herkese merhaba :) bırsey merak ettım spirochet ne zamandır yapıyorsun dukanı ve kac kg verdın?
25 eylülde başlamıştım. 4 ay oluyor. dün sabah tartıda 75 i gördüm ama 2 gün üstüste sp yaptım annem burda olduğu için sebze günlerimi annemle haftasonu geçirmiştim :) 95 kg ile başladım. toplamda 20 kg vermiş oldum.
süper ... :) ben de baslamak ıstıyorum fakat calsıyorum ıs yerınde zor olmuyor mu?
yooo akşamdan hazırlıyorum bazen sabah yapıyorum mesela kalkıyorum yumurtamı haşlamaya koyuyorum. et köftemi yada tavuğumu teflona koyuyorum kapağını kapatıp altı kısık bırakıyorum. yüzümü yıka üstünü değiş sonra gelip köftelerin tersini çeviriyorum yumurtayı yiyip kahvaltıyı yapana kadar diğer tarafı pişmiş oluyor paketleyip götürüyorum... rutine bindi :))) sebze günümse akşamdan hazırlıyorum hadi geç kalktım hiç bir şey yapamadım hemen peyniri ve ton balığını atıp çantaya çıkıyorum :) hatta dolabımda çeçil peynirleri poşette duruyor gecikme durumları için...
pekı saglıkla ılgılı bır sorunun yok degıl mı?
memlekete gitmiş olsam benim içinde sorun olmazdı ailem sonuçta. ama ilk defa gidilen bi evde diyet yaptığımızı bilmeden insanlar bi dünya hazırlık yapınca azda olsa yeniyo maalesefneyseki bi duraklama vs. olmadı çok şükür.uzun bi sürede gezi seyahat vs. yok :)
tatlım salçayı 1 tatlı kaşığı kullanacaksın en azından sp günlerinde... erkekler daha kolay kilo kaybediyor sakın motivasyonun bozulmasın haftada 1 tartıl onunla aynı kilo kaybını da bekleme nette bir dukan amca var okudun mu bilmem 40 kg vermiş dukanla... nugget için de bu tepki normal dışı karbonhidrat sonuçta evde kendi nuggetını yap ben sana tarif edeyim. kolay olur... tavuk bonfileyi alıyorsun 4-5 adet sonra bunları ince kesiyorsun ister şnitzel gibi ister parmak... sonra yiyebileceğin kadarlık poşetlerde buzluğa... yiyeceğin zamanda çıkar sabahtan akşama kadar çözülmüş olur süte batır sonra yulaf kepeğine at teflon tavaya üstüne de bir kapak kapat aynı :) yada dışardan tavuk dönere talim tavuk döneri de peçeteye sar yağını al öyle ye...
Günaydınnn :))
ilk kilo bildirimini ben yapıyorum sanırım şuan benimle aynı anada yazan bir arkadaşım yoksa
başlangıç tarihi:29.11.2013
başlangıç kilo:87
Dukanın kaçıncı günü:48
geçen hafta kilo:78.1
bugün kilom:77.3
boy:1.62
tatlım hedef kilonu yazmamışsın ama....
günaydın kızlar dün işe gitmedim annem burda olduğu için listeyi bugün paylaşıyorum kilo verenleri tebrik ediyorum... başta kendimi :)
Eki Görüntüle 937131 Eki Görüntüle 937132
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?