Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ben spor yaparken açtım onun için sıkılmadan sonuna kadar dinledim...

Kızlar çoğu tarifte süt tozu yazıyor bu süt tozu bildiğimiz nescafenin içine koyduğumuz süt tozumu (değildir sanırım) varmı bir markası markete gidicem birazdan acil cevaplarsanız sevinirim

Pınar Süt Tozu olcak canım googleye yaz çıkar ondan olcak

Kızlar çoğu tarifte süt tozu yazıyor bu süt tozu bildiğimiz nescafenin içine koyduğumuz süt tozumu (değildir sanırım) varmı bir markası markete gidicem birazdan acil cevaplarsanız sevinirim

yağsız süt tozu diye arat ben marketlerde rastlamadım netten aldım hep...

tatlım bir gün önceden hazırlamak gerekiyor gittikçe alışıyorsun ilk günler haklısın baya zor geçiyor...

inşallah hedefine ulaşırsın...

Kizlar ya ben ne yahsiz sut nede yogurt bulabildim
En azi 1,5% yagli birde yahsiz peynirde yok en azi 45% ne yapicam ben (

Canim ben yurtdisindayim baktim o kadar yere ligt yogurtlar var onlardada 1,5 % yag var bende mecbur onu kullniOrum

Ben bir ara light sütü kendim mayaladım, biraz cıvık oluyor ama idare ediyor, her zaman light yoğurt bende bulamıyorum

hangi ülkedesin, büyük marketlerde olması lazım, burada migros ve carrefour larda var, carrefour yurt dışında da bazı ülkelerde var

Bugün kimse uğramamış

2 gündür eksilerle uyanıyorum, çok sevindirici gerçekten

Pazartesi süper calla başladım onun etkisi olduğunu düşünüyorum

Dukana başlayalı tam 4 ay oldu

17.4 kilo verdim

Dukanla beraber koşu bandında yürüyüşe de başlamıştım

Koşu bandım arızalanınca call'a başladım 21 i tamamladım

Pazartesi de süper call'a başladım

1 aylık ölçü farkım

Bel: 3cm
Göbek: 6cm
Basen: 3cm
Üst bacak en kalın yeri: 3cm

Çok değil belki ama fark anlaşılıyor

4 aylık fark

Bel:11cm
Göbek:17cm
Basen:16cm
Üst bacak en kalın yeri:8cm

çok süper bir değişim geçirmişsin inş. istediğin kiloya yakın zamanda ulaşırsın... darısı bizlerin başına peki dukan testi ne kadar süre vermişti size o süreden kısa sürede mi verdiniz yoksa biraz daha mı uzun sürdü...

Dukan bana 65 kilo olmamı öngördü ama ben 60 olmak istiyorum, dukana göre bu ayın 25 inde 65 olup seyri bitirmem lazım

65 olunca tahlillerime baktırıp her şey yolundaysa devam etmek istiyorum...

Dukan bana 65 kilo olmamı öngördü ama ben 60 olmak istiyorum, dukana göre bu ayın 25 inde 65 olup seyri bitirmem lazım

65 olunca tahlillerime baktırıp her şey yolundaysa devam etmek istiyorum...

dukan bana da 65,5 olmamı öngördü ve mayısa kadar zaman verdi, bende 60 olmak istiyorum inş. istediğin kiloya en yakın zamanda ulaşırsın :) dukanın tarihi tutuyor o zaman maaşallah size :)

Kizlar ya ben ne yahsiz sut nede yogurt bulabildim
En azi 1,5% yagli birde yahsiz peynirde yok en azi 45% ne yapicam ben (

canım yağ oranlarına bak %2 yi geçmeyecek... çoğu ürün var aslında hatta ayranda normal ayran bile %1,5 larda bulunuyor yoğurt ve sütte de yarım yağlılarda %1,5 yine olur tek sıkıntı peynir... ben çeçil peyniri ve lor peyniri kullanıyorum. lor peynirininde bazıları krema eklenerek yapıldığından yüzdesi artabiliyor içeriğine mutlaka bak %2 yi geçmesin...

metronun şarküteri alanlarını bilirsiniz tam bir buzdolabıdır... ürünleri tek tek oku dondum. en sonunda pınarın light üçgen peynirini ve lor peyniri alabildim... eğer zaman bulabilirsem yarım yağlı sütle peynir yapmayı planlıyorum...

ooo maşallah süper değişim ya bende heves ettim geçenlerde indirdim ama süper call ı indirmişim hani seninde olduğun sitede ilk sayfadaki linklerle indirdim. ya süper call da hareketler tek tek yavaş yaptım biraz ama sıkıldım birde çok eskiymiş gibi geldi yanlış mı indirdim yoksa doğrumu ilk videosu 1,5 saat civarıydı.. yada ben hareketli hoplayıp zıplanan birşey bekliyordum da ondan mı oldu??? call nasıl birşey hareketlerin tek tek yapıldığı yavaş birşey mi???

Merhaba canım nasılsın? Iyi gidiyordur umarım

Pazartesi süper calla başladım onun etkisi mi anlamadım son 2 günde tam 1 kilo verdim

Pazartesi 69 düm salı 68.4 Çarşamba 68

Tam anlamıyla mutluluktan uçuyorum İnan bana

Biliyorsun ne kadar zor kilo verdiğimi, bazen 2 haftada 1 kilo veriyorum

Süper call yavaş ama çok güzel çalıştırıyor kasları, bayağı yorucu

Ben daha önce ki senelerde de görmüştüm ağır diye sıkılmıştım

Bu sene bir arkadaşın ısrarla meth etmesi üzere başladım

Ben ilk önce 21 gün 10 günde 10 yaş Gençleşme olanı yaptım, sonra süpere geçtim

Bir kaç gün yapmanı tavsiye ederim, güzel sıkılaştırıyor, sonra alışınca bırakamazsın zaten...

ŞAFAK 51 !!!

Ya kızlar yarın 4 günlük bir seyahate çıkıyorum ve diyet ne olacak çok merak ediyorum :44:
Dikkat etmeye çalışıcam ama dukana 4 gün ara vermek zorundayımUmarım döndüğümde kaldığım yerden ve + lar olmadan devam edebilirim

call ne ile yapılıyor biraz anlatırmısınız netim pek iyi değil video izlenmiyor da merak ettim

Ben almanyadayim butun marletleri buyuk dukkanlari dolastim bu dediklerimin ustunde yagsiz yogurt diyor ama 1,5 en dusuk olan bu iclerinde hic yagsiz Yok anlican

Ben almanyadayim butun marletleri buyuk dukkanlari dolastim bu dediklerimin ustunde yagsiz yogurt diyor ama 1,5 en dusuk olan bu iclerinde hic yagsiz Yok anlican

Canım arkadaş açıklama yapmış

Bu yoğurtlar almanyada ki light yoğurtlar

Weihenstephan Joghurt mild 0,1% Fett: 53,0 Kalorien (kcal) und Inhaltsstoffe - das-ist-drin

Foto - Joghurt - Allgäuer Landjoghurt, mild 0,1% Fett - Fddb

Edeka Joghurt Mild 0,1 % Fett - Erfahrungsbericht - Das ist ER!!!

Gut & Günstig Fettarmer Joghurt mild Testbericht bei yopi.de

Danone Family Joghurt Natur, 4 x 125 g, 0 % Fett : Infos, Angebote & Preise

Canım Aldi var mı yakınında orada var galiba

https://www.aldi-sued.de/de/sortiment/produktwelten/be-lightleichte-linie/

bunlar light ürünlermiş, yakından bakarsın

call ne ile yapılıyor biraz anlatırmısınız netim pek iyi değil video izlenmiyor da merak ettim

Call platese benziyor, aşağıda ki linkten bakabilirsin

http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/578600-callanetics-egzersizleri-yapanlar-buraya.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…