günaydınlar herkese...
yeni gelenler hoşgeldiniz... listeye girmek istiyorum demişsiniz birde ben yayınladıktan sonra yazan olmuş... listeye dahil olmak için perşembe çok akşama kalmadan bildirimlerinizi yapıyorsunuz bende hepinizi listeye ekliyorum... başarılar diliyorum hepinize çünkü haftanın 1. si oluyor en çok kilo veren ve bize neler yediğini ne yaptığını yazıyor...
mimarka sen regli bir oturt yerine bak nasıl hızlı gidecek kiloların... ayrıca bitki çayıyla çözdüm diyorsun eh oda hayırlı olsunama hani bu karışık bitki çayları bir süre sonra alışkanlık yaratıyor sindirimde tembelliğe yol açıyor benim önerim 1 hafta düzenli iç sonrasında bırak sabahları zeytinyağı filan iç biraz mola ver yani...
bir psikiyatri doktoruma saçma bunalımlarım yüzünden başladığım ilaçları bırakmayacakmıyım dedim adam güzel bir yanıt verdi hayatında kullandığın tüm ilaçları geçici düşün sen bir uçaksın ve yerden kalkman için bir enerjiye ihtiyacın var ilaçlar anca o enerjiyi verir gerekli yüksekliğe ulaştığında motorları kapatman lazım. akışına bırakman lazım dediydi... o yüzden artık tüm ilaçlar aynı benim gözümde kabızlık şurubumu da 3-4 gün içiyorum bırakıyorum...
dukan diyeti de nerdeyse bu mantıkta bize güzel bir gaz veriyor zar zor kalkıyoruz bak sonra hedef kilolarımızı yavaş yavaş aşağıya çekiyoruz :)))
sanırım birkaç hafta sonra kendimi listeden çıkarmam gerekicek hepinizin aşağı doğru ivmelenen kilolarınızın yanında benim yavaşça yükselecek :)))
Senin aktarci akraban mi var yaww nerden duyuyon bilion bunlariKuzuuuummmmm kesinlestimigeliyomu bebisss. Yoksa bebislermiiiiii 😅😅😅 allahimmm cok sevindimmn 😆😆😆 sen yeterki artiya gec ama listedende cikma. Hafta hafta gorelim bi bebisin gelis asamasini😅
Bu arada dedigin gibi cayi arada bir iciyorum aliskanlik yapmasin diye. Bu arada sabah ac karnina buzlu bi bardak suya bi tatli kasigi koyulup icilen ingiliz karbonati 2 saat icinde ishal yapiyor kesin bilgi yayalim 😆😆😆😆😆
acaba bende mi bir sıkıntı var ben çok yorgun geziyorum uyanamıyorum enerjim yok proteinler bana etki etmiyor sanırım.. acaba başka bir sorunum mu var bi doktora danışayım en iyisi
Kuzuuuummmmm kesinlestimigeliyomu bebisss. Yoksa bebislermiiiiii 😅😅😅 allahimmm cok sevindimmn 😆😆😆 sen yeterki artiya gec ama listedende cikma. Hafta hafta gorelim bi bebisin gelis asamasini😅
Bu arada dedigin gibi cayi arada bir iciyorum aliskanlik yapmasin diye. Bu arada sabah ac karnina buzlu bi bardak suya bi tatli kasigi koyulup icilen ingiliz karbonati 2 saat icinde ishal yapiyor kesin bilgi yayalim 😆😆😆😆😆
Senin aktarci akraban mi var yaww nerden duyuyon bilion bunlari
yok aslında yarın gidicem doktora ama mide bulantılarım filan başladığından kendi kendime öyle düşünüverdim... evet hepiniz eksiye bende inatla artıya çok üzücü bir durum olacak... ilk 3 ay benden beslenmediği için diyete devam etmem lazım ama günlük yulaf kepeğim ve suya uymak dışında kendisiyle pek buluşamıyoruz... birde öğünlerimi proteinden yapmaya çalışıyorum inşallah çok almam ya 2 haftada resmen dukan günlerime göre dünyayı yedim 1 kg artıyla hala devam ediyorum ama göbek çıkmaya başladı :26: daha 6 haftalıksın sığmadın yerini mi genişlettin dicem nerdeyseçünkü bundan 5 kg fazlam varken (hehe zorlasam 22 kilo fazlasına kadar anımsayabilirim :)) böyle karnım yoktu...
dur bakim ingiliz karbonatı bana zarar vermez yinede yarın doktora danışayım. bari onu içeyim yaaa
adını aktar mimarka koyuyorum seninButungun bisiler arastirmaktan filozof oldum 😅😅😅😅
Merhaba,
Öncelikle bu diyeti 2.yapışım olduğunu belirtmeliyim şimdiye kadar uyguladığım ilk ve tek diyet :)
ilkinde 2 yıl yurtdısında yasadıgım ıcın asırı yemek ve hareketsızlıkten 62 kiloya cıkmıstım. Boyum 1.58 Daha sonra 20 gun bu diyeti uygulayarak 5 kilo verip 57ye indim. Aradan iki yıl geçti hala 57yim. Yani sanıldıgı gibi bırakır brıakmaz kilo falan alınmıyor, her gün makarna pilav ekmek ve tatlıyı bolca tüketmediğiniz sürece..
2 Nisan'da tekrar başladım ve bu sefer hedefim 15 gün. 5 günü geride kaldı, 10 gün sonra da bitiriyorum. 5 gün içinde 2 kilo verdim ve son durum 55
10 gün sonraki hedef kilom ise 54. Zaten seyirde haftada 1 kilo verebiliyoruz. Yemek listemi aşağıda görebilirsiniz. Atak 4 gün surdu, son iki gündür de seyirdeyim. Çalıştığım için maalesef yemeklerim çok çeşitli olamıyor ama motivasyon için de birbirimize yardımcı olabilriz, ben de cok mutlu olurum :)
Gun 1
Sabah: 2 yumurta + sutas light peynir
Oglen: Copşiş + yogurt
Ara: meyveli yogurt
Aksam:ızgara tavuk + salatalık tursusu
Gun 2
Tamamen 1.günün aynısı
Gun 3
Sabah: 2 yumurta + light peynir
Ara:meyveli yogurt
Oglen: Ton baliği
Aksam: İnegol köfte
Gün 4
Sabah: 3 yumurtalı sucuklu omlet
Aksam : Izgara dana kofte
Gun 5
Sabah: 1 yumurta + peynir ve salam
Oglen: sebzeli tavuk ve 3 çeşit yogurtlu meze
Aksam Ton balıklı peynirli salata
Dip not : Bunların dısında süt ürünlerini light tüketiyorum, günde 2lt su içiyorum, yulaf kepeğini yogurdun içinde koyuyorum ve spor maalesef yapamıyorum.
bence bolca protein almalısın; mesela 1 bütün tavuk yersin ohhh; dukan krebe sar hatta misss... aralarda da peynir yoğurt. gerçi güçlendirmedesin ama kilo almamak için seyir gibi devam et derim. küçük müçük ama nasıl kilo alabildiğine şaşıracaksın! ben göbeğim çıkmıyor diye 4 ay hayıflandım; sonra da tutamadım göbikii de tötüü defotograflarımda var hatta... kendinde dikkat etmen dileğiyle...
adını aktar mimarka koyuyorum senin
ben de bir 60a ineyim sonra böyle günlere bölcem inşallah 55e gidene kadar.. ne güzel 1 haftalık listen ve yemeğin hazır. ben şimdiden akşamı düşünür oldum..
bugün 40. günümdeyim.. geçen perşembe 64'lerdeydim. ilk 3 gün atakta 67'ye düşmüştüm 69dan. Doğumdan sonra 1 sene diyetisyenle diyet yapmıştım ama hiç bu kadar doyduğumu hissetmemiştimogle yemeklerını dısarda yiyorum maalesef ama aksam yemekleri için her gün yine ızgara:) en güzeli önceden planlamak.. alışverişi zaten işten dönünce yapıyorum :) Sen kaçıncı gündesin? hangi evre, motivasyon ne durumda :)
Adimi fatmagul koydum ����������������
Merhaba,
Öncelikle bu diyeti 2.yapışım olduğunu belirtmeliyim şimdiye kadar uyguladığım ilk ve tek diyet :)
ilkinde 2 yıl yurtdısında yasadıgım ıcın asırı yemek ve hareketsızlıkten 62 kiloya cıkmıstım. Boyum 1.58 Daha sonra 20 gun bu diyeti uygulayarak 5 kilo verip 57ye indim. Aradan iki yıl geçti hala 57yim. Yani sanıldıgı gibi bırakır brıakmaz kilo falan alınmıyor, her gün makarna pilav ekmek ve tatlıyı bolca tüketmediğiniz sürece..
2 Nisan'da tekrar başladım ve bu sefer hedefim 15 gün. 5 günü geride kaldı, 10 gün sonra da bitiriyorum. 5 gün içinde 2 kilo verdim ve son durum 55
10 gün sonraki hedef kilom ise 54. Zaten seyirde haftada 1 kilo verebiliyoruz. Yemek listemi aşağıda görebilirsiniz. Atak 4 gün surdu, son iki gündür de seyirdeyim. Çalıştığım için maalesef yemeklerim çok çeşitli olamıyor ama motivasyon için de birbirimize yardımcı olabilriz, ben de cok mutlu olurum :)
Gun 1
Sabah: 2 yumurta + sutas light peynir
Oglen: Copşiş + yogurt
Ara: meyveli yogurt
Aksam:ızgara tavuk + salatalık tursusu
Gun 2
Tamamen 1.günün aynısı
Gun 3
Sabah: 2 yumurta + light peynir
Ara:meyveli yogurt
Oglen: Ton baliği
Aksam: İnegol köfte
Gün 4
Sabah: 3 yumurtalı sucuklu omlet
Aksam : Izgara dana kofte
Gun 5
Sabah: 1 yumurta + peynir ve salam
Oglen: sebzeli tavuk ve 3 çeşit yogurtlu meze
Aksam Ton balıklı peynirli salata
Dip not : Bunların dısında süt ürünlerini light tüketiyorum, günde 2lt su içiyorum, yulaf kepeğini yogurdun içinde koyuyorum ve spor maalesef yapamıyorum.
bence bolca protein almalısın; mesela 1 bütün tavuk yersin ohhh; dukan krebe sar hatta misss... aralarda da peynir yoğurt. gerçi güçlendirmedesin ama kilo almamak için seyir gibi devam et derim. küçük müçük ama nasıl kilo alabildiğine şaşıracaksın! ben göbeğim çıkmıyor diye 4 ay hayıflandım; sonra da tutamadım göbikii de tötüü defotograflarımda var hatta... kendinde dikkat etmen dileğiyle...
adını aktar mimarka koyuyorum senin
ben de bir 60a ineyim sonra böyle günlere bölcem inşallah 55e gidene kadar.. ne güzel 1 haftalık listen ve yemeğin hazır. ben şimdiden akşamı düşünür oldum..
köri soslu tavuk siparişi verdim yolda geliyor, ayran da yanında ohh miss... umarım tok tutar da akşama üzerine doğru sapıtmam..
bugün 40. günümdeyim.. geçen perşembe 64'lerdeydim. ilk 3 gün atakta 67'ye düşmüştüm 69dan. Doğumdan sonra 1 sene diyetisyenle diyet yapmıştım ama hiç bu kadar doyduğumu hissetmemiştimduymasın beni.. o açıdan mutluyum yani.. Bolca et yemek açıkçası diriltti beni.. kanım yerine geldi yahu.. zaten yulaf kepeğiyle yaptığım krepler bisküviler falan da yetiyor...
fatmagül neden ki :S anlamadım ben yinee
burda da kıymalı taze fasülye vardı yedim valla 2 saat sonra da ton balığımı yicem... ben iş yerinde öğleden sonra hep acıkıyorum 1 ton götürüyorum... midem bulanırsa diye çubuk kraker aldım ama inşallah gerek olmaz
Ne cabuk ogle yemegi saati geldi yhu acikmadim ben daha. Aksam tavuk koftesi yapcam ama suan evdeyim ve projeden kafami kaldirip yemek yapmaya useniyorum.. cok useniyorum bu ogle yemeklerine ben yaa. Acikmiyorum ondan herhalde. Yillarca bunye alismis 2 ogun yemek yemeye 😞burda da kıymalı taze fasülye vardı yedim valla 2 saat sonra da ton balığımı yicem... ben iş yerinde öğleden sonra hep acıkıyorum 1 ton götürüyorum... midem bulanırsa diye çubuk kraker aldım ama inşallah gerek olmaz
Aman ne biliiim onu uyhun gordum is olsun iste. Proje ciziyorum ya kafam bulandi suanda. 😅😆😆
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?