inşallah benimkide bir hamilelik aşermesidir zira kendileri önceki gün bitti eşime hemen sipariş verip yenisini stok ettim... tek üzüldüğüm nokta bu masumane yiyeceğin dukan amcamın gözünde meyve olması
ya güzelim hatırlıyormusun acaba çağlayı yediğinde karın kasık ağrıların artıyor muydu???? kaç gündür çizginin dışına çıkıyorum biraz ama ağrıdan da ölüyorum bu ağrılar için kimi suçlasam çağlayı mı??? yoksa diğer yaptığım kaçamaklar yüzünden midem kabul etmeyip savaş mı açıyor bana çözemedim :44:
Atakta besinci gunum kaldi mi ikigun seyire gecmeye:) ataga o kadar alistimki seyire hecesim yok.daha once dukanla 14 kilo vermistim insallah yine basaririm.bu sayfa beni cok motive ediyor hareketli tutalim arkadaşlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar bugün kendimi takdir ettim walla... Arkadaşlarımızla ayda bir kez yaptığımız bir günümüz var. Biraz önce günden geldik sofradaki çeşitliliği anlatamam tatlılar, tuzlular o kadar yani.
Ama ben yanımda götürmüş olduğum balıklı salatadan başka bir şey yemedim. Tadına dahi bakmadım.
Örnek dukan davranışı :))
Bizde kac seferdir arkadaşlarla toplanıyoruz bende yemiyorum.ama bugun bi kaçamak yaptım.sarmaya yenildim sonunda.bu sefer kendim sarinca dayanmadım umarım duraklamam .
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Havalar da güzel atakta mangal piknik süper oluyor. Bugün spdeydim ben de, piknikte rahat oldu ama unuttum açık havada salataya daldım sp başlayan gün Ps oldu. Bi de Çiğdem yedim unuttum(
Şu duraklama çok üzdü beni(
kaç gündür duruyorum, tabi regl oldum onunda etkisi var ama moralim bozuk
O kadaaar geri çevirdiğim kebap, lahmacun, kek, pasta, börek, tatlı, meyve... (sayarken içim gitti) motivem düşüyor...
Öyle düşünme hayatın boyunca yedin onları hep. Tadını biliyoruz bir sure de yemeyiver nolcak. Geri dönüşü muhteşem olcak bakk 😊Şu duraklama çok üzdü beni(
kaç gündür duruyorum, tabi regl oldum onunda etkisi var ama moralim bozuk
O kadaaar geri çevirdiğim kebap, lahmacun, kek, pasta, börek, tatlı, meyve... (sayarken içim gitti) motivem düşüyor...
38 bol geliyor ama 36 da olmuyo5. Kabizligim ve reglim bitsin 36da karar kilcamÜzülme canım duraklasan bile kaçamağı tekrarlamadığın sürece kısa süreli olacaktır. Ama genede seni dikkate davet ediyorum :)) yaptığımız yemeklerin cazibesine kapılmayalım...
Ne demiş dukan: unutmayın şu anda veda ettiğiniz bütün o güzel yiyecekler bir gün tekrar sizin olacak... (Biz ne dıyorduk Hımmm 38 miiii 36 mıııı )
3 gün sp yapcam zaten. Et tavuk daha cazip geldi..Ustuste iki ps cokta sorun olmaz bence:)
Ben daha önceki dukanimdan biliyorum bazen bi kiloda 15 gun takikiyodum ama bi gitmeye basladimi corap sokugu gibi gidiyodu.mesela ben korumada bile 3 kilo vermistim.kacamak uapmadan devam ederswniz arkadaslar cok kisq zamanda emeklerinizin karsiligini alacaksiniz
Selam kızlaaarr
bir güzel bir de kötü haberim var
Güzelden başlayalım terfi gibi birşey aldım güzel oldu
Kötü haber ise kilo verişim tamamen durdu ne yazık ki hatta alıyorum bile :S Şimdi şöyle oldu 1 martta 60.9 olan kilom ilerleyen on gün boyunda 61.3'e kadar çıkıp 13 martta 60.6'ya indi. O tarihten bu yana ise tekrar 61.4 seviyesine çıktım değişiyor devamlı +200 -200 gr.
20 gündür spor yapıyorum halbuki.. Yürüyüşlerime ek olarak bir tane bile kaçamak yapmadım..
Bir süre süt tozu ve süt ürünü filan kullanmasam mı diyorum.. ekmeğimi de sadece galeta karışımı, yoğurt ve yumurtayla yapayım.. Sabahları da yumurta sarısını tüketmezsem..Bir de tuzu tamamen bırakırsam bi değişiklik olur mu dersiniz? Birde 1 hafta filan geciktim muhtemelen o yüzden de şişkinlikten ölüyorum karnım hep dombili yaa!! millet bacakların inceldi filan diyo ama ben ölçüyorum düzenli mezurayla bir değişiklik yok
Dün iki günde çok içmedim hiç artık nası ödem vardıysa tuvaletten çıkamadık töbe yareppim yeaaa
Evet önerileri bekliyorum kızlar!! Bu arada sporu akşam yapıyorum 30 dk yürüyüşlerde işten çıkınca 15 dk ve 10 dk olmak üzere gerçekleşiyor bu ikisinin arasına bir otobüs yolculuğu sığdırıyoruzSabah yapabiliyor olsaydım sporu akşam çıkıp ekstra bir saat yürürdüm ama malesef imkansız şeytan komşumuz yüzünden
Hayırlı olsuuun, dediğin gibi süt tozundan da olabilir fakat once regli bekle. Ben oldum az once rahatladimm.Selam kızlaaarr
bir güzel bir de kötü haberim var
Güzelden başlayalım terfi gibi birşey aldım güzel oldu
Kötü haber ise kilo verişim tamamen durdu ne yazık ki hatta alıyorum bile :S Şimdi şöyle oldu 1 martta 60.9 olan kilom ilerleyen on gün boyunda 61.3'e kadar çıkıp 13 martta 60.6'ya indi. O tarihten bu yana ise tekrar 61.4 seviyesine çıktım değişiyor devamlı +200 -200 gr.
20 gündür spor yapıyorum halbuki.. Yürüyüşlerime ek olarak bir tane bile kaçamak yapmadım..
Bir süre süt tozu ve süt ürünü filan kullanmasam mı diyorum.. ekmeğimi de sadece galeta karışımı, yoğurt ve yumurtayla yapayım.. Sabahları da yumurta sarısını tüketmezsem..Bir de tuzu tamamen bırakırsam bi değişiklik olur mu dersiniz? Birde 1 hafta filan geciktim muhtemelen o yüzden de şişkinlikten ölüyorum karnım hep dombili yaa!! millet bacakların inceldi filan diyo ama ben ölçüyorum düzenli mezurayla bir değişiklik yok
Dün iki günde çok içmedim hiç artık nası ödem vardıysa tuvaletten çıkamadık töbe yareppim yeaaa
Evet önerileri bekliyorum kızlar!! Bu arada sporu akşam yapıyorum 30 dk yürüyüşlerde işten çıkınca 15 dk ve 10 dk olmak üzere gerçekleşiyor bu ikisinin arasına bir otobüs yolculuğu sığdırıyoruzSabah yapabiliyor olsaydım sporu akşam çıkıp ekstra bir saat yürürdüm ama malesef imkansız şeytan komşumuz yüzünden
mrb arkadaşlar moralım bozuk kafam karısık yaklask 50 gundur diyetteym çok sukur 10 kilo verdım 11-12 daha vermem lazım ama son zamanlarda kalp çarpıntısı gogsmde sıkışma ellerımde karıncalanma hissi oluyo zaman zaman atağn ılk gunlernde de olmstu ama geçtı sonra ellerm yenı yenı oluyo ama sonra iğrenç bi ağız kokusu ağızda çamur gibi bi hissçok sıktı bu durumlar benı ınsanlarla uzak duruyorm konusurken zira ben bile tahammul edemıyorm kendıme bunlar dısında pek zorlanmyrm diyette canım oyle ekmek ıvır zıvır da çekmıyo ama bu durumlar moralımı bozuyo korkyorm var mı bole seyler yasayanlar ozellkle guçlendrmede olanlara sormak ıstıyorm
bazen dıyorm ki gunde bı dılım ekmek yıyıp sporu 2 katını mı çıkırsam çünkı karbonhrtszlığa bağlıyorm bu hallerı ama cesaret edemıyorm hayatmda ılk kez bole kolay kılo verdm ve bozmak ıstemıyorm
Arkadaşım önce terfin için tebrik ederim :))
Bence öncelikle reglini beklemelisin. Bu sürede düzenli sporunu yap, diyetini bozmadan devam et. Kendini helâk etme strese girdikçe regl olamazsın bu durumu kısır döngüye sokar. Sonrasında baktın gene herhangi bir düşüş yok, o zaman yumruk yaparsın.
Bol - ler dilerimmm
Hayırlı olsuuun, dediğin gibi süt tozundan da olabilir fakat once regli bekle. Ben oldum az once rahatladimm.
Üzülme canım duraklasan bile kaçamağı tekrarlamadığın sürece kısa süreli olacaktır. Ama genede seni dikkate davet ediyorum :)) yaptığımız yemeklerin cazibesine kapılmayalım...
Ne demiş dukan: unutmayın şu anda veda ettiğiniz bütün o güzel yiyecekler bir gün tekrar sizin olacak... (Biz ne dıyorduk Hımmm 38 miiii 36 mıııı )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?