Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben de rahatsız olduğum zaman sebze günlerinde bol salatalık ve marul yiyorum; alıyor kokuyu gibi geliyor bana =)

Herkese yeni bir günden günaydın... Dün protein yapacaktık sözde; amma velakin önceki günden alkol kullandığım için fena halde mide bulantısı oldu pazar sabahına böyle uyandık ne yazık ki. biraz diyeti deldik hadi ödül olsun bu da dedik; akşama kıstık tabii yediklerimizi ama misafirlikte olduğumuzdan sebzeli bir kaç şeyi de höpürdetmedim değil. Dukanın bu sınırlı olmayan diyetini bu yüzden seviyorum; en azından insan tabağına 2 kaşık yoğurt; 6 kaşık bilmem ne almak zorunda kalmıyor. Hal böyle olunca da inanamadım ama 1 tek adana şeklinde köfteyle doydum :S çünkü yanında bol kerevizli yoğurtlu meze vardı. sabah uyandığımda da şiş falan değildim; sadece biraz bahar şişkinliği ve sebze şişkinliği olmuş olabilir. bugün yarın ve çarşamba günü kesinlikle 3 gün Saf Protein yapmaya and içiyorum resmen =) son 3 günü sebzeyle geçirdim çünkü...
umarım bu 3 gün benim için verimli geçer. 65.8'den 64.8'e düşebilmek dileğiyle..... olmazsa bırakcam artık yoruldum =36:

Samsung Android'in Gıda İzleyici uygulamasına besinlerimi giriyorum; 2000 kaloriye bile ulaşmıyor yediklerim; süper bir uygulama tavsiye ederim..

Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 2 dukan ekmek, 2 dilim light peynir; 2 çay

Ara: Kahve

Öğlen: bütün kızarmış tavuk (hepsini yemek istedim çok bakalım gelince bitirebilcez mi), cola zero

Ara: ayran içerim öğlen içmicem çünkü

Akşam: Kalan tavukları yerim; allah bereket versin.. naneli yoğurt sosla...

Ara; yoğurt

Kızlar dün diyeti fena halde bozdum.. Bir poğaça bir de beyaz çikolatalı kek yedim. 3 gün kadar önce de 3 tane minik çikolata yemiştim. OF!!

Önümüzdeki pazartesi yeni göreve başlıyorum yeni yerde. Ortamı da bilemediğim için güçlendirmeye geçmek zorunda kalıcağım mecburen evden birşey götürebilir miyim bilmiyorum :S Şimdilik plan diyete sadık kalmak cuma gününe kadar. Cuma günü ödül öğünü yapacağım kendime iş yerindeki son günüm olduğu için kesin pasta bilmemne olacak çünkü. Cuma başlamış olacağım yani diyete..

Kendimi nasıl hissetsem bilemedim. Dün gece de uyuyamadım zaten üf

Uyyyy çok kötü kabiz oldum iki gündür ne yapsam ki Allahim sana geliyoruumm)

Masallah cok güzel kilo vermissin, tebrik ederim. Evet sebze yedigimiz zaman su tutuyor, takma kafana. Saf protein günlerinden sonra tartil😉

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

teşekkür ederim haklısın saf proteinden sonra 300 gr vermişim :81:

kizlar yardim ne olur onbes gundr ort. ayni kilodym
4 gun atak yaptm suyu cok ictm sporu atrttrdm ama yok yok yok
kabizlik da var aci bib3r tursusu yedim ise yaradi ama rartda
neden degismiyo hic bisey daha ne kadar surecek bu ne zaman
gececk yok mu bilen lutfeeen bi de yumruk hareketi mi ne
yaziyo anladm yapilisni yardimmmmm

Canim pes etme, kirilma noktadindasindir kesin, kilolar inat sa sen dahada inatci ol, bak kazanan sen olcaksin insallah. Bi gitmeye basladimi corap sökügü gibi gider😉

Canim pes etme, kirilma noktadindasindir kesin, kilolar inat sa sen dahada inatci ol, bak kazanan sen olcaksin insallah. Bi gitmeye basladimi corap sökügü gibi gider😉

sagol canim yaa yumruk hareketini de az once anladm nihayet
ve yapcm bugun ne kadar surecek bu merak ediyorm
ins. bi an once biter yaaa

zeytinyağı yasak değil miydi :44:
1 tatlı kaşığı serbest canım.

Yumruğu anladiysan onu yap kesinlikle. Kabizlik icin de yulaf kepeğini yogurtla zeytinyagiyla tüket derim.

kızlaarr karar veremedim bi türlü, siz hangi tatlandırıcıyı kullanıyorsunuz ve nereden alıyorsunuz, ufaktan tatlı krizlerim başladı

Birini bana yumruk hareketi ne söyleyebilirmi aynı kiloda ikinci haftamı yasıyorum yanlış anlayıp kendimi yumruklucam yakında o kadar bezdim yani

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

7 günlük duraklamadan sonra dun regl oldum ve hemen -1 ler basladi.insallah bole devam eder ya daha onve dukan yapmamis olsam umutsuzluga kapilip birakirsim valla

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…