Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

herkese selam bende başladım bugün diyetime atak 1.günündeyim ve 6 gün yapıcam inşallah herkese bol -- ler olsunn :)

hoşgeldin tatlım inşallah verirsin gereksiz yüklerini... perş. günleri bildirim yapıyoruz kilomuzu değişimlerimizi hep birlikte takip ediyoruz yazarsan listeye senide alırız...

amanın 1,5 kg neyse inşallah bu kadarla geçmiş olur evet atak dönemini yenileyip başlarsan iyi olur gerçi ne yediğini sen bilirsin çok abartmadıysan 5/5 yap sp ile başla...

Aynen yaa artık beğenemiyorum...

bu yeni sistemi sevmedim...

dün ne yedimmm

sabah: çeçil peyniri :) işe geciktim

ara: kek yeşil çay

öğle: haşlanmış yumurtam öğlene kaldı ve et köfte ayran

ara: neskafe

akşam: tavuk but

ara: kek hibiskus çayı

1,5 lt su zorladım :)

teşekkürler tabiki perş bildirim yaparım :) bügün atak 2.gündeyim sabah kahvaltımı 2 yumurta peynir ve yogurda karıştırılmış yulaf kepeği ile yaptım krep yapayım dedim beceremedim sabah :))

teşekkürler tabiki perş bildirim yaparım :) bügün atak 2.gündeyim sabah kahvaltımı 2 yumurta peynir ve yogurda karıştırılmış yulaf kepeği ile yaptım krep yapayım dedim beceremedim sabah :))

Silikon spatula alırsan daha kolay olur... Ayrıca krebimi yazayım 1 yumurta 1,5 yk yulaf kepegi 3-4 yk süt istersen lor peyniri ve baharat karıştır önce tavayi isit sonra en kısık ateşte krebi dök 5 dk karışma yavaş pişsın kağıt gibi kalkar zaten sonra çevirince acelen varsa yüksek ateşte pişir...

aynı kaderi paylaşmışız seninle :) bizde haftasonu eşimin akrabalarına gittik ist.a ve maalesef bende aynen dediğin şeyleri yaşadım ( yani yesen bi dert yemesen bi dert. yemesen niye dert yanlış anlıyolar çünkü mecburen yiyosun.bende dün atağa başladım yeniden ama 3 gün mü yapsam 5 gün mü ona tam karar veremedim (

teşekkürler canım umarım yarın yapabilirim :) bu arada bi sorum olucak ben sabah 1,5 ykaşığı yulafı yogurtla karıştırdım ama hepsini kahvaltıda bitiremedim kalanını gün içerisinde yesem olur dimi :) şimdi öğle yemeğimi yiyicem ton balığı aldım lıgt olanlarından yiyebildiğim kadarını yicem :)

bende memlekete gittim 2 kez hemde antalya dan antebe ilk gittiğimde biraz zorlandılar ama 2. de alıştılar... herkes diyette diye meyve hazırlıyor onu da yemeyince biraz ayıp oluyor doğru ama ben ilk gittiğimde 10 kg vermiştim herkes farkedip saygı duydu. 2. de 15 kg vermiştim saygı duymayı bırak benim gibi yemeye çalıştılar...

kolay olmuyor ama kendinize mazeret olarak bunları almayın... ha ben 70 kg olsam 60 a düşecek olsam insanları kırmazdım belki ama ben 95 kg dım ve bence onların kırılmasından daha önemli benim kararlarım...

hepsini yemek zorunda değilsin tabi hepsini aynı öğünde yada sabah yemek zorunda da değilsin... ama sabahları tüketmek daha sağlıklı bir seçim...

bende ilk zamanlar 3 kutu ton ile gelirdim 2 anca yerdim aslında çok bile olurdu ama işte sınırsız lafı yedirtiyor :)

Herkese güzel ve huzurlu bir gün diliyorum

Dediklerine aynen katılıyorum, ben başlayalı 4 ayı geçti, tabii ki oturmalara da gittim, misafir de ağırladım ama asla bir lokma diyetimin dışında yemedim,

kusura bakmayın ben farklı bir diyet yapıyorum, bunları yiyemiyorum, kaç aydır ciddi bir emek veriyorum onun için de lütfen ısrar etmeyin diyorum...

herkese selaaam ben de yeni başladım. burayı üye olmadan çok okuyordum dedim ben de katılayım size :) bugün 6 günlük atak evremin 5. günü oh yarın kurtuluyorum sonunda şu ana kadar diyetim süper gidiyor dukan bana 2.1 kilo verirsin dedi ben sabah itibarı ile 2.7 kg vermişim bile 4 günde biliyorum böyle devam etmez ama umarım hep veririm öf kurtulayım şundan canım tatlılar poğaça çekiyor

memlekete gitmiş olsam benim içinde sorun olmazdı ailem sonuçta. ama ilk defa gidilen bi evde diyet yaptığımızı bilmeden insanlar bi dünya hazırlık yapınca azda olsa yeniyo maalesef neyseki bi duraklama vs. olmadı çok şükür.uzun bi sürede gezi seyahat vs. yok :)

Kizlar cok mutsuzum. gecen.hafta kilom 67.8 di. o gunden sonra tam olarak anlayamadigim nedenle artisa gecti kilom 68lere geri dondum. Vucudum sanirim hemen tepki veriyor bi nugget yedim diye. Halbuki oyle yagda kizartmamistik.Cok hafif koyduk yagi. Malum sinav haftasi yemek hazirlamakl cok ugrasamiyorum. erkek arkadasim yapiyor yemekleri:)) oda salcali falan seviyor. salcayada tepki vermis olabilirmi???
Buarada erkek arkadasimda dukana basladi 10 gun atak yapti(malum kilosu baya fazla) 10gun atakta 5 kilo verdi. seyire gecti kill vermesi hala devam ediyorrr :))

yapılır mı buu canım çekti 2 gün daha sabredeyim de hemen tadına bakayımmm

dukanda onuncu günüm bugün bitti.her gün sebze+protein yaparak ataksız 4 kilo vermiş bulunmaktaım.umarım devamı gelir

hoşgeldiniz kızlar inşallah hedefinize ulaşırsınız ikinizinde iyi gitmiş seyirde iyiden iyiye eriyince mutluluk tavan yapıyor...

hımmmm doğru aslında aile akraba biraz daha kolay oluyor da uzak yada resmi olduğun insanlara durumu kıvırmak biraz daha zor... yinede az yiyip size uygunları seçerseniz verdiğiniz onca emeğe zamana yazık etmezsiniz...

sana şöyle bir anımı anlatayım en son memleket ziyaretimde eşimin annanesine gittim tabi diyetteyim lafını anlatmam uzun sürdü. açıklamam da zar zor ikramları yaptırmamak için ikna ettim sonrasında koca bir meyve tabağıyla geldi yaşlı kadın gel geri çevir yanına da 1 tane havuç koymuş yeni aldım taze diye ben meyve yiyemeyeceğimi açıkladım tabi alındı meyveninde yasak olduğu bir diyet mi olurmuş diye sonra ne oldu bende alınmasın diye eve aldığı 1 torba havucun yarısını soyup soyup teptim ağzıma bak yemesem bunu da yemezdim yasak olduğu için yiyemiyorum dedim midemde yarım kilo havuç yarım kilo salatalıkla kusmadan döndüm :))) hemen teslim olmayın kızlar tabi bu lafım 20 kilonun üstünde kilo vermesi gereken sağlık açısından da durumu iyi olmayanlara vermeniz gereken bi 10 kg varsa da ne diye kırasınız insanları :) ne çok konuşasım var benim sabah sabah neyse kızlar işe döneyim :)

tatlım salçayı 1 tatlı kaşığı kullanacaksın en azından sp günlerinde... erkekler daha kolay kilo kaybediyor sakın motivasyonun bozulmasın haftada 1 tartıl onunla aynı kilo kaybını da bekleme nette bir dukan amca var okudun mu bilmem 40 kg vermiş dukanla... nugget için de bu tepki normal dışı karbonhidrat sonuçta evde kendi nuggetını yap ben sana tarif edeyim. kolay olur... tavuk bonfileyi alıyorsun 4-5 adet sonra bunları ince kesiyorsun ister şnitzel gibi ister parmak... sonra yiyebileceğin kadarlık poşetlerde buzluğa... yiyeceğin zamanda çıkar sabahtan akşama kadar çözülmüş olur süte batır sonra yulaf kepeğine at teflon tavaya üstüne de bir kapak kapat aynı :) yada dışardan tavuk dönere talim tavuk döneri de peçeteye sar yağını al öyle ye...

hani bikaç saat oturulup kalkılacak bi yer olsa bende kesinlikle diyetime ihanet etmezdim ama 2 gün orda kaldık mecburende yedik ( ama çok çok az Allahtan. herşeyin ucundan azıcık :)) bide vermem gereken 7 kg kadar kaldı benim sanırım onunda hafif rahatlığı vardı ve çok çok az yediğim içinde (yani galiba ondan) tartıda + görmedim (yada şans diyelim) ama evdeyken o kadar dikkat ediyorumkii sınırlı izinlileri bile çok az tüketmeye çalışıyorum ne olur ne olmaz diye.canım ayrıca tebrik ediyorum seni.ben yesem yarım kilo havuç ve salatalık kesin kusardım midemde ülser var çünkü direk gümlerdi midem :)) bi an önce bitsede kurtulsakkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…