Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Yemedim zaten, gerçekten çok yağlı, çocuklara yaptım bende kokladım :))

Edadukancanın sitesinden bulduğum tarifle yaptım köri sosunu ama kokusunu ve tadını beğenmeyince tavuğun üstüne katmadım

Kefirin lightını bulamadım, normal olandan aldı eşim 3.2 ydi galiba yağ oranı, 2 yudum içtim tadına bakmak için...

Fırında yoğurtlu tavuk yapan var mı?

Henüz hiç yapmadım, biraz yoğurt, pulbiber, 1diş sarımsak katarak yapsam lezzetli olur değil mi?

bak güzelim yulaf kepeği konusunda sıkıntılıydın bulamıyordun kaderin dondurmadan güldü...

evet canim ya, buralar aslinda suanda serin diyebilirim 30 derece, neresi serin demeyin sakin cunki burada havalar normalde 55-65 derece. Suanda bizim icin karakis :))

Dondurma ama ne kadar iyi geldi anlatamam helede regl donemindeyim, can kurtaran oldu resmen ya :)))

Fırında yoğurtlu tavuk yapan var mı?

Henüz hiç yapmadım, biraz yoğurt, pulbiber, 1diş sarımsak katarak yapsam lezzetli olur değil mi?

Ben boyle bol acili yogurta dinlendirip tavugu tavada bile kizartiyorum oda cok lezzetli oluyor. Ogrenci isi firin olmayinca evde :) Firinda cok daha guzel olur eminim..

günaydın kızlar,

yeni gelenler hoşgeldiniz...

dün ne yedim yazayımmm... 3 gündür üst üste sabah aç karnına light kefir tüketiyorum. biraz biraz işe yaradı çok şükür...

sabah: önce light kefir - çeçil peyniri + domates + salatalık + biber + lor peyniri sarılmış hindi füme

öğle: kalmış dukan ekmeğimi suya atıp blendırdan geçirdim. üstüne haşlanmış et parçaları attım birazda yoğurt güzel bir çorba oldu...

ara: marul yaprakları

akşam: fırın bıldırcın + brokoli

ara: havuç salatalık çiğ lahana

yeni çay saati kurabiyem buda süper oldu

2,5 yk yulaf kepeği- galeta karışımı + 3 yk yağsız süt tozu + 2 tatlı kaşığı mısır nişastası + 1 tatlı kaşığı yağı azaltılmış kakao + 1 tatlı kaşığı neskafe (eritmeden) + 2 yk toz tatlandırıcı + 10 damla vanilya aroması + 1 tutam limon kabuğu rendesi + yarım paket kabartma tozu bunlar bir güzel karıştırılır üstüne 2 yumurta kırılır son sürat karıştırılıp yağlı kağıda kaşık yardımıyla dökülür... 150 derece yarım saat yeterli... hatta kabında kalan karışım (yaklaşık yarım kaşık :) afiyetle yenir... piştikten sonra da yeneceği dakikalar beklenir :)

resmini de paylaşayım bugün ki çay saatimin tatlı konuklarının...

Kizlar disardan kizarmis butun tavuk aldim iki tane kucuk but yedim.derisini ayirdim eti biraz yagliydi ama birsey olurmu kizarmis tavuk serbestmi???

Kizlar disardan kizarmis butun tavuk aldim iki tane kucuk but yedim.derisini ayirdim eti biraz yagliydi ama birsey olurmu kizarmis tavuk serbestmi???

canım kanatları serbest değil geri kalanını derisiz yiyebilirsin ben küçük butları da kanada bağlı diye yemiyorum büyük butlar daha az yağlı oluyor ama kitapta böyle bir ayrım yok...

canım kanatları serbest değil geri kalanını derisiz yiyebilirsin ben küçük butları da kanada bağlı diye yemiyorum büyük butlar daha az yağlı oluyor ama kitapta böyle bir ayrım yok...
Ayy sagol cnm icim rahatladi...
Yagliydi ama o yuzden korktum
Evde firinda yapiyorum kuru oluyor o yuZden

ŞAFAK 94 !!!

Bu günüde geride bıraktık.Güzel bir protein günü geçirdim ama dün sebzelere doyamadım galiba gözüm hep sebzelerde ( Artık kısmet yarına...
Sabah 1 bardak süt
Öğlen omlet+peynir
Akşam ızgara balık
Aaa birde eşim karşımda balıktan sonra helva yedi(çok severim) Bende ona karşılık Dukan helva yaptım kendime, oda var... Şimdide 1 bardak sütümü içip yatıcam

Sabah hepimiz eksileri görürüz inşallah

Bugünkü menüm

Sabah: Dukan krep, haşlanmış yumurta, light peynir, açık şekersiz çay

Öğlen: soya soslu tavuk , yoğurt

Akşam: Yoğurtlu baharatlı fırında tavuk

2 buçuk lt den fazla su, 1 nescafe, şekersiz, sütsüz, açık şekersiz çay

35 dk koşu bandı tempolu yürüyüş...

Bakiyorumda herkes 3 öğününü yaziyor. Ama ben 3 öğun yapamiyorum malesef günde 2 ögun yapabiliyorum.Sabahlari ya cok erken kostur kostur okula gidiyorum.Oglen olan derslerimde ve haftasonunda 3 kere yapiyorum oda nadir. Sizce sakincali bir durum mu? Boyle sizi gorunce morelim bozuldu sankiiii :|

Buarada bugün;
10:30 da dukan krep,2 haslama yumurta,beyaz peynir ve 1 tane hindi füme
18:30 19:00 gibi okuldan gelince acili tavuk izgara yaninda bolca yogurt
+4 kupa yesilcay ve 1.5 litre su

kesinlikle var arkadaşım.bende şaşkınım bu duruma alışıkta değilim.
belki ameliyat stresidir diyorum başka bir şey bulamıyorum yani

ben geçen hafta ameliyat olacaktım ya dr um bir hafta önceden yeşil çayı fln bırak demişti bende bırakmıştım son anda amlyt iptal oldu.açıkçası çok ta meşguldüm ve yeşil çay fln içemedim.daha doğrusu bitki çaylarının hiç birini içmedim.belkide onlar iştahımı baskılıyordu diye düşündüm açıkçası :44:

sookiee bende senin gibiydim asla üç öğün yemedim.(bir kaç gündür sayamayacak kadar çok yiyorum o ayrı )
ve sanırım o yüzden de çok yavaş kilo verdim.bir çok arkadaş az yiyorsun biraz fazla ye diyorlardı.
benimle başlayan arkadaşım benim 6 ayda verdiğim kiloyu 2 ayda verdi.çok iştahlıydı hiç öğün atlamazdı sık sık yerdi.ben yapamıyordum.genellikle 2 öğün yerdim.istersen artırmaya çalış..

Gunaydin canlar bugun itibariyle 66 kiloyum. 80 kilodan kurtulmak super bisey icumden 14 kiloluk. Kizim cikti remen ya ..pes etmek yok daha gidecek 60kiloyu goreyimde ins. Herkese kolayliklarlar ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…