Teşekkürler o zaman yağ oranı %3'ü geçmeyecek şekilde bir ayran içerim, kefir dukanda serbest mi?
Dukan ekmek yapip lor peyniri yada beyaz peynirlede guzelce yiyebilirsin aslinda
kızlarrbugun diyetim agladi dukan yerlerde tum gun disarda olunca malesef boyle oluyor once kahvati yaptim ardindan da öfff cok uzuldum ya yemicem dedikce israr ettiler yok boyle bisey ya valla ne israr ediyosun sonrada yemiyosun su bu milyon tane laf..yediklerimi sayayim bari utanc tablom ;
Dukan helva yapmistim
100 gr yogurt
menemen (disarda yedim )
Tarcy denilen tarcin rulosu (2 adet minik )
birkac tatli kasigi asure ve hosmerim
7 adet badem ve 5 adet findık
Kızlar ben cozuttum tatlı yedim
Bugün ilk günümdü mönüm
Kâhvaltı krep omlet yoğurt yağsız peynirim yoktu yağsız yoğurt yedim
Öğlen yağsız parça et kavurma light kola
Akşam fırında Levrek
Arada bir bardak da yağsız süt içtim olmuş mu sizce kızlar
Bence gayet iyi olmuş, inşallah sağlıkla hedefine ulaşırsın
Bol su içmişsindir umarım
Bugünkü menüm
1 barda light süt, 2 bardak su
Sabah: dukan krep, haşlanmış yumurta, light peynir, açık çay şekersiz
Öğlen: köfte, yoğurt
Akşam: soya soslu tavuk kavurma, yoğurt, krep
2 lt su, 1 nescafe şekersiz, sütsüz, birazdan açık şekersiz çay içerim
35 dk koşu bandı...
kız naptın bunlar neee menemeni dışarda yağsız yapmazlar ki???
tatlım değiştirmişsin öğle akşam menülerini inşallah işe yarar güzelim yaaa çok güzel bir menü olmuş yine :)
bugün ne yedim yazayım hafta sonu 2 gün ps yaptığım için 2 gün sp yapıcam
sabah: sütlü tatlandırıcılı neskafe + 2 dukan poğaçamın arasında peynir
öğle: tavuk ızgara
ara: dukan poğaça + sütlü neskafe
akşam: kıymalı yumurta + yoğurt
ara: yazınca anladım yeşil çay içememişim hemen içiyorum :)
Biliyorumkahvaltiya gittim arkadasimla ordan daa bi kafeye gittik gelsin tatlilar oldu 2 gun sp yapcam malesef
Bugün ilk günümdü mönüm
Akşam fırında Levrek
ya ben mi yanlış yapıyorum bu dukan diyetini sabah sadece kahve içtim öğlen beslenme saatinde çocuklar pasta börek götürürken ben bi dilim dukan ekmeğimden yedim aksam yumurta omleti başka bişey yok ve acııııımmmmm....yeşil cayımıda suyumuda içiyorum spor yapmadım ve benim kiol vermem durdu anlamıyorum yemiyorumda düzenli. 80 kiloyla başladım 67.900 kiloyum 3 ay oldu
Canım ben de normalde 1/1 yapıyorum, bazen hafta sonu 2 gün sebze günü yapıp sonraki 2 günü sade protein yapıyorum...
Canım anlamadım ben ya, sen ne yiyorsun? Et, tavuk, balık yemiyor musun? Bu şekilde doymazsın ki zaten...
Simdi bu saatte callanetics yapcam sirf dedin diye bakkız bari erken uyuma bugün en azından biraz dans et mekik çek karnında depolanmasın en azından gerçi bilmiyorum nerden rahatsızsın ama bacaksa biraz dans step filan ayyy sana demişken bende çekiyim yatmadan
Sebzeproteinle basliyorsun canim yarinPeki yarin ilk seyir gunum saf proteinle mi basliyim yoksa sebze protein mi yapayim uc gundur saf protein aldim atakta
Hayirr hic cok degil aksine azBugün ilk günümdü mönüm
Akşam fırında Levrek
Aynen bende pudingi boyle yapiyorum sadece sut tozu katmiyorum hatta simla hanimin kakaolu irmik tatlisi var ayni sekilde orda.gormustum misir nisastasi katinca kivamli olmuyor ya yapadim ben (tabiki icinde irmik yok yanlis anlasilmasinpudingim çok kolay 2 bardak süte 2 dolu kaşık süt tozu koyuyorum eklesende olur eklemesende ben 1 silme yk yulaf kepeği ekliyorum. bunu bir güzel kaynatıyorum. tabi karıştıra karıştıra 2-3 dk kaynayınca altını kapatıyorum. 1 yk neskafemi ekleyip karıştırıyorum. sonra yarım çay bardağı suda erittiğim toz jelatini ekliyorum. 2 isteyen 3 yk toz tatlandırıcı + aromaları ekliyorum iyice karıştırıp sudan geçirdiğim kaselere koyuyorum. soğuyana kadar tezgahta sonra yaklaşık 4-5 saat buzdolabında kalıyor al sana kaskatı puding. mısır nişastasına izin var eğer istersen toz jelatin yerine aynı oranda nişasta da koyabilirsin. sadece jelatinden az kıvamlı olacak...
havuçlu dukan keki yaptım. fena değildi. öneririm yanlız 1 yumurta ile yap küçük silikon muffin kalıplara yap yada küçük kaplara hepsi yenmiyor kalınca nedense pek haz etmedim ben :)
Harika menuuu :) pogacanin tarifi nedir caniim bende yapayimbugün ne yedim yazayım hafta sonu 2 gün ps yaptığım için 2 gün sp yapıcam
sabah: sütlü tatlandırıcılı neskafe + 2 dukan poğaçamın arasında peynir
öğle: tavuk ızgara
ara: dukan poğaça + sütlü neskafe
akşam: kıymalı yumurta + yoğurt
ara: yazınca anladım yeşil çay içememişim hemen içiyorum :)
geçmiş olsun tatlım... bakayım migroslara zaten herşeyi elinle koymuş gibi bulduğum 3 marketim var kipa migros ve carefur...
sen aklımdan çıkmıyorsun hatta eşim arada gaz vermeyi ters yönde yapınca bir arkadaşım 3 ay verememiş sabretmiş diyorum :)))))))))))
aml bir yandan korkutucu ama çok fazla arkadaşım duydum hatta 1-2 uzaktan akraba herkes memnun... sadece ilk hafta memnun değiller söyleyeyim... aml. yüzünden baya bir acıyormuş karın kısmı...
kesinlikle katılıyorum mesela bende dün karşımda eşimin cips yemesi sonucu midem kazındı sebze günümdü bende gidip havuç yiyeyim dedim havucu soyarken aklıma geldi havuçtan cips mi yapsam diye ince ince kesik bolca tuz atıp fırına verdim hatta resmini de ekliyim. çok beğendim ben yanına da dip sos hazırladım yoğurtla süper oldu. yanlız yaparsanız fırından çıkarıp çok bekletmeyin kıtır kıtır tam cips gibi oluyor hemen yerseniz...
Eki Görüntüle 864499
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?