Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kuzuuuummmmm kesinlestimi geliyomu bebisss. Yoksa bebislermiiiiii 😅😅😅 allahimmm cok sevindimmn 😆😆😆 sen yeterki artiya gec ama listedende cikma. Hafta hafta gorelim bi bebisin gelis asamasini😅
Bu arada dedigin gibi cayi arada bir iciyorum aliskanlik yapmasin diye. Bu arada sabah ac karnina buzlu bi bardak suya bi tatli kasigi koyulup icilen ingiliz karbonati 2 saat icinde ishal yapiyor kesin bilgi yayalim 😆😆😆😆😆

Günaydın. Yepyeni bir gün size yeni iyilikler getirsin. Kacamaksiz sıkı dukanlar..

Dun sabah yds vardi ve sinavda gorevliydim. Cumartesi geceden oglumun ateşi nedeniyle de cok uyuyamadik. Sabah da o halde sinava gittim. Yemek yemek icimden gelmedi ve oglen 1e kadar yemedim. Hic de acikmadim gece kepek hakkimla.krep yapmıştım çünkü tok tuttu. Öğlen 1de eve gelince de 2 yumurtayla peynirli omlet yaptı eşim sagolsun. Yumuldum... bir baktım 1 kaşık kepegim var haydaaaa... oglen mecbur kozlenmis patlican ve peynir yedim... akşam kepeği yoğurtla ve bol etle yiyip sebze günümü kapattım.

Sabah uyandim ki pazartesi peehhh. Kepek yok ne etcez. Aldim oglani götürdüm anama, ekmek yok falan derken gecen gun orda unuttuğum ekmekleri anneskom atmış buzluğa. Çıkardım hoop mikroya :) iki rafadan yumurta az peynir ve 2 dilim ekmek yani 1 kepek yedim... ohh...

Şimdi de kahvemi yudumluyorum uzerinize afiyet...

Senin aktarci akraban mi var yaww nerden duyuyon bilion bunlari

acaba bende mi bir sıkıntı var ben çok yorgun geziyorum uyanamıyorum enerjim yok proteinler bana etki etmiyor sanırım.. acaba başka bir sorunum mu var bi doktora danışayım en iyisi

şekerin yada insülinin düzensiz ise ara öğün yapman gerekiyor olabilir... ve yediklerinden memnun değilsindir az yiyorsundur... sınırlı izinlilerden kullan tatlı yap çeşitlendir heveslendir kendini....

yok aslında yarın gidicem doktora ama mide bulantılarım filan başladığından kendi kendime öyle düşünüverdim... evet hepiniz eksiye bende inatla artıya çok üzücü bir durum olacak... ilk 3 ay benden beslenmediği için diyete devam etmem lazım ama günlük yulaf kepeğim ve suya uymak dışında kendisiyle pek buluşamıyoruz... birde öğünlerimi proteinden yapmaya çalışıyorum inşallah çok almam ya 2 haftada resmen dukan günlerime göre dünyayı yedim 1 kg artıyla hala devam ediyorum ama göbek çıkmaya başladı :26: daha 6 haftalıksın sığmadın yerini mi genişlettin dicem nerdeyse çünkü bundan 5 kg fazlam varken (hehe zorlasam 22 kilo fazlasına kadar anımsayabilirim :)) böyle karnım yoktu...

dur bakim ingiliz karbonatı bana zarar vermez yinede yarın doktora danışayım. bari onu içeyim yaaa

Merhaba,

Öncelikle bu diyeti 2.yapışım olduğunu belirtmeliyim şimdiye kadar uyguladığım ilk ve tek diyet :)
ilkinde 2 yıl yurtdısında yasadıgım ıcın asırı yemek ve hareketsızlıkten 62 kiloya cıkmıstım. Boyum 1.58 Daha sonra 20 gun bu diyeti uygulayarak 5 kilo verip 57ye indim. Aradan iki yıl geçti hala 57yim. Yani sanıldıgı gibi bırakır brıakmaz kilo falan alınmıyor, her gün makarna pilav ekmek ve tatlıyı bolca tüketmediğiniz sürece..

2 Nisan'da tekrar başladım ve bu sefer hedefim 15 gün. 5 günü geride kaldı, 10 gün sonra da bitiriyorum. 5 gün içinde 2 kilo verdim ve son durum 55
10 gün sonraki hedef kilom ise 54. Zaten seyirde haftada 1 kilo verebiliyoruz. Yemek listemi aşağıda görebilirsiniz. Atak 4 gün surdu, son iki gündür de seyirdeyim. Çalıştığım için maalesef yemeklerim çok çeşitli olamıyor ama motivasyon için de birbirimize yardımcı olabilriz, ben de cok mutlu olurum :)

Gun 1

Sabah: 2 yumurta + sutas light peynir
Oglen: Copşiş + yogurt
Ara: meyveli yogurt
Aksam:ızgara tavuk + salatalık tursusu

Gun 2

Tamamen 1.günün aynısı

Gun 3

Sabah: 2 yumurta + light peynir
Ara:meyveli yogurt
Oglen: Ton baliği
Aksam: İnegol köfte

Gün 4

Sabah: 3 yumurtalı sucuklu omlet
Aksam : Izgara dana kofte

Gun 5

Sabah: 1 yumurta + peynir ve salam
Oglen: sebzeli tavuk ve 3 çeşit yogurtlu meze
Aksam Ton balıklı peynirli salata

Dip not : Bunların dısında süt ürünlerini light tüketiyorum, günde 2lt su içiyorum, yulaf kepeğini yogurdun içinde koyuyorum ve spor maalesef yapamıyorum.

bence bolca protein almalısın; mesela 1 bütün tavuk yersin ohhh; dukan krebe sar hatta misss... aralarda da peynir yoğurt. gerçi güçlendirmedesin ama kilo almamak için seyir gibi devam et derim. küçük müçük ama nasıl kilo alabildiğine şaşıracaksın! ben göbeğim çıkmıyor diye 4 ay hayıflandım; sonra da tutamadım göbikii de tötüü de fotograflarımda var hatta... kendinde dikkat etmen dileğiyle...
Butungun bisiler arastirmaktan filozof oldum 😅😅😅😅
adını aktar mimarka koyuyorum senin

ben de bir 60a ineyim sonra böyle günlere bölcem inşallah 55e gidene kadar.. ne güzel 1 haftalık listen ve yemeğin hazır. ben şimdiden akşamı düşünür oldum..

ogle yemeklerını dısarda yiyorum maalesef ama aksam yemekleri için her gün yine ızgara:) en güzeli önceden planlamak.. alışverişi zaten işten dönünce yapıyorum :) Sen kaçıncı gündesin? hangi evre, motivasyon ne durumda :)

Adimi fatmagul koydum 😆😅😅😆😆😆😅😆

bugün 40. günümdeyim.. geçen perşembe 64'lerdeydim. ilk 3 gün atakta 67'ye düşmüştüm 69dan. Doğumdan sonra 1 sene diyetisyenle diyet yapmıştım ama hiç bu kadar doyduğumu hissetmemiştim duymasın beni.. o açıdan mutluyum yani.. Bolca et yemek açıkçası diriltti beni.. kanım yerine geldi yahu.. zaten yulaf kepeğiyle yaptığım krepler bisküviler falan da yetiyor...

Adimi fatmagul koydum ����������������

fatmagül neden ki :S anlamadım ben yinee

Son düzenleme:

kilo fazlalığın çok olmadığı için menüler güzel... yoksa salam hangisi, meyveli yoğurt hazır mı, köfteler dışardan mı kendinmi yaptın, 3 yumurta ağır gelipte baş dönmesi olmadı mı, ayrıca sucuk hangisi, yoğurtlu mezelerin içeriği????????? gibi sorular sorardım... süt ürünlerinde eşimin ilk günlerde yaptığı gibi marketteki tüm light pembe ürünleri almak yetmiyor birde içeriği %2 yağ içermeli en fazla... sucuk salam ise ben ne kadar gezdiysem bulamadım markette... bazen bize uygun olan hindi fümeleri bile alamıyorum içeriğindeki patates nişastası yüzünden... ama en başta yazdığım gibi verecek kilon az belki tam kurallarına uymak istemeyebilirsin kendi kararın...

doğru diyorsun çoktandır krebi unuttum... yoğurda katıp yiyordum... birde geçen dukan revani yaptım 3 gün yedim süperdi... yoksa tatlılara atlıyorum... stevianın zero olmayıp lif katkılı olanından da aldım. nasılsa esnekleştim diyet konusunda :) ama tatlandırıcıyı mümkün olduğunca kullanmıyorum sırf kepeğide ondan yoğurda katıyordum ama yarın peynirli bir krep yapayım kahvaltıyaaa ımmmmm eşim şehir dışına çıktı o yokken hazır saf protein hesabım var... seyir kadar sert yapamayacağıma eminim ama güçlendirmedeki ödülleri azaltsam aslında bana yeter

köri soslu tavuk siparişi verdim yolda geliyor, ayran da yanında ohh miss... umarım tok tutar da akşama üzerine doğru sapıtmam..

yanında 3-4 patates göndermiş densizler; bi de bulgur pilavı.. pilava dokunmadım da patatesten 2si yalan oldu yanında da ayran yerine kola göndermişler; hiç açmadım işte zero vardı onu kullandım.. doyamadım da zatii. saat 3'te ayran paklar benii

köri soslu tavuk siparişi verdim yolda geliyor, ayran da yanında ohh miss... umarım tok tutar da akşama üzerine doğru sapıtmam..

burda da kıymalı taze fasülye vardı yedim valla 2 saat sonra da ton balığımı yicem... ben iş yerinde öğleden sonra hep acıkıyorum 1 ton götürüyorum... midem bulanırsa diye çubuk kraker aldım ama inşallah gerek olmaz

Aman ne biliiim onu uyhun gordum is olsun iste. Proje ciziyorum ya kafam bulandi suanda. 😅😆😆

işe yaramıyor kraker, neler denemedim. bulantı hapları, leblebi kuru üzüm.. ıhhhh... ama benim sabahları oluyordu 2 posta çıkarıp işe öyle geliyordum bir de arabada fena oluyordum

Ne cabuk ogle yemegi saati geldi yhu acikmadim ben daha. Aksam tavuk koftesi yapcam ama suan evdeyim ve projeden kafami kaldirip yemek yapmaya useniyorum.. cok useniyorum bu ogle yemeklerine ben yaa. Acikmiyorum ondan herhalde. Yillarca bunye alismis 2 ogun yemek yemeye 😞

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…