Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ya kızlar benim kilo vermem durdu 10 gündür sabitim ya

sabır canım.sporu ve yeşil çayı artır.sınırlı izinlileri tüketmemeye çalış.süt ürünlerini dikkatli kullan.
eminim aşacaksın :)

bu aralar bende diyetisyene gidip yağıma suyuma baktırmak istiyorum :)
en çok merak ettiğimde ödem varmı :)
fakirin umudu işte :)))

iyi akşamlar ben geçen sene dukan diyetiyle 21 kilo vermiştim güçlendirme yapmadan bıraktım kilo aldım bugün tekrar başladım 78 kiloyum geçen hafta tartıldım boyum 1.62 testte 60 kilo diyor ama ben 51-52 olmak istiyorum aranıza katılmaya karar verdim motive çok önemli takip ediyorum zaten sizi bir süredir. İNŞALLAH SONUNA GETİREBİLİRZ HEP BİRLİKTE VE HEP FORMDA KALIRIZ. iyi akşamlar :)

kötü birşey yaptım dün dedemin dogum günüydü pasta kek kurabiye bana kitlediler o olmusmu bu olmusmu derkeen benim diyet yalan oldu +600 çiktim bu sabah 1-1 den 5-5 e geçtim dün sebze günümdü zaten hoş sebzeden çok tatlı yedim bugün tam gaz devam hatta kendime ceza bile verdim 15.00 e kadar sadece sütlü kahve içtim.çook kötüyüm ya off

ŞAFAK 53 !!!

Geçen hafta kilo veremeyince bu hafta biraz daha sıkı yapıyorum:44:Bakalım sonuç ne olacak :44:

Ya kızlar benim kilo vermem durdu 10 gündür sabitim ya

endisselenme, 30 kilo uzerinde vermeye calisiyosun. bu kadar kilo bunyenden alisa alisa gidecek, bazen boyle durgunluklar olur, hemen durakladim vucudumu kitlik moduna almam gerekli diye dusunme, bu sadece metabolizmani yavaslatmaya yarar. daha burdaki duraklamalarda panik butonuna basarsan, 60daki duraklamalarla hic basa cikamazsin:))

Dukan da soyle bir sey oluyor, yaglar erimeye devam ediyo ama kiloda degsiklik gormuyosun bir sure, ama iki hafta uc hafta duraklayan bunye, sonra uc-dort gun icinde, o duraklama suresinde vermesi gereken iki-uc kiloyu veriyo. o yuzden hemen panik moduna alman gerekmez. ben ilk durakladigimda oyle olmustu, 3 hafta gram oynamadim, sonradedigim gibi inanilmaz hizli giti kilolar iki uc gun icind, bak gecen seneki kilo cizelgemi vereyim:)), baslangicta cok hizli dustukten sonra 3 hafta durakladigim kilo cizelgesinde de gorunuyo zaten
Weight Loss - Diet Ticker
https://www.beeminder.com/sincerelyesra/goals/dukan
ilk basta haftada bi kilo hedefi cok kolay tutuyo, uzun sure o hedefte kalmistim, ama sonra giderek, haftada verilen kilo hedefini azaltmak zorunda kaldim, yani kilo verme hizi kendi dusuyo.

metabolizmayi yavaslatmicak, ama kilo vermeni tekrar saglayabilecek onlemler ise beyaz protein, yani balik tavuk tuketmek bir de yesil cay icmek tabi spor miktarini arttirmak. bunlar her zaman yarar.

Bende geldim kızlar geçenlerde yine yazmıştım gelicem diye ama cesaret edemedim bir türlü şimdi baktım olacak gibi değil başlayayım dedim öncesinde kitabımı tarif kitabımı(tabi hiç güzel tarifler yok hiç ağız tadıma uymuyor) tatlandırıcılarımı veeee yulaf kepeğimi istettim ve bugün butona bastım ama yaptım bir iki kaçamak bakalım atak 3 gün. Yapıcam sonuçne olacak burada boyum 1.64 kilom 73.200 bakalım nolcak

hoşgeldin tatlım... inşallah veririz... sanırım 2. dukan deneyimin olacak yani son? geçen 21 kilo vermişsin kaç kilo ile başladın sanırım bırakmana rağmen hepsini geri almamışsın?? sendeki etkileri ne oldu bizimle paylaşırmısın???

kız oldumu pasta kek ne gerek vardı keşke biraz sert duraydın hemen sabahına +600 mühim değil de inşallah duraklatmaz... kendini aç bırakarak terbiye edemezsin izinli ne varsa ye aç kalma bir daha kaçamak modunu da sil aklından

ayyy bu grafik çok güzel bende yapayım kendime yaaa

bende regl den de çıktım duraklamış gibi bir his var içimde 2 gündür akşamları balık yiyorum gündüzleri tavuk inşallah biraz işe yaramıştır. bugün artık suyunu çıkarmayayım sıkılmayayım diye ete geçtim. bu arada menü yazayım bari çoktandır yazmıyorum

sabah: zeytin aromalı krep + peynir

ara: elmalı yeşil çay

öğle: hindi füme sarılı krep + tavuk ızgara

ara: tarçınlı yeşil çay, 1 tk dukan helvam kalmıştı önceki günden onu yedim

akşam: körili levrek buğulama

ara: 3 kupa hibiskus çayı + panna cota

1 lt su 30 dk yürüyüş...

Ya kizlar ben ekmek yapmasini bir türlü beceremiyorum nasil olcak bu is varmi bir püf noktasi?

canım ekmek denemesini çok yapman gerekiyor mümkünse atak dönemini geçtikten sonra yulaf kepeği galeta karışımı al onunla yap onu birde mayalı yaparsan baya ekmeğe yakın oluyor. ben seyirin ilk zamanları takmıştım kafaya ekmeksiz yiyemiyordum da paso ekmek yaptım geçmiş sayfalarda vardır tariflerim ve resimleri... şimdilerde biraz soğudum ekmekten sırf yulaf kepeği hakkımı bitirmek için poğaça helva kurabiye filan yapıyorum... birde krep canavarı oldum şekerli krep bile favorilerim arasında...

krep soran varsa ben 1 yumurta 1 yk yulaf kepeği 1 yk buğday kepeği 3 yk süt ve baharatları koyuyorum iyice karıştırıp yağsız teflon tavaya döküyorum. tavayı boşken ısıtıyorum sonra krebi döktüğüm an altı en kısıkta pişiriyorum biraz uzun sürüyor ama krebi çevirirken kağıdı kaldırır gibi kolay çevriliyor...

selamunaleyküm kızlar;

bende aranıza yeni katıldım bugün ilk günüm çalıştığım için çok zor geçiyo.
çünkü hazırlanamadım sabah aceleden kahvaltı edemedim işe geldim bi bardak yağsız süt içmiştim bide kalkınca aç karnına bi bardak su onunla öğlene kadar zor durdum yanımda haşlanmış yumurta getirdim iki tane onu yedim şekersiz çayla yine üzerine bi bardak su kendimi çok aç hissetmiyorum ama psikolojik midir nedir tok ta hissetmiyorum akşamada tavuk sote yapcam yulaf kepeğinden krep yapar içine sararım off ilk gün çok zorrrr

hoşbulduk :) 83 ile başlamıştım 62 de bıraktım aslında bırakmak gibi bir niyetim asla yoktu. 21 kilo verene kadar hiç kaçamak yapmamıştım o akşam sadece 1 tane tulumba tatlısı yedim ondan sonra koptu zaten. olumsuz bir etkisini görmedim her ay hastanede tahlillerimi yaptırıyordum. dün yeniden başladım haziranda yakın arkadaşımın düğünü var o zamana kadar istediğim kiloya inmek istiyorum. ayrıca biberiye çayınıda kullanmaya başladım. illa ki veriyorsun uygulayınca. duraklama oluyor arada olmuyor değil kontrolü kaybetmemek kaçamak yapmamak lazım.

Merhaba, hoş geldiniz:)
Evet ilk gün biraz zorluyor lakin sonrası çok rahat oluyor ayrıca normal yediğiniz zamanlardan çok daha rahat ve hafif hissediyorsunuz.mümkün olduğunca sabah kahvaltınızı aksatmamaya özen gösterin zira günün en önemli öğünü o, çünkü yulaf kepiği ile yapılmış ekmek yahut kreple yapılan bir kahvaltı inanılmaz tok tutuyor.Benimde bugün 8. günüm ilk zamanlar canım inanılmaz tatlı istiyordu o sorunuda tatlandırıcı ile aştım..Kolay gelsin:)

Ya kizlar ben ekmek yapmasini bir türlü beceremiyorum nasil olcak bu is varmi bir püf noktasi?

geçen akşam ben yaptım gayet güzel oldu tarifini vereyim :

8 yemek kaşığı yulaf kepeği,3 yumurta, 1 tatlı kaşığı maya, 1 yemek kaşığı light yoğurt , 5 yemek kaşığı light süt, 1 çaykaşığı tuz 1 çay kaşığı tatlandırıcı. Hepsini karışıtırıp çırpın,ben fırın kağıdını küçük dikdörtgen kek kalıbıma göre kesip suyla islattım ardından fırın kalıbının içine serdim sonrada karışımı içine döktüm dilerseniz biraz zeytin yağ ilede yağlayabilirsiniz ama bu şekilde çok kolay oluyor( 200 derecede 25-30 dk pişirdim) ılıyana kadarda fırından çıkartmayın..ben sabahları ince birdilimkahvaltıda tüketiyorum ve çok güzel tok tutoyor:) kolay gelsin afiyet olsun:) s

Kızlar çoğu tarifte süt tozu yazıyor bu süt tozu bildiğimiz nescafenin içine koyduğumuz süt tozumu (değildir sanırım) varmı bir markası markete gidicem birazdan acil cevaplarsanız sevinirim

canım ya çok teşekkür ederim ne kadar güzel açıklamışsın herşeyi çok düşüncelisin çok ama çok teşekkür ederim azmedicem sabredicem ve ben kazanıcam

hoşbuldum :) işte ilk günün azizliği yarın daha düzgün bi menü oluşturacağım kendime :)

o tatlandırıcı nasıl bişi nerde satılır ne kadar? çok soru sordum galiba

teşekkür ederim,

video ya biraz baktım ama kadının anlatım tarzı çok sıktı kapattım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…