Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Menümü yazmayı unutmuşum

Bugünkü menüm

Sabah: Dukan krep, light peynir, haşlanmış yumurta, açık şekersiz çay

Öğlen: Ton balığı

Akşam: Köri soslu tavuk, yoğurt

2 lt kadar su, 1 nescafe, şekersiz, sütsüz, birazdan açık şekersiz çay...

Evet ırsi olabilir benim annem de kabızlık sorunu çeker ben de aynı şekilde. Kefir light olmalı canım. Normalinde içindeki yağ fazla olur sanırım.

Evet ırsi olabilir benim annem de kabızlık sorunu çeker ben de aynı şekilde. Kefir light olmalı canım. Normalinde içindeki yağ fazla olur sanırım.

O zaman yarın liğht kefir bakayım

Köri soslu tavuk yapan var mı? Tarif verir misiniz? Ben dün ilk defa yaptım sadece süt ve köriyi karıştırdım kavrulan tavuğun üstüne döktüm pişirdim, tadı idare eder, farklı tarif varsa denemek isterim...

Son düzenleme:
Buldumm güçlendirme evresinin ilk yarisinda haftada bir kez (bir ogun ) ikinci yarisinda haftada iki kez (iki ogun) mus yani benimmm dahaa odullere gecmemee uzuncaaaa bi vakit var :)))

sanırım herkesin ortak sorunu kabızlık, bende çareyi marul ve salatalık yemekte buldum , işe yaradı faydasını gördüm, tavsiye ederim kızlar.

evet bende tatlısız durabiliyorum ama tuzsuz hiçbir şey yiyemem krebe bile biraz serpiyorum ve yaptığım tüm yemeklerime.Ayrıca gerektiğinde limonda kullanıyorum gayet güzel kilo veriyorum.Etlerimi doyabildiğim kadar tüketiyorum.

yupii !!! günden geldim ve ağzıma hiçbirşey sürmedim atak evreside bitti yarın sabah verdiğim kiloya bakıcam :44: umarım iyi bi kilo vermişimdir...ve sebzelerime kavuşacağım için çok mutluyum

kızlar birşey öğrenmek istiyorum
bildiğim kadarıyla gerçek kilo sabah uyanıldığında tartıda çıkan rakammış
ben sabah tartıldığımda 69,0 çıktım gün içinde 69,5 oldu şuan 70,0
sabah tekrar tartıldığımda düşük olur kesin
hangisini baz almalıyım sabahı mı

sabahı baz almalısınız en doğru kilo sabah wc den sonra çıkan kilo gün içinde tartilirsan yediklerinin yaptığı ağırlıktir herkese bol eksili geceler

canım ben diyetin 4.ayındaydım galiba dr a gittim.yoğun böbrek ağrısıyla.bütün bunlarıda duymuştum işte dukan sağlıksız vs diye ama açıkçası önemsemimiştim.neyse ağrım olunca eyvah dedim böbreklerim iflas etti
gittim böbreklerimde hiç bir sorun çıkmadı maşaallah belfıtığı varmış bende onun ağrısıymış

neyse bir kere şüphelendim ya kafamda hep soru işaretleri oluşuyordu.birde o ara duraklamadaydım gidip a dan z ye tahlillerimi yaptırdım.valla değerlerim çok güzel çıktı.hatta dr b 12 konusunda süperstarsın demişti :)
sanırım b12 500 küsür çıkmıştı :)))

Son düzenleme:

e bizim kültürümüzde var bu ay bende çok ısrarcıyım yaa kendim yemediğimden mi nedir.
illa de yiyin nooluur yiyin diye yalvarıyorum resmen
hoş eskiden de böyleydim...
benim eşim çok fit tir.sinir ediyor beni.adam dünyayı yer ama hiç bir şey yok..nasıl kıskanıyorum onu anlatamam çatır çatır çatlıyorum

ne si mi var arkadaşım :) çook fazlaa
engel olamıyorum kendime bak 2 saat evvel kısır yapıp yedim
cidden benim bu halim normal değil korkuyorum kendimden...

arkadaşım üç muhabbet kuşu da bizim evde de var hemde ne muhabbet hiç durmaz çeneleri(Allah sağlık sıhhat versin hepimizin evladına acılarını göstermesin)öyle böyle değiller.hele ufaklık hem çok hareketli hemde bensiz bir dkka durmaz.evim biraz genişçe haliyle işim hiç bitmez.bitsede çocuklarım sağolsunlar hemen bana yeni bir iş çıkarıverirler :)hani yani can sıkıntısından oluyor desem değil,pek boş kalmıyorum.ama bu durumda normal değil biliyorum

Son düzenleme:
yupii !!! günden geldim ve ağzıma hiçbirşey sürmedim atak evreside bitti yarın sabah verdiğim kiloya bakıcam :44: umarım iyi bi kilo vermişimdir...ve sebzelerime kavuşacağım için çok mutluyum

oo tebriklerrr

ödül dönemi mi var? ben bilmiyordum, seyir döneminde değildir sanırım?

evet canım güçlendirme evresinin ilk yarısında haftada 1,ikinci yarısında hafta 2 kere ödül yemeğimiz var :)
inşaallah sende en kısa sürede güçlendirmeye geçer ödül yemeklerinin tadını çıkarırsın

73 ile başlamıştım sabah tartıldım 70,7 çıktım... atakta biraz azmı vermişim ne :44: şöyle 6 lı rakamları görseydim çok motive olacaktım neyse...
seyir evresi teste 95 gün çıkmıştı..umarım daha az kısada veririm kiloları..Allah'ım hepimize sabır versin...
EVEETT ŞAFAK 95 !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…