kekim...3 yumurta ile 4 yk toz tatlandirici yi cirptim üstüne 6 yk karışım 2 yk yulaf kepegi 1 yk buğday kepegi 1 paket kabartma tozu yarım cay bardağı süt 4 damla vanilya 6 damla fındık 8 damlada petibor aroması ekledim iyice karıştırıp kalıba dökmeden 1 yk neskafe koydum... Çikolata damlali kek gibi oldu... 50 dk 150 derecede...
Eki Görüntüle 940965
Hepinize merhaba hanımlar iki hafta aradan sonra tekrar döndüm aranıza.İki hafta önce çok hastalandım zaten bir aydır grip olmuştum geçmiyordu.Sanırım o meşhur virüs uğradı.Baş dönmeleri ve bayılmalar başlayınca ailem el birliğiyle diyeti suçlayıp bıraktırdılar.Annemle eşim zorla bol meyve ve yağlı yemekler yedirdiler bana tabi dr. gittim tüm tahlillerim yapıldı iç hastalıklarada gittim iyi bir kontrolden geçtikten sonra tüm değerlerim çok güzel çıktı yani dukan diyetim aklandı.15 kilo verip 75 kilo olmuştum.Bugün itibariyle 75.6 olarak tekrar 3 gün atakla devam edeceğim.Şekeri ekmeği ve unu tüketmediğim için yememe rağmen kilom artmadı diye düşünüyorum.Hedefim 70 ve çok az kaldı
canım etkili ama bu diyeti hayatının sonuna kadar sürdürmen gerektiğini unutma bence sürdürülemeyecek birşey değil açıkcası ama aman ne olacak bu haftada böyle olsun sonraki hafta 2 gün yaparım falan filan salladın mı sanki kilolara yavaş yavaş geri gelin diyeceksin... kararlıysan hoşgeldin güzelim aramıza inşallah istediğin kiloya kavuşursun...
Hepinize merhaba hanımlar iki hafta aradan sonra tekrar döndüm aranıza.İki hafta önce çok hastalandım zaten bir aydır grip olmuştum geçmiyordu.Sanırım o meşhur virüs uğradı.Baş dönmeleri ve bayılmalar başlayınca ailem el birliğiyle diyeti suçlayıp bıraktırdılar.Annemle eşim zorla bol meyve ve yağlı yemekler yedirdiler bana tabi dr. gittim tüm tahlillerim yapıldı iç hastalıklarada gittim iyi bir kontrolden geçtikten sonra tüm değerlerim çok güzel çıktı yani dukan diyetim aklandı.15 kilo verip 75 kilo olmuştum.Bugün itibariyle 75.6 olarak tekrar 3 gün atakla devam edeceğim.Şekeri ekmeği ve unu tüketmediğim için yememe rağmen kilom artmadı diye düşünüyorum.Hedefim 70 ve çok az kaldı
Harika görünüyor canım kekin, eline sağlık, afiyetle ye, bende arada mikrodalgada günlük yapıyorum, fazla yaparsam yarına bırakmak zor olur :18:
Havalar biraz ısınıyor gibi olunca aklıma dondurma geldi, light dondurma yenebiliyor mu acaba, carte dorun ve golfun var mesela, markete gidince içeriğine bakacağım merak ettim, inşallah yenebiliyordur
kızlar bende geldim sonunda aranıza:))))
ben yazın karpuz diyeti yapıp deliler gibi kilo veriyorum ama mevsimlerden kış ve ben 20 gündür spor yapıyorum ve tartıda fark göremiyorum delircem kan değerlerim normal metabolizma hızım normal dukan deniycem felaket ödemim var yarın sabah başlıyorum atak evrem 6 gün:))))))))
ne yediğimi yazsam bana dogru olup olmadıgını söyleyebilirmisiniz
gerçi araştırma yaptım ama siz genede söyleyin:))))))
ŞAFAK 45 !!!
Evet dukan testine göre hedef kiloma ulaşmama 45 gün var ama 45 günde 6 kilo nasıl vereceğim bilmiyorum(
Önerilerinizi bekliyorum
Sabah haşlanmış yumurta+peynir
Öğle haşlama et+haşlanmış brokoli yoğurtlu+lıght kola
Akşam haşlama et+salata+dukan ekmek
dukan 1. gün
ATAK EVRESİ
sabah:4 yemek kaşığı tepeleme yağsız kıymayla yapılmış kıymalı yumurta (hiç yağ yok kıymayı kavurmak için biraz su kullandım ve 1 yuöurta kullandım)
öğlen:sabahın aynısı
akşam:kuşbaşı tavuk kavurma
bu diyet uygunmu atak evresi 1. gün için?
dün ne yedimmm
sabah: 1 haşlanmış yumurta + peynir
ara: yeşil çay
öğle: 2 kutu ton balığı
ara: yeşil çay kek peynir :)
akşam: kuşabaşı tavuğu süt köri baharatı biraz çeçil peyniriyle kavurdum... + sarmısaklı yoğurt
ara: çay ve kek
bu ara tekrar karbonatlı suya döndüm okuduğum yazılardan yine etkilendim. eczaneden ingiliz karbonatı alın diyorlardı bu seferde onu deniyorum... 2 gün üstüste atağım var kilom oynamazsa 3 gün yapacağım.
dana eti olmasına özen göster tatlım... menün güzel olmuş ama süt yoğurt birşeyler eklemelisin daha başındasın ya az yiyormuş havası verme vücuduna dirençlenmesin... peynir süt yoğurt birşeyler atıştır... en önemli olan yulaf kepeğini de yazmayı unuttun herhalde????
bende günlük yapınca üşendiğimden unutuyorum yulaf kepeğini
light dondurmaların içeriğini okumak lazım tabi ama ben pek umutlu değilim
geçmiş olsun tatlım artış olamaması çok güzel gerçi insan onca kiloyu verince eli gitmiyor :)))
tahlillerin iyi çıkmasına sevindim dukanda aklandı böylece :)
Canım umarım daha kısa sürede veririz kilolarıArtık zayıf olmak istiyorum
Bu arada karbonatlı su niye ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?