eh baya bekledim bildirim yapan olur mu diye ama sanırım bu kadarız :) sevda yı tebrik ediyorum...
Eki Görüntüle 868833 Eki Görüntüle 868834
Atakta 2. günüm de bitti sayılır ve dün sabah tartı 74.1i gösterirken bugün 73.8i gösterdi. Normalde dukan sitesinin verdiği programda atağı 3 gün yapmam gerektiği yazıyordu ama ben pek zorlanmadığım için pazar günü de yapayım 4 olsun diyorumBugün biraz geç uyandığım için (10-11 civarı) öğünlerim çok düzenli olmadı.
Uyanınca: 1 yemek kaşığı dolusu yulaf kepeği katılmış 1 kase light yoğurt
Ara öğün: 1 kupa limonlu melisalı yeşil çay
Akşam: Yağsız tuzsuz baharatlı dana biftek, birkaç kaşık light yoğurt, 1 tane uzun hıta turşusu(yemeğe tuz koymamıştım turşu yiyebilmek için), 1 su bardağı coca cola zero
Şimdi de 6dan sonra sudan başka bir şey tüketmeme kararı aldığımdan 1 bardak tarçınlı ılık light süt içip günü kapatacağım. Coca cola zero normalde hiç sevmem her gün tüketeceğim bir şey değil o yüzden fakat diyette lighta da zeroya da izin varmış ben de içeyim dedim ve dünden kalma tatlı isteğimi bastırdı gerçekten. Yumurtayı da pek sevmiyorum ve zaten çok tüketince alerji yapıyor o nedenle gün aşırı yiyeceğim. Bir de aşırı bir iştah kesilmesi var ve çok fazla ağzım kuruyor çok susuyorum günde 3 litreyi rahat buluyordur içtiğim su miktarı tuvalete gitmekten yoruldum
1 tane kurabiye yedim
açık olmam gerekirse pişman olmadım bu kaçamaktan
kaç gündür gerçekten normal yiyeceklere hasret kaldım
kendimi tutuyorum
çok bunaldım yağsız tuzsuz et yemekten
bugün ilk kez bir sebze yemeği yiyeyim dedim
en sevdiğim sebze pırasa olmasına rağmen yağsız tuzsuz
hiç bir şeye benzemiyordu soğudum pırasadan
gerçekten sıkıldım
bir kaçamak yaptım ama gerçekten çok özlemiştim
bir taneden umarım birşey olmaz:18:
teşekkür ederim deneyeceğimBugün atakta 4. günü geride bıraktım.Testte 4 gün çıkmıştı ama ben 5 gün yapmak istiyorum.Sabah kahvaltı yapamadığım için oldukça zorlanıyorum ( Ve yarın akşam günüm var.Büyük bir imtihan beni bekliyor hiuf ne güzel 60 lı kilolara düşmüşsün darısı başıma :))
Birde kızlar seyir evresini 1+1 mi yoksa 5+5 yapıyorsunuz.Hangisi daha hızlı kilo verdiriyor?Düşüncelerinizi yazarmısınız...
umarım beğenirsin arkadaşım ben bayıldım valla..birde iki kaşık yardımıyla top top yapıp tabağıda süsledim ayyyy ye beni ye beni diyordu ki zaten bende afiyetle yedim..
bu arada kızlar benim regl dönemi yaklaşıyor ve ben kendime inanamıyorum.sürekli karnım aç.ne yersem yiyim doymuyorum yok böyle bir şey.gayet güzel yemek yiyorum 2 saat sonra gözüm dönüyor tekrar mutfağa dalıyorum
iki ay dır bu böyle.daha önce hiç yaşamamıştım çok şaşkınım.sizlerede oluyormu???
Kilo vermem durdu sankiii ya da azaldıregl dönemim başladı vee karnımm kocaman hhuuuuf :2:
Ama yine de tatlıya dayanamayan biri olarak 1 aya yakın bir süredir tatlı sürmedim ağzıma tatlandırıcılı tarifleri bile uygulamadım üstelik annemin gününde çeşit çeşit tatlılarr börekler çörekler olmasına rağmen hiçbirine dokunmadım. Gelen giden aşurelere elim gitmedi. Bu yüzden kutluyorum kendimi. Yavaş da versem yılmayacağımmmm bozmicam irademi
Çikolatasızzz ilk regl dönemimmmm hoşgeldinnn
Bu kadar basardiysam arkadaslar inanin sizin cok payiniz var bu basarida... Ben asil sana tsk ederim ki bizi bu kadar motive ediyorsun.
bende kıtabı aldım okumaya basladım ama bu dıyetle ılgılı hıc bır bılgımm yokk bıde test yapmak ıstıyorum ama bır turlu yapamadım bana yardımcı olurmusunuz
Şimdi baktım diyetiyle ilgili tutuklanmamış. Okullarda olması gerektiğini düşündüğü bi uygulama ile ilgili soruşturma açılmış sadece. Kitaplarının toplatıldığına dair de bi bilgi yok. Bazı doktorlar tıbbı bir kenara ittiğini düşünüyormuş yöntemi nedeniyle. Ancak dukanı uzun süre yapan arkadaşlar ve baya kilo kaybedenler tahlillerini kontrollerini yaptırıyorlar. Yani benim okuduklarım bu şekilde ve herhangi bi sağlık sorunları yok. Ben de ilerleyen zamanlarda kontrole gitmeyi düşünüyorum mesela. Üstelik kitapta bu diyeti uygulamayı hayatta sadece 2 kez öneriyor Dukan. Yani her şeyin olduğunu gibi Dukan ın da fazlası zarar tabi. Dönüp dönüp aynı diyet yöntemini uygulamanın anlamı yok.
arkadaşlar hiç yardımcı olmadınız bana kaç gündür yardım istiyorum sizden cvp vermiyorsunuz bana.1 haftadır ciddi kabızlık sorunu yaşıyorum sinemaki,acı çehre,yeşil çay,su gibi tüm yolları denedim sonuç aynı artık en son noktaya geldim bırakmayı bile düşünüyorum dukanı
arkadaşlar hiç yardımcı olmadınız bana kaç gündür yardım istiyorum sizden cvp vermiyorsunuz bana.1 haftadır ciddi kabızlık sorunu yaşıyorum sinemaki,acı çehre,yeşil çay,su gibi tüm yolları denedim sonuç aynı artık en son noktaya geldim bırakmayı bile düşünüyorum dukanı
bende ilaç aldıydım bu 2 hafta içinde bekliyorum yine sivilcelerim çıktı iştah desen dehşet durumda herşeyi kokluyorum dün gece sağolsun eşim boğazına düşkündür osmanlı ocağında yer fıstığını kavurup yedi gece 12 civarı neyse mutfağa götürdüm kapları eşim bir girdi mutfağa elimde kap kokluyorum hiç bozuntuya vermedim
dünkü menümü de yazayım bari ne zaman gözüm dönse çeçil peynirine abandımbak işte gör ne kadar çok dönmüş :)))
tatlım regl dönemindendir o biraz zaman ver kendine bende 3 haftadır ilerlemiyorum çünkü 2 aydır regl olamıyorum küçülmeme rağmen karnım şiş kendini çok kasma canın istiyorsa hele regl dönemleri zor geçer ben regl olmadığım halde olması gereken günde maşallah hep iştahım açık yüzümde sivilceler çıkar 32 yaşıma giricem hala 16-17 kıvamındayım
tebrik ediyorum azmini...
offf kavurdu ve sıcak sıcak yedi haa
normalde kuru yemişi sevmem ama bu ara canım nasıl fındık fıstık ceviz istiyor anlatmam..
:)benim eşimde çok yakalımıştır öyle beni
bir süre daha geçince acıyan gözlerle bakılıyor spiroched :))))
hani sanki çok kötü durumdaymış gibi hissediyorsun
sonrasında da ısrarlar başlıyor.lütfen ye ne olur bir tane al şeklinde:) hazırlıklı ol benden söylemesi :)
evet benimde bacaklarımda kan çibanı gibi bişiyler var.azdılar yine..aslında kıl kökü ihlihaplanmasıymış dr öyle söyledi ama regl dönemi yaklaşınca iyice azıyorlar.ben 34 yaşımdayım valla genç kızken hatta ergen dönemi de dahil h
iç sivilce fln görmemiştim 30 dan sonra olan oldu :)
bende çok şişim kızlar.karnım davul şeklinde :)
ama yiyorum.hatta acaip yiyorum
geçen ay mlaum dönem yaklaşıncada böyle olmuştum mutfaktan çıkamıyorum sürekli yemek yap ye bulaşık yıka modundayım :)))
birde bu kadar yemenin getirdiği pskoloji var.nasıl huzursuzum nasıl...hani diyetimin dışına çıkmıyorum ama insan gece 2 de tavuk pişirip yermi yaa:2:
korkuyorum kilo almaktan :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?