Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

sayfayı açtım ve sizin msjı gördüm hemen sorayım :) sarımsak çayını ne zamandır kullanıyorsunuz işe yarıyor mu?? birde bu diyet işe yarıyor mu? çok acil 15kg vermem lazım

canım ben sarmısak çayını değil dukan diyetini uygulayarak verdim kilolarımı daha da veriyorum sarmısak çayı şu meşur heryerde söylenen çay tabi aldım :) diyete başlayıp verince çokta çaylara yüklenmedim ama iştahımı kesmeye yardım ediyor ve kabızlığa da iyi geliyor reglim yaklaştı bugün yarın olur onun içinde iştahım alıp başını gitmesin diye başladım sarmısak çayına...

Dukenallamı oda nedir tarifini istiyorum

Bununda tarifini istiorum çok güzel görünüyor

Dukenallamı oda nedir tarifini istiyorum

Ben henüz hiç yapmadım ama tarifi burada paylaşılmıştı ben de kayıt ettim

7 y.k. pınar süttozu , 3 y.k. toz tatlandırıcı , yarım çay bardağı light süt , 4-5 damla vanilya aroması ve 2-3 damla acıbadem aroması , 1,5 y.k. yağı azaltılmış kakao

tüm malzeme bir kaba konuluyor ve mikserin tek karıştırma aparatı ile çırpılıyor ( ikisi ile çırpınca köpük oluyormuş ) topaklar kaybolana kadar sonra bir kavanoza koyup yallah dolaba bir gece beklet bence tadı o zaman oturuyor :) ama sana bir not düşüyorum benim dukanellama süt az geldi sütü bir miktar daha fazla tutabilirsin afiyet olsun

bugün ne yedimmm

pek bir tatsızım bugün hadi hayırlısı...

sabah: aç karnına kefir - 2 yumurtayla lorlu omlet + light gazoz :)

ara: dukan helva (tlbtlb tarifin için çok teşekkür ederim çok güzel oldu...)

öğle: haşlanmış et ve suyu

ara: çeçil peyniri

akşam: et köfte + yoğurt + 1 dolu kaşık salata (normalde 1 kaşığa izin vardı ama inşallah 1 dolu kaşıkta aynıdır marullar tepeleme olmuyor :) )

ara: tatlandırıcılı neskafe

ara: dukan helvamın kalanı belkide yemem keyfim yok bugün başımda ağrıyor

bu arada yarın bildirim günü inşallah erken yaparsınız bu kez akşama kalmadan listeyi koyacağım sayfaya...

Geçmiş olsun canım, biraz daha iyisindir umarım

Bugünkü menüm

Kalkınca: 2 bardak su

Sabahukan krep, light peynir, haşlanmış yumurta, açık şekersiz çay

Öğlen: Dukan mantı, yoğurt

Akşam: Fırında tavuk, yoğurt

2 buçuk lt kadar su, 2 nescafe şekersiz sütsüz, birazdan bol limonlu bitki çayı 3-4 fincan içerim

35 dk koşu bandı yürüyüş...

Teşekkür ederim :))

ŞAFAK 92!!!

Seyir evresini 1+1 yapmak gerçekten daha zevkli Dün sebze yiyemedim diye üzülürken bugün de yarın sebze yiyeceğim diye seviniyorum :))
Yaa benim tartım bozuldu galiba takıldı kaldı 70. küsürlerde Benimde metebolizmam çok yavaş ve kilo vermekte zorlanıyorum şöyle bi 4-5 kilo versem hırslanıcam ama şimdi diyorum; geçermi bu 90 gün, gidermi bu 10 kilo
Sabah 1 bardak süt
Öğle tavuk şiş
Akşam 2 yumurtadan omlet,yoğurt,tavuk sote(ama doymadım 1 bardak süt içiyorum)

Bununda tarifini istiorum çok güzel görünüyor

ilkayın sitesinden aldım tarifi hacar.

Gojiberryli rulo pasta

pandispanya için
4yumurta
5 kaşık yulaf kepeği
4 kaşıksüt tozu
1 paket kabartma tozu
3 kaşık slenda
yarım çaybardağı süt
vanilya aroması
limon aroması
1 yemek kaşığı gojiberry reçeli /reçel yok ise tane olarakda koyabilirsiniz.

Kreması için

2 bardak süt
1 yemek kaşığı kakao
1 yemek kaşığı mısır nişastası
2 yemek kaşığı splenda
pandispanya için yumurtanın beyazları hariç diğerleri karıştırılır, daha sonra miksele köpük köpük edilen yumurtanın akları karışıma kaşık yardımı ile karıştırılır. yağlı kağıt serdiğiniz tepsiye incecik yayılır ısıtılan fırına 165 derecede pişmesi için 15 dk civarı pişirilir..
bu arada krema için malzemeler bir tencerede puding kıvamına gelene kadar pişilir altını kapattıktan sonra gojiberryler eklenir(reçeliniz yoksa biraz daha önceden ekleyin yumuşayıp şissinler.. kremayı soğurken sürekli çırın üzeri kabuk olmasın..
sonrası bildiğiniz gibi içine kremayı yayın keki rulo yapın kalan kremanızı üstüne sürün.. buzdolabında yemeden önce biraz bekletin.. afiyet olsun.. kocaman bir pasta oluyor 10dilimden fazla çıkar.
2 dilimi 1 yk yulaf kepeği içerir.

ben 5 kaşık yulaf kepeği yerine 4 kaşık karışım,3 kaşık yerine 3.5.kaşık tatlandırıcı kullandım(ben tatlıyı tam tatlı severim ) limon aromam yoktu çikolata,vanilya ve tereyağı aromalarını ekledim üçer damla.ve goji yoktu onuda eklemedim kıvamı da tadı da çok güzel oldu :)

arkadaşım hayırdır nazar mı verdik sana
neden keyfin yok?

geçer arkadaşım geçer sonrasında çok mutlu olacaksın biraz sabır

Hacar; senin hedef kilonda 58-60 galiba. Bende 72lere takilip kaldim kac gundur.6li rakamlari gorsem iyice gaza gelecegim bende:| Sanirim benim metobolizmamda cok yavas :| Boy 164
yas 22 benim. Ama kilolardan teyze gibi duruyorum (

Hacar; senin hedef kilonda 58-60 galiba. Bende 72lere takilip kaldim kac gundur.6li rakamlari gorsem iyice gaza gelecegim bende:| Sanirim benim metobolizmamda cok yavas :| Boy 164
yas 22 benim. Ama kilolardan teyze gibi duruyorum (

evet 60 olsam süper olur 73 ile başladım bende.Şu anda 70.5-70.6 değişiyor, 3 gündür aynı Boyum 163 Bu kilolar her türlü başa bela

Günaydın

Hepimiz için güzel ve huzurlu bir gün olur inşallah

Başlangıç tarihi: 9 Eylül
Başlangıç kilosu: 85.4
Hedef kilo: 60
Dukanın kaçıncı günündesin?: 81
Geçen hafta kilo:73.6
Bu hafta kilo:72.6
Boy:1.63

Kaç gündür 73 tüm, akşam 9u bir arada çayı içmiştim bol limonlu onun mu etkisi oldu bilmiyorum sabah -400 gr geldim, çok sevindim
Akşamları içmeye devam edeceğim bakalım gerçekten faydası geliyor mu?

Son düzenleme:

teşekkür ederim tatlım biraz daha iyiyim reglim gelir gibi oldu o yüzden ağrı kesici almak istemedim ama gece pes ettim aldım uyudum şimdi iyiyim... ne bileyim biraz tatsız kaldım yemin ederim şu günlerde tek motivasyon kaynağım kilo veriyor olmam genelde bunalıma girince deli gibi yerim gerçi şimdi de yiyorum ama anca peynir yiyorum dün akşamda peynire sardım sabaha kesin fazla çıkarım dediydim ama şükürler olsun bi 500 g gitmiş eh zor veren biri için fena değil :) helede 2 aydır beklenen regl gelmiyorsa inatla...

menün çok güzel olmuş bu kadar dukan mantı yazarsan canım çeker yarın evde olucam en iyisi yarına yapayım bende :)

arkadaşım hayırdır nazar mı verdik sana
neden keyfin yok?

yok güzelim hiç nazar verirmisiniz siz ya valla buraya yazdıkça düzeliyorum ben...

ne bileyim ordan burdan birşeyler var üzerimde hadi hayırlısı dün gece migrenim iyi atak yaptı dukana başladığımdan beri ilk kez oldu bu normalde zaten migrenim çok kuvvetlidir ayda 3-4 olur genelde insülin direncimle alakalı aç kalma durumlarında çok tetiklenirdi. şimdi 3. aya girdik hiç olmamıştı gerçi durduk yere olmadı stres sorun filan var tabi neyse atlattık sonuçta ilacımı aldım gece dayanamadım. sabaha biraz leyla gibi kalktım ama fena da değilim :)

hepimize güzel ve bol eksili bir gün olsun diyeyim sizde bana inşallah derken 1 er bardak su götürün

1+1 sıkılmamak rutinden kurtulmak açısından da daha iyi...kaç 90 gün geçiyor güzelim bana güven ben haftada 1 tartıldığımdan beri daha hızlı akıp gidiyor eskiden sabah akşam çıkardım tartıya geçmezdi aylar şimdi ise 3. aya girdim acıktığında peynir de yiyebilirsin güzelim tabi seviyorsan

Canım regl olmamana rağmen 500gr çok iyi bence, 3e 5e bakmayacağız artık yeter ki verelim, yoksa zaten şişip oturuyoruz

Dukan mantı çok lezzetli oluyor gerçekten, hem de çok pratik...

benimde evde var 9 lu bende başlayayım bari bu akşam... deneyelim güzelim... 1 kg çok güzel sonuç inşallah çözülmüştür durağanlık dönemin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…