Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Teşekkürler o zaman yağ oranı %3'ü geçmeyecek şekilde bir ayran içerim, kefir dukanda serbest mi?

light kefir serbest hatta sabah aç karnına içersen kabızlık problemine de iyi geliyormuş hala denemiş değilim her seferinde unutuyorum.

kız naptın bunlar neee menemeni dışarda yağsız yapmazlar ki???

hoşgeldin tatlım... menü çok güzel...

tatlım değiştirmişsin öğle akşam menülerini inşallah işe yarar güzelim yaaa çok güzel bir menü olmuş yine :)

bugün ne yedim yazayım hafta sonu 2 gün ps yaptığım için 2 gün sp yapıcam

sabah: sütlü tatlandırıcılı neskafe + 2 dukan poğaçamın arasında peynir

öğle: tavuk ızgara

ara: dukan poğaça + sütlü neskafe

akşam: kıymalı yumurta + yoğurt

ara: yazınca anladım yeşil çay içememişim hemen içiyorum :)

Bende bu hafta sonu 2 gün ps yaptım, şimdi 2 gün sp yapacağım

Senin menün de çok güzel canım, inşallah perşembeye eksilerle gireriz, gerçi ben r... olduğum için kilomu etkiler büyük bir ihtimalle ama olsun, sonrasında eksileri görmek bile mutluluk verici olur

Biliyorum kahvaltiya gittim arkadasimla ordan daa bi kafeye gittik gelsin tatlilar oldu 2 gun sp yapcam malesef

kız bari erken uyuma bugün en azından biraz dans et mekik çek karnında depolanmasın en azından gerçi bilmiyorum nerden rahatsızsın ama bacaksa biraz dans step filan ayyy sana demişken bende çekiyim yatmadan

Hoşgeldin.İnşallah hedeflediğin kiloya düşersin.Bol su içmeyi untma

ya ben mi yanlış yapıyorum bu dukan diyetini sabah sadece kahve içtim öğlen beslenme saatinde çocuklar pasta börek götürürken ben bi dilim dukan ekmeğimden yedim aksam yumurta omleti başka bişey yok ve acııııımmmmm....yeşil cayımıda suyumuda içiyorum spor yapmadım ve benim kiol vermem durdu anlamıyorum yemiyorumda düzenli. 80 kiloyla başladım 67.900 kiloyum 3 ay oldu

Canım anlamadım ben ya, sen ne yiyorsun? Et, tavuk, balık yemiyor musun? Bu şekilde doymazsın ki zaten...

kızlar atak evrem bitti yarın seyir evresi ne geçicem nasıl beslenmem gerekiyor biraz yardımcı olur musunuz bana

kız bari erken uyuma bugün en azından biraz dans et mekik çek karnında depolanmasın en azından gerçi bilmiyorum nerden rahatsızsın ama bacaksa biraz dans step filan ayyy sana demişken bende çekiyim yatmadan
Simdi bu saatte callanetics yapcam sirf dedin diye bak
Peki yarin ilk seyir gunum saf proteinle mi basliyim yoksa sebze protein mi yapayim uc gundur saf protein aldim atakta
Sebzeproteinle basliyorsun canim yarin
Hayirr hic cok degil aksine az
Aynen bende pudingi boyle yapiyorum sadece sut tozu katmiyorum hatta simla hanimin kakaolu irmik tatlisi var ayni sekilde orda.gormustum misir nisastasi katinca kivamli olmuyor ya yapadim ben (tabiki icinde irmik yok yanlis anlasilmasin ) benim kekler kabarmiyo ya :/
Harika menuuu :) pogacanin tarifi nedir caniim bende yapayim

Son düzenleme:

evet arkadaşım son 3 günüm kaldı korkudan her an vaz geçebilirim..ağrı acı geçerde sigara içiyorum ben ve beni en çok o korkutuyor
mora terapiye bile gittim hiç faydası olmadı senin bildiğin bir yöntem varmı bu konuda?

senin bu yaratıcılığına azmine hayranımmmm şapka çıkarıyorum ve ilk fırsatta deniyorum süpersinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…