Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Soğan koymadım korktum o nedenle tadı hiç birşeye benzemiyordu zorla yedim.Hiç sıvı yağ hakkımız yok değilmi çok yavan oluyor etler

tatlım bir alışsan baharat ve soya sos kullanımına aramayacaksın bile... ama başlarda zor geliyorsa dök biraz zeytinyağını tavaya iyice peçeteyle sil fazlasını al orda pişir...

1 dilim kac kasik yulaf kepegine denk geliyor
mesela yaparken kac kasik yulaf kepegi koyup kaca boluyorsunuz ?

Acık mı nerden aldiniz daha dogrusu hangi sehirde yasiyorsunuz once onu sorayim :)

ben antalya da yaşıyorum markası teksüt hani birde ben evde de çok peynir yaptığımdan tadına bakınca da anlıyor insan... başka yerden alırsam ama incelerim bir daha :)

geçmiş olsun tatlım... bakayım migroslara zaten herşeyi elinle koymuş gibi bulduğum 3 marketim var kipa migros ve carefur...

sen aklımdan çıkmıyorsun hatta eşim arada gaz vermeyi ters yönde yapınca bir arkadaşım 3 ay verememiş sabretmiş diyorum :)))))))))))

aml bir yandan korkutucu ama çok fazla arkadaşım duydum hatta 1-2 uzaktan akraba herkes memnun... sadece ilk hafta memnun değiller söyleyeyim... aml. yüzünden baya bir acıyormuş karın kısmı...

Arkadaslar benim.merak ettigim bisey var yulaf ekmegi yaptim ama 1dilim sabah kahvaltida yiyorum okula da 1dilim aliyorum acikiyorum bu durumda yulaf kepegi 2yemek kasigindan fazla tuketmis oluyorum sorun olur mu?

tatlım bence ekmeğin içeriğini ona göre ayarlayabilirsin yada dilimleri bende mesela poğaça yapıyorum 4 yk yulaf kepeği kullanıyorum 8 adet çıktı 4 tanesini yanıma aldım bugün... fazla tüketmesen iyi olur çok uzman değilim fazlası şuna neden olur diyemem ama onca hesap yapmış adam bir bildiği vardır :)

Un gibi olan mi ciddi mi ya burada yok o bende ki kepegi rondodan gecirsem?

rondodan geçirmeyi dene güzelim çokta un gibi yapamazsan yağsız süt tozu ekleyebilirsin karıştırırsın... yada buğday kepeği hatta yulaf kepeği galeta karışımı eğer varsa orda işine yarayacaktır...

ayyy çok güzel bir siten varmış yemekler çok güzel eşime yapabilirim çok lezzetli görünüyorlar...

tatlım böyle pişirmek zorunda kalırsan kendi yemeğini hemen piştiğinde sıcakken bir peçetenin üstüne al masayı hazırla filan diyene kadar çeksin yağını... zaten 1 tk yağ hakkın var sonuçta koysan koysan 3 yk filan koyarsın 4-5 kişilik bir yemekse sana yine yaklaşık 1 tk yağ düşer ama onuda riske atma bence peçetenin üstüne koyuver...

merhaba kızlar
hafta sonu yoğundum bir türlü giremedim siteye.
atak döneminde 6. günüm ve sabah dayanamadım tartıldım veeeeeeee 78.800 kiloyum yani 4.200 kg verdim, çok mutluyum

Kızlar ben krep yapıyorum ama çok kötü oluyo miğdem kaldırmıyor ekmeği denemedim güzel oluyomu denemeye korktum doğrusu

kesinlikle katılıyorum mesela bende dün karşımda eşimin cips yemesi sonucu midem kazındı sebze günümdü bende gidip havuç yiyeyim dedim havucu soyarken aklıma geldi havuçtan cips mi yapsam diye ince ince kesik bolca tuz atıp fırına verdim hatta resmini de ekliyim. çok beğendim ben yanına da dip sos hazırladım yoğurtla süper oldu. yanlız yaparsanız fırından çıkarıp çok bekletmeyin kıtır kıtır tam cips gibi oluyor hemen yerseniz...

Kızlar ben krep yapıyorum ama çok kötü oluyo miğdem kaldırmıyor ekmeği denemedim güzel oluyomu denemeye korktum doğrusu

krebin tadı çok güzel miden kaldırmıyorsa baharatlar ekleyebilirsin.. yada yulaf kepeğini ete karıştır yoğurda karıştır öyle ye... ayrıca yaptığın krebe haşlanmış yumurta ve baharatlar yada peynir sarınca ben doyamıyorum...

yok yoğurtla yiiyorum zaten ama yumurtayı sade yemektende sıkıldım farklılık olsun diye kreple yemeye çalıştım ama miğdem almadı

canım sen nasıl yapıyosun bide ekmeği denedinmi

yok yoğurtla yiiyorum zaten ama yumurtayı sade yemektende sıkıldım farklılık olsun diye kreple yemeye çalıştım ama miğdem almadı

ben tamamen kaskatı kesilmemiş kayısı kıvamlı yumurtamı krebin içine yatırıyorum içine kırmızı biber tuz nane kekik dolduruyorum üstüne varsa yeşil soğan yoksa kuru soğan 1 yemek kaşığına sığacak kadar düşün az yani koyuyorum sarıyorum ben doyamıyorum buna...

Selam kızlar bende de çoktandır olmuyordu ama herhalde regl zamanında olduğumdan mıdır nedir, kan şekerim düşüyor sanki açlık hissediyorum hiç böyle olmuyordu normalde,siz neler yapıyorsunuz böyle durumlar için ? tavsiyelerinizi bekliyorum...

canım sen nasıl yapıyosun bide ekmeği denedinmi

tatlım ben ekmekte aştım kendimi en sevdiğim mayalı ekmek oldu ayrıca ben ekmek yaparken muhakkak yağsız süt tozu kullanıyorum. ekmeği yulaf kepeğinin tadından uzaklaştırıyor. hangisinin tarifini vereyim bilemedim ki şimdi...

dün yaptığım poğaçayı anlatayım bak 3 yk yulaf kepeği + 1 yk buğday kepeği koydum. 2 yk baya dolu yoğurt + mahlepli kabartma tozu + 4 yk lor + kırmızı biber koydum. biraz cıvıktı yağlı kağıda kaşıkla koydum onlarda pişerken iyice yayılıp avuç içim kadar ince bisküviler oldular ve 8 tane çıkardım. sabah 2 tanesinin arasına koyduğum peynirimi yedim geri kalan 2 tanesini birazdan 5 çayı yapcam :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…