günaydın kızlar dün işe gitmedim annem burda olduğu için listeyi bugün paylaşıyorum kilo verenleri tebrik ediyorum... başta kendimi :)
Eki Görüntüle 937131 Eki Görüntüle 937132
ellerine sağlık canım. herkesi tebrik ediyorum bende :))günaydın kızlar dün işe gitmedim annem burda olduğu için listeyi bugün paylaşıyorum kilo verenleri tebrik ediyorum... başta kendimi :)
Eki Görüntüle 937131 Eki Görüntüle 937132
ayy inanmıyorum kendime ya :) ama olsun yakın bi kilo seçmişsin sen çok teşekkürler.
eline saglik, gercekten cok ugras istiyor.
ben 63,5 im. yine gec kalmisim bildirim yapmak icin:)
Merhaba bende aranıza katılabilir miyim :) kitabı yeni bitirdim internetten de baktım çok güzel şeyler okudum siz bana cesaret verdiniz ama bazı kötü yorumlardan da korkuyorum size sorsam saçınız döküldü ya da çok fazla halsizlik yaşadınız mı ben 19 yaşındayım 64 kiloyum 55 e düşmek istiyorum önümde bütün evrelerle birlikte 5 ay var inşallah yarın başlıyorum bana önerileriniz var mı siz tecrübelisiniz :)
Merhaba bende dukan diyetini yapmaya karar verdim yaklasik bir aydir internetten arastiriyorum baya aklima yatti kitabida aldim okuyorum fakat sormak istedigim bisey var ayni zamanda dogum kontrol hapinada baslamayi dusunuyorum diyete olumsuz bi etkisi olurmu
benim 4 ay oldu halsizlik yok ilk 2 hafta da halsizlik diyemem ama diyete alışmak zor geçti... saç dökülmesi konusunda dökülme yaşamadım hatta iyi gidiyordu normalde özel medikal ürünler alan mezoterapi yaptıran biriyken birde baktım saçlarım iyi durumda evde bakımlar yaptım filan sonra saçma bir şekilde marketten şampuan aldım önce panthene aldım. fena gelmedi sonra hayatımın hatası blendax ı aldım. mükemmel parlaklık temizlik filan derken saçlarım elime gelmeye başladı. hemen bıraktım şampuanı bioxcin ime döndüm... şimdi 2 haftada dökülmeler normale döndü... ayrıntılı anlattım çünkü benim dökülme problemim diyetten öncede vardı...
9 kilo için daha 19 yaşındasın bu diyete gerek var mı??? hayatında kaç diyet denedin? yada protein belki damak tadına uyuyordur onun için mi tercih ettin????
uygulaması benim için çok kolaydı, rahat geçti ve çok güzel kilo verdim. 60 civarındayken 49'a kadar düştüm
baktım herşey yolunda gidiyor, kilom da normal son aşamayı uygulamadım -şu ömür boyu süren aşama, haftada bir gün atak diğer günler yulaf kepeği hikayesi-
uygulasam muhtemelen kilomu korurdum belki de koruyamazdım bilmiyorum. ama şu anda 60 kilonun da üzerine çıktım, bugüne kadar hiç görmediğim 64 kiloyu gördüm.
Teşekkür ederim bilgilendirdiğin için çünkü benim en büyük korkum saçımın dökülmesiydi içime su serpmiş oldun bu diyeti seçmemin sebebiyse sürekli kilo alıp veren birisiyim rejimi bıraktığım zaman 5 verdiysem 4 ünü anlıyorum bu diyet biraz daha etkili görünüyor kilo koruma açısından birde kesin noktaları var şunları şunları yapmayacaksın diye bu yüzden daha bir disiplinli geldi bana sanırım bu yüzden seçtim
Hanimlarr merhaba; suan aklima gelen birseyi hemen size sorayim. Sallama liptonun meyve caylari varya.okulda elmasini.ictim ve cok hosuma gitti.evede aldim. ama zarari olurmi hic aklima gelmedi o an. Sizce?
kekim...3 yumurta ile 4 yk toz tatlandirici yi cirptim üstüne 6 yk karışım 2 yk yulaf kepegi 1 yk buğday kepegi 1 paket kabartma tozu yarım cay bardağı süt 4 damla vanilya 6 damla fındık 8 damlada petibor aroması ekledim iyice karıştırıp kalıba dökmeden 1 yk neskafe koydum... Çikolata damlali kek gibi oldu... 50 dk 150 derecede...
Eki Görüntüle 940965
Ellerinize sağlık çok leziz görünüyor, bende deneyeceğim.) birde bu kekten en fazla kaç dilim tüketebiliyoruz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?