Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba arkadaşlar bende dün dukan kitabını aldım inş. bu hafta sonu alışverişimi yapıp p.tesi aranıza katılıcam desteklerinizi bekliyorum aklıma takılan çok soru var şimdiden ilginiz için teşekürler :))

ben varım ama yeniyim testi yaptım
atak evresi :6 gün
seyir evresi:130 gün
güçlendirme:186
şimdiki kilom :78
boy:165
hedeflenen kilo:58

Son düzenleme:
bende eve kondisyon bisikleti almayı düşünüyorum... yürüyüş bandı aldım o olmadı ya geri sattım
Nacizane önerim kondisyon bisikleti değilde eliptik bisiklet alman daha iyi olur.Eliptik bisiklet diger bisiklete nazaran daha etkili oldugunu biliyorum. Spor koclarida genelde eliptik bisiklet oneriyorlar.Simdiden hayirli olsun bol bol eksiler olsun *

Ben atakta verdiğim kiloyla kaldım..çok üzgünüm

Başlangıç tarihi: 19 kasım
Başlangıç kilosu: 73
Hedef kilo: 59
Dukanın kaçıncı günündesin?: 10
Bu hafta kilo:70.3
Boy:1.63

Selam kızlar ,

Kilo bildirimim, ya aslında geçen günlerde daha çok vermiş görünüyordum bugün artmış kilom ( neyse artık hiç yoktan iyidir...

Başlangıç tarihim:22.10.2013
Başlangıç kilom:68
hedef kilo:58
dukanın kaçıncı günü:38
Geçen hafta kilom:63.40
Bu hafta kilom:62.90
boy:1,68

Bugünkü menüm

Kalkınca 2 bardak su, 1 kaşık kadar goji berry

Sabah: dukan krep, light peynir,haşlanmış yumurta, domates, salatalık, sivri biber, açık şekersiz çay

Öğlen: Yoğurtlu dukan mantı

Öğlenden sonra gezmedeydim bol açık şekersiz çay

Akşam: Fırında tavuk, 3 kaşık kadar havuç, domates, salatalık salatası, küçük kase yoğurtlu salatalık

2lt den fazla su, 1 nescafe şekersiz, sütsüz, 2 fincan bol limonlu 9u bir arada çay

50 dk koşu bandıyla tempolu yürüyüş...

ŞAFAK 91 !!!

Bugün sebzeninde proteininde dibine vurdum.Madem kilo veremiyorum bari karnım doysun dedim :)) Benimde adet dönemim yaklaşıyor ve acayip bir şekilde iştahım açıldı ( Tatlılar uçuşuyor gözümün önünde (

off o migren benide mahvetmişti.cidden dukan migrene çok iyi geliyor bende bunu bizzat yaşadım.
geçsin arkadaşım yüzün hep gülsün stres sıkıntı yok fıstık hatunlar hepimizin keyfi yerinde olsun :)

Baslangic kilo :75.5
Atak sonrasi: 73.5
Suanki kilo: 70.5
boy 165
Hedef kilo 58
Diyetin 21. Gunu dort gundur tartida ayniyim hic vermedim. Inatla savasiyorum bakalimm

1 hafta dolduğuna göre artık kilo bildirimi yapabilirim

Başlangıç tarihim:21.11.2013
Başlangıç kilom: 74.1
Hedef kilo: 60
Dukanın kaçıncı günü: 9 (4 atak yaptım, 5. seyirdeyim 1+1 yöntemiyle ilerliyorum)
Geçen hafta kilom: 74.1
Bu hafta kilom: 71.9
Boy: 170

merhaba bende yeni başladım dukan diyetine 5 gündür atak evresindeyim ama 1 kilo bile zor verdim vücudumda şişlik çok fazla
başlangıç kilom:81
hedef:70
diyetin 5. günündeyim atak dönemi
boy:175
banada yardımcı olursanız çok sevinirim hanımlar:)
seyir evresine ne zaman geçmeliyim dukan sitesindeki test sürekli hata veriyor.

Ya birşey soracagım lütfen yardım edin.
2 bucuk aydır dukan yapıyorum 13 kilo verdim. Şuan güçlendirmeyim.
Saclarım çok acayip dökülüyor avuç avuç resmen. Saçım hiç dökülmüyordu şuan adım attığım yere düşüyor
Siznde böyle birşey geldimi başınıza ya. Çok mutsuzumm

Arkadaşlar merhaba, ben uzun süredir yorumlarınızı okuyorum.

En sonunda dayanamayıp, yazdıklarınızla motive olup ben de dukana başladım.

Bugün 3 üncü günüm ilk 2 gün 1 er kilo gitmiş görünüyordu ancak diyetimi bozmamama rağmen bu sabah verdiğim 2 kiloyu geri almışım çok moralim bozuldu. Akşam regl oldum acaba ondan mı bitince gidecek midir sizce ben de verebilecek miyim sizler gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…