tatlım sucuk biraz cıss bize geçen bende denedim yarım kalmış bitireyim dedim neyse attım tavaya yağsız 1 peçeteyle sildim yine yağlı biraz daha pişti 1 peçete daha gitti yuhhh dedim dayanamadım sucukları peçenin arasına alıp sıktım. birde yaplarını iyi salsınlar diye kibrit çöpü gibi doğradıydım uzunluğu da çöpün yarısı kadar oncacık sucuk beni deli etti yağını kurulamaktan en son sıktıktan sonra da biraz pişirdim iyice kıtır olduydu toplasan 3 kibrit çöpü kadar yedim çünkü hadi yağını aldımda bunun içinde nişasta vardır dedim gerisini attım... gerçi sucuk ta sucukluktan çıkmıştı :)))
tatlım ben köri soslu tavuğumu hep aceleyle işten gelince yapıyorum onun içinde tarifim çok basit tavaya fileto tavuk göğsünü atıyorum. üstüne direk baharatı serpiyorum birazda tuz sadece 1 tarafına... diğer tarafı çevirince azıcık tuz atıyorum sadece böyle pişiriyorum ben basit pratik oluyor yanlız ben metrodan acılı köri baharatı aldım normal köriyle bu lezzeti bulamıyorum...
bak güzelim yulaf kepeği konusunda sıkıntılıydın bulamıyordun kaderin dondurmadan güldü...
evet canim ya, buralar aslinda suanda serin diyebilirim 30 derece, neresi serin demeyin sakin cunki burada havalar normalde 55-65 derece. Suanda bizim icin karakis :))
Dondurma ama ne kadar iyi geldi anlatamam helede regl donemindeyim, can kurtaran oldu resmen ya :)))
Fırında yoğurtlu tavuk yapan var mı?
Henüz hiç yapmadım, biraz yoğurt, pulbiber, 1diş sarımsak katarak yapsam lezzetli olur değil mi?
Kizlar disardan kizarmis butun tavuk aldim iki tane kucuk but yedim.derisini ayirdim eti biraz yagliydi ama birsey olurmu kizarmis tavuk serbestmi???
Ayy sagol cnm icim rahatladi...canım kanatları serbest değil geri kalanını derisiz yiyebilirsin ben küçük butları da kanada bağlı diye yemiyorum büyük butlar daha az yağlı oluyor ama kitapta böyle bir ayrım yok...
Dikkat ediyorum derken ne yediklerimizde onemli 3 gunde yediklerinizden dolayi vucudunuz su tutmus olabilir.Meraba.. Ben de zayiflamak istiyorum.3 gundur dikkat ediyorum yediklerime ama sonuc:2 kilo almisim....
5 güne güzel vermişsinn neresi azz yahu
Sen ne kadar sürede verdin 5 kiloyu ?
5 güne güzel vermişsinn neresi azz yahu
aynennn :)
Beenim bugün moralim çok bozuktu yahu regl ile birlikte daha da hassaslaştımm sanırımabur cuburr aradım heep o yüzden fena şeyler yaptım iki activia iki bardak zeroyu hüplettimm oy daha kötüsü olmadı şükür ama onları da yapmayaydım iyiydi hhuuuf :26::26: :2:
tatlım işte bunun için dukan tatlıları var ya da hamur işleri diyelim :)
elinin altında bulundurki ani krizlerde diyetini bozmayasın.
bu arada yediklerinde pek bi sakınca yok gibi ama tekrar yapayım deme bence :)
Canim hic bir sekilde icinde meyve parcaciklari yok, sadece cilek aromasi ve yagsiz kakaolu dondurma ve sutlu sadesi... Inanin elimden gelsede size gonderebilsem. Alisveris merkezinde ciglik atacaktim Splendali dondurma bulunca :))) Ayrica paketin uzerinde yaziyor diete uygundur diye (weight watcher vs..)
katara mı gelsek naapsakki
ne oldu kız sana açıldın bunca sorunla yemeyi düşünüyorsan bir sıkıntı var... ben evde tekim dolap dolu kocam karşımda ağzı boş nadiren oturuyor eh bana zor oluyor da sen gerçekten yoğunmuşsun. hele de kuşlar ayyy ne güzel sende de varmış onlarda çok ilgi bekliyor yaa...
acaba sende tarçın çayı filan mı içsen??? yada meyan çayı bunlar biraz keser iştahı...
Bakiyorumda herkes 3 öğününü yaziyor. Ama ben 3 öğun yapamiyorum malesef günde 2 ögun yapabiliyorum.Sabahlari ya cok erken kostur kostur okula gidiyorum.Oglen olan derslerimde ve haftasonunda 3 kere yapiyorum oda nadir. Sizce sakincali bir durum mu? Boyle sizi gorunce morelim bozuldu sankiiii :|
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?