Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Dukanin resmi sitesine girip testi yapmalisin orda vucut olculerinle alakali bicok soru war ysnitladgn zaman testin sonucunda kac gun atak kac gun seyir yapacagni soyluyo sana canm

teşekkür ederim arkadaşlar diyete başladım bugün 7.günüm atak yapıyorum 2kilo verdim az gibi geldi bana

Bende çok zorlandım hangisi diye en son yulaf ezmesi alacaktım ama kitap yulaf kepeği diyor un gibi olan .sitemde markası şekli resimleri var istersen bak reklam olur diye ismini vermedim ama avatardaki blog adresimden bakabilirsin

Un gibi olan mi ciddi mi ya burada yok o bende ki kepegi rondodan gecirsem?

Bende çok zorlandım hangisi diye en son yulaf ezmesi alacaktım ama kitap yulaf kepeği diyor un gibi olan .sitemde markası şekli resimleri var istersen bak reklam olur diye ismini vermedim ama avatardaki blog adresimden bakabilirsin

canim markasini gordum ama seklini goremedim, ve o marka Qatarda bulunur mu bilemiyorum seklini gorebilecegim yer nerede tariff eder misin sana zahmet olmasa... ayrica cok guzel bir siten varmis masallah.. :)

canim markasini gordum ama seklini goremedim, ve o marka Qatarda bulunur mu bilemiyorum seklini gorebilecegim yer nerede tariff eder misin sana zahmet olmasa... ayrica cok guzel bir siten varmis masallah.. :)

Canım senin için yulaf kepeğinin resimlerini çektim yakından siteme ekledim anasayfada baka bilirsin detaylı tüm resimleri mevcut.Bu arada sitemi beğendiğin için çok teşekkür ederim beklerim :) dukan diyeti boyunca yediklerimi paylaşmaya çalışıyorum

vayyy supersin, yanliz bu sekilde yulafi gormedim ben, evdekini rondodan gecirmeye calisicam bu aksam :)) Sitendeki pastaya gozum kaldi :))

vayyy supersin, yanliz bu sekilde yulafi gormedim ben, evdekini rondodan gecirmeye calisicam bu aksam :)) Sitendeki pastaya gozum kaldi :))

yakınlarda olsaydın keyifle ikram etmek isterdim pastadan
Kitabı okuduğum kadarıyla yulaf çok önemli bir nokta
Topikte daha tecrübeliler var umarım yardımcı olurlar
Bunu bu şekilde tüketiyorum görmüşsündür zaten sitede sabah kahvaltım var
Yulaf kepeğinden krep yapıyorum sabahları yumurta ve peynirle onu tüketiyorum

arkadaşlar başlamaya cesaret edemiyorum.hızlı verdiriyor ama koruma süresi çok uzun ve ben bunu yapabilirmiyim bilmiyorum yardımınıza ihtiyacım var.

bende korkuyorum bugün ikinci günüm.sıkıldım saf proteinden belki işin içine sebze de girince değişir yağsız tuzsuz et bile çekilmiyor ilk gün bir kilo verdim ama bakalım inşallah devam ettirebilirim

Merhaba arkadaşlar ben de kitabı aldım yarın başlıyorum atak evresine inş ama örnek mönülerde kahvaltıda yumurta ve ya yulaf kepeği diyor ikisini birlikte yiyemiyor muyuz atakta?

sanırım kural ihlali yaptım üzülerek söylüyorum ki
Dün tatsız tuzsuz çok yavan gelmişti etler
Bugün fırında tavuk yaptım birazda yağ kullandım
yerken derisini attım tavuğun
kitaptada böyle diyordu derisi ile pişirin ama yerken ayıklayın diye
ama benim korkum fırında yemeği evdekilere göre yaptım tavuklarla birlikte borcama patates soğan sarımsak baharat ve yapışmasın diye yağda attım
Ben sadece derisiz tavuk yedim iki tane but acaba çok fazla etkiler mi yedikten sonra pişman oldum ya keşke sadece su koysaydım hiç yağ koymasaydım

Merhaba arkadaşlar ben de kitabı aldım yarın başlıyorum atak evresine inş ama örnek mönülerde kahvaltıda yumurta ve ya yulaf kepeği diyor ikisini birlikte yiyemiyor muyuz atakta?

Merhaba,hoşgeldin :)
Yumurta ve yulaf kepeğini birlikte yiyebiliyorsun.Ben kahvaltıda peynir yumurta ve yulaf kepeğinden yaptığım krebi yiyorum kahvaltı menüm ve krep tarifim blogumda yayınlıyorum bakabilirsin

arkadaşlar başlamaya cesaret edemiyorum.hızlı verdiriyor ama koruma süresi çok uzun ve ben bunu yapabilirmiyim bilmiyorum yardımınıza ihtiyacım var.
Canim bu diyete baslamak icin oncelikle sabrinin ve motivasyonunun yuksek olmasi lazim bence kendini hazir hissetmiyorsan hic baslama fazlasiyla geri alirsin yoksa kilolari ..kac kilo fazlaniz var mesela 5 kilo ise 5 kiloyu verdikten sonra 50 gun guclendirme yapacaksiniz ki bence bu cok degil dusununki daha sonra hayatiniz boyunca rahat olacaksiniz
bende korkuyorum bugün ikinci günüm.sıkıldım saf proteinden belki işin içine sebze de girince değişir yağsız tuzsuz et bile çekilmiyor ilk gün bir kilo verdim ama bakalım inşallah devam ettirebilirim
Hiuff daha ilk gunden sıkılınir mi naptin sen dogru atak biraz daha kisitlayici ama dur bismillah 2 3 gun daha sık disini zaten bir aksam birde oglen yiyeceksin eti tavugu kendini sartlandirma ha istiyosan corbada yapabilirsin yada simla hanimin sitesine gir bir suru atakla ilgili tarif var aklina gelemeyecek boyutta motivasyonunu yuksek tutt amann haa
Ne kadar yag koydun cok muydu keske atak evresini riske atmadaydin:26:

Ne kadar yag koydun cok muydu keske atak evresini riske atmadaydin:26:[/QUOTE]

Bi hata yaptım çokta pişman oldum yarın son gün bakalım ne olacak...
henüz 800 gram verdim dün çok daha hızlıydı ama bugün hiç ilermele yok
Gerçi kitapta da ata evresi için 1,5-2 kilo kayıp olur diyordu ama 3 gün için normal diye düşünüyorum

bugün kafvaltıda lorlu omlet ve az peynir,domates,salatalık yedim.akşama da tavuk sote ve ıspanak yemeği düşünüyorum.

Ne kadar yag koydun cok muydu keske atak evresini riske atmadaydin:26:

Bi hata yaptım çokta pişman oldum yarın son gün bakalım ne olacak...
henüz 800 gram verdim dün çok daha hızlıydı ama bugün hiç ilermele yok
Gerçi kitapta da ata evresi için 1,5-2 kilo kayıp olur diyordu ama 3 gün için normal diye düşünüyorum[/QUOTE]

Bir daha hata yokk amaa verirsin canim dukan amca saatler arasinda be fark olur diyor atak evresinde

Carsamba gunu önlük giyme torenim var o yuzden elbise bakmaya gittim anca bu saatlere kaldim neyseki ayakkabim elbisem herseyim tamam yurudum bugun baya ama aksam yemegim 21e kaldi ta yapacak bisey yok artik zaten ben gec yatiyorum sorun etmiyorum pek :)

Sabah(gerci baya gecti 3de yedim kahvaltiyi 12de kalktim ama canim hicbir sey istemedi )
1 yumurta
2 kasik yogurtlu kereviz 1 kasik ezme
domates salatalik
Aksam
1 tavuk sisin yarisindan az , 2 3 adet tursu, cok az da brokoli haslama (aksamda canim bisey istemedi )

Ara
Dukan helva (iste bunu deli gibi yedim ) simdide 5i 1yerde liptonun cayini icerim oh miss kahve yesilcay bunlari icemedim bugun malesef

Çok acıktım :18:
haşlanmış bir yumurta ve biraz peynir yiyebilir miyim.Bugün öğlen yemeği yemedim sadece akşam yemeği o da akşam altıda...
Şimdi bir yumurta yememde sakınca olur mu

ayy dukan helva mı var
süper haberrrrr
atak evresinde yeniliyorsa hemen yarın yapıyorum
tatlı birşeyler yemek istiyorummmm
Sanırım tatlandırıcı ile yapılıyor
tatlandırıcı almakta herhangi bir kriter var mı
yulaf kepeği alırken görmüştüm ama incelemedim herhangi bir markanın olanını alabiliyor muyuz
yoksa farklı farklı mı?

Çok geçmiş olsun.Sağlıkla atlat inşallah dualarımız seninle...

kızlar birşey sorucam buzluğumda oğlak eti var bu diyette yenirmi acaba?Birde iki kızım sayesinde düzenli yürüyüş yapamıyorum iki gündür leslie 3 mile yapıyorum.Çok iyi geliyor ve baya terletiyor.

sen şu an benim yapmak üzere olduğum şeyi bir bilsen cesaret neymiş görürsün
hiç korkma bak emin ol zamanla keyifli hale gelecek.kilo verdikçe çok mutlu olacaksın.korumaya gelince haftada bir günümüzü saf proteinle geçirmek ve hiçç kilo almamak fikri bana çok cazip geliyor.düşünsene???

ilk günler sıkılabilirsin sabret vücudunda sende alışacaksınız ve mutlu olacaksın...

öncelikle hoş geldin.ikisini birlikte yiyebilirsin cnm
hatta yulaf kepeğiyle omlet yada krep yapıp yapıp yağsız peynirle tüketebilirsin.ya da akşam tavuk haşlayıp krepin arasına sarar dürüm yapar yersin o senin tercihine kalmış..kolay gelsin...

bence bir şey olmaz.ama bir daha tekrarlamamalısınnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…