Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Bugun ps gunumdu krepten lavas, yagsiz iri cekilmis dana kiymadan adana kebap ve acili ezme yaptim bayaaa lezzetli oldu. Kiymanin harcina pul biber toz biber biber salcasi domates salcasi isot yumurta kara biber tuz ne bulduysam ekledim uzun uzun kofteler yaptim ve dokum tavada izgara yaptim. Lavasin uzerine yagsiz yogurttan yaptigim suzme yogurttan surdum bi de adana koydum durum yaptim yaptim yedim tavsiye ederim harika olduu

Sonunda yapabildimmm.atak evrem 3 gun cikti.kitabi almak istedim ama 20 tlydi yulaf kepegi bulamadim migrosta yulaf ezmesi vardi olmaz diyorlar almadim bende aktara soracagim birde cok heyecanliyim

tatlım daha önce diyet deneyimlerin nasıldı kolay veren biriysen ve çok diyet yöntemi denemediysen 5 günle de çözebilirsin...

kızlar günaydın geçmişi okuyarak listenizi doldurarak az sonra bitirmiş olacağım sayfamızı :)

bekleyin geliyorum anacım :)

tatlım bende de ağrı çok olmaya başladı hastaneye de o yüzden gittim soranlar olmuş burdan yazayım hepinize kasıklarımda ağrı vardı. hemde baya gittim testlerimi yaptırdım. ultrasonla filan baktılar birşey yok dedi sonuçlarımda yine çok iyi olmasada eski sonuçlarıma göre gelişme varmış korkmanı gerektirecek birşey yok regl olmamışsın 3 aya yaklaşmış ilk önce onu çözelim dedi. sonuçları almaya gittiğimde çok yorgun ve üstümde bir ağırlık olduğundan (niyeyse) çok soru da sormadım.

Kizlar

ben sucu ve sosi yedim 2 kere bilmiyordum yasakli oldugunu.. ne yapsam tekrar atak mi yapsam bir kac gun? Birde artik tertida 8li rakamlar gormeye basladim yuhuuu :)

tekrar atağa dönmen gereken bir hata değil ama eğer duraklarsan 2+2 filan yapabilirsin... sosis te yağ oranı daha azdır yemek zorunda kalırsan aklında olsun yağsız tavada sucuğu iyice pişir dilimini çok ince kes yağını akıtacaktır sonra o sucukları al peçetenin içine.... sosis içinse suda iyice kaynat yine yağını ve boyasını salacaktır öyle ye... yanlız bunlarda böyle yenebilir diye öğün planları yapma olaki zorda kalır yiyecek birşey bulamazsan böyle yap...

Merhaba arkadaşlar kürkçü dükkanına dönen eski bir dukancıyım.82 den 70 e düştüm .dukanla 12 kilo verdim.sonrasında koruma güçlendirme yapmadığım için 5 kilosunu geri aldım 4 ayda.yani demek ki dukanı bırakınca hop diye iki katını almıyormuşuz.

Fakat şunu da belirtmek isterim ki bir ara yine başlar gibi oldum dukana ama aynı gün sonuçlandı tüm çabam.demek ki tam konsantre olmamışım.bi de öğretmenim öğlenciyim.geçen sene sabahçıyken dukan uygulamak daha kolaydı ama öğleden sonra enerjim çok düştüğü için acıkma çok oluyor.ama benim hatam tabi.kendime alternatif koymamıştım o ilk gün.dolayısıyla acıkınca tostu hüplettim.

Şimdi yeniden bir defa daha kitabımı elime aldım ve dukanıma başladım.zaten bu son şansım.iki kez yapabiliyoruz biliyorsunuz dukanı hayat boyunca.

Liste var mı bilmiyorum ama bilgilerimi yazmak isterim.önce kendimi tanıtayım.

Ismim nilgün.35 yaşındayım iki kızım var.öğretmenim.

Başlangıç tarihi : 15.11.2013
Başlangıç kilo:75
Hedef : 60
Boy:1.65
Beden kitle indeksi : 27.5

Dukan ekmeğimi yaptım kahvaltımı güzel yaptım.yeşilçayımı da içtim.akşam menü paylaşırım.herkese başarılar..

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım.

dün oruçtum akşam kendime uygun sezar salata ve tavuk az bişi zero birde.eve gidince 2,5 yk kırmızı lahana salatası yoğurtlu 1,5 lt su unuttum yine yulaf kepeğini yemeyi ((

Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin, inşallah önemli bir şey çıkmaz, kendine iyi bak...

Hoş geldin canım, inşallah sağlıkla hedefine ulaşırsın...

hamsiyi iyice ayıkladım güzelim tavaya önce buğday kepeğimden serptim üstüne hamsileri dizdim. koydum kısık ateşe birde kapak kapadım. süper oldular tabi vazgeçilmez baharatım acılı köri baharatımı ekledim... hiç kızartırmıyım kızzz :) ayrıca hamsiyi dışarda yemek riskli tavada yaptık diyorlar ama yağ ekliyorlar

havuç konusunda haklısın ama bağırsaklarım çok kötü durumda dukandan 6-7 ay önce 2 ay kadar karatay yaptım. hayatımda yaşamadığım bir sorun ortaya çıktı, kabızlık. sonrasında doktora gittim verilen ilaçlarla ve derhal rejimi bırakarak çözdük. şimdi de korkuyorum açıkcası aynısını yaşayacağım diye sebzeyi onun için çok artırıp çeşitlendiriyorum iş yerindeyken sınırlı sebzem olduğundan öyle 2 ara öğün üstüste havuç olmuş

ya hiç sorma ben bu kiloya gelince hep bir aşağı bir yukarı oluyorum. dün eşimle biraz yürüdük bir alışveriş merkezinde eşim tartıya çıktı. normalde evde 90 gelen adam 92,2 çıktı. bende perş. sabah itibariyle 83,2 oldum. tam kırdım galiba duraklamayı demiştim ki bende çıktım tartıya tartı 87,9 u gösterdi. eşimde takılma bak benide fazla gösterdi filan dedi. tabi benim surat moral filan gitti. neyse eve geldik yemek yedik filan canım kocam tartıya gitti bak şimdi yanlış olduğunu göreceksin dedi çıktı tartıya 92 kg geldi benim benzim iyice attı neyse ben çıktım tartıya 85 geldim. ama alışverişten sonra yemeğimizi filan yedik ben yaptığım kabak tatlımı filan yediydim. bu sabah yine 84 geldim. sanırım bu dönemi duraklama dönemi ilan etmem lazım ayrıca dışardaki tartılara da çıkmamam lazım. akşam gidip hemen uyudum tartıya çıkmakda motivasyonumu etkiliyor

Allahtan dediğin gibi güzelim gözle görülür bir sıkılaşma var... birde reglim gelirse çözerim inşallah...

arkadaşlar bişey sormak istiyorum sütün kaymağı alınarak evde yapılan yoğurt serbestmi

canım sütün kaymağı sütün tüm yağı değildir yağ sayesinde yüzeye çıkabilmiş parçacıkları da içerir aynı zamanda yağsız süt evde yapmayı beceremeyeceğimiz cihaz ekipman gerektirir. ama dışarda satılan tam yağlı yoğurttan yağsız olması tartışılır ama sağlıklı olduğu kesin :) çok yemezsen olur... ayrıca yağı alınmış sütü süt olarak tüketmek istersen yani tüketmek zorunda kalırsan bardağa yarım o sütten yarımda su ekle ılık olursa daha iyi böyle tüket... ayrıca bir yöntem daha (denenmiştir :) sütle önce peynir yapılır kaymağı alınmış sütle süzülür o su atılmaz ilk yapılan peynir diyet yapmayan eşe afiyetle yedirilir. sen ise süzülen suya biraz daha süt ve yağsız süt tozu ekleyerek yeni az yağlı peynirini yine aynı safhalarla yapıma geçersin... ilk peynir tüm katı maddeyi bünyesine aldığından yağları ilk peynire gönderirsin. ama o peynir altı suyu protein bakımından değerlidir ona da yağsız süt tozu ekleyerek yeni peynirini daha yağsız elde edersin... denemedim ama belki bu yöntem gibi yoğurtta yapılabiliro süte biraz su ve yağsız süt tozu ekleyerek yoğurt yapabilirsin, sadece süt tozuyla yoğurt ve peynir yapanlar var...

tatlım kitapta kalça bölümü fazla olanlara 2/0 önermiş...

canım dukan diyetinde eline verilen sabit bir menü yok beslenme alışkanlığınızın olması gereken yön verilir kitapta sende ona göre kendin belirlersin ne yiyeceğini... ama önerim başlayacaksan atak ile başlayacaksın atak dönemi menülerini oku yapabileceklerini aklına yaz öyle başla... sınırsız izinli gıdalar varken önümüze menü koyması tuhaf olurdu zaten...

ayrıca haftalık diyet menüsü sormuşsun ama bu diyet baya baya zaman ayırman gereken bir diyet vereceğin kilo miktarı önemli ama 3 hafta da kalıcı sonuç diyen bir diyet değil bu biraz daha araştır bana kalırsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…