Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Evet canım gayet de sık oluyor, kafaya takacak bir şey yok. Bir çok sebebi olabilir, su tutulması, geç yenilen yemeğin henüz sistemi terketmemesi, lavaboya gitme sıklığı vs.

Cok saol icim rahatladi, ben de eyvah gitti diyet yalan oldu diye dusunmeye baslamistim. henuz yolun basindayim cok. Daha 10 bucuk kilo var vermem gereken. Hesaplara gore 86 gun cikmisti seyir evrem. 82 gun kaldi dogruysa eger.

Simdiye kadar 1 - 2 onemsiz kacamak harici hic kacamak yapmadim, canim da istemedi pek. Insallah boyle devam eder.

Evet bugün itibariyle 60 kiloyum Akşamları yemekten sonra bir şey yememek çok etkiliymiş gerçekten. Son iki kilo...

Ne guzel, cok sevindim senin adina.

Birseycik kalmamis, bence de son bir gayret ver o kilolari kacamak yapmadan.

Kac kilo verdin ve ne kadar surdu diyetin ogrenebilir miyim :)

Diyete 15 hazirnda başlamıştım. Yani beş ay oldu. Dukan bana dörtbuçk ay vermişti ama bünyem pek kilo vermeyi tercih etmiyor benim o yüzden zorlandım baya uzadı. Hiç kaçamak yapmadım ama. Bir de yapsam neler olurdu bilmem. 76 ile başlamıştım bugün itibariyle 60ım 16 kilo verdim Zaten kaçamak aslaaaaaa yapmam ben Güçlendirmede yapabilirim ama bence haha

Evet bugün 4.seyir günü ama ben sürekli tartılmıyorum. 4 gün atak sonrası -3100 gördüm, bi daha cuma tartılıcam bakalım ne olacak. Ama seyirde yavaş kilo veriliyor diye biliyorum haftada 1 kilo. Sen de sık tartılma bence. Başlangıç kilo ne senin ve boy kaç tatlım.?

Baslangic kilom 64,5 bende normalde 3 gun cikmisti atak ama 4 gun yaptim - 4 gun sonunda 2 kilo verdim sadece.

Hedef kilom 51,5 dukan testine gore. suan 62,5. Daha 11 kilo var. 86 gun seyir evresi bicti dukan testi.

Ben et hic sevmiyorum, o yuzden saf protein gunlerim yumurta sut urunleri ve baliktan olusuyor.

Helal kesim tavuk burda cok zor buluyorum, buyuk marketlere gitmem gerek, ona da useniyorum.

Saf protein gunu ertesi cok kilo dususu oluyor bende, ama sebzeyi de cok severim.
Sebze gunlerinde fazla kaciriyorum biraz, ozellikle brokoli kabak ve patlican.
Genelde ogle yemegini sebze aksam yemegini protein + sebze yapmaya calisiyorum ama yine de belirtilenin aksine sebze daha fazla tuketiyorum.
Sebze gunlerinin ertesi gununde ise verdigimi geri almis gibi oluyorum.

Bakalim Cuma gunune kadar 1 kilo vermis olursam problem olmaz.

Ben spor duzenli yapiyorum bir de.

Yani hergun 20 mekik + 20 comelme hareketi
20ser dakikalik toplamda 80 dakika tempolu yuruyus.
aksamlari in 3 kat merdiven cikma
haftada en az 4 gun spor salonunda min 30 dakika eliptik bisiklet.

sen neler yapiyorsun, baslangic hedef kilon kac?

Başlangıç kilom 68.400 dukana göre hedef kilom 55.90, Ve ben 4 gün atak sonrası 65.100 üm. Benim de 10 kilom var vermem gereken.
Spora gelince biraz yoğun bu aralar tempom düzenli bi spor yapamıyorum. Haftanın 3 günü ingilizce kursu erken satte, öğle okula gidiyorum anasınıfı öğretmeniyim ve çocuklarım 3 yaş grubu, çok yoruluyorum. Diyette biraz halsizlik yapıyo sorma gitsin. Evin yüzüne bakamıyorum nerdeyse, diyete başladım başlayalı. Öyle benimde işte. Bakalim sonuç ne olacak cuma günü

Sen şimdi de çok iyi görünüyosundur bence, dukan mı belirledi senin hedef kilonu yoksa sen mi?
Evet canım bence gayet iyi görünüyorum şu an. Dukan belirledi hedef kilomu. Ben aslında 54 istiyordum. Ama dukanı yaparken çok sevdim ve ona güvenmeye başlayınca bu konuda da güvenmem gerektiğini düşündüm. Dukanın belirlediği kilodan aşağıya inmenin çok zor olduğunu ve çok kolay geri alınabildiğini de okudum insanların deneyimlerinden. Bir de callanetics denilen bir spor var ona başladım. Muhteşem bir şey. Bugünlerde yapamıyorum ama iki ay kadar yaptım ve vücudumda mucizeler oldu. Ben önceden 60 kiloyken hayatta şimdi girdiğim kıyafetlere giremezdim. Resmen vücut şeklim değişti. Bu yüzden de çok zayıf olmama gerek kalmadı. Ben de dukanın belirledği 58in yeterli olacağına karar verdim.
Bu arada arkadaşlar duraklıyorsanız özellikle kesinlikle akşam yemeğinden sonra bir lokma da olsa bir şey yemeyin. Ben dört gündür yapıyorum ve kilom takır takır iniyor şu an. Bugün de 300 gr vermişim.

canım süpersin..çok sevindim. gerçekten sınırlı izinli tüketmemek ve akşam yemeğinden sonra bişey yememek çok farkettiriyor..derken ben şu an kakaolu yoğurdumu yiyorum :))) bi açlık geldi üstüme, dayanamadım yedim bu saatte..ben de p.tesi itibariyle güçlendirmeye geçtim artık..ama mesela hem peyniri, hem meyveyi hem de tam buğday ekmeğini aynı anda koyamadım menüye korkudan..verdiğim kiloları alıcam diye çok korkuyorum, umarım bu korkuyu bir an önce atlatırım..yavaş yavaş ekliyorum menüme eklemem gerekenleri şimdilik..zaten bu da yapılan bişeymiş dukanda..

Merhaba kızlar, benim de bugün tartı günümdü. 49,8 le 50nin altına göz kırpmış oldum :) Bu hafta 200 gram verdim yani.
Hayırlı olsun Esra. Şu an yaptığımı sana da tavsiye ederim. Akşam yemeğinden sonra bir şey yememek çok hızlandırdı benim kilo verişimi cidden. İki kilom kaldı sadece. Senin ne kadar kaldı?

ilk defa kilo vermem gerektiğini hissettim.eşim hep ver ver dediği için ters tepiyodu bende.
ama ilk defa kendi göbeğimden kendim rahatsız oldum.iştahım çook açık.pazartesi başlıycam inş.
dardenel tonun balığından alsak yağsız olur mu??
bi de balık yiyince süt ve süt ürünleri yenir mi???

neredeyse 69 68 kgyum.boyum sanırım 1 65.
şu an kendimi karamsar hissediyorum...

Hoşgeldin aramıza canım merak etme kısa zamanda vereceksin kilolarını. Bizler veriyoruz bak sen niye vermeyesin. Üstelik kilon da çok fazla değilmiş, bu da diyetin daha kısa sürecek seni bıktırmayacak demek. Ama öncelikle hiç bir kaçamak yapmamaya hazırlıklı ol canım. "Kaçamağı az yapmak" gibi bir düşünce asla olmasın kafanda. Bir kez bile yapsam emeklerim boşa gidecek diye düşün daha kolay olacak dayanmak.
Diyetin için kitabı okudun mu bilmiyorum, onun dışında bloglar var oralardan da faydalanabileceğin gibi bize de istediğini sorabilirsin, memnuniyetle cevap veririz. Dardanel tonun normali değil de light olanı var ondan almalısın. Normali yağ içind yüzüyor malesef. Başka markaların da lightı olabilir. Tam hangisinin var bilmiyorum. Ben sevemedim ama yiyemiyorum. Somon yiyorum ben balık olarak, mikrodalgada beş-altı dakika pişiriyorum poşette. Çipura ve levrek de bazen yiyorum aynı şekilde.
Balık yiyince süt ürünleri yiyebiliyormuşuz. Esra arkadaşımız tıp öğrencisi, o en son bunun bir efsane olduğunu, aslında birlikte tüketilebileceklerini söylemişti.
Benim boyum da 167, inan bu diyetle 69-68e inebildiğim zamanlar çok çok mutlu ve umutluydum Ki boşa da değilmiş şu an 60ım ve hedefime iki kilom kaldı. (Biliyorum biliyorum bir milyon kez söyledim bu forumda kaç kilom kaldığını ama ne yapayım çok heyecanlıyım )

Hayırlı olsun Esra. Şu an yaptığımı sana da tavsiye ederim. Akşam yemeğinden sonra bir şey yememek çok hızlandırdı benim kilo verişimi cidden. İki kilom kaldı sadece. Senin ne kadar kaldı?

Canım benim belli bir rakam yok, 1 Ocak'a kadar devam edeceğim. Tahminimce 47 filan olurum.

Bu arada o dediğini ben hep yapıyorum, sanırım o yüzden şimdiye kadar duraklamadım :) Her gün programım aynı, hafta içleri sabah 8de kahvaltı, 12buçukta öğlen yemeği, akşam üstü 4'te ara öğün (sütlü kahve), akşam 7 gibi de akşam yemeğini yiyorum. Hafta sonları ise 11 gibi kahvaltı, 3 gibi yine sütlü kahve ve 6 buçuk-7de akşam yemeği. O saatten sonra da hiçbir şey yemiyorum canım. Senin de kilo kaybının hızlanmasına çok çok sevindim canım 2 kilo dediğin en geç bir ayda gider, çok yakın zamanlarda güçlendirmeye geçeceğiz seninle.

Hoşgeldin canım, ton balığını dukan aslında çok önermiyormuş ama pratik olduğu için ben de çok sık tercih ediyorum. Light aldığın sürece sorun olacağını sanmam, tabi taze balık alsak daha iyi ama mecbursan konserve de alabilirsin bence. Balıkla süt ve süt ürünleri yenir bu arada çok bayat olmadığı sürece. Ben fırında balık da yapsam ton balığı da yesem yanına muhakkak yoğurt yerim, bugüne kadar da hiç sorun olmadı.

Hedefin kaç canım? Hiç karamsar olma kaçamak yapmayınca öyle ya da böyle gidiyor, ben hayatımda en verimli diyeti dukanda buldum. Eminim kilocuklarını kısa zamanda vereceksin çok fazla değil zaten kilon

mydilemma cevabın için çok teşekkür ederim.
senin dediğin balık hazır poşetli mi satılıyor.
somon balığı yani.balığı severim ama hergün al ayıkla yıka pişir zor olur.
hazırsa migrosta satılır mı? yada hani markette bulabilirim.küçük yerde yaşıyorum bulamayabilirim.
şu an dükkandayım ve kapı önünde adam yerli palamut 4 lira diye bağırıyor.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…