Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Cevabın için teşekkürler. Okuduğum başka bir şey geldi aklıma. Diyorlardı ki, eğer nasıl olsa biraz kilo alabilirim güçlendirmede diyerek hedefinden az bir kiloda güçlendirmeye başlarsan güçlendirmede çok dikkatli olmayabiliyormuşsun. Nasıl olsa kilo almamın sakıncası yok psikolojisiyle güçlendirmeye sadık kalamayıp, güçlendirmede olmaması gereken şekilde kilo alınca da panik olmayacağından gerekli tedbirleri almıyormuşsun. Bu da hedefinin çok daha üzerine çıkmana sebep olabiliyormuş. Ben şu an diyete karşı bıkkınlığımın da etkisiyle bu görüşü daha çok beğendim O yüzden çok uzatmayıp 58i görünce bırakayım diyorum. Güçlendirmede kilo vereceğimi hiç sanmam ama istemem de. Yoksa güçlendirme de uzar neme lazım Hem de dukan nasıl dediyse öyle ilerlemesi yeterli benim için. Dediğin gibi onun dediğine göre güçlendirmede kilo almayacakmışım. Güçlendirmenin gereklerini yaparım, ve beklemediğim bir kilo alma ya da verme durumu olursa önlemimi alırım artık ne yapayım.

haklısın..bu bıkkınlığın da güçlendirmede geçicek eminim..ekmek, peynir ya da kuruyemiş, meyve, arada bir nişasta, 1 gün ödül..üstelik diğer günler sp yapma zorunluluğu olmaması...bence bıkkınlık kalmaz güçlendirme evresinde hiç merak etme..

Merhaba kızlar, bugün sebze günümdü ve karnabahar püresi yaptım. Muhteşem bir şey tavsiye ederim Özellikle patates püresini çok özleyenlere söylüyorum, bana göre ondan bile güzel. Şöyle:

1 küçük top karnabahar
1 çay bardağı süt
Tuz, karabiber

Karnabaharı suda haşladım 45 dakika kadar, sonra suyunu süzüp sütü ve baharatları ekleyip blender'da çektim. Yanına et köfteyle muhteşem oldu, 2 porsiyon çıkıyor. Hem de dolu dolu Sebze günleri için şiddetle öneririm...

Bunu denemeliyim Gerçi karnabaharı hiç sevmem. Ama böyle patates püresini andırıyorsa yiyebilirim belki. Bugün sebze günümdü. Ne yedim ben tabi ki tavuk Hep unutuyorum sebze günlerini. Yemeğin üstüne salatalık falan yiyorum artık.

İnşallah geçer. Hem güçlendirme bir değişiklik olmuş olur yeni lezzetlerle :) Kuruyemiş ne yerine yenebiliyordu güçlendirmede?

İnşallah geçer. Hem güçlendirme bir değişiklik olmuş olur yeni lezzetlerle :) Kuruyemiş ne yerine yenebiliyordu güçlendirmede?

peynir yerine kuruyemiş yiyebiliyoruz ama çiğ olmalı mutlaka..ya da 20 gr peynir, 20 gr kuruyemiş olarak bölebiliyoruz ikisini de yemek istersek..

59.5 kg ile gunaydin bugun seyir evrem basladi tekrar. Yine yulaf kepekli yumurta ve tavukla beslenecegim bugun. Hedefim 50 kg olmak. :)

Kizlar misafir olarak arkadasim gelecek ve ona yaptigim yemekleri yemezsem cok ayip olur ama tabi ki diyet yaptigimi falan soyleyecegim anlayisla karsilar illa ki tavuk falan yapacagim ona da ve corba pilav falan da olacak.

Acaba 1 kase hazir corba icsem olur mu? Dukan yasaklamisti ama corbayi falan da.

Bugün 60.3 olmuştum :) Çok az kaldı bir iki güne 59 göreceğim inşallah. 5li rakamlara merhaba diyeceğim

Seyir evresinde 200 ml sutas ayran icilebiliyor mu? Sadece 1 seferligine icmeyi dusunuyordum da misafirime ayip olmasin diye.

Seyir evresinde 200 ml sutas ayran icilebiliyor mu? Sadece 1 seferligine icmeyi dusunuyordum da misafirime ayip olmasin diye.

aslında yağ oranı düşük süt ürünleri kullanmak gerek ama ayranda yağ oranı oldukça düşük diye biliyorum..1 kereden bişey olacağını pek sanmam..ama genelde onun da light olanını içmek daha doğru olur sanırım..

bu arada güçlendirmedeki ilk 5 günümün sonuna geldim..bu sabah tartıldığımda güçlendirmeye başlangıç kilomda olduğumu gördüm..yani birden bire kilo almadım ya da su filan tutmamış vücudum..ama daha önce de dediğim gibi yavaş yavaş ekliyorum menüme eklenecek olan yiyecekleri korkudan..yarın da ödül öğünü yapacağım..bakalım nasıl olucak..

Çok sevindim bu yazdığına :) Protein günlerini perşembe mi yapıyorsun?

Kızlar bir şey soracağım... Daha önce dukan express yapan veya yapanların yorumlarını okuyan var mı? Bugün canım çok fazla bir şeyler çekti... Kaçamak yapmak istemiyorum ama acaba diyorum dukan exprese mi geçsem? Denesem mi? Hatta dukan express yerine haftada 1 gün ödül öğünü koyup 3 gün saf protein 3 gün de protein
+sebze mi yapsam? Ne dersiniz?

Esra darkside'a geçiyosun Az bir şey kaldı zaten canım sabret bak sonra ne güzel güçlendirme yapacaksın. Dukanexpress baştan yapsan olurdu ama böyle olmaz gibi geliyor bana. Ben yorumları okumuştum biraz ama çok yorum yok daha o konuda. Var olan yorumlar da pek iç açıcı değildi canım.

Çok sevindim bu yazdığına :) Protein günlerini perşembe mi yapıyorsun?

canım evet..perşembe yaptım ve o şekilde devam etmeye çalışıcam..cumartesi ya da pazar günleri de ödül günü olsun istiyorum..genelde hafta sonu arkadaşlarla buluşuyoruz, ödül için iyi olur sanırım..örneğin yarın ödülüm var ve çooook heyecanlıyım..suçluluk hissetmeden nasıl yiicem acaba? :)

esra bence de hiç Express yapma..bu kadar sabrettin..daha ne kadar kilo vermeyi düşünüyosun? güçlendirmeye ne kadar kaldı yani? biraz daha dayansan güçlendirme gelicek ve kaçamak yapabiliceksin zaten..oldukça zayıflamıştın yanlış hatırlamıyosam, az kalmış olmalı.

Kızlar çok üzgünüm çok üzgünüm.... Ama kocaman bir kaçamak yaptım... Neler yediğimi yazmak bile istemiyorum, midem kocaman oldu kendimi kaybettim... Ne yapmalıyım sizce? Çok iyi gidiyordum kendimi çok kötü hissediyorum...

selam kızlar... belki hatırlayan çıkar beni çok defa dukan denedim 2012 de 12 kg verdim ama gelin görünki geri aldım ( diyete devam etmedim şımardım yani tamamen kendi hatam ) şimdi 12 eylülde düğünüm var ve ben tekrar başladım diyete 2. haftamın içindeyim bu defa gelinlik için kendim için ve dövme için yapıcam... beni de alırmısınız aranıza??

Arkadaslar merhaba. Ben 80-89 kg zayiflama grububuyesiyim. Yalniz size bir sorum olacak. Ben biraz pimpirikli biriyim. Birsey alacagim zaman intrnetten once arastiririm. Hatta ilaclar konusunda falan da boyleyim.

Dukan i arastirdim. Daha once ritm bozuklugu olan biri oldugum icin uzun vadede sagliga zararli bir diyet olduguna kanaat getirdim. Fakat su yulaf kepegi olayina takildim. Mesela ben yulaf kepegini aynen dukan da oldugu gibi gunde 1.5 kasik tuketsem. Sirf tok kalabilmek ve lavaboya rahat cikabilmek icin kullanmak istiyorum. Normalde dukan yapmiycam. Zaten yediklerime dikkat ediyorum ve haftada 4-5 gun gunde 1.5 saat spor yapiyorum. 2 kg vermisim 10 gunde. Ama daha tok kalmak icin normal diyetime ve sporuma ek bu kepegi tuketebilir miyim.

Simdiden tsekkurler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…