Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

öncelikle hepinize merhaba:) Uzun suredir takip etmeme rağmen üye olmak bugüneymis.
Başlangıç--> 17 Ekim 2013 (81 kg)
Boy--> 164
Güncel kilo 24 Kasim 2013 (72.6 kg)

Hosgeldin canim, cok guzel kilo vermissin darisi basima :)
Hisbulduk:) Gerci baslama kilom biraz şaibeli ama asagi yukari bu kiloda olmam lazim:) ilk gun tartilamamistim. bildigim en son kiloyu yazdim o yuzden. Aslinda daha iyi kilo verebilirdim ama 8 gunluk bir duraklama yasadim.Onun sonrasida ufak bi kacamak yapinca bi 10 gunde +500 -400 +500 gidip geldim. bugun cok sükür 10 gun.onceki 72.6 ya inebildim. Atak yaptim 2gun :|

harikasın hacar kaç gün atak yaptın?

Kizlar,

sizi biraz kiskandirayim mi :)) Qatar'da splenda ve light sut'le yapilmis dondurma buldum :)) Cikolatali ve cilekli ve sutlu (aromali daha dogrusu) :)

ben ne aradım o dondurmadan yaa bütün yaz deliler gibi karşımda dondurma yediler bense izledim
e o zaman forumdaki tüm dukancılara senden dondurma
yanlız sizinde bildiğiniz gibi meyve parçaları varsa fazla yememek lazım yani nadir yemek daha doğru olur dimi:)

öncelikle hepinize merhaba:) Uzun suredir takip etmeme rağmen üye olmak bugüneymis.
Başlangıç--> 17 Ekim 2013 (81 kg)
Boy--> 164
Güncel kilo 24 Kasim 2013 (72.6 kg)

hoş geldin sookiee sanda merhaba
maşallah yaklaşık 9 kilo vermişsin

kaçamak sayfasını kapatıyoruz hatta kapattık dimi???:)

Beenim bugün moralim çok bozuktu yahu regl ile birlikte daha da hassaslaştımm sanırım abur cuburr aradım heep o yüzden fena şeyler yaptım iki activia iki bardak zeroyu hüplettimm oy daha kötüsü olmadı şükür ama onları da yapmayaydım iyiydi hhuuuf :26::26::2:

Canim hic bir sekilde icinde meyve parcaciklari yok, sadece cilek aromasi ve yagsiz kakaolu dondurma ve sutlu sadesi... Inanin elimden gelsede size gonderebilsem. Alisveris merkezinde ciglik atacaktim Splendali dondurma bulunca :))) Ayrica paketin uzerinde yaziyor diete uygundur diye (weight watcher vs..)

Günaydın herkese

Bu hafta hepimiz için mutlu, huzurlu, sağlıklı, bol eksili bir hafta olur inşallah

Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz, sağlıkla hedefinize ulaşırsınız inşallah

Herkesi yolladım, kahvaltımı yaptım, çayımı içiyorum

Hafta sonu çok yoğundu, dışarıda geçti

Dünkü menüm

Sabah kalkınca 1 kaşık kadar goji berry, 2 bardak su

Kahvaltı: dukan krep, light peynir, haşlanmış yumurta, domates, salatalık, yeşil biber, açık şekersiz çay

Kahvaltı geç olduğu için ve dışarıda olduğumuzdan öğlen yok

Akşam: (yanımda hazırlayıp götürdüğüm) tavuk kavurma, yoğurtlu haşlanmış karnıbahar

2 lt su

Spor olarakta 5 saat alışveriş merkezinde gezdik :)

tatlım sucuk biraz cıss bize geçen bende denedim yarım kalmış bitireyim dedim neyse attım tavaya yağsız 1 peçeteyle sildim yine yağlı biraz daha pişti 1 peçete daha gitti yuhhh dedim dayanamadım sucukları peçenin arasına alıp sıktım. birde yaplarını iyi salsınlar diye kibrit çöpü gibi doğradıydım uzunluğu da çöpün yarısı kadar oncacık sucuk beni deli etti yağını kurulamaktan en son sıktıktan sonra da biraz pişirdim iyice kıtır olduydu toplasan 3 kibrit çöpü kadar yedim çünkü hadi yağını aldımda bunun içinde nişasta vardır dedim gerisini attım... gerçi sucuk ta sucukluktan çıkmıştı :)))

tatlım ben köri soslu tavuğumu hep aceleyle işten gelince yapıyorum onun içinde tarifim çok basit tavaya fileto tavuk göğsünü atıyorum. üstüne direk baharatı serpiyorum birazda tuz sadece 1 tarafına... diğer tarafı çevirince azıcık tuz atıyorum sadece böyle pişiriyorum ben basit pratik oluyor yanlız ben metrodan acılı köri baharatı aldım normal köriyle bu lezzeti bulamıyorum...

Iyi aksamlar kizlar tarcin cayinin kilo vermeye yardimci oldugunu bi kac yerde okudum deneyen var mi ?

evet tarçının şekerini düzenleme de de etkisi var yanlız abartmamak şartıyla fazlası çarpıntı yapabilir... akşam canın tatlı çekiyorsa çubukla hemen bir çay yap iç 1 kupa yetiyor... aynı zamanda aç hissediyorsan ılık sütün üstüne biraz toz tarçın serp iç oda iyi oluyor...

sanırım herkesin ortak sorunu kabızlık, bende çareyi marul ve salatalık yemekte buldum , işe yaradı faydasını gördüm, tavsiye ederim kızlar.

evet en büyük problem bu gibi... bende sebze günlerinde marul salatalık havuç hatta çiğ lahana yaprakları ne bulursam yiyorum yine inat döneminde ama dur bakalım...

tatlım hangisini baz alman kolaysa onu seç benim diyetisyenim bir zaman demişti normal tartım sabah aç karnına wc ye çıktıktan sonra üstünü giyinmeden çıktığın terazide gördüğün rakamdır... ama ben seni öyle tartamayacağıma göre ben seni saat kaçta hangi öğünün üzerinden tartıyorsam hep öyle yapacağız demişti. hatta benim menüleri günlük hazırlardı tartıldığım günün menüleri aynıydı...

sabahla akşam arası çok oynuyor akşam senin için kolay geliyorsa farklılıklara takılma sadece akşamları tartıl... ama doğrusu sabah olan güzelim :)

ne oldu kız sana açıldın bunca sorunla yemeyi düşünüyorsan bir sıkıntı var... ben evde tekim dolap dolu kocam karşımda ağzı boş nadiren oturuyor eh bana zor oluyor da sen gerçekten yoğunmuşsun. hele de kuşlar ayyy ne güzel sende de varmış onlarda çok ilgi bekliyor yaa...

acaba sende tarçın çayı filan mı içsen??? yada meyan çayı bunlar biraz keser iştahı...

bak güzelim yulaf kepeği konusunda sıkıntılıydın bulamıyordun kaderin dondurmadan güldü...

aman aman çok sayılmaz 2 haftada 1 activia çok değildi zaten gerçi sen 2 yemişsin :) olsun 2 hafta activia ya yaklaşma olur mu güzelim??? tatlandırıcılı ve aromalı light yoğurt tüket tabi bana kalırsa regl döneminde yoğurt tüketme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…