Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

menülerine bayıldım
benimde böyle değişik yemekler yapmam lazım, bana kolay geliyor diye haşlanmış yumurta ve peynir yiyorum

tatlım biraz izinlilerden denesen mi acaba belki biraz farklılıklar gelir bünyene de... belki sıkılmışır hep aynı tarzdan... :44:

bende bu ara durağanlaştım aslında bize böyle bir dönem beklenir aslında bende zor veren biriyimdir. etrafımda herkes bu kararlılığıma bakıp bakıp bir bakacaksın çok kilo vermişsin durduramıyorsun filan demeye başladı çok motive edici sözler bunlar ben almasını biliyorum zaten vermesini bilmiyordum gitsin çorap söküğü gibi sonra ben nasılsa alırım dedim :))) inşallah böyle olur bizde de inat eder eder bünyemiz sonra herşey kendiliğinden gelişir umarım...

kızlar, her sabah kepekli omlet yemekten midem kalkıyor
yerine 2 dilim tam tahıllı ekmek yesem olurmu?

tatlım nedense bana da zor geliyor yulaf kepeği tüketmek bende et köfteme ekliyorum mesela geçen yazdım ekmeğimi blendırdan geçirdim yoğurtlu çorba yaptım. kurabiye yapıyorum yani bir şekilde kepeği kamufle yiyorum :)))

ama tam tahıl olmuyor güzelim ben sana yulaf kepeği galeta karışımını öneririm onla yaptığım ekmekler ( mesela mayalı olan ) tam tahıl ekmeği gibiydi... 1 hafta yedim şikayetsiz :)))

Kızlar birşey soracağım , bazı tariflerde buğday kepeği var. Markette bulamadım nereden buluyorsunuz acaba? Bir de serbest değil mi ?

canım ekmeğin tarifini istemiştim görmedin sanırım mayalı ekmeği nasıl yaptın

Son düzenleme:
canım ekmeğin tarifini istemiştim görmedin sanırım mayalı ekmeği nasıl yaptın

6 yk yulaf kepeği galeta karışımı + 3 yk süt tozu + 1 paket kuru maya + 1 tutam tuz bunları karıştır + 1 çay bardağı ılık süt + 2 yumurta + istersen lor peyniri ve kırmızı biber bunlarıda karıştır yarım saat beklet mayalı hamuru ılık yer ve karanlık yada sararsan iyi olur sonrasında kaba dök fırında 150 derece yaklaşık 1 saat pişir... neden 1 saat ben içi kuru seviyorum

Kızlar birşey soracağım , bazı tariflerde buğday kepeği var. Markette bulamadım nereden buluyorsunuz acaba? Bir de serbest değil mi ?

ben antebe gittiğimde aktardan aldım kabızlık için kullanıyormuş teyzem hemen edindim... gurmenet ve gidahammaddeleri nin web sitelerinde de var bu ürünler... ben tariflerime kabızlık problemim için ekliyorum en etkili kullanımı ılık süt yada yoğurda ekleyipte yemek...serbest güzelim ama yulaf kepeği hakkının içine dahil... yani seyirde 2 yk kaçını buğday kullanırsın sana kalmış...

bugün ne yedimmm yazayım bari akşam belli çünkü :)

sabah: önce kefir - çeçil peyniri + 1 haşlanmış yumurta + domates

ara: 1 yeşil biber

ara sayılır sarmısak çayı :)

öğle: taze fasülye + lorlu et köftesi

ara: 1 havuç ve salatalık

ara: kakaolu dukan kurabiyem + bol çay

akşam: ciğer kavurma + marul salata

ara: yoğurt planlıyorum :)

saol canım teşekkür ederim

Sağol canım haklısın belkide ama kilo vermemi etkiler mi diye korkuyorum, zaten zor veriyorum

6 lara gelince denerim demiştim dukan helva ve dukanella gibi lezzetleri

Haftada 2 gün 50 dk koşu bandı yürüyüşü (430 kalori) belki değiştirir kilo verişimi, normalde 35 dk (310 kalori)yapıyorum

Bugünkü menüm

Sabah kalkınca, 1 kaşık kadar goji berry, 2 bardak su (660ml)

Kahvaltı: dukan krep, light peynir, haşlanmış yumurta, domates, salatalık, sivri biber, açık şekersiz, çay

Öğlen: Fırında tavuk, yoğurt

Akşam: ton balıklı salata, yoğurt

2 buçuk lt su, 1 nescafe şekersiz sütsüz, birazdan limonlu yeşilçay

50 dk koşu bandı tempolu yürüyüş...

Kızlar süttozunda hangi markayı kullanıyorsunuz acaba? Yağsız olduğunu nereden anlarım bilemedim :44:
Ah bi de toz tatlandırıcı bulabilsem tatlı yapıcam ama bir türlü bulamadım yahu :44:

ŞAFAK 93 !!!

Bugün yinee zorlu bi gündü ( özlemle beklediğim s+p gününde sebze yiyemedim daha doğrusu doğrudüzgün yemek yiyemedim bugün zaten yürüyüşte yapamıyorum...Ve sonuç olarak tartıda hiçbir oynama yok

Gunaydin canlar bugun itibariyle 66 kiloyum. 80 kilodan kurtulmak super bisey icumden 14 kiloluk. Kizim cikti remen ya ..pes etmek yok daha gidecek 60kiloyu goreyimde ins. Herkese kolayliklarlar ....

ayyy ne kadar güzel bir duygudur kimbilir?Çok sevindim senin adına darısı bizim başımıza inşallah

kızlar, her sabah kepekli omlet yemekten midem kalkıyor
yerine 2 dilim tam tahıllı ekmek yesem olurmu?

ben zevkle yiyorum hatta keşke biraz daha fazla olsa :)
ya poğaça yapıyorum ya ilkayın çiçek ekmeğini ya da dukan helva.ve genellikle karışımı kullanıyorum.karışımla yapılanlar daha lezzetli oluyor tavsiye ederim :)
tam tahıl benim bildiğim güçlendirmede kullanılıyordu ama yanılıyor da olabilirim :44:

Kızlar süttozunda hangi markayı kullanıyorsunuz acaba? Yağsız olduğunu nereden anlarım bilemedim :44:
Ah bi de toz tatlandırıcı bulabilsem tatlı yapıcam ama bir türlü bulamadım yahu :44:

pınar süt tozu var,tamamen pasta böreklerde kullanılan ben onu kullanoyorum arkadaşım

kızlar bu hafta bu pastadan yaptım
denemeyen varsa lütfen deneyin harika bir tadı var.
ilkayın goji li yaş pastası :)
tabi kepek değilde 3 kaşık karışım kullandım karışımın tadını daha çok seviyorum ben :):119:

goji beryy yoktu onu eklemedim :)

Hepimiz için mutlu ve huzurlu bir gün olur inşallah

Canım linkteki süt tozu, büyük marketlerde bulabilirsin
- Süt Tozu

Canım bu çok güzel görünüyor, afiyet olsun...

tatlım pınarın yağsız süt tozu var gurmenette ama o 200 g bana az geliyordu gidahammaddeleri diye bir sitede daha fazla 750 g lık paket buldum hemen atladım tabe ben aldığımda pınarı 8 diğerini 14 tl ye aldım. bana daha ekonomik geldi hemde 1 aya yakın oldu hala da var :)) markası neydi unuttum ama ben google dan yağsız süt tozu diye aratıp bulduydum orayı :)

tatlandırıcı için ise en uygunu takitanın kendi web sitesi...

sabah sabah bu nasıl iştah açıcı bir pasta Allahtan kahvaltımı yapıp baktım

bugün helva günümmmm yulaf kepekli hiç birşey yapmayıp direk helvaya atlıcam :)

Kizlarrr dün sözünüzü dinledim ve aralarda en azindan süt yogurt falan yedim. Normalde 18:00den sonra birsry yememeye calisiyordum.Dun 21:00de tatlandirici kattigim yogurt yedim. Sebze gunumdu. Sebze gunlerinden sonra genelde kilo veremezdim yada 100 gram belki.Ama bu sabah tartildigimde 400gram birden gittigini gördüm:)) Cok mutluyuuuuuuuuuuum:))

sayfayı açtım ve sizin msjı gördüm hemen sorayım :) sarımsak çayını ne zamandır kullanıyorsunuz işe yarıyor mu?? birde bu diyet işe yarıyor mu? çok acil 15kg vermem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…