dün ne yedimmm
sabah: aç karnına light kefir sonrasında lor peynirli omlet, tarçınlı kek ve sütlü neskafe
öğle: peçeteler arasında can çekişen tavuk döner :) ve ayran
akşam: 2 tavuk but
ara: tarçınlı kek+ 4 kupa hibiskus çayı :)
ara: 1 yk yulaf kepekli yoğurt tatlı yemiyim yoğurt yiyeyim dedim çilek aroması ve tatlandırıcı da ekledimbuda yetmedi tolere gıdalarda size de yazmıştım her gün olmamak kaydıyla 2 çilek hakkı görmüştüm. 2 çileği de yoğurda doğradım. sabah artı bekliyordum ama gelmedi Allahtan :) yarın sabahta kivi yemeyi planlıyorum haftanın 2 günü bu az hakkımı kullanmaya karar verdim çünkü düzenli spora geçme kararı aldım... hadi callanetics zayıflat beni bende meyveleri ufak ufak tırtıklıyım
1+0,5+0,5 saatlik yürüyüşler :) 1 lt su
Bir kaç gündür bende lor peynirli omleti her gün yapıyorum, kahvaltı yapmanın zevkine varıyorum
Call'ın faydasını sende görürsün inşallah, sıkılaşmada da çok faydası olacak, 6 gün yapıp 1 gün kasları dinlendirmek için ara vereceksin,
21e tamamlayınca da süpere geçersin, ben süperi daha etkili buldum
5 kilo daha verip güçlendirmeye geçmeyi düşünüyorum, fikrim değişmezse, güçlendirmede sporla vermeye devam ederim gibi geliyor
3 kilo kalmış oluyor, seyir de verirsem 30 gün daha güçlendirme ediyor, gerek yok gibi geliyor, bakalım zaman ne gösterecek hayırlısı...
Canım arkadaş açıklama yapmış
Bu yoğurtlar almanyada ki light yoğurtlar
Weihenstephan Joghurt mild 0,1% Fett: 53,0 Kalorien (kcal) und Inhaltsstoffe - das-ist-drin
Foto - Joghurt - Allgäuer Landjoghurt, mild 0,1% Fett - Fddb
Edeka Joghurt Mild 0,1 % Fett - Erfahrungsbericht - Das ist ER!!!
Gut & Günstig Fettarmer Joghurt mild Testbericht bei yopi.de
Danone Family Joghurt Natur, 4 x 125 g, 0 % Fett : Infos, Angebote & Preise
Canım Aldi var mı yakınında orada var galiba
https://www.aldi-sued.de/de/sortiment/produktwelten/be-lightleichte-linie/
bunlar light ürünlermiş, yakından bakarsın
Call platese benziyor, aşağıda ki linkten bakabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/578600-callanetics-egzersizleri-yapanlar-buraya.html
Weihenstephan Joghurt mild 0,1% Fett: 53,0 Kalorien (kcal) und Inhaltsstoffe - das-ist-drin
http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/578600-callanetics-egzersizleri-yapanlar-buraya.html
tüm videoları indirdim akşam başlayacağım inşallah :) ayyy ne güzel bitti nerdeyse seyir dönemin kutlarım seni...
evet sporu rayına koyarsan güçlendirmenin ilk dönemi bence kilo verilecek bir dönem...
ah ahhh dukana ilk başladığımda testi 75 için yapmıştım o bana yeterdi :) dukan 71 ol demişti tekrar test yaptıydım 70 e göre öyle start aldım. şimdi gözümü 65 e diktim benim ilk hedefime 2 kg kaldı zaten ilk yaptığım testte ocakta bitiyordu 70 içinse şubat ortası çok heyecan yapıyorum şu son günlerinde acaba 65 e kadar beklesemmi yoksa güçlendirmede abartmazsam verirmiyim aklım sorularla dolu ama 70 e indikten sonra düşünmek lazım bunları :) dediğin gibi güçlendirme dönemini de uzatmamak lazım o zamanda insan çok sıkılıyor :18:
Canım light sütler
PINAR LIGHT SÜT
Sütaş
light Yoğurt
Sütaş
peynir olarak ben lor peyniri kullanıyorum yağı düşük olan
Canım light sütler
PINAR LIGHT SÜT
Sütaş
light Yoğurt
Sütaş
Canım light sütler
PINAR LIGHT SÜT
Sütaş
light Yoğurt
Sütaş
tüm videoları indirdim akşam başlayacağım inşallah :) ayyy ne güzel bitti nerdeyse seyir dönemin kutlarım seni...
evet sporu rayına koyarsan güçlendirmenin ilk dönemi bence kilo verilecek bir dönem...
ah ahhh dukana ilk başladığımda testi 75 için yapmıştım o bana yeterdi :) dukan 71 ol demişti tekrar test yaptıydım 70 e göre öyle start aldım. şimdi gözümü 65 e diktim benim ilk hedefime 2 kg kaldı zaten ilk yaptığım testte ocakta bitiyordu 70 içinse şubat ortası çok heyecan yapıyorum şu son günlerinde acaba 65 e kadar beklesemmi yoksa güçlendirmede abartmazsam verirmiyim aklım sorularla dolu ama 70 e indikten sonra düşünmek lazım bunları :) dediğin gibi güçlendirme dönemini de uzatmamak lazım o zamanda insan çok sıkılıyor :18:
Bana dukan 65 demişti ama ben biraz daha inmek istedim, 63 te çok zayıf görünürüm zaten,
sporla da incelmeye devam ederim inşallah, çok uzatıp germek istemiyorum kendimi
63 te güçlendirmeğe geçersem 22 küsür kilo vermiş olacağım ki buda 220 gün güçlendirme eder
buda 7 buçuk ay eder, sporu şimdilik düzenli yapıyorum, böyle devam eder inşallah
güçlendirmeyi abartmadan yaparsam 2-3 kilo veririm, tabii sporumun da katkısıyla
sende spora başlayınca sıkılaşacaksın, öyle olunca olduğun kilodan daha zayıf duracaksın, o zaman duruma göre bakarsın,
gerçekten devam etmek istiyor musun yoksa yeterli mi, ona göre karar verirsin, ben netten biraz baktım
güçlendirmede vermeye devam edenler var, ben normalde çok yavaş verdiğim için umut etmem ama
sporla vermeye devam edeceğime inanıyorum, inşallah sonuna kadar sabırla başarırız canım...
inşallah güzelim hadi bu 3-4 ay bir şekilde geçti de hesabına göre 7-8 ay baya zorlu bir dönem olacak bizim için bence de çok fazla germe kendini düzenli sporla gidecektir yavaş veriyorsun ama sonuçta 20 kilo vermiş olacaksın daha nasıl kırılır bir vücudun direnci :)
bugün hiç kimse girmemiş bende 1 haftadır bir duraklama ve kabızlık var anlatamam yeşil çay mı içmedim türk kahveleri mi içmedim neler neler denedim yok bu kabızlığı çözemedim hiç bu kadar kötü olmamıştım acaba neden böyle oldu ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?