Merhaba kizlar bugun hastanedeydim hala da disardayim bildirimlerinizi girecegim aksama
Merhaba kizlar bugun hastanedeydim hala da disardayim bildirimlerinizi girecegim aksama
merhaba kizlar bugun hastanedeydim hala da disardayim bildirimlerinizi girecegim aksama
merhaba canım
ben o testleri beceremedim ama bugün başladım, kafadan 7 gün atak dönemi yapsam ne olur?
sabah 2 yumurtayı, 1,5 yulaf kepeğiyle pişirdim yedim.
şimdi tavuk haşlıyorum gün boyunca onu yiyeceğim.
Canım belimde biraz ağrı var, onun için şüphelendim acaba böbrek mi diye ama çok şükür karaciğer de de böbrekte de sorun yok
D vitamini eksikliğim vardı düzelmiş, B12 çok yükselmiş gerçekten, sadece kanım biraz düşük, ilaç verdi, bir müddet kulanacağım, vitamin zaten kullanıyorum, her şeyin yolunda olduğuna sevindim...
Kizlar
ben sucu ve sosi yedim 2 kere bilmiyordum yasakli oldugunu.. ne yapsam tekrar atak mi yapsam bir kac gun? Birde artik tertida 8li rakamlar gormeye basladim yuhuuu :)
tatlım bende de ağrı çok olmaya başladı hastaneye de o yüzden gittim soranlar olmuş burdan yazayım hepinize kasıklarımda ağrı vardı. hemde baya gittim testlerimi yaptırdım. ultrasonla filan baktılar birşey yok dedi sonuçlarımda yine çok iyi olmasada eski sonuçlarıma göre gelişme varmış korkmanı gerektirecek birşey yok regl olmamışsın 3 aya yaklaşmış ilk önce onu çözelim dedi. sonuçları almaya gittiğimde çok yorgun ve üstümde bir ağırlık olduğundan (niyeyse) çok soru da sormadım.
tatlım bende de ağrı çok olmaya başladı hastaneye de o yüzden gittim soranlar olmuş burdan yazayım hepinize kasıklarımda ağrı vardı. hemde baya gittim testlerimi yaptırdım. ultrasonla filan baktılar birşey yok dedi sonuçlarımda yine çok iyi olmasada eski sonuçlarıma göre gelişme varmış korkmanı gerektirecek birşey yok regl olmamışsın 3 aya yaklaşmış ilk önce onu çözelim dedi. sonuçları almaya gittiğimde çok yorgun ve üstümde bir ağırlık olduğundan (niyeyse) çok soru da sormadım.
Merhaba arkadaşlar kürkçü dükkanına dönen eski bir dukancıyım.82 den 70 e düştüm .dukanla 12 kilo verdim.sonrasında koruma güçlendirme yapmadığım için 5 kilosunu geri aldım 4 ayda.yani demek ki dukanı bırakınca hop diye iki katını almıyormuşuz.
Fakat şunu da belirtmek isterim ki bir ara yine başlar gibi oldum dukana ama aynı gün sonuçlandı tüm çabam.demek ki tam konsantre olmamışım.bi de öğretmenim öğlenciyim.geçen sene sabahçıyken dukan uygulamak daha kolaydı ama öğleden sonra enerjim çok düştüğü için acıkma çok oluyor.ama benim hatam tabi.kendime alternatif koymamıştım o ilk gün.dolayısıyla acıkınca tostu hüplettim.
Şimdi yeniden bir defa daha kitabımı elime aldım ve dukanıma başladım.zaten bu son şansım.iki kez yapabiliyoruz biliyorsunuz dukanı hayat boyunca.
Liste var mı bilmiyorum ama bilgilerimi yazmak isterim.önce kendimi tanıtayım.
Ismim nilgün.35 yaşındayım iki kızım var.öğretmenim.
Başlangıç tarihi : 15.11.2013
Başlangıç kilo:75
Hedef : 60
Boy:1.65
Beden kitle indeksi : 27.5
Dukan ekmeğimi yaptım kahvaltımı güzel yaptım.yeşilçayımı da içtim.akşam menü paylaşırım.herkese başarılar..
Canim atak bizim icin degerli onu boyle seyler icin kullanma yediklerinden bundan sonra emin degilsen muhakkak kontrol ederek ye yada yeme ki diyetine zarar verme
Dukan kolay kilo verildigi gibi onu da kolayca aldigimiz bir diyet kacamak sonrasi tartida +1.5 gordugumu bilirim o yuzden motivasyonun tam olmadan baslama derim
Hamsi tavayi yagda mi yaptiniz yada disarda mi yediniz ? Onun disinda havucu her ogunde tuketmememiz gerekiyor malesef
Tebrik ederiiim motivasyonun tam olsun hepp hepimizin basinaa :)
Iyiki birakmamissin valla sabrindan dolayi bir kez daha tebrik ederim
Kizarttim canim birde afiyetle yedim ki bir iki kasik kadardi
hayatım biz sende ki değişimi gördük ve tastikledik hiç kafana takma tartı da - olmasa bile sıkılaşacaksın emin ol ve lütfen azmini kaybetme.bende çok uzun sürdü ama sizde öyle olmaz eminim heleki sen maşaallah 0 kaçamakla devamdasın
jelesec imm başarıcaz Allahın izni ile biri birimizi motiveye devam arkadaşım gör bak her şey (ama her şey)çok güzel olacak
arkadaşlar bişey sormak istiyorum sütün kaymağı alınarak evde yapılan yoğurt serbestmi
merhaba kızlar uzun süredir forumda sizlerin deneyimlerini takip ediyodum en sonunda kayıt olmaya karar verdim :) sizlere sormak istediğim bi soru var. ben 1,53 boyunda 54 kiloyum ve fazlalığım kalçalarımda hafif bi göbeğim var.Kitabı okudum ama yinede danışmak istiyorum size 2/0 yöntemi işe yarıyor mu ? benim kalça erir miyani haftada 2 gün saf protein 5 gün normal beslenme
bu dukan diyetinin haftalık menüsünü bilen varmı lütfen bilen varsa yardımcı olsun çıldıracam, farklı farklı menüler dolaşıyor nette, illa kitabı almak şart mı, yardımcı olursanız sevinirim zira acil zayıflamam lazım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?