Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

herkese günaydınnnn. ilk bildirimi ben yapıcam sanırım :)
başlangıç tarihi:03.12.2013
başlangıç kilo:69.2
Dukanın kaçıncı günü:38
geçen hafta kilo:62.8
bugün kilom:62.0
boy:1.64
aslında dün sabahta tartılmıştım 61.5 gelmiştim ama dün sp günümdü.sanırım o etkiledi biraz (

Merhabaaa kızlar sonunda duraklamam kırıldı çok şükür ya :)

başlangıç tarihi:29.11.2013
başlangıç kilo:87
Dukanın kaçıncı günü:41
geçen hafta kilo:78.9
bugün kilom:78.1
boy:1.62

haydi bakalım devamı gelsinnn spora ağırlık vermem şart

......................................

Son düzenleme:
.......................................................

Son düzenleme:
........................................................

Son düzenleme:
Günaydınlar
Bildirim günü geldi çattı bende tık yok

Başlangıç tarihi: 28 aralık
Başlangıc kilo: 24,3
Kaçıncı gün : 13
Gecen haftaki kilo : 81
Güncel kilo: 80,8
Hedef kilo : 60
Boy :1,68

Selam diyetime geri döndüm. 2-3 gündür sp yapıyorum bayağı işe yarıyor.duraklaması olanlara tavsiye ederim. hastalık sürecimde ve sonra yılbaşında biraz tozutmuştum...ama neyse zararın neresinden dönersen kardır.ne var hedef tarihim uzamış oldu...31 ocakta hedefime ulaşmış olmam lazımdı. (

başlangıç tarihi:22.10.2013
başlangıç kilo:68
Dukanın kaçıncı günü:81
geçen hafta kilo:62.30
bugün kilom:61.70
hedef kilo:58
boy:1.68

Selam diyetime geri döndüm. 2-3 gündür sp yapıyorum bayağı işe yarıyor.duraklaması olanlara tavsiye ederim. hastalık sürecimde ve sonra yılbaşında biraz tozutmuştum...ama neyse zararın neresinden dönersen kardır.ne var hedef tarihim uzamış oldu...31 ocakta hedefime ulaşmış olmam lazımdı. (

başlangıç tarihi:22.10.2013
başlangıç kilo:68
Dukanın kaçıncı günü:81
geçen hafta kilo:62.30
bugün kilom:61.70
hedef kilo:58
boy:1.68

Günaydınlar
Bildirim günü geldi çattı bende tık yok

Başlangıç tarihi: 28 aralık
Başlangıc kilo: 84,3
Kaçıncı gün : 13
Gecen haftaki kilo : 81
Güncel kilo: 80,8
Hedef kilo : 60
Boy :1,68

Herkese güzel ve huzurlu bir gün diliyorum

Çok halsizim bugün, galiba grip oluyorum

başlangıç tarihi: 09.09.2013
başlangıç kilo: 85.4
Dukanın kaçıncı günü:123
geçen hafta kilo: 69.4
bugün kilom: 68
boy: 1.63

Geçen haftaki kilom 69.4 yada 69.6 dı tam hatırlamadım, listede vardır...

hımmm bende yavaş olunca yanlış yada eski bir versiyon mu indirdim diye düşündüm böyle yapılıyorsa yaparız yavaş yavaş :) dediğin gibi diğerini indirmeye başladım bende onunla başlayayım. zaten ağır birde 1.30 saat izlemek başta sıkıcı geliyor sonra geçerim bende super call a

bende yavaş veriyorum birde sonlara yaklaştım artık duracak diye korkuyorum... 2 günde bir hibiskus çayına dadanıyorum inşallah bu daha etkili olur...

canım dışarda yenebilecek türden aslında diyetimiz bence kaçamak yapmadan tamamlayabilirsin...

geçmiş olsun tatlım bu hibiskus çayını öneririm c vitamini içeriyormuş bana grip dönemimde iyi geldi...

canım su spor yulaf kepeği tüketimi bunlarda bir aksaklık oldumu? yada belki peynir yağlı yemişsindir tüm bunlar doğru gitse bile duraklama da yaşanabiliyor böyle düşünme nasılsa gidecek vakti belli ister çabuk ister yavaş... motivasyonunu düşünme duraklama zamanları tartıdan uzak dur tolere yada sınırlı izinli gıdaları olabildiğince azalt...

dün ne yedimmm

sabah: aç karnına light kefir sonrasında lor peynirli omlet, tarçınlı kek ve sütlü neskafe

öğle: peçeteler arasında can çekişen tavuk döner :) ve ayran

akşam: 2 tavuk but

ara: tarçınlı kek+ 4 kupa hibiskus çayı :)

ara: 1 yk yulaf kepekli yoğurt tatlı yemiyim yoğurt yiyeyim dedim çilek aroması ve tatlandırıcı da ekledim buda yetmedi tolere gıdalarda size de yazmıştım her gün olmamak kaydıyla 2 çilek hakkı görmüştüm. 2 çileği de yoğurda doğradım. sabah artı bekliyordum ama gelmedi Allahtan :) yarın sabahta kivi yemeyi planlıyorum haftanın 2 günü bu az hakkımı kullanmaya karar verdim çünkü düzenli spora geçme kararı aldım... hadi callanetics zayıflat beni bende meyveleri ufak ufak tırtıklıyım

1+0,5+0,5 saatlik yürüyüşler :) 1 lt su

Başlangıç tarihi: 17 Ekim
Başlangıc kilo: 81
Kaçıncı gün : 85
Gecen haftaki kilo : 68.8
Güncel kilo: 67.8
Hedef kilo : 58-60
Boy :1,65

Bir kaç gündür bende lor peynirli omleti her gün yapıyorum, kahvaltı yapmanın zevkine varıyorum

Call'ın faydasını sende görürsün inşallah, sıkılaşmada da çok faydası olacak, 6 gün yapıp 1 gün kasları dinlendirmek için ara vereceksin,

21e tamamlayınca da süpere geçersin, ben süperi daha etkili buldum

5 kilo daha verip güçlendirmeye geçmeyi düşünüyorum, fikrim değişmezse, güçlendirmede sporla vermeye devam ederim gibi geliyor

3 kilo kalmış oluyor, seyir de verirsem 30 gün daha güçlendirme ediyor, gerek yok gibi geliyor, bakalım zaman ne gösterecek hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…