Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Dün yazdım ama ulasmamis ne yazık ki... kasık ağrısı hamileysen olabilir. Ancak Çağla nin da fazlası cok karın agritiyor dikkat et...

Atakta besinci gunum kaldi mi ikigun seyire gecmeye:) ataga o kadar alistimki seyire hecesim yok.daha once dukanla 14 kilo vermistim insallah yine basaririm.bu sayfa beni cok motive ediyor hareketli tutalim arkadaşlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Havalar da güzel atakta mangal piknik süper oluyor. Bugün spdeydim ben de, piknikte rahat oldu ama unuttum açık havada salataya daldım sp başlayan gün Ps oldu. Bi de Çiğdem yedim unuttum (

boyum 1.63...28 şubatta dukana başladım 64 kilodan 59a düştüm. tartı beni mutlu ediyor. ama gelin görün ki kalınlığım gitmiyor.. eliptik bisikletle her gün 20 dakika koşuyorum hareketli bir işim var.. 3 gündür callaneticse başladım ama ölçülerim kiloma göre fazla.. benden kısa daha kilolu arkadaşlarımın bile ölçüleri daha iyi.. çok mutsuzum artık gerçekten zayıf görünmek istiyorum..

Kizlar bişey soracam.Bu dukan diyeti uygulayip kilo veren arkadaşlar yüzünde çökme oldu mu?:44:

Yada cokmemesi icin ne yapmak lazim. Benim zaten yanaklarim cokuk biraz,burnum cikiyor hemen

Bizde kac seferdir arkadaşlarla toplanıyoruz bende yemiyorum.ama bugun bi kaçamak yaptım. sarmaya yenildim sonunda.bu sefer kendim sarinca dayanmadım umarım duraklamam .

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Şu duraklama çok üzdü beni(
kaç gündür duruyorum, tabi regl oldum onunda etkisi var ama moralim bozuk
O kadaaar geri çevirdiğim kebap, lahmacun, kek, pasta, börek, tatlı, meyve... (sayarken içim gitti) motivem düşüyor...

Üzülme canım duraklasan bile kaçamağı tekrarlamadığın sürece kısa süreli olacaktır. Ama genede seni dikkate davet ediyorum :)) yaptığımız yemeklerin cazibesine kapılmayalım...

Ne demiş dukan: unutmayın şu anda veda ettiğiniz bütün o güzel yiyecekler bir gün tekrar sizin olacak... (Biz ne dıyorduk Hımmm 38 miiii 36 mıııı )

Havalar da güzel atakta mangal piknik süper oluyor. Bugün spdeydim ben de, piknikte rahat oldu ama unuttum açık havada salataya daldım sp başlayan gün Ps oldu. Bi de Çiğdem yedim unuttum (

Ustuste iki ps cokta sorun olmaz bence:)

Ben daha önceki dukanimdan biliyorum bazen bi kiloda 15 gun takikiyodum ama bi gitmeye basladimi corap sokugu gibi gidiyodu.mesela ben korumada bile 3 kilo vermistim.kacamak uapmadan devam ederswniz arkadaslar cok kisq zamanda emeklerinizin karsiligini alacaksiniz

Öyle düşünme hayatın boyunca yedin onları hep. Tadını biliyoruz bir sure de yemeyiver nolcak. Geri dönüşü muhteşem olcak bakk 😊
38 bol geliyor ama 36 da olmuyo5. Kabizligim ve reglim bitsin 36da karar kilcam
Ustuste iki ps cokta sorun olmaz bence:)

3 gün sp yapcam zaten. Et tavuk daha cazip geldi..

Bnm takıldı gitmiyor. 2. Hafta seyirden sonra kal geldi diyete..... ama ben hep bu kilolardaydim ondan sanırım 😞 kiramadik bi türlü. ..

Selam kızlaaarr

bir güzel bir de kötü haberim var

Güzelden başlayalım terfi gibi birşey aldım güzel oldu

Kötü haber ise kilo verişim tamamen durdu ne yazık ki hatta alıyorum bile :S Şimdi şöyle oldu 1 martta 60.9 olan kilom ilerleyen on gün boyunda 61.3'e kadar çıkıp 13 martta 60.6'ya indi. O tarihten bu yana ise tekrar 61.4 seviyesine çıktım değişiyor devamlı +200 -200 gr.

20 gündür spor yapıyorum halbuki.. Yürüyüşlerime ek olarak bir tane bile kaçamak yapmadım..

Bir süre süt tozu ve süt ürünü filan kullanmasam mı diyorum.. ekmeğimi de sadece galeta karışımı, yoğurt ve yumurtayla yapayım.. Sabahları da yumurta sarısını tüketmezsem..Bir de tuzu tamamen bırakırsam bi değişiklik olur mu dersiniz? Birde 1 hafta filan geciktim muhtemelen o yüzden de şişkinlikten ölüyorum karnım hep dombili yaa!! millet bacakların inceldi filan diyo ama ben ölçüyorum düzenli mezurayla bir değişiklik yok

Dün iki günde çok içmedim hiç artık nası ödem vardıysa tuvaletten çıkamadık töbe yareppim yeaaa

Evet önerileri bekliyorum kızlar!! Bu arada sporu akşam yapıyorum 30 dk yürüyüşlerde işten çıkınca 15 dk ve 10 dk olmak üzere gerçekleşiyor bu ikisinin arasına bir otobüs yolculuğu sığdırıyoruz Sabah yapabiliyor olsaydım sporu akşam çıkıp ekstra bir saat yürürdüm ama malesef imkansız şeytan komşumuz yüzünden

Arkadaşım önce terfin için tebrik ederim :))

Bence öncelikle reglini beklemelisin. Bu sürede düzenli sporunu yap, diyetini bozmadan devam et. Kendini helâk etme strese girdikçe regl olamazsın bu durumu kısır döngüye sokar. Sonrasında baktın gene herhangi bir düşüş yok, o zaman yumruk yaparsın.

Bol - ler dilerimmm

mrb arkadaşlar moralım bozuk kafam karısık yaklask 50 gundur diyetteym çok sukur 10 kilo verdım 11-12 daha vermem lazım ama son zamanlarda kalp çarpıntısı gogsmde sıkışma ellerımde karıncalanma hissi oluyo zaman zaman atağn ılk gunlernde de olmstu ama geçtı sonra ellerm yenı yenı oluyo ama sonra iğrenç bi ağız kokusu ağızda çamur gibi bi hiss çok sıktı bu durumlar benı ınsanlarla uzak duruyorm konusurken zira ben bile tahammul edemıyorm kendıme bunlar dısında pek zorlanmyrm diyette canım oyle ekmek ıvır zıvır da çekmıyo ama bu durumlar moralımı bozuyo korkyorm var mı bole seyler yasayanlar ozellkle guçlendrmede olanlara sormak ıstıyorm
bazen dıyorm ki gunde bı dılım ekmek yıyıp sporu 2 katını mı çıkırsam çünkı karbonhrtszlığa bağlıyorm bu hallerı ama cesaret edemıyorm hayatmda ılk kez bole kolay kılo verdm ve bozmak ıstemıyorm

Hayırlı olsuuun, dediğin gibi süt tozundan da olabilir fakat once regli bekle. Ben oldum az once rahatladimm.

Ağız kokusu bende de var eşim bile iykk yaptı bugün. ; ((

Tesekkurleer :) adet sokturucu bisi var mi ada cayi normalde yardimci oluyo sanirim baska ne yapilabilir bilmiyorm..

Bi de o kadar kotu ki tum belirtileri var kendi yok bi haftadir belim agriyo canim deli gbi yemek istiyo filan oncedrn basardim cikolatayi agzima simdi yogurtlu tavuk hahah :) ufff

Hayırlı olsuuun, dediğin gibi süt tozundan da olabilir fakat once regli bekle. Ben oldum az once rahatladimm.

Off darisi basima yaa rahatlayamiyorm bi de insan diken ustunde gbi oluyo sanki yaa bi gergin heran bisi olcakmis hissi abuk sbuk

haklısın canım.bu arada kafayı tramboline takmış durumdayım.cok iyiymis spor konusunda.imternet üzerinden Alcam ama hic alışveriş yapmadım internetten daha once bu yüzden de tedirginim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…