Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

gunaydın kizlar okadar tembelım ki hergun sızı takip etmeme rağmen 1 haftadır hiç yazmadım ıyıki varsınız sizlerden gerçekten güç alıyorm
gelelim b.ildirime malesef regl haftamday sadece 700 gr verdm regl için az mı normal mi bilemedm yorum yaparsanız sevinirm 70 li rakamları kapıdan aralamak bile harıka bi duygu elhamdulıllah... zira 2 senedır 80 ustuydm

baslangıç tarıhı: 3 subat 2014
baslangıç kilo: 88
geçen haftakı kılo: 80.5
guncel kilo: 79.8
kaçıncı gun: 38
hedef kilo: 67
boy:1.64

bu arada kabızlıkla cidden basım beladaydı aç karnına yağ içmeyi bile denedm ama az daha kusucaktm benım gibi dertlilere bi tavsıye lipton un kiraz saplı poset çayı inanılmaz ıse yaradı bende insallah geçici bi çözum değildir ..

bi hazır içimdeki tembeli yenmişken besamel soslu karnabahar yedınız mı bilmem ama bi harıka tadı yanılmıyosam dukan amca dan almıstm tarıfını karnabahardn nefret eden ben bayıla bayıla yedım bu diyet insanı ne hale getirıyo di mi yaa..

okuyorm da ne guzel balık malık yıyosnz hıç bı zaman yıyemedm balığı yesem biraz daha çesitlenrdı diyetm
ama napalım buna da sukur vejeteryan değılım neysekı
ayyy ne çok yazmısım bu bana bı hata yeter heralde :)
babam anneme 3 kuruş verdm konustrdm 5 kuruş verdm susturumadm derdı benım kı o misal susamıyorum

günaydın güzeller :))

Başlangıç tarihi: 03.12.2013
Başlangıc kilo: 69.2
Kaçıncı gün : 101
Gecen haftaki kilo :57.7
Güncel kilo:57.5
Hedef kilo : 52
Boy :1.64
yine sadece 200 gr ( antibiyotik kullanıyorum iki tane onlar etkilemiş olabilir mi bilemiyorum (

Can sıkacak bi durum yok.İlaçlarını kullan geçer inşallah :) Güçlendirmeye geçebilirsin artık;dediğim gibi zaten kilon çok iyi :) Belkide hamileliğinde fazla kilo almassın Boşuna kendini yorma
boşuna canımı sıkmışım :)) dün belli oldu sonuçlar.kültür temiz, hormonlar normal, kan değerlerin güzel dedi doktor ama antibiyotiği içmeye devam et ptesi tekrar gel dedi bakalım... sonraki aşama ne hiçbi fikrim yok ( açıkçası korkuyorum güçlendirmeye geçmeye

Günaydıııın antep fıstıklarım, tuzsuz kajularım, tatlı bademlerim, ceviz içlerim yahuuu

Başlangıç tarihi: 09/02/2014
Kaçıncı gün: seyir 30 toplam 33
Başlangıç kilo: 65
Geçen haftaki kilo: 61,3
Bu haftaki kilo: 60,6
Boy: 1.65

Kızlaaar inanılmaz kelebekli bir mideyle sesleniyorum size 700 gr vermişim şimdi diceksiniz ki amaaan 700 mü biz 1.7 verdik 2.7 verdik ben de dicem ki biliyorum Üzerime gelmeyin 1.65 boya bir haftada 61 den 60lara inmem gayet iyi sanki dimi :S Dün bir arkadaşım artık balık etli olmadığımı normal olduğumu söyledi bu arkadaş 72 kilo zamanlarımı da biliyor da

Çocukluğu saymazsak balık etli olmadığım bi zaman dilimi yoktu ŞUANA KADAR!!! HAHAHAHA geçen hafta size o göbek gidicek demiştim değil mi? Şu an saklanıcak yer arıyor hınzır. Kaçabilirsin ama saklanamazsın yeter küçülen bedenime sığmıyosun işte defol git alla alla dimi. Neyse istediği kadar saklansın kaçmaya çalışsın filan 9. günümde sporun inanılmaz bir sıkılaşma var iyice daraldı karın kısmım hahah o alt karın var ya o alt karın bıngıl bıngıl orda o bile bi değişti bi değişti aman efendim biraz daha sıkı durayımlar mı beklersiniz yok efendim tayttan pantolandan fırlamıyımlar mı

Vay arkadaş 42 bedenlerden 38 dar kesim kumaş pantolonlara girebilecek girmeyi geçtim üzerine yakıştırabilecek noktaya geldim ya. Hedef 34 beden ama

Neyse demem o ki 700 gr belki az atak dışında tam 30 günde 1.7 kilo vermiş gibi duruyorum. Bu bi aya bir regl iki antibiyotik kullanımı bir de vücudumun 62 kilo sendromunu sığdırırsak (62 den aşağı hiç inmemiştim de önceki diyet denemelerimde de inatlaştığı kilo vücudun benle ) normal heralde. Bir de dün anlatmıştım aldığım kaloriyi bir hesapladım 800 bile etmiyor vücudun vermemeye direnmesi gaayet normal. Neyseki son bir kaç gündür arttırdım daha fazla yemek yiyorum daha protein ağırlıklı çok geliyor ama vücut istiyor demek ki ne bilim Zaten bu 700 gramı da bu son bi kaç günde verdim :d

Neyse bebişkocuklarımm hepinizin kilo verişini kutluyorum bu zor zamanlarda umarım böyle küçük mutluluklar günü geçirmemize hepten deprosyana girmemize mani olur.

Eksi göremeyenler de üzülmesinler, kilom inmiyor sıkıştım kaldım diye düşünenler düşünmesinler kalorilerini bir hesaplasınlar kaç kalori almışlar. Bilmiyorlarsa bazal metabolizmalarına bakarız beraber belki sınırın altında kalıyorlardır vücut panik olup yediklerinize sarılıyordur veya kilo vermişsinizdir ama hala çok yiyorsunuzdur :)

Unutmayın aynı boyda 100 kilo ve 80 kilo iki insan aynı bazal metabolizmaya sahip değildir dolayısıyl 80 kilo olan insan daha az yemek zorundadır. Yani kilolar aşağı indikçe biraz yediklerimizi değiştirmemiz de lazım

Seviyorum sizi ama en çok kendimi :)

Başlangıç tarihi : 24.02.2014
Başlangıç kilo : 69.9
Kaçıncı gün : 18
G. haftaki kilo : 65.8
Güncel kilo : 65.7
Giden kilo : 100
Top. giden kilo : 4.2
Hedef kilo : 60
Boy : 1,71

Günaydın Canlar, çok asabım bozuk elim ayağım titriyor resmen. İşe geldim hevesle. Öğrencinin biri geldi; "hocam verdiğiniz kitaptan hiçbir şey anlamıyorum onun yerine başka kitap okusam olur mu?" ya arkadaşım gelmişsin üniversiteye, hem de sosyoloji 2. sınıf olmuşsun ben sana ders dışında başka kitap okuma diyor muyum, hayır! aksine kitap okuyun diye ayaklarına kapancam neredeyse. Kitabın ismini söyle diyorum, kalın kitap diyor! ya havleeee... Kitabın yazarını bilmiyor ki anlasın zaten. ne işine yarayacakmış; müfredat dışıymış; yemin ederim gömmemek için zor tuttum kendimi. Müfredat mı olur üniversitede. Bir hışım girdim sınıfa vizede bu kitaptan soru sorcam, hadi bakalım şimdi sıkıyorsa okumayın dedim! bu ne ya rezil bir gençlik karşımda. utanıyorum artık, nereye gidiyor bunlar böyle yırtınıyorum 2 kitap okutcam diye, ki not vermicem dedim; ondan oldu zaten bak şimdi not vercem diye yalayacaklar kitabı!! ayyyyyy hıncımı alamadım uçcam şimdi!

aah ahh o antibiyotik Evet etkiler sebebi de şu; antibiyotik vücuttaki TÜM bakterileri katleder. Ama vücudumuzun düzenli çalışabilmesi için yararlı bakterilere de ihtiyacımız var probiyotikler ve prebiyotikler gibi :). Antibiyotik kullanımında yoğurt ve kefiri beraber tüketmeni tavsiye ederim. Yoğurt probiyotik kefir ise prebiyotiktir Probiyotikler biraz hassas midede hemen ölebiliyorlar Sıcaktan mide asidinden filan etkileniyo yavrucaklar, prebiyotikler öyle değil ama canavarlar valla (iyi canavar ama ) probiyotikleri ve diğer yararlı bakterileri arttırır, besler büyütür adeta bir anne sevgisi ile kucaklar.

Çocuklarınıza da yedirin içirin hem kefir hem yoğurt. Iyy bakteri öyk filan dediğinizi duyar gibiyim bazılarınızın. Size şöyle söyleyeyim o yararlı bakteriler oranızda buranızda alerji çıkmasını engelleyen yegane şeylerden biri. Yoğun antibiyotik kullanan hemen herkeste malesef alerji ortaya çıkıyor hayatlarının ilerleyen dönemlerinde

Arada helico bakterden filan muzdarip, gastriti vs olan biri varsa koca koca antibiyotiklerle tedavide olmuşsa aman diyorum sarılın yoğurda kefire

veya daha kolayı eczaneden bir prebiyotik probiyotik takviyesi alıyosunuz oldu da bitti maşallah

Sabah sabah doktor programı gibi oldu heee ahahah aranızda doktor varsa da düzeltmek istediği konular olursa beni çekinmesin :)

Hahaha sinirlenme be çocuklara itmezsen yürümez onlar Şimdi o düşünüyodur eve gitsem de oyun oynasam akşam çocuklarla nargile mi yapsak. Ece'nin sevgilisi mi var acaba? Diye hehehe

kız bir sakin ol gaddar hocalar gibi gördüm seni sabah sabah... ben öğrenciyken çok gitmişimdir hocanın yanına bu kitap gereksiz saçma diye :))) ama ben kitabı genelde yalar yutar sonra anlamsız derdim... çünkü karşımda bıdı bıdı sen ne anlarsın dediğinde bilmem kaçıncı sayfada şöyle diyor falan filan hocayı da ikileme düşürürdüm kabul edelim öğrenci psikolojisi bu hocalara takılmak... üstüne alınma güzelim... onların ki can sıkıntısı

bende antibiotik kullanımındayım günlük kefiri adet edindim tutturabilirsem aç karnına 1 bardak yoksa da akşam 1 bardak... inşallah iyi çalışıyorlardır içerde... benim kefire olan aşkım bunca yararlı özelliği değil kabızlığı önlesin yeter modu

kız bu ne biçim günaydın demek içim gitti okurkene yulaf kepeklerim günaydın desene bardak dolusu yeşil çaylarım mesela

kız bu ne biçim günaydın demek içim gitti okurkene yulaf kepeklerim günaydın desene bardak dolusu yeşil çaylarım mesela

Valla bende kesti kefir o problemi hehe Yazın da güneşe çıkınca alerji durumu belli olacak fok balığı gibi kumsallarda yatan ben son iki yıldır mini mini kabarıyorum kaşınıyor
bu yaz bakıcaz kefir ne kadarını çözdü işin Bi de keçi boynuzu bilmemnesi var annem kullansın benim güçlendirme geçsin anca o zman

Dukan beğendilerim diyim o zman size bundan sonra

Başlangıç tarihi: 19/11/2013
Başlangıc kilo: 73
Kaçıncı gün : sayamıyorum artık
Gecen haftaki kilo :61,5
Güncel kilo:60,6
Hedef kilo : 59
Boy :1.63

Başlangıç tarihi: 05.03.2014
Başlangıc kilo: 80.500
Kaçıncı gün : 9. Gün
Gecen haftaki kilo : 78.800
Güncel kilo:76.800
Hedef kilo : 60
Boy :1,66
Seyirin 4.gunundeyim ve suana kadar bi gün + 200 bi gün -200 görüyorum incelmeye başladım selulitlerim baya azaldı.yag ve su oranımda da azalma var ama kasta biraz artma var.dukan egzersizlerini yapıyorum.bide leslie yapiyorum.kabizlik sorunum tam çözülmüş değil.dubhalac,yeşil çay ve elma cayi iciyorum.kacamagim yok sayılır.(bi lokma annemin sarmasının tadına baktım)hasta oldugum icin 2-3 gün spor yapamadım.antibiyotik falanda kullandım.adet olcam hepsi üst üste qeldi.sizce duraklamamı yasıyorum yoksa seyire alıştığı zaman kilo vermem devam edermi ?

Başlangıç tarihi: 19/11/2013
Başlangıc kilo: 73
Kaçıncı gün : sayamıyorum artık
Gecen haftaki kilo :61,5
Güncel kilo:60,6
Hedef kilo : 59
Boy :1.63

hedefine çok az kalmış ne güzelll... ben de regl olcam şiştim =( sinirimden de az önce böreği tırtıkladım =( öleyim ben. yapamıcam galiba bu işi. motivasyonum düştü. =(

bak sende diyorsun hepsi üstüste gelmiş ayrıca toplamda verdiğin rakam bence çok iyi... ataktan sonra seyire geçtiğinde böyle bir dönem geçireceksin zamanla düzene girer vücudun sebzelere geçti ödem toplayıp bırakıyor kendine biraz zaman ver...

bende keçiboynuzu özü / unu aldıydım netten baya da güzel birşey eşim yemiyordu bende çaktırmadan pastalara türk kahvesine tahin pekmezine karıştırdım... çok okudum ama dukanda bize izin bulamadım yoksa bende çok istiyorum tüketmeyi çok güzel çikolatalı kek yapılıyormuş onla rengi yoğunlaştırıyor...

etkiliyo dimi bende öyle düşünmüştüm ( napalım artık içicez mecbuur.neyseki sadece bi hafta :)) bak yoğurtla kefir için söylediklerin iyi oldu.yükleniyim ikisinede ama gastrit var işte bi taraftan (

eunicedoc : Is carob powder allowed on the diet
Moderatrice cathy : Hello eunicedoc, I am afraid but carob powder is not allowed in the diet. It is usually used to replace cocoa powder but the Dukan method tolerates only the sugar free fat reduced (11% fat maximum) cocoa powder in the amount of 1 tbsp per day. Have a nice week-end!

Keçiboynuzu unu serbest mi diye soruyor Moderatör de malesef yasak diye cevap veriyor maksimum %11 yağlı şekersiz kakao serbest günde bir yemek kaşığı kadar

etkiliyo dimi bende öyle düşünmüştüm ( napalım artık içicez mecbuur.neyseki sadece bi hafta :)) bak yoğurtla kefir için söylediklerin iyi oldu.yükleniyim ikisinede ama gastrit var işte bi taraftan (

Bende de var malesef Önceleri karnım bi şişiyordu hamile gibi çok feci o ağrıyı zaten tarif edemem Çok şükür kalmadı gastrit yanma bilmemne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…