Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

herkese merhaba :) bırsey merak ettım spirochet ne zamandır yapıyorsun dukanı ve kac kg verdın?

25 eylülde başlamıştım. 4 ay oluyor. dün sabah tartıda 75 i gördüm ama 2 gün üstüste sp yaptım annem burda olduğu için sebze günlerimi annemle haftasonu geçirmiştim :) 95 kg ile başladım. toplamda 20 kg vermiş oldum.

süper ... :) ben de baslamak ıstıyorum fakat calsıyorum ıs yerınde zor olmuyor mu?

süper ... :) ben de baslamak ıstıyorum fakat calsıyorum ıs yerınde zor olmuyor mu?

yooo akşamdan hazırlıyorum bazen sabah yapıyorum mesela kalkıyorum yumurtamı haşlamaya koyuyorum. et köftemi yada tavuğumu teflona koyuyorum kapağını kapatıp altı kısık bırakıyorum. yüzümü yıka üstünü değiş sonra gelip köftelerin tersini çeviriyorum yumurtayı yiyip kahvaltıyı yapana kadar diğer tarafı pişmiş oluyor paketleyip götürüyorum... rutine bindi :))) sebze günümse akşamdan hazırlıyorum hadi geç kalktım hiç bir şey yapamadım hemen peyniri ve ton balığını atıp çantaya çıkıyorum :) hatta dolabımda çeçil peynirleri poşette duruyor gecikme durumları için...

Kızlar ya günler ne kadar çabucak geçiyor yarın kilo bildirim günü inşallah yarın sabah tartıda biraz
daha eksili rakamlar görürüz :))

pekı saglıkla ılgılı bır sorunun yok degıl mı?

Aynen..Eşimin akrabaları ve 4 gün yatılı kaldık.Kendime özel yemek yapıp hazırlayacak bi durumum olmadı.Onlar ne yaparsa yemek zorunda kaldım.Yoksa bende çok misafir ağırladım,çok misafirliğe gittim ama hiç kaçamak yapmamıştım.Zaten bedelinide ağır ödedim.Yarın bakıcaz artık:44:

evet biliyorum dukan amcayi. Tamam dediklerimi uygulayacagim.insallah cok tesekkurler

Günaydınnn :))

ilk kilo bildirimini ben yapıyorum sanırım şuan benimle aynı anada yazan bir arkadaşım yoksa

başlangıç tarihi:29.11.2013
başlangıç kilo:87
Dukanın kaçıncı günü:48
geçen hafta kilo:78.1
bugün kilom:77.3
boy:1.62

herkese günaydınnn :)))

Başlangıç tarihi:03.12.2013
Başlangıç kilo:69.2
Dukanın kaçıncı günü:45
Geçen hafta kilo:62.0
Bugün kilom:60.9
Boy:1.64

Herkese günaydın

Başlangıç tarihi: 09.09.2013
Başlangıç kilo: 85.4
Dukanın kaçıncı günü: 130
Geçen hafta kilo: 68
Bugün kilom:67.2
Boy:1.63

Dün 67.6 dım neyseki 400gr daha gitmiş.

-800 gr hiç yoktan iyi, hayırlısı...

ben de ilk bildirimimi yapabilir miyiiim

Başlangıç tarihi:10.01.2014
Başlangıç kilo:84.5
Dukanın kaçıncı günü:7
Geçen hafta kilo:84.5
Bugün kilom:80.8
Boy:1.70

Başlangıç tarihi:19/11/2013
Başlangıç kilo:73
Dukanın kaçıncı günü:58
Geçen hafta kilo:66
Bugün kilom:65.7
Boy:1.63

Başlangıç tarihi: 17 Ekim
Başlangıc kilo: 81
Kaçıncı gün : 92
Gecen haftaki kilo : 67.8
Güncel kilo: 67.4
Hedef kilo : 58-60
Boy :1,65

Başlangıç tarihi: 12 aralık
Başlangıc kilo: 89.400
Kaçıncı gün : 34
Gecen haftaki kilo : 81.400
Güncel kilo: 80
Hedef kilo : 60
Boy :1,65

tatlım hedef kilonu yazmamışsın ama....

Herkese mutlu ve huzurlu bir gün diliyorum

günaydın kızlar dün işe gitmedim annem burda olduğu için listeyi bugün paylaşıyorum kilo verenleri tebrik ediyorum... başta kendimi :)

Eki Görüntüle 937131 Eki Görüntüle 937132

Eline emeğine sağlık canım, tebrik ediyorum seni, çok güzel vermişsin gerçekten

Kilo veren bütün arkadaşları tebrik ediyorum, haftaya daha iyi olur inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…