Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

home office mi çalışıosun sen?

Aslinda ofisim var ama nasilsa pc de proje ciziyorum diye musteri gorusmeleri heric pek ofise gitmiyorum evde ciziyorum. Proje cizim isi bittikten sonrada full belediyelerde kosturma basliyo ruhsat takibi icin. Yine odaha eglencelide bu masa basi proje cizme faslinda daral basiyooo😝

eh yeme düzeninde yoksa normal tabi... bizim iş yerinde yemekler 11 de benim için sorun olmuyor sabahları biz erken kalkıyoruz 6-7 arası kahvaltı yapıyoruz acıkmaya başlıyorum 11 de yinede 11.30 da yiyorum... erkenden yemek yiyorum sonra öğleden sonra ara öğünüm ton balığı sonra kepekli yoğurt doymamaya devam

hadi dikkatini dağıtmayalım ver çizimlerine kendini bitir kahveni aralarda değil bitirdikten sonra üstüne iç... kendimden biliyorum derse ne kadar mola koyup kafamı dağıtmak istersem o denli uzardı

ayyy ne güzel... ben de makale yazıom şimdi; hadii dağılalım =)

hem burda yeniyim hemde dukanda :) bu sabah yeni basladim 1 bardak limonlu yesil cay 1 yumurta ve light kasar peyniri yedim. Asiri heycanliyim 89 kilodayim 70 olmam lazim boyum 1.70 yardim edin lutfennn

Off valla konsantre olamiyorum 15 dk da bir mola veriyorum krep yaptim demin ustune ton baligi doktum yedim. Tamam gidiyom ben ama bu 3 gunde bitmez diim ben size 🙈🙈🙈
sen yaparsın canımmm =) hamaratsın da çalışkansın da..
mrb kızlar çok halsizim keyifsizm kimse ellemese de hep yatsam olmaz mı yaaa

bahar çarptı seni.. ya da çok kilo verince bi anda halsiz mi oldun ki..

hem burda yeniyim hemde dukanda :) bu sabah yeni basladim 1 bardak limonlu yesil cay 1 yumurta ve light kasar peyniri yedim. Asiri heycanliyim 89 kilodayim 70 olmam lazim boyum 1.70 yardim edin lutfennn

merhaba; öncelikle dukanın kitabını temin edip okumalısın; okuduysan da mutlaka dukandiyettariflerim.comu ziyaret etmelisin, kahvaltılık ya da yemeklik menüler için. sabah yediklerin çok az bir de peynir kaşar olarak değil de light beyaz peynirlerden almanı tavsiye ederim. kaşar da ne de olsa az yağ olmuyor.. atağı kaç gün yapacaksın, dukan test yaptın mı?

bilmem ki enerji sıfır sabah beri yeni yeni açılıyorum sanki

Light peynir aldim ama cok yumusak diye yiyemedim test yapmadim nasil yapiliyo bilmiyorum 89 dayim 70 olmak istiyorum yani 19 kilo verene kadar devam etmeyi dusunuyorum

Son düzenleme:
ben de aslında 2 gün önce başladım fakat ufak ufak kaçamaklarım oldu. mesela bugün oreo yedim gibi.. ama olsun yarın daha düzenli yapmaya çalışıcam spora da yazılıyorum daha bi inançlı yaparım gibime geliyor aslında çok fazla kilo vermeme gerek yok fakat 48 olmak istediğimden dolayı 5 kiloya veda etmem gerekiyor sabırla...

Merhaba,

Bugün güzel uyandım.. Oğlum uyuttu sağlosun.. o yüzden sabah gülerek merhaba dedik güne.. Dün akşam köfte üzerine kepekli yoğurt döküp yedim; kepekli olduğundan şiştim kaldımm..

peki bugün neler yicem:

Sabah: 2 peynirli krep.. krep hamurunu tost makınasında yapıp arasına peynir koyup sıkıştırdım; tadına doyum olmadı.. hafif üstüne salça sürdüm. bildiğiniz tost oldu. oğlum tost yerken canım gitmedi en azından

Şu an çay içiyorum ama acıkmaya başladım erken kahvaltı yapınca, iş arkadaşlarımla beraber yemeğe çıkıcaz; bol etli bir gün geçiririm sonra yanına ayran ya da yoğurt ohh miss...

Akşam da kıymalı yumurta... tamamdır bu iş..

Haftasonu 2 gün sebzeli geçtiği için pazartesi salı ve çarşamba et günü yapıyorum yani atak gibi oluyor.. Arada ağzım sulansın diye 1 dilim domates, 1 dilim biber atıyorum ama bilmiyorum doğru mu =(

bugün tartıya çıkınca çığlık attım, 500 gr daha gitmiş, hem de bir günde üstelik gece dukan krep ve dukan muhallebi yedim, gerçekten yiyerek zayıflatıyo bu dukan

Gunde 1 kasik domates ceyrek sogan ..vs kucuk kucuk sebzeler yeme hakkimiz var zaten pek bisi olmaz kuzum dert etme :)
Valla bende gece proje basinda sabahladigim icin deliksiz uyumusum 9da kahvalti yaptim hala acikmadim. Bugunde evdeyim proje bugun bitmek zorunda yarin musteriye sunum yapicam 😮
Valla bugun bende pek mutluyum . Nedeni persembe olmamasina ragmen sabah tartinin bana gosterdigiydi 😊😊 ama persembeye kadar solemiyorum ...😊😊

Cok pismanin kizlar dub iki tane bira ictin sabah sis kaktim.korkudan tartiya bile cikmadim.bugun sebze gunumdu ama saf protein yapıp kendimi cezalandiricam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar 4 gundur ben kilo aliyorum. 700 gr aldim. Odem var. cok sisitim. Goguslerime dokunamiyorum bile. Bu ne ya. Artik umitsizlenmeye basladim;43:
Siz boyle bir durum yasadiniz mi?

kızlar doktordan geldim ikizlerimmm olacak... dukan amcamla verdiğim tüm kilolarımı bu ikiz sıpalarla geri alıp kısa sürede tekrar bu sayfada zayıflamaya çalışıyor olacağım :))))

kızlar doktordan geldim ikizlerimmm olacak... dukan amcamla verdiğim tüm kilolarımı bu ikiz sıpalarla geri alıp kısa sürede tekrar bu sayfada zayıflamaya çalışıyor olacağım :))))
Vayy tebrik ederim inşallah sagliklarla dünyaya gelsinler canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…