Soğan koymadım korktum o nedenle tadı hiç birşeye benzemiyordu zorla yedim.Hiç sıvı yağ hakkımız yok değilmi çok yavan oluyor etler
arkadaşlar imkanı yok testi uygulayamıyorum yapıyorum ama hesaplamıyo
1 dilim kac kasik yulaf kepegine denk geliyor
mesela yaparken kac kasik yulaf kepegi koyup kaca boluyorsunuz ?
Acık mı nerden aldiniz daha dogrusu hangi sehirde yasiyorsunuz once onu sorayim :)
arkadaşım biraz geç oldu cvp ama kusura bakma benim ufaklık hasta anca girebildim.
migros markette var ben oradan almıştım.bulursan mutlaka dene.
kesinlikle hep diyorum ya duraklamaya girince beni hatırlayın.dediğim gibi bunun sefasını güçlendirmede bile yaşayacaksın..
süpersin arkadaşım dediğim gibi tartıya yansımasada sıkılaşıyoruz
bu arada ben aml olacağım için çok korkuyorummmm uzunca bir süre yatacam hareketsizlikten şişermiyim ne olur diye bir sürü şey düşünüyorum
Arkadaslar benim.merak ettigim bisey var yulaf ekmegi yaptim ama 1dilim sabah kahvaltida yiyorum okula da 1dilim aliyorum acikiyorum bu durumda yulaf kepegi 2yemek kasigindan fazla tuketmis oluyorum sorun olur mu?
Un gibi olan mi ciddi mi ya burada yok o bende ki kepegi rondodan gecirsem?
Canım senin için yulaf kepeğinin resimlerini çektim yakından siteme ekledim anasayfada baka bilirsin detaylı tüm resimleri mevcut.Bu arada sitemi beğendiğin için çok teşekkür ederim beklerim :) dukan diyeti boyunca yediklerimi paylaşmaya çalışıyorum
sanırım kural ihlali yaptım üzülerek söylüyorum ki
Dün tatsız tuzsuz çok yavan gelmişti etler
Bugün fırında tavuk yaptım birazda yağ kullandım
yerken derisini attım tavuğun
kitaptada böyle diyordu derisi ile pişirin ama yerken ayıklayın diye
ama benim korkum fırında yemeği evdekilere göre yaptım tavuklarla birlikte borcama patates soğan sarımsak baharat ve yapışmasın diye yağda attım
Ben sadece derisiz tavuk yedim iki tane but acaba çok fazla etkiler mi yedikten sonra pişman oldum ya keşke sadece su koysaydım hiç yağ koymasaydım
vallah hepimiz hayalgucumuzu kulaniyoruz canim, izinli malzemelerle hayal guzumuzle neler cikartiyoruz ortaya. Dun aksam ben bazlama yaptim tavuk gohusu harlayip arasina doner gibi kestim baharatladim ve yedim :) tabii gercek doner gibi olmasada o niyetle yedin mi tadi geliyor sanki :))
Kızlar ben krep yapıyorum ama çok kötü oluyo miğdem kaldırmıyorekmeği denemedim güzel oluyomu denemeye korktum doğrusu
krebin tadı çok güzel miden kaldırmıyorsa baharatlar ekleyebilirsin.. yada yulaf kepeğini ete karıştır yoğurda karıştır öyle ye... ayrıca yaptığın krebe haşlanmış yumurta ve baharatlar yada peynir sarınca ben doyamıyorum...
tatlım kitapta kalça bölümü fazla olanlara 2/0 önermiş...
yok yoğurtla yiiyorum zaten ama yumurtayı sade yemektende sıkıldımfarklılık olsun diye kreple yemeye çalıştım ama miğdem almadı
canım sen nasıl yapıyosun bide ekmeği denedinmi
edacım çok teşekkürler adaşımherkese yardımcı oluyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?