merhaba arkadaşlar bende dün dukan kitabını aldım inş. bu hafta sonu alışverişimi yapıp p.tesi aranıza katılıcam desteklerinizi bekliyorum aklıma takılan çok soru var şimdiden ilginiz için teşekürler :))
Aa pardom canim. araniza yeni katilinca usulü kavrayamadim. Gecen hafta persembe gunu 73.0 düm. Tam 1 hafta oncekicanım geçen hafta kilon kaçtı??? listeye girdim seni geçen haftaki kilon bende kayıtlı değil...
Nacizane önerim kondisyon bisikleti değilde eliptik bisiklet alman daha iyi olur.Eliptik bisiklet diger bisiklete nazaran daha etkili oldugunu biliyorum. Spor koclarida genelde eliptik bisiklet oneriyorlar.Simdiden hayirli olsun bol bol eksiler olsunbende eve kondisyon bisikleti almayı düşünüyorum... yürüyüş bandı aldım o olmadı ya geri sattım
başka bildirim yok galiba ben listemizi paylaşayım eğer ek olan varsa akşam yazsın yarın güncellerim...
Eki Görüntüle 876450 Eki Görüntüle 876451
çok güzel vermişsin tebrikler canım
başka bildirim yok galiba ben listemizi paylaşayım eğer ek olan varsa akşam yazsın yarın güncellerim...
Eki Görüntüle 876450 Eki Görüntüle 876451
yok güzelim hiç nazar verirmisiniz siz ya valla buraya yazdıkça düzeliyorum ben...
ne bileyim ordan burdan birşeyler var üzerimde hadi hayırlısı dün gece migrenim iyi atak yaptı dukana başladığımdan beri ilk kez oldu bu normalde zaten migrenim çok kuvvetlidir ayda 3-4 olur genelde insülin direncimle alakalı aç kalma durumlarında çok tetiklenirdi. şimdi 3. aya girdik hiç olmamıştı gerçi durduk yere olmadı stres sorun filan var tabi neyse atlattık sonuçta ilacımı aldım gece dayanamadım. sabaha biraz leyla gibi kalktım ama fena da değilim :)
hepimize güzel ve bol eksili bir gün olsun diyeyim sizde bana inşallah derken 1 er bardak su götürün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?