Arkadaşlar dukanda sucuk yeniyor muydu?
Kahvaltıda eşime ve çocuklara sucuklu yumurta yapacağım da :18:
Bizde kabızlık durumu ırsi galiba, annemler de, yeğenlerimde, kuzenlerimde hepimizde var, annemler yurt dışındalar, orada dr gitti bağırsakları normalden uzunmuş onun için kabızlık sorunu varmış, çok sıvı alman gerekiyor demiş ona dr
Çok sıvı alıyorum ama maalesef yine aynı, hayırlısı artık, Allah yardımcımız olsun
Bir de kefiri soracağım light mı aldığınız kefir, yoksa normal mi? Merak ediyorum yarın bakarım fırsat bulursam...
Evet ırsi olabilir benim annem de kabızlık sorunu çeker ben de aynı şekilde. Kefir light olmalı canım. Normalinde içindeki yağ fazla olur sanırım.
Birde odul donemine ne zaman giriyoruz kitap elimde bulamiyorumm
tatlım yemekleri yağsız tuzsuz yemene gerek yokki... tuzu azaltmak sağlık açısından ve ödem toplamaman için az tüketilmeli ama onu az tüketince kurabiyelere yöneliyorsan bence tuzlu ye ödem tutsun vücut yağ tutacağına....
dukan kitabında sayfalarca sos anlatmış adamda yağsız tuzsuz sadece et yiyin demiyor ki...
ayrıca ben tuzlu yememe rağmen sebze yemeklerinde zorlanmıyorum mesela bamya ve pırasa hiç tuz eklemeyip limonla tatlanacak yemekler şimdi diceksin limon yasak evet limonu şöyle kullanıyorum evde kesilip kullanılmış mutlaka oluyor iç tilf kısmını çıkarıyorum sadece kabuğunu atıyorum yemeğe birde tabağıma aldığımda 2-3 damla sıkıyorum... tatlım kaç tane diyetin sayfalarca böyle yaratıcı tariflerini gördün????? ben bir dukanda gördüm çünkü herkes sıkılıyor... sende o azimde var değişik tatlar denesene son güncellemeyle günde 1 yk kadar yağ iznimiz var. ayrıca hiç dikkatimi çekmedi tamamen tuzsuz beslenmemiz gerektiği??? :18:
bir taneden birşey olmaz diye başladıysan yandın... 1 taneden çok şey olur tatlım. benim hayatım diyetlerle geçti ben pasta kaçamağı yaptığımda resmen bunalıma girerdim 1 pasta yerine neler neler yerdim diye :)))))
bence gir mutfağına o sitede yayınladıkların gibi seni frenleyebilecek birşeyler yap sadece 1 tane değil tabağıyla ye....
sabahı baz almalısınız en doğru kilo sabah wc den sonra çıkan kilo gün içinde tartilirsan yediklerinin yaptığı ağırlıktir herkese bol eksili gecelerkızlar birşey öğrenmek istiyorum
bildiğim kadarıyla gerçek kilo sabah uyanıldığında tartıda çıkan rakammış
ben sabah tartıldığımda 69,0 çıktım gün içinde 69,5 oldu şuan 70,0
sabah tekrar tartıldığımda düşük olur kesin
hangisini baz almalıyım sabahı mı
Şimdi baktım diyetiyle ilgili tutuklanmamış. Okullarda olması gerektiğini düşündüğü bi uygulama ile ilgili soruşturma açılmış sadece. Kitaplarının toplatıldığına dair de bi bilgi yok. Bazı doktorlar tıbbı bir kenara ittiğini düşünüyormuş yöntemi nedeniyle. Ancak dukanı uzun süre yapan arkadaşlar ve baya kilo kaybedenler tahlillerini kontrollerini yaptırıyorlar. Yani benim okuduklarım bu şekilde ve herhangi bi sağlık sorunları yok. Ben de ilerleyen zamanlarda kontrole gitmeyi düşünüyorum mesela. Üstelik kitapta bu diyeti uygulamayı hayatta sadece 2 kez öneriyor Dukan. Yani her şeyin olduğunu gibi Dukan ın da fazlası zarar tabi. Dönüp dönüp aynı diyet yöntemini uygulamanın anlamı yok.
bizimki ne ısrarlar ediyor ilk 2-3 hafta hani belli de değil ye bari diyordu. şimdi de daha ne kadar sürecek baya baya verdin 1-2 tane al bari diyor yok diyorum inşallah bozulmaz bu inadım... benim eşim ben olmam şart değil yedirme hastası zaten ona alışığım ben eskiden kavga ederdi yemeyince artık alıştı :)))
ben hep sivilce görürüm işin komiği reglim düzenli olmaz... olmadığını, vaktini hiç aksatmayan sivilcelerimden anlıyorum oda olmasa geciktiğini bilmicem :)))
Allahım sabrımı kilo vermekle duraklamakla yememekle filan sınamayacak eminim kocamın karşısında yemememle sınayacak tahmin bile edemezsin yediğini içtiğini... bazen gece olmuyor gidip buzdolabının kapısında yakalıyorum tahin helva kaşıklarkenaz bir göbeği var ama yinede fit duruyor arkadaş boyda var o böyle yiyor bende yakında koklayıp koklayıp geviş getiricem :))))
sanki o saatte tavukta fazlamı olmuş ne??? yoğurt sütle geçiştiremiyormusun güzelim yaa??? psikolojini düzeltmek çok kolay bu işe çok taktın ya sen düşünmeden edemiyorsun... heyecanlı bir kitap bulup okuyabilirsin... mesela bizde eve 1 kanarya 3 muhabbet kuşu aldık onlara dalıyorum eskisi kadar takmıyorum sanki eskiden olsa 3 hafta böyle sabit kalaydım şimdiye psikiyatristteydim... :))) gerçi birazda senin sayende dur bekle bak onun ki 3 ay sürmüş diye susturuyorum kendimi...
yupii !!! günden geldim ve ağzıma hiçbirşey sürmedimatak evreside bitti yarın sabah verdiğim kiloya bakıcam :44: umarım iyi bi kilo vermişimdir...ve sebzelerime kavuşacağım için çok mutluyum
ödül dönemi mi var? ben bilmiyordum, seyir döneminde değildir sanırım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?