günaydın güzel hatunlar...
dünkü menüm
sabah: aç karnına ılık kefir, peynir + haşlanmış yumurta + 1 dilim hindi füme
ara: yeşil çay
öğle: lorlu et köfte + yoğurt
ara: yeşil çay
ara: kakaolu dukan kurabiyelerim ve çay
akşam: tavuk sote
ara: çeçil peyniri ve bol siyah çay :)
bugün sebze günüm bol bol yeşil biber yicem grip olmaktan tırsıyorum çünkü...
Teşekkürler tarif için
Hafta içi her gün koşu bandıyla 35 dk yürüyüş yapıyorum normalde ama çok yavaş kilo veriyorum kaçamağım sıfır olmasına ve sınırlı izinlilerden nerdeyse hiç kullanmamama rağmen
Onun için hafta da 2 kere koşu bandıyla 50 dk yapmayı düşünüyorum belki biraz etkiler kilo verme hızımı...
kızlar, her sabah kepekli omlet yemekten midem kalkıyor
yerine 2 dilim tam tahıllı ekmek yesem olurmu?
tatlım nedense bana da zor geliyor yulaf kepeği tüketmek bende et köfteme ekliyorum mesela geçen yazdım ekmeğimi blendırdan geçirdim yoğurtlu çorba yaptım. kurabiye yapıyorum yani bir şekilde kepeği kamufle yiyorum :)))
ama tam tahıl olmuyor güzelim ben sana yulaf kepeği galeta karışımını öneririm onla yaptığım ekmekler ( mesela mayalı olan ) tam tahıl ekmeği gibiydi... 1 hafta yedim şikayetsiz :)))
canım ekmeğin tarifini istemiştimgörmedin sanırım mayalı ekmeği nasıl yaptın
Kızlar birşey soracağım , bazı tariflerde buğday kepeği var. Markette bulamadım nereden buluyorsunuz acaba? Bir de serbest değil mi ?
6 yk yulaf kepeği galeta karışımı + 3 yk süt tozu + 1 paket kuru maya + 1 tutam tuz bunları karıştır + 1 çay bardağı ılık süt + 2 yumurta + istersen lor peyniri ve kırmızı biber bunlarıda karıştır yarım saat beklet mayalı hamuru ılık yer ve karanlık yada sararsan iyi olur sonrasında kaba dök fırında 150 derece yaklaşık 1 saat pişir... neden 1 saat ben içi kuru seviyorum
tatlım biraz izinlilerden denesen mi acaba belki biraz farklılıklar gelir bünyene de... belki sıkılmışır hep aynı tarzdan... :44:
bende bu ara durağanlaştım aslında bize böyle bir dönem beklenir aslında bende zor veren biriyimdir. etrafımda herkes bu kararlılığıma bakıp bakıp bir bakacaksın çok kilo vermişsin durduramıyorsun filan demeye başladı çok motive edici sözler bunlar ben almasını biliyorum zaten vermesini bilmiyordum gitsin çorap söküğü gibi sonra ben nasılsa alırım dedim :))) inşallah böyle olur bizde de inat eder eder bünyemiz sonra herşey kendiliğinden gelişir umarım...
Gunaydin canlar bugun itibariyle 66 kiloyum. 80 kilodan kurtulmak super bisey icumden 14 kiloluk. Kizim cikti remen ya ..pes etmek yok daha gidecek 60kiloyu goreyimde ins. Herkese kolayliklarlar ....
kızlar, her sabah kepekli omlet yemekten midem kalkıyor
yerine 2 dilim tam tahıllı ekmek yesem olurmu?
Kızlar süttozunda hangi markayı kullanıyorsunuz acaba? Yağsız olduğunu nereden anlarım bilemedim :44:
Ah bi de toz tatlandırıcı bulabilsem tatlı yapıcam ama bir türlü bulamadım yahu :44:
Kızlar süttozunda hangi markayı kullanıyorsunuz acaba? Yağsız olduğunu nereden anlarım bilemedim :44:
Ah bi de toz tatlandırıcı bulabilsem tatlı yapıcam ama bir türlü bulamadım yahu :44:
kızlar bu hafta bu pastadan yaptım
denemeyen varsa lütfen deneyin harika bir tadı var.
ilkayın goji li yaş pastası :)
tabi kepek değilde 3 kaşık karışım kullandım karışımın tadını daha çok seviyorum ben :):119:
goji beryy yoktu onu eklemedim :)
Eki Görüntüle 874630
kızlar bu hafta bu pastadan yaptım
denemeyen varsa lütfen deneyin harika bir tadı var.
ilkayın goji li yaş pastası :)
tabi kepek değilde 3 kaşık karışım kullandım karışımın tadını daha çok seviyorum ben :):119:
goji beryy yoktu onu eklemedim :)
Eki Görüntüle 874630
bugün ne yedimmm yazayım bari akşam belli çünkü :)
sabah: önce kefir - çeçil peyniri + 1 haşlanmış yumurta + domates
ara: 1 yeşil biber
ara sayılır sarmısak çayı :)
öğle: taze fasülye + lorlu et köftesi
ara: 1 havuç ve salatalık
ara: kakaolu dukan kurabiyem + bol çay
akşam: ciğer kavurma + marul salata
ara: yoğurt planlıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?