Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

%2 yada daha az yagli bir sutle yaparsaniz ve kaymagini alirsaniz en sagliklisi olarak ev yogurdu tabiki :)

canım iyide normal süt hazır sür değil nasıl ölçücez yağ oranını :):) kaymağını alınıyo:,)

canım çok iyi kilo vermişsin, maşalah diyeyim darısı başıma.

Vermek istediginiz kilo miktari ne kadar ? Eger 5 kilodan daha fazla bir kilo vermek istiyorsaniz 5/2 ile daha hizli kilo verirsiniz haliyle kalcalarinizda kuculur :)

5-6 kilo vermek istiyorum canım 2/0 uygun mudur bunun için

Son düzenleme:
Merhaba kizlar bugun hastanedeydim hala da disardayim bildirimlerinizi girecegim aksama

hoşbulduk canım, dün gün boyunca canım tatlı istedi, dün akşamda reglim başladı, benim bu dönemde oluyor zaten.
bende birebir diyetime uyacağım, yeni yıla 8 kilo eksilmiş girmeyi düşünüyorum.
sen kaç kilo verdin canım?

Merhaba kizlar bugun hastanedeydim hala da disardayim bildirimlerinizi girecegim aksama

canım bende yazayım,

kilom: 83
hedef kilom: 59
başlama tarihim:13/11/2013

regli olduğum için tartıya çıkmadım, daha kilolu çıkarım diye korktum, zaten dün başladım için değişim olacağını zannetmiyorum.

Yeni yıla daha 1 buçuk ay var, diyetine uyarsan rahatlıkla verirsin canım, ben ilk ay 7 kilo verdim, 67 günde toplam 11.4 oldu...

Bende bildirim yapmak istiyorum.

Başlangıç tarihim:10.11.2013
başlangıç kilom:89.2
hedef kilom:70
dukan günüm:5
güncel kilom:86
boy:1,75

Bugün kü menüm

Sabah: dukan krep, haşlanmış yumurta, light peynir, domates, sivri biber

Öğlen: yoğurtlu dukan mantı

Akşam: fırında soya soslu tavuk, havuçlu domatesli salata 3-4kaşık, yoğurt

2 lt den fazla su, 1 nescafe, maden suyu ve çay içerim

35 dk koşu bandı...

Vermek istediginiz kilo miktari ne kadar ? Eger 5 kilodan daha fazla bir kilo vermek istiyorsaniz 5/2 ile daha hizli kilo verirsiniz haliyle kalcalarinizda kuculur :)

5-6 kilo vermek istiyorum canım 2/0 uygun mudur bunun için
Cook yavas olur en iyisi 1/1 ama 5/2 yapsanizda gayet iyi

Sabah
1 yumurta peynir

öglen
peynir ,yogurt ve cok az yuvarlama kofte

ara
Puding gibi bisey yaptim ama berbat oldu regl olmusum o yuzden tatli krizindeydim yedim :/

Aksam
kepek hakkimla kakaolu muhallebi

ilk puding gibi olanda :
1 yumurta
1 yk tatlandirici
yarim tatli k. Kakao ve nescafe
1 yk süt tozu

2. Muhallebi de :
1 su bardagi süt
2 yk yulaf kepegi
1.5 yk tatlandirici
yarum tatli kasigi kakao ve nescafe var

sacma sapan bir beslenme oldu malesef :/

başlangıç tarihi : 11.10.2013
başlangıç kilo : 95
geçen haftaki kilo :91.100
güncel kilo :89.800
boy : 162 cm.
hedef kilo : 61

şu an hala reglim bitmiş değil ve bu kilodan çok memnun değilim ben ama bir iki güne daha güzel sonuçlar bekliyorum kendimden ve vucudumdan

selam kızlar bugün sp günümdü.okulda nöbetçiydim yoruldum bugün yürüyüş yapmadım.menümü yazayız
sabah:krep,yumurta,peynir
öğle:yanıma peynir getirdim onu yedim.peşine 2si birarada kahve
akşam:7 tane yağsız köfte,yoğurt

2,1 lt su,5-6 bardak çay içtim.kızlar tartılmıyorum ben kabızlık bende başa bela ya.biraz zaman verdim kendime.kilo verdiğimi hissediyorum,inceldiğimi söylüyorlar.bende tartıya takmıyorum kafayı:))iyi geceler

Canim menun gayet guzel birsey hariic 2si 1 arada kahve bize yasak :/ icmemen gerekiyor sanirim isin agır o yuzden ictin ama nescafe icine light sut katsan daha iyi olur diyetin adina

bu dukan diyetinin haftalık menüsünü bilen varmı lütfen bilen varsa yardımcı olsun çıldıracam, farklı farklı menüler dolaşıyor nette, illa kitabı almak şart mı, yardımcı olursanız sevinirim zira acil zayıflamam lazım....

Canım dukanda öyle haftalık menü diye birşey yok,sadece kurallar var onlara uymak ve abartmamak koşuluyla sınırsız yiyebilirsin.bu forumun ilk sayfasındaki linklerde yeni başlayanlar için açıklamalar var oradan öğrenebilirsin ama kitap almak mantığını anlamak için gerekli alsan okusan daha iyi olur, başarılar ...

Kızlar yahu bazı arkadaşlar kakaolu süt içiyor. Normal bildiğimiz marketlerdeki kakaolu süt mü yoksa yapabileceğimiz bi tarif mi var şekersiz olanından?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…