Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

tatlım ben o dönemi neskafeli pudingle aştım. gerçi bende regl dönemi oluyor ama regl gelmiyor oda ayrı madem gelmeyeceksin ne diye kasıp gözümü döndürüyor bilemiyorum

dukan puding yapıyorum içine çilek yada vanilya ve baya neskafe ekliyorum. kakolu yapmayı düşündüm ama gözüm dönerde hepsini yerim diye vazgeçtim. kakao 1 tk izinli istersen kakolu da yapabilirsin... ayrıca havuç iyi bir kurtarıcı...

bugün atakta son günüm dukan 3 gün önermişti
Bugün kendimi daha iyi hissediyorum sanki alıştım gibi vücudum yorulmuyor bedenim dinç
Yarın kısmet olursa seyir dönemine başlıyorum
Ama ilk gün verdiğim kilodayım hala bir oynama olmadı bakalımmm

canım çok tatlı istiyordu
dün dukan helva olduğunu öğrendim
birazdan migrostan tatlandırıcı almaya gidicem
Hemen denemek ve tatmak istiyorum

Kızlar ben krep yapıyorum ama çok kötü oluyo miğdem kaldırmıyor ekmeği denemedim güzel oluyomu denemeye korktum doğrusu

markası nedir kepeğinin ben ilk aktardan almıştım aynen senin gibi
miğdem kaldırmadı.Sonra buraya yazdım doğalsan
dene dediler.Şimdi afiyetle yiyorum.

ney dukan puding mi dedin yoksa , nasıl yapıyorsun,tarifi bekliyorum...Havuçu nasıl tüketiyorsun ? havuclu dukan kek mi yapsam yoksa..:)) ya bide kepekle bir kere kek yapmıştım kötü olmuştu tadı ,tuzlular pogaca ekmek güzel oluyor da tatlılar pek güzel olmuyor sanki kepekle yada ben beceremedim...

Son düzenleme:

ellerine sağlık canım eminim güzel olmuştur benim malzemelerim eksik tamamlayınca deniycem:)

Herkese hayırlı akşamlar

Krepi çok seviyorum, her gün yapıyorum, bir ara bir sebze günlerimde mücver yapmıştım, oda lezzetli oluyor, tavsiye ederim

benimde doğalsan ama ben yapamadım sanırımnetten bakmıştım tarıfine çok cıvık oldu ve parcalandı

İlk başlarda ben de düşüştüremedim, seramik tavayla yapıyordum, sonra teflonla yapmaya başladım, tavasından mı, elim mi alıştı bilmiyorum gayet güzel oluyor, yalnız ben krepleri küçük küçük yapıyorum, çevirmesi kolay oluyor

Ben tatlıyı çok sevdiğim halde henüz hiç yapmadım, bence arada yapsanız da çok sık yapmayın, kilo vermeyi yavaşlatmasın
Ben diyete başlamadan tatlandırıcı ve süt tozumu almıştım her ihtimale karşı ama zaten çok zor kilo veriyorum bir de onları yesem daha yavaşlar diye yapmaya niyetim yok, en azından şimdilik...

yok tatlıyı hiç denemedim çokda aram yoktur tatlı ile özel günde canım isterse ister:) ama kahvaltıda hergün yumurta yemekten sıkıldım çalıştığım için çok bişeyde yapamıyorum hergün bir yumurta ve 1 bardak lıght süt

Kızlar merhaba, birşey sormak istiyorum işyerinde öğlen dukana uygun nasıl beslenebilirim bir türlü işin içinden çıkamadım krep yapıp getireyim diyorum bir de ton balık yanına bir de zero cola, İşyerinde nasıl beslenebilirim tavuk döneri var şenpiliç ile banvitin bunlar uygun mu dukana.

Son düzenleyen: Moderatör:

Light peynir de çok lezzetli, özellikle kreple harika oluyor, sarıp yiyorum,

krepi nasıl yapıyorsun canım

Ben nasıl yaptığımı anlatayım, yumurtayı çatalla iyice çırp içine yulaf kepeğini kat birlikte çırp, sonra az liğht süt ilave et, çok sıvı olmasın, hazır malzemeyi ben yarım saat kadar bekletiyorurm özleşmesi ve şişmesi için, sonra tavaya çok az yağ damlatıp peçeteyle silip ocağın üstünde kızdıktan sonra 1 kaşık karışımdan tavanın bir tarafına, 1 kaşıkta diğer tarafına yay, pişince spatulayla çevir, bir de böyle dene

Ben dışarıda olduğumuz zamanlar ya ton balığı, ya köfte, yada tavada soya sosuyla kavrulmuş tavuk yanıma alıyorum, yanında da ben zero hiç içmiyorum, çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum onun için mutlaka ayran bulunduruyorum...

Teşekkürler o zaman yağ oranı %3'ü geçmeyecek şekilde bir ayran içerim, kefir dukanda serbest mi?

Dukan ekmek yapip lor peyniri yada beyaz peynirlede guzelce yiyebilirsin aslinda

kızlarr bugun diyetim agladi dukan yerlerde tum gun disarda olunca malesef boyle oluyor once kahvati yaptim ardindan da öfff cok uzuldum ya yemicem dedikce israr ettiler yok boyle bisey ya valla ne israr ediyosun sonrada yemiyosun su bu milyon tane laf..yediklerimi sayayim bari utanc tablom ;
Dukan helva yapmistim
100 gr yogurt
menemen (disarda yedim )
Tarcy denilen tarcin rulosu (2 adet minik )
birkac tatli kasigi asure ve hosmerim
7 adet badem ve 5 adet findık

bugün istinye park'da goji berry buldum 2 kaşık kadar bir kaseye koydum üzerine su ekledim yarım saat sonra önce suyunu içtim meyveler de yumuşacık olmuştu. meyve hasretimi dindirmeye yetmedi ama biraz olsun idare etti

Bugün ilk günümdü mönüm
Kâhvaltı krep omlet yoğurt yağsız peynirim yoktu yağsız yoğurt yedim

Öğlen yağsız parça et kavurma light kola

Akşam fırında Levrek
Arada bir bardak da yağsız süt içtim olmuş mu sizce kızlar

Bence gayet iyi olmuş, inşallah sağlıkla hedefine ulaşırsın

Bol su içmişsindir umarım

Bugünkü menüm

1 barda light süt, 2 bardak su

Sabah: dukan krep, haşlanmış yumurta, light peynir, açık çay şekersiz

Öğlen: köfte, yoğurt

Akşam: soya soslu tavuk kavurma, yoğurt, krep

2 lt su, 1 nescafe şekersiz, sütsüz, birazdan açık şekersiz çay içerim

35 dk koşu bandı...

pudingim çok kolay 2 bardak süte 2 dolu kaşık süt tozu koyuyorum eklesende olur eklemesende ben 1 silme yk yulaf kepeği ekliyorum. bunu bir güzel kaynatıyorum. tabi karıştıra karıştıra 2-3 dk kaynayınca altını kapatıyorum. 1 yk neskafemi ekleyip karıştırıyorum. sonra yarım çay bardağı suda erittiğim toz jelatini ekliyorum. 2 isteyen 3 yk toz tatlandırıcı + aromaları ekliyorum iyice karıştırıp sudan geçirdiğim kaselere koyuyorum. soğuyana kadar tezgahta sonra yaklaşık 4-5 saat buzdolabında kalıyor al sana kaskatı puding. mısır nişastasına izin var eğer istersen toz jelatin yerine aynı oranda nişasta da koyabilirsin. sadece jelatinden az kıvamlı olacak...

havuçlu dukan keki yaptım. fena değildi. öneririm yanlız 1 yumurta ile yap küçük silikon muffin kalıplara yap yada küçük kaplara hepsi yenmiyor kalınca nedense pek haz etmedim ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…