Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Hepinize merhaba hanımlar iki hafta aradan sonra tekrar döndüm aranıza.İki hafta önce çok hastalandım zaten bir aydır grip olmuştum geçmiyordu.Sanırım o meşhur virüs uğradı.Baş dönmeleri ve bayılmalar başlayınca ailem el birliğiyle diyeti suçlayıp bıraktırdılar.Annemle eşim zorla bol meyve ve yağlı yemekler yedirdiler bana tabi dr. gittim tüm tahlillerim yapıldı iç hastalıklarada gittim iyi bir kontrolden geçtikten sonra tüm değerlerim çok güzel çıktı yani dukan diyetim aklandı.15 kilo verip 75 kilo olmuştum.Bugün itibariyle 75.6 olarak tekrar 3 gün atakla devam edeceğim.Şekeri ekmeği ve unu tüketmediğim için yememe rağmen kilom artmadı diye düşünüyorum.Hedefim 70 ve çok az kaldı

Harika görünüyor canım kekin, eline sağlık, afiyetle ye, bende arada mikrodalgada günlük yapıyorum, fazla yaparsam yarına bırakmak zor olur :18:

Havalar biraz ısınıyor gibi olunca aklıma dondurma geldi, light dondurma yenebiliyor mu acaba, carte dorun ve golfun var mesela, markete gidince içeriğine bakacağım merak ettim, inşallah yenebiliyordur

Çok geçmiş olsun, hedefine de az kalmış sağlıkla hedefine ulaşırsın inşallah...

Kararlıyım hemde oldukça inşallah olacak bakalım perşembe günü ilk kilomu söyleyeceğim :))

kızlar bende geldim sonunda aranıza:))))

ben yazın karpuz diyeti yapıp deliler gibi kilo veriyorum ama mevsimlerden kış ve ben 20 gündür spor yapıyorum ve tartıda fark göremiyorum delircem kan değerlerim normal metabolizma hızım normal dukan deniycem felaket ödemim var yarın sabah başlıyorum atak evrem 6 gün:))))))))

ne yediğimi yazsam bana dogru olup olmadıgını söyleyebilirmisiniz
gerçi araştırma yaptım ama siz genede söyleyin:))))))

ŞAFAK 45 !!!

Evet dukan testine göre hedef kiloma ulaşmama 45 gün var ama 45 günde 6 kilo nasıl vereceğim bilmiyorum (
Önerilerinizi bekliyorum

Sabah haşlanmış yumurta+peynir
Öğle haşlama et+haşlanmış brokoli yoğurtlu+lıght kola
Akşam haşlama et+salata+dukan ekmek

dukan 1. gün

ATAK EVRESİ

sabah:4 yemek kaşığı tepeleme yağsız kıymayla yapılmış kıymalı yumurta (hiç yağ yok kıymayı kavurmak için biraz su kullandım ve 1 yuöurta kullandım)
öğlen:sabahın aynısı
akşam:kuşbaşı tavuk kavurma

bu diyet uygunmu atak evresi 1. gün için?

geçmiş olsun tatlım artış olamaması çok güzel gerçi insan onca kiloyu verince eli gitmiyor :)))

tahlillerin iyi çıkmasına sevindim dukanda aklandı böylece :)

bende günlük yapınca üşendiğimden unutuyorum yulaf kepeğini

light dondurmaların içeriğini okumak lazım tabi ama ben pek umutlu değilim

tabi güzelim...

benimde yaklaşık 1 ayım kaldı dukan amcamın önerdiği 71 kiloya da 4,5 kilo gider inşallah sanki durdum ben bu hafta

dana eti olmasına özen göster tatlım... menün güzel olmuş ama süt yoğurt birşeyler eklemelisin daha başındasın ya az yiyormuş havası verme vücuduna dirençlenmesin... peynir süt yoğurt birşeyler atıştır... en önemli olan yulaf kepeğini de yazmayı unuttun herhalde????

dün ne yedimmm

sabah: 1 haşlanmış yumurta + peynir

ara: yeşil çay

öğle: 2 kutu ton balığı

ara: yeşil çay kek peynir :)

akşam: kuşabaşı tavuğu süt köri baharatı biraz çeçil peyniriyle kavurdum... + sarmısaklı yoğurt

ara: çay ve kek

bu ara tekrar karbonatlı suya döndüm okuduğum yazılardan yine etkilendim. eczaneden ingiliz karbonatı alın diyorlardı bu seferde onu deniyorum... 2 gün üstüste atağım var kilom oynamazsa 3 gün yapacağım.

Canım umarım daha kısa sürede veririz kiloları Artık zayıf olmak istiyorum
Bu arada karbonatlı su niye ?

bende dukan yapıyorum. bugün atak 6.günümdeyim. yarın seyire geçicek. önceden sebze yemeyi bu kadar özlediğimi hatırlamıyorum.

ben zaten kuzu eti yiyemem dana eti kullandım
diyetime ara öğün olarakda 1 bardak light süt ekledim
akşam tavuğun yanına bir kasede light yoğurt ekledim:)))
zaten ciddi anlamda tokum kendimi hiç diyet yapıyomuşum gibi hissetmiyorum:)))))

yulaf kepeği bulmadım malesef netten sipariş vercem bugün

bende günlük yapınca üşendiğimden unutuyorum yulaf kepeğini

light dondurmaların içeriğini okumak lazım tabi ama ben pek umutlu değilim

Ben bu aralar dukan helvaya taktım, ikindi vakti kahvenin yanında dukan helva yapıyorum

Light dondurmanın içeriğine bakınca paylaşırsan sevinirim...

geçmiş olsun tatlım artış olamaması çok güzel gerçi insan onca kiloyu verince eli gitmiyor :)))

tahlillerin iyi çıkmasına sevindim dukanda aklandı böylece :)

Teşekkür ederim.Bundan böyle bu diyetin sağlıksız olduğunu söyleyene hemen tahlilleri göstereceğim.Diyet iyi güzelde bırakınca insan çok bocalıyo gibi resmen yemeğe korkuyordum.

bugün yediklerim 3 gün sp yapıyorum

sabah:2 haşlanmış yumurta+peynir+krep+şekersiz çay
ara:bol su+kahve+yeşil çay
öğlen:tavuk ciğeri+yoğurt+krep
ara:bol su+kahve
akşam:tavuk kızartması+yoğurt+kalan krep
yatana kadarda bol su ve yeşil çay

Canım umarım daha kısa sürede veririz kiloları Artık zayıf olmak istiyorum
Bu arada karbonatlı su niye ?

ben bir ara yine kullanıyordum ama o pazardan aldığım karbonattı. suyun tadı da baya değişiyordu şimdi söylenilen gibi eczaneden aldım. suyun tadı da normalleşti... nette birçok sayfa var karbonatlı su yada alkali su hatta alkali diyeti diyorlar... benim nerden geldi aklıma doktorum programında şems aslan çıktı karbonattan bahsetti yine ilgimi çekti araştırmaya başladım. inşallah işe yarar... bir ara doktor bana akupunktur yaparken 6 lt su tükettirdi günde tabi baya fazla 6 lt yi içemiyorsan karbonatlı tüket içtiğin 1 lt 3 lt kadar yararlı olur demişti de kurtarmıştı 2 ay dan sonra

Karbonat ( Sodyum Bikarbonat - İngilizce: Sodium bicarbonate - Kimyasal formülü : NaHCO3 )
Eczanelerde: İngiliz Karbonatı, Solvey Karbonatı, Karbonat, Cep sodası, Garra Karbonat gibi isimlerle satılmaktadır. Eczanelerden almanızı tavsiye ederim. Markette satılanı alsak olmazmı ?Aktardan satın alsak olmazmı ? Bakkal'dan alsak olmaz mı gibilerinden bana soru sormayın. Ben size TEKRAR SÖYLÜYORUM ECZANEDEN ALACAĞINIZ KARBONAT EN GÜVENİLİR OLAN KARBONATTIR!!!.

Hasta olmamak için her gün 1 çay kaşığı karbonatlı su içebilirsiniz. Bunu yarım çay kaşığı sabah, yarım çay kaşığı akşam 1 bardak suya karıştırıp 3dk bekleyip iyice karışmasını bekleyin sonra tekrar karıştırıp için. Her beden ve her bedenin göstereceği tepki farklı olacaktır. Çünkü herkesin farklı beslenme biçimi var. Bundan dolayı herkesin kendi bedenini dinleyip buna bağlı olarak karbonat miktarını ayarlaması gerekir.

Eğer grip, nezle gibi rahatsızlıklar olursa günde 3 çay kaşığı karbonatlı su içebilirsiniz. Fazla gelirse o zaman günde 3 kere yarım çay kaşığı içerek buna devam edebilirsiniz.

3 yaşından büyük çocuklarda hastalık olursa yarım çay kaşığı karbonatı 1 bardak suya karıştırıp içirebilirsiniz.

Eğer Karbonatlı su içmekte zorlanıyorsanız, boş ilaç kapsülleri temin edip içlerine sodyum Bikarbonatla doldurup bol suyla hap olarak içebilirsiniz.

Eğer Tansiyonunuz yüksekse ya da hipertansiyonunuz varsa, hazırladığınız karbonatlı suyu tek seferde içmeyin, gün içinde yudum yudum az az içip öyle bitirin yani güne yayarak ve bol alkali su tüketin.

Eğer yüksek Tansiyonunuz varsa ya da yaşlıysanız Karbonatlı suyu içtikten sonra Kanape yada yatağa uzanı 10 - 20 dk uzanıp dinlenin. Bazı insanlarda tansiyonda yükselme yaratabilir ama kısa sürer bu. O yüzden TANSİYONUNUZUN YÜKSELMESİNDEN ENDİŞE EDİYORSANIZ UZANIP 10 - 20 DAKİKA DİNLENİN. ARKADAŞIMIN ANNESİ YÜKSEK TANSİYON HASTASIYKEN ŞUANDA YÜKSEK TANSİYON HASTASI DEĞİL! AMA KARBONATLI SU İÇTİKTEN SONRA VÜCUDUNU DİNLİYOR EĞER ÇIKARMIŞ GİBİ HİSSEDERSE YATAĞA UZANIP DİNLENİYOR SONRA KALKIP GÜNLÜK İŞLERİNE DEVAM EDİYOR!.

Kanser hastasıysanız!!!:

Eğer Kanser gibi bir hastalığınız varsa Öncelikle sakın Kemoterapi almayın Kemoterapi notumda yazılanları muhakkak okuyun!!!. Gidip dijital pH ölçer alıp idararınızı sabah akşam kontrol edip pH ı 8 in üzerine çıkarmanız ve bu seviyede en az 2 hafta tutmanız gerekir. Buna bağlı olarak karbonat içimi günde 5 - 6 çay kaşığı karbonatlı su içmeniz gerekebilir. 1 çay kaşığı karbonatlı suyu bir miktar içip yatağa yada kanepeye uzanıp 360 derece sağa sola dönerek haraket etmelisiniz . Bu haraketleri yaparken ara ara bardaktaki karbonat tüketilmelidir.

Tıpta çok hastalık var. O yüzden bana şuna iyi gelirmi diye sormayın!. Deneyin görün iyi gelip gelmiyeceğini. Burada (https://www.facebook.com/kemal.milar) yığınla hastalığa iYi geldiğini bildiren görüşler var.
Diyabet iyileşmez diye geçiyor, bakın demek ki geçiyormuş, kanserin tedavisi yok bakın tedavisi varmış. Trombositleri onkologlar yükseltemeyiz diye konuşurlarken bakın alkali hale gelince trombositler yükseliyormuş .. Daha bir çoğunu paylaştım artık tek tek cevap yazamam. Tek başıma herkese cevap yazmam mümkün değil!!.

Eğer şu zamana kadar çok asidik beslendiyseniz, vücudunuz asit tutmuşsa ishal olup sıvi şeklinde wc'ye çıkarabilirsiniz. Ben abartarak 5 gün günde 5 defa içerek her gün 5 -6 defa wc e gittim sırf asitli su çıktı. O 5 gün devamlı salatalık edim, bitkisel beslenmeye ağırlık verdim. 6 cı gün normal sağlıklı bir şekilde dışarı çıktım ve vücut biriktirdiği asitleri attı, 10 cu gün laktik asitler eridi kuluçlar kalmadı. 15 ci gün sigara içtiğim için alt ciğerlerime nefes almakta zorluk çekiordum ama nefes alma sorunum yoktu sadece derin nefes almakta zorluk vardı, o kalktı derin nefes alabilmeye başladım.(Kemal Milar)

Hangi hastalık olursa olsun, her hastalıkta ayrıca kolloidal gümüş suyu kullanılmasını tavsiye ederim. D vitamini almayı unutmayın çünkü zamanınızın çoğu kapalı alanlarda geçiyor. Kanser dahil pek çok hastalığın nedeni D vitamini eksikliği. Türkiye Cumhuriyetinde eczanelerde Devit-3 ampul satılıyor 300.000 İU bunu ayda 1 kere şekere yada ekmeğe emdirip tüketmeniz gerekir. Bunu hasta olsanızda olmasanızda herkese tavsiye ediyorum. Yetişkinler için 1 ampul 1 aylık D Vitamini ihtiyacınızın hepsini karşılar.

Karbonatın dozunu bana artık sormayın 1,5 senedir anlatmaktan bıktım. Karbonatlı su içerek alkoloz olunsaydı, ben ve beni takip eden herkez ciddi sıkıntılara girerlerdi kimse girmedi. En fazla gaz apar geğirirsiniz geçer ya da gaz olarak alttan çıkarırsınız. Yada ishal olursunuz, asit atarsınız.

Fazla bitkisel beslenmeyi doğru bulmuyorum, fazla magnezyumda ishal yapar. Kalsiyumla dengelemeniz gerekir, kalsiyum almak için yoğurt yiğin. Ben laktozsuz süt içilmesini daha doğru buluyorum.

En Önemlisi Şu bilgileri Lütfen Anlamaya çalışın!!!!.

Sodyum Bikarbonatın Önemi

Tükrük bezlerinin yoğun miktarda karbonat iyonları salgılayarak yediklerimizi alkali yapar. Midemizin çevresi kandan alınan sodyum klorür'le çevrilidir.Sodyum su ve karbon dioksitle birleşerek alkali TUZ yani SODYUM BİKARBONAT OLUŞTURUR. Biyokimyada bu şu şekilde formüle edilir: H20 + CO2 + NaCl = NaHCO3 + HCL. Bundan dolayı midemiz aslında yediklerimizi ALKALİ yapmaktan sorumludur. BRUNNER BEZLERİ (12 PARMAK BAĞIRSAĞINDA BULUNUYOR) yüksek miktarda karbonat salgılayarak yediklerimizin alkali halde sindirilmesini sağlıyor. Pankreasımız Yüksek miktarda Sodyum Bikarbonat salgılayarak mideden gelen asitleri nötralize etmek ve yediklerimizi alkali yapmaktan sorumlu. Karaciğerde safra salgısında da yüksek miktarda karbonat içerir. Bedenimiz çürümemek için (kanser olmamak için) kendisini hep karbonatla alkali hale getiriyor. Böbreklerimizin kendisi karbonat ürettir. Böbreklerimiz kanın pH seviyesini alkali tutmakla sorumludur.
KULLANANLARIN TECRÜBE VE YORUMLARI BURADA
https://www.facebook.com/kemal.milar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…