ayyy çok güzel bir siten varmış yemekler çok güzel eşime yapabilirim çok lezzetli görünüyorlar...
Selam kızlar bende de çoktandır olmuyordu ama herhalde regl zamanında olduğumdan mıdır nedir, kan şekerim düşüyor sanki açlık hissediyorum hiç böyle olmuyordu normalde,siz neler yapıyorsunuz böyle durumlar için ? tavsiyelerinizi bekliyorum...
Kızlar ben krep yapıyorum ama çok kötü oluyo miğdem kaldırmıyorekmeği denemedim güzel oluyomu denemeye korktum doğrusu
tatlım ben o dönemi neskafeli pudingle aştım. gerçi bende regl dönemi oluyor ama regl gelmiyor oda ayrı madem gelmeyeceksin ne diye kasıp gözümü döndürüyor bilemiyorum
dukan puding yapıyorum içine çilek yada vanilya ve baya neskafe ekliyorum. kakolu yapmayı düşündüm ama gözüm dönerde hepsini yerim diye vazgeçtim. kakao 1 tk izinli istersen kakolu da yapabilirsin... ayrıca havuç iyi bir kurtarıcı...
tatlım ben ekmekte aştım kendimi en sevdiğim mayalı ekmek oldu ayrıca ben ekmek yaparken muhakkak yağsız süt tozu kullanıyorum. ekmeği yulaf kepeğinin tadından uzaklaştırıyor. hangisinin tarifini vereyim bilemedim ki şimdi...
dün yaptığım poğaçayı anlatayım bak 3 yk yulaf kepeği + 1 yk buğday kepeği koydum. 2 yk baya dolu yoğurt + mahlepli kabartma tozu + 4 yk lor + kırmızı biber koydum. biraz cıvıktı yağlı kağıda kaşıkla koydum onlarda pişerken iyice yayılıp avuç içim kadar ince bisküviler oldular ve 8 tane çıkardım. sabah 2 tanesinin arasına koyduğum peynirimi yedim geri kalan 2 tanesini birazdan 5 çayı yapcam :))))
markası nedir kepeğinin ben ilk aktardan almıştım aynen senin gibi
miğdem kaldırmadı.Sonra buraya yazdım doğalsan
dene dediler.Şimdi afiyetle yiyorum.
benimde doğalsan ama ben yapamadım sanırımnetten bakmıştım tarıfine çok cıvık oldu ve parcalandı
Herkese hayırlı akşamlar
Krepi çok seviyorum, her gün yapıyorum, bir ara bir sebze günlerimde mücver yapmıştım, oda lezzetli oluyor, tavsiye ederim
İlk başlarda ben de düşüştüremedim, seramik tavayla yapıyordum, sonra teflonla yapmaya başladım, tavasından mı, elim mi alıştı bilmiyorum gayet güzel oluyor, yalnız ben krepleri küçük küçük yapıyorum, çevirmesi kolay oluyor
Ben tatlıyı çok sevdiğim halde henüz hiç yapmadım, bence arada yapsanız da çok sık yapmayın, kilo vermeyi yavaşlatmasın
Ben diyete başlamadan tatlandırıcı ve süt tozumu almıştım her ihtimale karşı ama zaten çok zor kilo veriyorum bir de onları yesem daha yavaşlar diye yapmaya niyetim yok, en azından şimdilik...
yok tatlıyı hiç denemedim çokda aram yoktur tatlı ile özel günde canım isterse ister:) ama kahvaltıda hergün yumurta yemekten sıkıldım çalıştığım için çok bişeyde yapamıyorum hergün bir yumurta ve 1 bardak lıght süt
Kızlar merhaba, birşey sormak istiyorum işyerinde öğlen dukana uygun nasıl beslenebilirim bir türlü işin içinden çıkamadım krep yapıp getireyim diyorum bir de ton balık yanına bir de zero cola, İşyerinde nasıl beslenebilirim tavuk döneri var şenpiliç ile banvitin bunlar uygun mu dukana.
Ben dışarıda olduğumuz zamanlar ya ton balığı, ya köfte, yada tavada soya sosuyla kavrulmuş tavuk yanıma alıyorum, yanında da ben zero hiç içmiyorum, çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum onun için mutlaka ayran bulunduruyorum...
yok tatlıyı hiç denemedim çokda aram yoktur tatlı ile özel günde canım isterse ister:) ama kahvaltıda hergün yumurta yemekten sıkıldım çalıştığım için çok bişeyde yapamıyorum hergün bir yumurta ve 1 bardak lıght süt
Bugün ilk günümdü mönüm
Kâhvaltı krep omlet yoğurt yağsız peynirim yoktu yağsız yoğurt yedim
Öğlen yağsız parça et kavurma light kola
Akşam fırında Levrek
Arada bir bardak da yağsız süt içtim olmuş mu sizce kızlar
ney dukan puding mi dedin yoksa , nasıl yapıyorsun,tarifi bekliyorum...Havuçu nasıl tüketiyorsun ? havuclu dukan kek mi yapsam yoksa..:)) ya bide kepekle bir kere kek yapmıştım kötü olmuştu tadı ,tuzlular pogaca ekmek güzel oluyor da tatlılar pek güzel olmuyor sanki kepekle yada ben beceremedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?