sabahı baz almalısınız en doğru kilo sabah wc den sonra çıkan kilo gün içinde tartilirsan yediklerinin yaptığı ağırlıktir herkese bol eksili geceler
öncelikle hepinize merhaba:) Uzun suredir takip etmeme rağmen üye olmak bugüneymis.
Başlangıç--> 17 Ekim 2013 (81 kg)
Boy--> 164
Güncel kilo 24 Kasim 2013 (72.6 kg)
Hisbulduk:) Gerci baslama kilom biraz şaibeli ama asagi yukari bu kiloda olmam lazim:) ilk gun tartilamamistim. bildigim en son kiloyu yazdim o yuzden. Aslinda daha iyi kilo verebilirdim ama 8 gunluk bir duraklama yasadim.Onun sonrasida ufak bi kacamak yapinca bi 10 gunde +500 -400 +500 gidip geldim. bugun cok sükür 10 gun.onceki 72.6 ya inebildim. Atak yaptim 2gun :|Hosgeldin canim, cok guzel kilo vermissin darisi basima :)
73 ile başlamıştım sabah tartıldım 70,7 çıktım... atakta biraz azmı vermişim ne :44: şöyle 6 lı rakamları görseydim çok motive olacaktımneyse...
seyir evresi teste 95 gün çıkmıştı..umarım daha az kısada veririm kiloları..Allah'ım hepimize sabır versin...
EVEETT ŞAFAK 95 !!!
Kizlar,
sizi biraz kiskandirayim mi :)) Qatar'da splenda ve light sut'le yapilmis dondurma buldum :)) Cikolatali ve cilekli ve sutlu (aromali daha dogrusu) :)
öncelikle hepinize merhaba:) Uzun suredir takip etmeme rağmen üye olmak bugüneymis.
Başlangıç--> 17 Ekim 2013 (81 kg)
Boy--> 164
Güncel kilo 24 Kasim 2013 (72.6 kg)
Hisbulduk:) Gerci baslama kilom biraz şaibeli ama asagi yukari bu kiloda olmam lazim:) ilk gun tartilamamistim. bildigim en son kiloyu yazdim o yuzden. Aslinda daha iyi kilo verebilirdim ama 8 gunluk bir duraklama yasadim.Onun sonrasida ufak bi kacamak yapinca bi 10 gunde +500 -400 +500 gidip geldim. bugun cok sükür 10 gun.onceki 72.6 ya inebildim. Atak yaptim 2gun :|
hoş geldin sookiee sanda merhaba
maşallah yaklaşık 9 kilo vermişsin
kaçamak sayfasını kapatıyoruz hatta kapattık dimi???:)
harikasın hacar kaç gün atak yaptın?
5 gün yaptım canım
5 gün yaptım canım
5 güne güzel vermişsinn neresi azz yahu
ben ne aradım o dondurmadan yaabütün yaz deliler gibi karşımda dondurma yediler bense izledim
e o zaman forumdaki tüm dukancılara senden dondurma
yanlız sizinde bildiğiniz gibi meyve parçaları varsa fazla yememek lazım yani nadir yemek daha doğru olur dimi:)
hoş geldin sookiee sanda merhaba
maşallah yaklaşık 9 kilo vermişsin
kaçamak sayfasını kapatıyoruz hatta kapattık dimi???:)
Arkadaşlar dukanda sucuk yeniyor muydu?
Kahvaltıda eşime ve çocuklara sucuklu yumurta yapacağım da :18:
Bizde kabızlık durumu ırsi galiba, annemler de, yeğenlerimde, kuzenlerimde hepimizde var, annemler yurt dışındalar, orada dr gitti bağırsakları normalden uzunmuş onun için kabızlık sorunu varmış, çok sıvı alman gerekiyor demiş ona dr
Çok sıvı alıyorum ama maalesef yine aynı, hayırlısı artık, Allah yardımcımız olsun
Bir de kefiri soracağım light mı aldığınız kefir, yoksa normal mi? Merak ediyorum yarın bakarım fırsat bulursam...
O zaman yarın liğht kefir bakayım
Köri soslu tavuk yapan var mı? Tarif verir misiniz? Ben dün ilk defa yaptım sadece süt ve köriyi karıştırdım kavrulan tavuğun üstüne döktüm pişirdim, tadı idare eder, farklı tarif varsa denemek isterim...
Iyi aksamlar kizlar tarcin cayinin kilo vermeye yardimci oldugunu bi kac yerde okudum deneyen var mi ?
sanırım herkesin ortak sorunu kabızlık, bende çareyi marul ve salatalık yemekte buldum , işe yaradı faydasını gördüm, tavsiye ederim kızlar.
kızlar birşey öğrenmek istiyorum
bildiğim kadarıyla gerçek kilo sabah uyanıldığında tartıda çıkan rakammış
ben sabah tartıldığımda 69,0 çıktım gün içinde 69,5 oldu şuan 70,0
sabah tekrar tartıldığımda düşük olur kesin
hangisini baz almalıyım sabahı mı
ne si mi var arkadaşım :) çook fazlaa
engel olamıyorum kendime bak 2 saat evvel kısır yapıp yedim
cidden benim bu halim normal değil korkuyorum kendimden...
arkadaşım üç muhabbet kuşu da bizim evde de var hemde ne muhabbet hiç durmaz çeneleri(Allah sağlık sıhhat versin hepimizin evladına acılarını göstermesin)öyle böyle değiller.hele ufaklık hem çok hareketli hemde bensiz bir dkka durmaz.evim biraz genişçe haliyle işim hiç bitmez.bitsede çocuklarım sağolsunlar hemen bana yeni bir iş çıkarıverirler :)hani yani can sıkıntısından oluyor desem değil,pek boş kalmıyorum.ama bu durumda normal değil biliyorum
Kizlar,
sizi biraz kiskandirayim mi :)) Qatar'da splenda ve light sut'le yapilmis dondurma buldum :)) Cikolatali ve cilekli ve sutlu (aromali daha dogrusu) :)
Canim hic bir sekilde icinde meyve parcaciklari yok, sadece cilek aromasi ve yagsiz kakaolu dondurma ve sutlu sadesi... Inanin elimden gelsede size gonderebilsem. Alisveris merkezinde ciglik atacaktim Splendali dondurma bulunca :))) Ayrica paketin uzerinde yaziyor diete uygundur diye (weight watcher vs..)
Beenim bugün moralim çok bozuktu yahu regl ile birlikte daha da hassaslaştımm sanırımabur cuburr aradım heep o yüzden fena şeyler yaptım iki activia iki bardak zeroyu hüplettimm oy daha kötüsü olmadı şükür ama onları da yapmayaydım iyiydi hhuuuf :26::26: :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?