- 11 Eylül 2013
- 1.180
- 112
- 173
- 35
Ya kızlar benim kilo vermem durdu10 gündür sabitim ya
Ben de 2 ay önce bütün tahlillerimi yaptırdım, hiç bir sorun çıkmadı, dahiliyeciye böbrek ve karaciğerlerim de bir sorun olmadığından emin olmak istiyorum dedim, tahlil sonuçlarında hiç bir sorun yok dedi
hatta benim demir eksikliğine ve b12 eksikliğine bağlı kansızlık sorunum var onlar bile zirve yapmış
Diyetisyene de uğramıştım gidince yağ kas durumuna baktırayım diye, harika güzel vermişsin dedi,
daha öncede gitmiştim bilgilerim var kendisinde ama verememiştim, hep yağdan vermişsin çok az kasdan vermişsin o kadarı normal
ne yapıyorsan aynen devam et dedi
tabii ben söylemedim dukan yaptığımı, önümüzde ki ay tekrar gideceğim tahlillerim var hem de yağ kas durumuna bakarım...
Ya kızlar benim kilo vermem durdu10 gündür sabitim ya
nasıl yapıyosun?Ya kizlar ben ekmek yapmasini bir türlü beceremiyorum nasil olcak bu is varmi bir püf noktasi?
iyi akşamlar ben geçen sene dukan diyetiyle 21 kilo vermiştim güçlendirme yapmadan bıraktım kilo aldım bugün tekrar başladım 78 kiloyum geçen hafta tartıldım boyum 1.62 testte 60 kilo diyor ama ben 51-52 olmak istiyorum aranıza katılmaya karar verdim motive çok önemli takip ediyorum zaten sizi bir süredir. İNŞALLAH SONUNA GETİREBİLİRZ HEP BİRLİKTE VE HEP FORMDA KALIRIZ. iyi akşamlar :)
kötü birşey yaptım dün dedemin dogum günüydü pasta kek kurabiye bana kitlediler o olmusmu bu olmusmu derkeen benim diyet yalan oldu +600 çiktim bu sabah1-1 den 5-5 e geçtim dün sebze günümdü zaten hoş sebzeden çok tatlı yedim bugün tam gaz devam hatta kendime ceza bile verdim 15.00 e kadar sadece sütlü kahve içtim.çook kötüyüm ya off
endisselenme, 30 kilo uzerinde vermeye calisiyosun. bu kadar kilo bunyenden alisa alisa gidecek, bazen boyle durgunluklar olur, hemen durakladim vucudumu kitlik moduna almam gerekli diye dusunme, bu sadece metabolizmani yavaslatmaya yarar. daha burdaki duraklamalarda panik butonuna basarsan, 60daki duraklamalarla hic basa cikamazsin:))
Dukan da soyle bir sey oluyor, yaglar erimeye devam ediyo ama kiloda degsiklik gormuyosun bir sure, ama iki hafta uc hafta duraklayan bunye, sonra uc-dort gun icinde, o duraklama suresinde vermesi gereken iki-uc kiloyu veriyo. o yuzden hemen panik moduna alman gerekmez. ben ilk durakladigimda oyle olmustu, 3 hafta gram oynamadim, sonradedigim gibi inanilmaz hizli giti kilolar iki uc gun icind, bak gecen seneki kilo cizelgemi vereyim:)), baslangicta cok hizli dustukten sonra 3 hafta durakladigim kilo cizelgesinde de gorunuyo zaten
Weight Loss - Diet Ticker
https://www.beeminder.com/sincerelyesra/goals/dukan
ilk basta haftada bi kilo hedefi cok kolay tutuyo, uzun sure o hedefte kalmistim, ama sonra giderek, haftada verilen kilo hedefini azaltmak zorunda kaldim, yani kilo verme hizi kendi dusuyo.
metabolizmayi yavaslatmicak, ama kilo vermeni tekrar saglayabilecek onlemler ise beyaz protein, yani balik tavuk tuketmek bir de yesil cay icmek tabi spor miktarini arttirmak. bunlar her zaman yarar.
Ya kizlar ben ekmek yapmasini bir türlü beceremiyorum nasil olcak bu is varmi bir püf noktasi?
hoşgeldin tatlım... inşallah veririz... sanırım 2. dukan deneyimin olacak yani son? geçen 21 kilo vermişsin kaç kilo ile başladın sanırım bırakmana rağmen hepsini geri almamışsın?? sendeki etkileri ne oldu bizimle paylaşırmısın???
selamunaleyküm kızlar;
bende aranıza yeni katıldım bugün ilk günüm çalıştığım için çok zor geçiyo.
çünkü hazırlanamadım sabah aceleden kahvaltı edemedim işe geldim bi bardak yağsız süt içmiştim bide kalkınca aç karnına bi bardak su onunla öğlene kadar zor durdum yanımda haşlanmış yumurta getirdim iki tane onu yedim şekersiz çayla yine üzerine bi bardak su kendimi çok aç hissetmiyorum ama psikolojik midir nedir tok ta hissetmiyorum akşamada tavuk sote yapcam yulaf kepeğinden krep yapar içine sararım off ilk gün çok zorrrr
Ya kizlar ben ekmek yapmasini bir türlü beceremiyorum nasil olcak bu is varmi bir püf noktasi?
endisselenme, 30 kilo uzerinde vermeye calisiyosun. bu kadar kilo bunyenden alisa alisa gidecek, bazen boyle durgunluklar olur, hemen durakladim vucudumu kitlik moduna almam gerekli diye dusunme, bu sadece metabolizmani yavaslatmaya yarar. daha burdaki duraklamalarda panik butonuna basarsan, 60daki duraklamalarla hic basa cikamazsin:))
Dukan da soyle bir sey oluyor, yaglar erimeye devam ediyo ama kiloda degsiklik gormuyosun bir sure, ama iki hafta uc hafta duraklayan bunye, sonra uc-dort gun icinde, o duraklama suresinde vermesi gereken iki-uc kiloyu veriyo. o yuzden hemen panik moduna alman gerekmez. ben ilk durakladigimda oyle olmustu, 3 hafta gram oynamadim, sonradedigim gibi inanilmaz hizli giti kilolar iki uc gun icind, bak gecen seneki kilo cizelgemi vereyim:)), baslangicta cok hizli dustukten sonra 3 hafta durakladigim kilo cizelgesinde de gorunuyo zaten
Weight Loss - Diet Ticker
https://www.beeminder.com/sincerelyesra/goals/dukan
ilk basta haftada bi kilo hedefi cok kolay tutuyo, uzun sure o hedefte kalmistim, ama sonra giderek, haftada verilen kilo hedefini azaltmak zorunda kaldim, yani kilo verme hizi kendi dusuyo.
metabolizmayi yavaslatmicak, ama kilo vermeni tekrar saglayabilecek onlemler ise beyaz protein, yani balik tavuk tuketmek bir de yesil cay icmek tabi spor miktarini arttirmak. bunlar her zaman yarar.
Merhaba, hoş geldiniz:)
Evet ilk gün biraz zorluyor lakin sonrası çok rahat oluyor ayrıca normal yediğiniz zamanlardan çok daha rahat ve hafif hissediyorsunuz.mümkün olduğunca sabah kahvaltınızı aksatmamaya özen gösterin zira günün en önemli öğünü o, çünkü yulaf kepiği ile yapılmış ekmek yahut kreple yapılan bir kahvaltı inanılmaz tok tutuyor.Benimde bugün 8. günüm ilk zamanlar canım inanılmaz tatlı istiyordu o sorunuda tatlandırıcı ile aştım..Kolay gelsin:)
Herkese güzel ve huzurlu bir gün diliyorum
nette dukanla zayıflayan bir hanımın videosunu izledim, güzel anlatmış izlemenizi tavsiye ederim
Nasıl Zayıfladım - Dukan Diyetim - YouTube
Yeni başlayan arkadaşlar hoş geldiniz, sağlıkla hedefinize ulaşırsınız inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?