sayfayı açtım ve sizin msjı gördüm hemen sorayım :) sarımsak çayını ne zamandır kullanıyorsunuz işe yarıyor mu?? birde bu diyet işe yarıyor mu? çok acil 15kg vermem lazım
Sağol canım haklısın belkide ama kilo vermemi etkiler mi diye korkuyorum, zaten zor veriyorum
6 lara gelince denerim demiştim dukan helva ve dukanella gibi lezzetleri
Haftada 2 gün 50 dk koşu bandı yürüyüşü (430 kalori) belki değiştirir kilo verişimi, normalde 35 dk (310 kalori)yapıyorum
Bugünkü menüm
Sabah kalkınca, 1 kaşık kadar goji berry, 2 bardak su (660ml)
Kahvaltı: dukan krep, light peynir, haşlanmış yumurta, domates, salatalık, sivri biber, açık şekersiz, çay
Öğlen: Fırında tavuk, yoğurt
Akşam: ton balıklı salata, yoğurt
2 buçuk lt su, 1 nescafe şekersiz sütsüz, birazdan limonlu yeşilçay
50 dk koşu bandı tempolu yürüyüş...
kızlar bu hafta bu pastadan yaptım
denemeyen varsa lütfen deneyin harika bir tadı var.
ilkayın goji li yaş pastası :)
tabi kepek değilde 3 kaşık karışım kullandım karışımın tadını daha çok seviyorum ben :):119:
goji beryy yoktu onu eklemedim :)
Eki Görüntüle 874630
Dukenallamı oda nedirtarifini istiyorum
bugün ne yedimmm
pek bir tatsızım bugün hadi hayırlısı...
sabah: aç karnına kefir - 2 yumurtayla lorlu omlet + light gazoz :)
ara: dukan helva (tlbtlb tarifin için çok teşekkür ederim çok güzel oldu...)
öğle: haşlanmış et ve suyu
ara: çeçil peyniri
akşam: et köfte + yoğurt + 1 dolu kaşık salata (normalde 1 kaşığa izin vardı ama inşallah 1 dolu kaşıkta aynıdır marullar tepeleme olmuyor :) )
ara: tatlandırıcılı neskafe
ara: dukan helvamın kalanı belkide yemem keyfim yok bugün başımda ağrıyor
bu arada yarın bildirim günü inşallah erken yaparsınız bu kez akşama kalmadan listeyi koyacağım sayfaya...
Ben henüz hiç yapmadım ama tarifi burada paylaşılmıştı ben de kayıt ettim
7 y.k. pınar süttozu , 3 y.k. toz tatlandırıcı , yarım çay bardağı light süt , 4-5 damla vanilya aroması ve 2-3 damla acıbadem aroması , 1,5 y.k. yağı azaltılmış kakao
tüm malzeme bir kaba konuluyor ve mikserin tek karıştırma aparatı ile çırpılıyor ( ikisi ile çırpınca köpük oluyormuş ) topaklar kaybolana kadar sonra bir kavanoza koyup yallah dolaba bir gece beklet bence tadı o zaman oturuyor :) ama sana bir not düşüyorum benim dukanellama süt az geldi sütü bir miktar daha fazla tutabilirsin afiyet olsun
Bununda tarifini istiorumçok güzel görünüyor
bugün ne yedimmm
pek bir tatsızım bugün hadi hayırlısı...
sabah: aç karnına kefir - 2 yumurtayla lorlu omlet + light gazoz :)
ara: dukan helva (tlbtlb tarifin için çok teşekkür ederim çok güzel oldu...)
öğle: haşlanmış et ve suyu
ara: çeçil peyniri
akşam: et köfte + yoğurt + 1 dolu kaşık salata (normalde 1 kaşığa izin vardı ama inşallah 1 dolu kaşıkta aynıdır marullar tepeleme olmuyor :) )
ara: tatlandırıcılı neskafe
ara: dukan helvamın kalanı belkide yemem keyfim yok bugün başımda ağrıyor
bu arada yarın bildirim günü inşallah erken yaparsınız bu kez akşama kalmadan listeyi koyacağım sayfaya...
ŞAFAK 92!!!
Seyir evresini 1+1 yapmak gerçekten daha zevkliDün sebze yiyemedim diye üzülürken bugün de yarın sebze yiyeceğim diye seviniyorum :))
Yaa benim tartım bozuldu galibatakıldı kaldı 70. küsürlerde Benimde metebolizmam çok yavaş ve kilo vermekte zorlanıyorum şöyle bi 4-5 kilo versem hırslanıcam ama şimdi diyorum; geçermi bu 90 gün, gidermi bu 10 kilo
Sabah 1 bardak süt
Öğle tavuk şiş
Akşam 2 yumurtadan omlet,yoğurt,tavuk sote(ama doymadım 1 bardak süt içiyorum)
Hacar; senin hedef kilonda 58-60 galiba. Bende 72lere takilip kaldim kac gundur.6li rakamlari gorsem iyice gaza gelecegim bende:| Sanirim benim metobolizmamda cok yavas :| Boy 164ŞAFAK 92!!!
Seyir evresini 1+1 yapmak gerçekten daha zevkliDün sebze yiyemedim diye üzülürken bugün de yarın sebze yiyeceğim diye seviniyorum :))
Yaa benim tartım bozuldu galibatakıldı kaldı 70. küsürlerde Benimde metebolizmam çok yavaş ve kilo vermekte zorlanıyorum şöyle bi 4-5 kilo versem hırslanıcam ama şimdi diyorum; geçermi bu 90 gün, gidermi bu 10 kilo
Sabah 1 bardak süt
Öğle tavuk şiş
geçer arkadaşım geçer sonrasında çok mutlu olacaksın biraz sabır
Hacar; senin hedef kilonda 58-60 galiba. Bende 72lere takilip kaldim kac gundur.6li rakamlari gorsem iyice gaza gelecegim bende:| Sanirim benim metobolizmamda cok yavas :| Boy 164
yas 22 benim. Ama kilolardan teyze gibi duruyorum(
Geçmiş olsun canım, biraz daha iyisindir umarım
Bugünkü menüm
Kalkınca: 2 bardak su
Sabahukan krep, light peynir, haşlanmış yumurta, açık şekersiz çay
Öğlen: Dukan mantı, yoğurt
Akşam: Fırında tavuk, yoğurt
2 buçuk lt kadar su, 2 nescafe şekersiz sütsüz, birazdan bol limonlu bitki çayı 3-4 fincan içerim
35 dk koşu bandı yürüyüş...
arkadaşım hayırdır nazar mı verdik sana
neden keyfin yok?
ŞAFAK 92!!!
Sabah 1 bardak süt
Öğle tavuk şiş
teşekkür ederim tatlım biraz daha iyiyim reglim gelir gibi oldu o yüzden ağrı kesici almak istemedim ama gece pes ettim aldım uyudum şimdi iyiyim... ne bileyim biraz tatsız kaldım yemin ederim şu günlerde tek motivasyon kaynağım kilo veriyor olmam genelde bunalıma girince deli gibi yerim gerçi şimdi de yiyorum ama anca peynir yiyorum dün akşamda peynire sardım sabaha kesin fazla çıkarım dediydim ama şükürler olsun bi 500 g gitmiş eh zor veren biri için fena değil :) helede 2 aydır beklenen regl gelmiyorsa inatla...
menün çok güzel olmuş bu kadar dukan mantı yazarsan canım çeker yarın evde olucam en iyisi yarına yapayım bende :)
Günaydın
Hepimiz için güzel ve huzurlu bir gün olur inşallah
Başlangıç tarihi: 9 Eylül
Başlangıç kilosu: 85.4
Hedef kilo: 60
Dukanın kaçıncı günündesin?: 81
Geçen hafta kilo:73.6
Bu hafta kilo:72.6
Boy:1.63
Kaç gündür 73 tüm, akşam 9u bir arada çayı içmiştim bol limonlu onun mu etkisi oldu bilmiyorum sabah -400 gr geldim, çok sevindim
Akşamları içmeye devam edeceğim bakalım gerçekten faydası geliyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?