home office mi çalışıosun sen?
Ne cabuk ogle yemegi saati geldi yhu acikmadim ben daha. Aksam tavuk koftesi yapcam ama suan evdeyim ve projeden kafami kaldirip yemek yapmaya useniyorum.. cok useniyorum bu ogle yemeklerine ben yaa. Acikmiyorum ondan herhalde. Yillarca bunye alismis 2 ogun yemek yemeye 😞
Aslinda ofisim var ama nasilsa pc de proje ciziyorum diye musteri gorusmeleri heric pek ofise gitmiyorum evde ciziyorum. Proje cizim isi bittikten sonrada full belediyelerde kosturma basliyo ruhsat takibi icin. Yine odaha eglencelide bu masa basi proje cizme faslinda daral basiyooo😝
ayyy ne güzel... ben de makale yazıom şimdi; hadii dağılalım =)
sen yaparsın canımmm =) hamaratsın da çalışkansın da..Off valla konsantre olamiyorum 15 dk da bir mola veriyorum krep yaptim demin ustune ton baligi doktum yedim. Tamam gidiyom ben ama bu 3 gunde bitmez diim ben size 🙈🙈🙈
mrb kızlar çok halsizim keyifsizm kimse ellemese de hep yatsam olmaz mı yaaa
hem burda yeniyim hemde dukanda :) bu sabah yeni basladim 1 bardak limonlu yesil cay 1 yumurta ve light kasar peyniri yedim. Asiri heycanliyim 89 kilodayim 70 olmam lazim boyum 1.70 yardim edin lutfennn
sen yaparsın canımmm =) hamaratsın da çalışkansın da..
bahar çarptı seni.. ya da çok kilo verince bi anda halsiz mi oldun ki..
merhaba; öncelikle dukanın kitabını temin edip okumalısın; okuduysan da mutlaka dukandiyettariflerim.comu ziyaret etmelisin, kahvaltılık ya da yemeklik menüler için. sabah yediklerin çok az bir de peynir kaşar olarak değil de light beyaz peynirlerden almanı tavsiye ederim. kaşar da ne de olsa az yağ olmuyor.. atağı kaç gün yapacaksın, dukan test yaptın mı?
Light peynir aldim ama cok yumusak diye yiyemedimtest yapmadim nasil yapiliyo bilmiyorum 89 dayim 70 olmak istiyorum yani 19 kilo verene kadar devam etmeyi dusunuyorum
bugün tartıya çıkınca çığlık attım, 500 gr daha gitmiş, hem de bir gündeüstelik gece dukan krep ve dukan muhallebi yedim, gerçekten yiyerek zayıflatıyo bu dukan
Merhaba,
Bugün güzel uyandım.. Oğlum uyuttu sağlosun.. o yüzden sabah gülerek merhaba dedik güne.. Dün akşam köfte üzerine kepekli yoğurt döküp yedim; kepekli olduğundan şiştim kaldımm..
peki bugün neler yicem:
Sabah: 2 peynirli krep.. krep hamurunu tost makınasında yapıp arasına peynir koyup sıkıştırdım; tadına doyum olmadı.. hafif üstüne salça sürdüm. bildiğiniz tost oldu. oğlum tost yerken canım gitmedi en azından
Şu an çay içiyorum ama acıkmaya başladım erken kahvaltı yapınca, iş arkadaşlarımla beraber yemeğe çıkıcaz; bol etli bir gün geçiririm sonra yanına ayran ya da yoğurt ohh miss...
Akşam da kıymalı yumurta... tamamdır bu iş..
Haftasonu 2 gün sebzeli geçtiği için pazartesi salı ve çarşamba et günü yapıyorum yani atak gibi oluyor.. Arada ağzım sulansın diye 1 dilim domates, 1 dilim biber atıyorum ama bilmiyorum doğru mu =(
ohhhh ne mutlu saanaa =)
Vayy tebrik ederim inşallah sagliklarla dünyaya gelsinler canmkızlar doktordan geldim ikizlerimmm olacak... dukan amcamla verdiğim tüm kilolarımı bu ikiz sıpalarla geri alıp kısa sürede tekrar bu sayfada zayıflamaya çalışıyor olacağım :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?