günlerde de direk pastaya sarıyorum. ama bugün yine fena günümdeyim. kabak tatlısı yaptım kendime bugünde bunu yiyeyimde 1 hafta uzak durayım bakalım ne değişecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?