Dukanin resmi sitesine girip testi yapmalisin orda vucut olculerinle alakali bicok soru war ysnitladgn zaman testin sonucunda kac gun atak kac gun seyir yapacagni soyluyo sana canm
Bende çok zorlandım hangisi diye en son yulaf ezmesi alacaktım ama kitap yulaf kepeği diyor un gibi olan .sitemde markası şekli resimleri var istersen bak reklam olur diye ismini vermedim ama avatardaki blog adresimden bakabilirsin
Bende çok zorlandım hangisi diye en son yulaf ezmesi alacaktım ama kitap yulaf kepeği diyor un gibi olan .sitemde markası şekli resimleri var istersen bak reklam olur diye ismini vermedim ama avatardaki blog adresimden bakabilirsin
canim markasini gordum ama seklini goremedim, ve o marka Qatarda bulunur mu bilemiyorum seklini gorebilecegim yer nerede tariff eder misin sana zahmet olmasa... ayrica cok guzel bir siten varmis masallah.. :)
Canım senin için yulaf kepeğinin resimlerini çektim yakından siteme ekledim anasayfada baka bilirsin detaylı tüm resimleri mevcut.Bu arada sitemi beğendiğin için çok teşekkür ederim beklerim :) dukan diyeti boyunca yediklerimi paylaşmaya çalışıyorum
vayyy supersin, yanliz bu sekilde yulafi gormedim ben, evdekini rondodan gecirmeye calisicam bu aksam :)) Sitendeki pastaya gozum kaldi :))
Merhaba arkadaşlar ben de kitabı aldım yarın başlıyorum atak evresine inş ama örnek mönülerde kahvaltıda yumurta ve ya yulaf kepeği diyor ikisini birlikte yiyemiyor muyuz atakta?
Canim bu diyete baslamak icin oncelikle sabrinin ve motivasyonunun yuksek olmasi lazim bence kendini hazir hissetmiyorsan hic baslama fazlasiyla geri alirsin yoksa kilolari ..kac kilo fazlaniz var mesela 5 kilo ise 5 kiloyu verdikten sonra 50 gun guclendirme yapacaksiniz ki bence bu cok degil dusununki daha sonra hayatiniz boyunca rahat olacaksinizarkadaşlar başlamaya cesaret edemiyorum.hızlı verdiriyor ama koruma süresi çok uzun ve ben bunu yapabilirmiyim bilmiyorum yardımınıza ihtiyacım var.
Hiuff daha ilk gunden sıkılınir mi naptin senbende korkuyorum bugün ikinci günüm.sıkıldım saf proteinden belki işin içine sebze de girince değişir yağsız tuzsuz et bile çekilmiyor ilk gün bir kilo verdim ama bakalım inşallah devam ettirebilirim
Ne kadar yag koydun cok muydu keske atak evresini riske atmadaydin:26:sanırım kural ihlali yaptım üzülerek söylüyorum ki
Dün tatsız tuzsuz çok yavan gelmişti etler
Bugün fırında tavuk yaptım birazda yağ kullandım
yerken derisini attım tavuğun
kitaptada böyle diyordu derisi ile pişirin ama yerken ayıklayın diye
ama benim korkum fırında yemeği evdekilere göre yaptım tavuklarla birlikte borcama patates soğan sarımsak baharat ve yapışmasın diye yağda attım
Ben sadece derisiz tavuk yedim iki tane but acaba çok fazla etkiler mi yedikten sonra pişman oldum ya keşke sadece su koysaydım hiç yağ koymasaydım
bugün kafvaltıda lorlu omlet ve az peynir,domates,salatalık yedim.akşama da tavuk sote ve ıspanak yemeği düşünüyorum.
Ne kadar yag koydun cok muydu keske atak evresini riske atmadaydin:26:
wisper merhaba hoş geldin :)
cnm sen zaten tecrübeliymişsin ama yinede tekrardan hoş geldin diyelim
ben bu aralar pek giremiyorum bu bölüme biraz telaşım var yakında ameliyat olacağım :) kafam hep bununla meşgul :18:
dua edin bana lütfen hafiften tırsıyorum :)
hoş geldin diyemediklerim beni mazur görün olurmu?
arkadaşlar başlamaya cesaret edemiyorum.hızlı verdiriyor ama koruma süresi çok uzun ve ben bunu yapabilirmiyim bilmiyorum yardımınıza ihtiyacım var.
bende korkuyorum bugün ikinci günüm.sıkıldım saf proteinden belki işin içine sebze de girince değişir yağsız tuzsuz et bile çekilmiyor ilk gün bir kilo verdim ama bakalım inşallah devam ettirebilirim
Merhaba arkadaşlar ben de kitabı aldım yarın başlıyorum atak evresine inş ama örnek mönülerde kahvaltıda yumurta ve ya yulaf kepeği diyor ikisini birlikte yiyemiyor muyuz atakta?
sanırım kural ihlali yaptım üzülerek söylüyorum ki
Dün tatsız tuzsuz çok yavan gelmişti etler
Bugün fırında tavuk yaptım birazda yağ kullandım
yerken derisini attım tavuğun
kitaptada böyle diyordu derisi ile pişirin ama yerken ayıklayın diye
ama benim korkum fırında yemeği evdekilere göre yaptım tavuklarla birlikte borcama patates soğan sarımsak baharat ve yapışmasın diye yağda attım
Ben sadece derisiz tavuk yedim iki tane but acaba çok fazla etkiler mi yedikten sonra pişman oldum ya keşke sadece su koysaydım hiç yağ koymasaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?