Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

herhalde bu yorumu okumuştum bende o yüzden yiyemedim ama onla bir helva yaptıydım üfffffffffff ödül öğünümde yicem dediydim arkadaş bu ödül öğünü de nasıl zor geliyor ve kısa sürüyor

yine eksik arkadaşlar var listeyi sabah yayınlayacağım... esoba geçen sefer unutmuşum seni bu sefer iyi baktım henüz yazmadın :)

Başlangıç tarihi: 19/02/2014
Başlangıc kilo: 67
Kaçıncı gün : 27
Gecen haftaki kilo :63,4
Güncel kilo: 62,7
Hedef kilo : 55

ilk haftalar ne guzel hizli hizli gidiordu simdi sinir oluom haftada asagi yukari 500 gram gidior..

Son düzenleme:
Başlangıç tarihi: 12/12/2013
Başlangıc kilo: 89
Kaçıncı gün :90
Gecen haftaki kilo :78
Güncel kilo: 77
Hedef kilo : 65

Arkadaslar4 gün atak yaptım 500 gr vermişim sadece 40 dk yürüyüş Kağan'a suyu ve yesıl çayda tukettım ama ınye böyle az oldu adetım yakın ondanmı acaba

hedefine çok az kalmış ne güzelll... ben de regl olcam şiştim =( sinirimden de az önce böreği tırtıkladım =( öleyim ben. yapamıcam galiba bu işi. motivasyonum düştü. =(

evet çok az kaldı gerçekten ama azaldıkça gitmek bilmiyor gibi sanki :44: Başlarken bende bu kadar bile verebileceğimi düşünmemiştimDönem dönem zorlandığım zamanlarda oldu ama şükür epeyce gitti kilolar Sende yapabiirsin;zaten kilon da o kadar fazla değil sanırım

Başlangıç tarihi: 28/01/2014
Başlangıc kilo:67
Kaçıncı gün :45
Gecen haftaki kilo :60.6
Güncel kilo:60.1
Giden kilo:500 gr
Hedef kilo :54
Boy :1.68...

hala 60 lardayım suan yumruk harekatı ypıorum cunku 3 haftadır aynı kılodayım

Son düzenleme:

Az olunca daha bi sıkıntı minnak minnak gidiyor 😊

Arkadaslar4 gün atak yaptım 500 gr vermişim sadece 40 dk yürüyüş Kağan'a suyu ve yesıl çayda tukettım ama ınye böyle az oldu adetım yakın ondanmı acaba

Atakta yağdan kaybetmiyorsun vücuttaki su atılıyor sende çok yokmuş demekki sıkıntı yapma:)

Önce sınırlı izinlileri kesseydin keşke :44:

3 gün atak yaptım sonuc 1.7 kg bugün seyire geçiyorum :)
haftaya o listede olmak istiyorum bende nasıl yapıyorsunuz perşembeden mi yazıyoruz durumumuzu

gunde 100 gr veriyorm sabit ne kotu yaa regl için normal mi bu kızlar ne dıyosnz bazen çok duşuyo motıvasyonum

gunde 100 gr veriyorm sabit ne kotu yaa regl için normal mi bu kızlar ne dıyosnz bazen çok duşuyo motıvasyonum

aynen meray44 gunde 100 gr veriyorum bazen de p+s gunlerinde 100 geri cikiyor regl oldum bugun belki ondandir
ayrica dun bi kacamak yaptim bosuna demiyorlar ac karinla alisvere gitmeyin diye, evden yemeklerimi hazirlayip is goturmeme ragmen yogunluktan
firsat bulup bise yiyemedim sonrada market alisverisinde ekmek bolumunde aman allahim o ne guzel bi koku taze cikmis firindan croissant ekmegi dayanamayip
bitane aldim yaninada taze sklimis portakal suyu kasaya gidene kadar nevsimle mucadele ettim ama ney faydaaaa daha kasadayken ucundan isirdim enfesstiii...

3 gün atak yaptım sonuc 1.7 kg bugün seyire geçiyorum :)
haftaya o listede olmak istiyorum bende nasıl yapıyorsunuz perşembeden mi yazıyoruz durumumuzu

canım perş. günü bildirim günümüz burda yazanlar gibi bildirimini yap haftaya listeye alayım...

hadi atağı atlatmışsın gözün aydın... darısı seyire...

canım vücut direniyor haliyle kilo veriyorsun oda savunmaya geçiyor kendini yavaş veriyor kıracaksın direncini sabırlı ol... ayrıca regl 2kg a kadar artı gösterebiliyor ödemden...

kızzz insan markette de kaçamak yapar mı orda light mini kutu sütlerden bulaydın ben genelde onları içiyorum... bir kere hindi fümeyi de açacaktım ama abartmıyım dedim

portakal suyu kötü olmuş meyve ve ekmek karbonhidrat yüklenmişsin... bari spora ağırlık verde depo yapmasın yaptıysada harca...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…