eunicedoc : Is carob powder allowed on the diet
Moderatrice cathy : Hello eunicedoc, I am afraid but carob powder is not allowed in the diet. It is usually used to replace cocoa powder but the Dukan method tolerates only the sugar free fat reduced (11% fat maximum) cocoa powder in the amount of 1 tbsp per day. Have a nice week-end!
Keçiboynuzu unu serbest mi diye soruyorModeratör de malesef yasak diye cevap veriyor maksimum %11 yağlı şekersiz kakao serbest günde bir yemek kaşığı kadar
bugun cok mutsuzum halbuki bi sebep yok dokunsan aglicam yaa niye bole ki mutsuzum iste
hedefine çok az kalmış ne güzelll... ben de regl olcam şiştim =( sinirimden de az önce böreği tırtıkladım =( öleyim ben. yapamıcam galiba bu işi. motivasyonum düştü. =(
evet çok az kaldı gerçekten ama azaldıkça gitmek bilmiyor gibi sanki :44: Başlarken bende bu kadar bile verebileceğimi düşünmemiştimDönem dönem zorlandığım zamanlarda oldu ama şükür epeyce gitti kilolar Sende yapabiirsin;zaten kilon da o kadar fazla değil sanırım
Arkadaslar4 gün atak yaptım 500 gr vermişim sadece 40 dk yürüyüş Kağan'a suyu ve yesıl çayda tukettım ama ınye böyle az oldu adetım yakın ondanmı acaba
Başlangıç tarihi: 28/01/2014
Başlangıc kilo:67
Kaçıncı gün :45
Gecen haftaki kilo :60.6
Güncel kilo:60.1
Giden kilo:500 gr
Hedef kilo :54
Boy :1.68...
hala 60 lardayım suan yumruk harekatı ypıorum cunku 3 haftadır aynı kılodayım
gunde 100 gr veriyorm sabit ne kotu yaa regl için normal mi bu kızlar ne dıyosnz bazen çok duşuyo motıvasyonum
3 gün atak yaptım sonuc 1.7 kg bugün seyire geçiyorum :)
haftaya o listede olmak istiyorum bende nasıl yapıyorsunuz perşembeden mi yazıyoruz durumumuzu
gunde 100 gr veriyorm sabit ne kotu yaa regl için normal mi bu kızlar ne dıyosnz bazen çok duşuyo motıvasyonum
günaydın kızlar listemizi paylaşayım inşallah eksik olan yoktur...
Eki Görüntüle 1022347 Eki Görüntüle 1022348
mimarka tebrik ediyorum haftanın 1. si..
aynen meray44 gunde 100 gr veriyorum bazen de p+s gunlerinde 100 geri cikiyor regl oldum bugun belki ondandir
ayrica dun bi kacamak yaptim bosuna demiyorlar ac karinla alisvere gitmeyin diye, evden yemeklerimi hazirlayip is goturmeme ragmen yogunluktan
firsat bulup bise yiyemedim sonrada market alisverisinde ekmek bolumunde aman allahim o ne guzel bi koku taze cikmis firindan croissant ekmegi dayanamayip
bitane aldim yaninada taze sklimis portakal suyukasaya gidene kadar nevsimle mucadele ettim ama ney faydaaaa daha kasadayken ucundan isirdim enfesstiii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?