evet doğru yapmışsın sakın bırakma benim bugün atakta dördüncü günüm bitti tam tamına 3 kilo vermişim,tabi sular gidiyor(ne kadarda suluymuşum diyorum)olsun genede moralim yüksek.Ben tatlıya düşkün değilim bana zero cola bir bardak yetiyor.Beni makarna ekmek ve çerez yememek zorluyor.hepimize kolay gelsin inşallah...
Sabrın sonu selamet eminim sende vermeye başlıyacaksın en kısa sürede
Hoş geldin canım bir kaç gün geçince alışıyorsun, artık tatlı yememen gerektiğini beyin algılayınca canın istemiyor zaten, ben tatlıya çok düşkünüm, özellikle çikolataya, 2 ayı geçti dukana başlayalı, izinlilerden bile yapıp yemiyorum yavaşlatmasın kilo vermemi diye, zaten zor ve yavaş veriyorum, biraz sabırla kontrol altına alacağız kendimizi inşallah...
Merhaba kizlar bugun hastanedeydim hala da disardayim bildirimlerinizi girecegim aksama
hoşbulduk canım, dün gün boyunca canım tatlı istedi, dün akşamda reglim başladı, benim bu dönemde oluyor zaten.
bende birebir diyetime uyacağım, yeni yıla 8 kilo eksilmiş girmeyi düşünüyorum.
sen kaç kilo verdin canım?
Cook yavas olur en iyisi 1/1 ama 5/2 yapsanizda gayet iyiVermek istediginiz kilo miktari ne kadar ? Eger 5 kilodan daha fazla bir kilo vermek istiyorsaniz 5/2 ile daha hizli kilo verirsiniz haliyle kalcalarinizda kuculur :)
5-6 kilo vermek istiyorum canım 2/0 uygun mudur bunun için
Canim menun gayet guzel birsey hariic 2si 1 arada kahve bize yasak :/ icmemen gerekiyor sanirim isin agır o yuzden ictin ama nescafe icine light sut katsan daha iyi olur diyetin adinaselam kızlar bugün sp günümdü.okulda nöbetçiydim yoruldum bugün yürüyüş yapmadım.menümü yazayız
sabah:krep,yumurta,peynir
öğle:yanıma peynir getirdim onu yedim.peşine 2si birarada kahve
akşam:7 tane yağsız köfte,yoğurt
2,1 lt su,5-6 bardak çay içtim.kızlar tartılmıyorum ben kabızlık bende başa bela ya.biraz zaman verdim kendime.kilo verdiğimi hissediyorum,inceldiğimi söylüyorlar.bende tartıya takmıyorum kafayı:))iyi geceler
Canim menun gayet guzel birsey hariic 2si 1 arada kahve bize yasak :/ icmemen gerekiyor sanirim isin agır o yuzden ictin ama nescafe icine light sut katsan daha iyi olur diyetin adina
bu dukan diyetinin haftalık menüsünü bilen varmı lütfen bilen varsa yardımcı olsun çıldıracam, farklı farklı menüler dolaşıyor nette, illa kitabı almak şart mı, yardımcı olursanız sevinirim zira acil zayıflamam lazım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?